2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok muntazam yazıyor bildiği harfleri cnm. Ters değil yani. Ama t’yi bile üstünü sağdan sola altını da aşağıdan yukarıya doğru yapıyor :))) dediğin şeyleri de yapması gerektiği kadar iyi yapıyor. şimdiye kadar bu tarz becerilerde hep ileriydi gelişimi aslında. O yüzden de kendinden biraz daha büyüklerle anaokuluna başladı hatta. Öğretmenine de sordum kaç kez, zorlanıyor mu diye ama “hayır, hatta çoğundan iyi yapıyor etkinlikleri” dedi. Ya ben titizleniyorum ya böyle şeyler de inadına beni bulur işte

Ten temasını bende denedim olmadı ya da dedigin gibi bende becerememiş olabilirim,gece emiyor mu? Bnmki geceler (bazı geceler hariç) gündüze göre daha iyi uyku sersemi emiyor :) ama dedigim gibi bazen gece de almıyor anlamıyorum neden? Bir iki defa biberon deneyeyim bakim alacak mı die biberonu da almadı.diorum demek memeyle sorunu yok,istahsız mı ? Ya da 3-4 dk emdigi ile karnını doyuruyor mu bilemedim

Harfleri ters yazma okula başlayan hsr çocuk ta görülüyor normal diye biliyorum benim kızımda yazıyor du ters birinci sınıfta bende hatırlıyorum s harfini ters yapardım çok uğraştılar :))
Normal o zaman ya.. bizimkilere daha sadece 1 rakamını yazdırmışlar okulda etkinliklerden gördüğüm kadarıyla. Özellikle hiç karışmıyorum ödevleri dışında. Onlar düzeltirler belki bunu da.

Soda ve kahve içen türünü de gördüm ben büyüğe iki yaşına kadar şeker ve ilave tuz yedirmedim ben cnm. Sonra babamız biraz cozuttu. Şimdi tekrar mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum. Ama doktor akşam yemeğinden sonra bir tane çikolata yesin dedi geçenlerde.

Benim ew biraz Ankara'nin disinda kaliyo bayaqi yuksek ve soquk kizlar merkeze qore derecesi dusuk bizim buranin oyuzden kalorifer ne kdar yanarsa yansin pek isinmiyo mecbur yun kullaniyorum
Ev soğuksa yapıcak bişey yok tabi cnm doğal malzeme neticede, çok severiz biz yünü :) ama çok kalın tutmamak lazım tabi, ağırdır çünkü epey..

Yuh yaaa gerçek mi bu?
Bildigin pekmezli lağma yapmıslar el kdar bebeye .insan nasıl cesaret edebiliyor böyle bişeye anlamadım... ne analar varrr ne analar:/

Allahtan tatlı ve çikolatayla isim yok hiç,aylarca yemesem aklıma gelmez... asitli icecekleri de hamileligimin basından beri içmiyorum tekrar da içmeyi düşünmüyorum,,, bi tek arada cips yerim onu da törpülerim artık kızım icin:)

Zaten belli bi noktaya kadar engel olabilirsin ki,sende gayet basarılı olmussun bu konuda:) ne kadar gec tanısırsa bu tip gıdalarla o kadar iyi,sonucta hiç yememesi gibi bir durum pek mümkün deil bence.

Peki kizlar bisey sorucam...Annem dediki yurt disinda hastanelerde hem ilk basta sut qelmeyince hemde bebeklerin gaz problemi olduqunda aqrisi falan vs 3 cay kasiqi kadar serbet veriyolarmis
Nekadar doqru bu bilqiniz varmi ? Eqer dogruysa qaz skntisinda kullanabilirmiyiz ?

E harfleri düzgün yazıyormuş o bizim kabul ettiğimiz ters yazma olayı değil o zaman, sıkıntı yapma canım geçici bir durumdur. Titizlendigin için senin başına gelmiyor sen sadece fark ediyorsun her seyi aslında çoğu kişinin başına geliyor ama titizlenmedikleri için farkına varmiyorlar bu da senin anneliginin ne kadar iyi olduğunu gösterir

Bugün akademisyenanne bi video paylaştı 4-5 yaşındaki çocuklara kitap okurken elinizle yazıyı takip edin ki yazı nerden nereye gidiyor anlasın diye 4-5 yaş için diyor bunu Ayşe 4 yaşında diye biliyorum yani normal bu şekilde yapması en fazla 5 yaş sonrası düzene girer bence çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

Canım cevap verildi mi bilmiyorum ama bunu nette araştır ters algılama ile ilgiliydi. Yıllar önce bir yazıda okumuştum bazı insanların bu sekilde olabileceğini.

Ben olsam uyurdum
Demek ki öyle seviyor annesi. Dediğim gibi o yaş çocuklarında normalmiş bu tarz şeyler. Kuran okumayı da öğrenebilir. Gorumcemin kızları 5 yaşında sübyan okulu diye kreş tarzı bi okula gidiyordu orada Kuran okumayı öğrenmişlerdi.
Seninki iki yaşını geçmiş zaten de merak ettim acaba neden öyle bir şey önerdi. Seviyor diye engel koymayın amacı ile mi?
Benim bildiğim rafine seker bebeklerin iç organları için zararlı bir şey. Hiç duymamıştım ya :/

Kızlar okulumuza müfettiş gelmiş ifade için cagiracak beni bir gün. Arkadaşıma sordum ifadesi 3 buçuk saat sürmüş. Benim branşımdan dolayı daha detaylı sorarlar ve konuşurlar benimle genelde. E köyde çalıştığım için bi de gidip gelme süresi var bebeğimin yanına gelmem en azından yarım saatimi alacak emzirmeden nasil durcam daha bi gogusumun ağrısı geçmedi

Seninle gelebilecek biri var mı arabayla götürse orada beklese bebek sen de emzirip girsen sonra çıkınca da emzirsen?
Beni de iş yerinden çağırdılar geçen öyle yaptık.

Seninle gelebilecek biri var mı arabayla götürse orada beklese bebek sen de emzirip girsen sonra çıkınca da emzirsen?
Beni de iş yerinden çağırdılar geçen öyle yaptık.
Cnm eşim ve annem bakabilir bebeğe esimde memuriyet olduğu için o kadar saat duramaz ben de araba kullanmıyorum annemi alsam yanıma desem o da olmaz. ben de sağsam dedim odam var çünkü okulda ama müfettişe ne dicem yarıda mi kescem bilemedim

Anlattığın kadarıyla disleksi değildir. O zaman bırak istediği gibi yazsın, veya yazmak istediğini sana söylesin nokta tamamlama şeklinde hazırla üstünden noktaları birleştirin. Birde okuma yazmaya hazırlık kitapları var. Onlardan alıp, ders zamanı kitaplarını getir dersen onlarlada oyalanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…