2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica etsen acaba olmaz mi ya? Insanlık öldü mu

Gece gunduze göre bi tık daha iyi bende biberon denedim bi iki kere aldı bazen almadı emzik alıyordu oni da almıyor gündüz uykulari çok kötü oldu bu yüzden karnı tam doymuyor bence çünkü biberon verince en azından bi yarım saat uyudu

ben de emir kalkmadigi surece kalkmak istemiyorum ama sagmazsam taş gibi oluyor gogsum,sen rahatsiz olmuyor musun canim?

ben de mi kessem acaba ya?
6 aya kadar universiteye yenidogana gelin,sonra gelmenize gerek yok dediler. her ay goturuyorum ben. sen goturuyor mudun canim?

Evininhatunu yurt dışında yapılıyor diye doğru denemez. Yanlış yanlıştır. 1 yaşına kadar tuz 2 yaşına kadar şeker verilmez bebeklere canım.
Bende duyunca cok sasirdim kizlar bizim bi akraba cocuqun sktisi olmasada arada bi serbet iciriyo sebebi ne diyorum olsun iyi olur diyo serbet cocuqu rahatlatirmis quyaaa bence cocuqa aqir qeldiqi icin ckcuk sakinlesiyo

multitabs ve kan ilaci verdiler mi?
kan tahlilinde kansizlik cikti emirde.

Normal o zaman ya.. bizimkilere daha sadece 1 rakamını yazdırmışlar okulda etkinliklerden gördüğüm kadarıyla. Özellikle hiç karışmıyorum ödevleri dışında. Onlar düzeltirler belki bunu da.
Çoğumuz başlarda disleksiydik zaten zamanla düzeldi. Kafana takma....

sagip birak,annen biberonla versin.

Almadıgı zaman doymustur demek,ac olsa alırdı bence.hayır anlamıyorummm evladımmm acsan ne diye güzelimm memeyi emmesin kiiii kg alımı nasıl? Doktor ne dedi?
Ayrıca Emzik alsa uykuya dalma acısından iyi olabilir,bizimki emzikle uykuya daha iyi dalıyor.

Sağdığım sütler var canım annem verecek o konuda sıkıntı yok ama ben o kadar saat emzirmezsem goguslerim çok şişiyo ağrı yapıyo akiyo falan sorun o
Bebeğin olduğu için ara vermen gerektiğini söyle. İşin bi yarım saat daha geç biter ama arada sağmış olursun. Bende öğretmenim o kadar anlayışsız olmazlar.

Sağdığım sütler var canım annem verecek o konuda sıkıntı yok ama ben o kadar saat emzirmezsem goguslerim çok şişiyo ağrı yapıyo akiyo falan sorun o

himmmm.
pompayi yaninda gotur,iceri girene kadar sag. zaten goguslerin dolmasi 3 saati bulur,gorusme de bitmis olur.
ben pompami tasiyorum yanimda boyle durumlarda.

Ben bebekli eve gideceksem parfüm bile sıkmazdım aynısını da beklerim tabi ki karşımdakinden. Yapmayanı da uyarırım hiç çekinmem.

Yazık günah bebelere ya. Verme desen sen kötü olursun bir de, etme çocuğa böyle zulüm desen çocuğumun kötülüğünü istiyor kıskanç derler. Allah korusun o çocukları anne babalarından.

Ben de tüketimi azaltmak istiyorum hatta pastane usulü bile olsa pasta tatlı falan yemek istemiyorum ama olmuyor. Ya benim ya eşimin canı çekiyor ya da gelen getiriyor, yeniyor bir şekilde. Ama çocuk biraz anlamaya başlayınca kontrolü ele almak lazım.

Kaç ay aldın canım. 3 6 ay iyimi.biraz büyük olsunda marta kadar kullanalım :)
Ben tulumlarda falan 6-9 alıyorum, yoksa küçük gelmese de toplanınca ve bacaklarını karnına çekince ayaklarını bezi şişince poposunu sıkıştırıyor gibi geliyor. Küçük olmasındansa biraz büyük olmasını yeğlerim. Astronot mont almadım ama montunu da büyük aldım biraz, 6 aylikti sanırım. Kollarını 1 kez katlıyorum yetiyor.

Bak pastane işi şeylerin tüketimi bizde de var. Hemen yanıbaşımızda müthiş lezzeti şeyler yapan bir pastane var ve oradan çok yiyoruz. Gerçekten aklı kesmeye başlayınca yavaş yavaş kesmek lazım bu tarz şeyleri. Hatta hamur işi hepten yanlış bence ama yiyoruz işte lanet olsun

Gece 12 de emip yatan bebeyi gece emmesinr kalkmazsa uyandırırmısınız bebek için değil süt üretimi azalıcak diye korkuyorum
Ben kaldirmiyorum, eğer 6 saati geçerse kaldiririm ama geçmezse hiç ilişmiyorum kendi düzenini oturtuyor çocuk.

Bence yanlış, yurtdışında yapılıyor diye doğru olmak zorunda değil, adamlar yıllarca mamayı anne sütünden önemli saydilar ve kaç nesil sadece mamayla büyüdü. Gaz için çok zorda kalirsan ilacını ver ya da daha öncesinde sıcak havluyu karnına ve ayaklarina koy. Masaj yap, emer emmez ağzından gaz çıkartmaya çalış. Şerbeti nasıl kaldırsın küçücük çocuğun bünyesi.

kac gundur Mutella nin paylastigi islak kek gozumun onunde,direniyorum ama
bakalim nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…