2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zaten diretirsem inadına hiç düzeltmiyor böyle şeyleri. Şimdiki çocuklar acaip ya... biz kuzu kuzu ne derlerse yapardık. Bunların herşeyi ters zaten :))

Bu ay 600 700 g civariydi doktor yeterli buldu tabi bana az geldi emzik alıyordu ama toptan EMME GREVİ oldu bizim ko ağzına falan baktım bir şey yok burnunu da açıyorum anlamadım gitti

Kizlar ben biraz aci hastasiyim ama emzirirken kendimi tutuyorum etkilermi sutu aci yemek ?

Herhalde kurallı ve kontrollü bir şekilde yesin diye gibi geldi bana cnm. Çünkü diş doktoru da aynısını söyledi. Aslında bitter yeseler faydası da var ama ona pek alıştıramadım bu arada Kuran ben de çok istiyorum öğrenmesini, ilahiyatçı komşum var, ara tatilde rica edeyim diyorum. O da çok sever Ayşe’yle ilgilenmeyi çünkü. Kendi kızına da ufak ufak başlayacaktı zaten. Ben çocukken öğrendiğim için dört dörtlük olmasa da hala aklımda. O yaşlarda daha güzel daha sağlam öğreniliyor...

Yaa evde yapılabilecek çok güzel bebek tarifleri var, onlardan yaparız bebelere de olmaz mı? G gunesli gunler
Çünkü hamurişi ben
Hamur işine alıştırmamak için diyorlar ama tabi yaparız haftada bir iki kere de olsa yesinler hamur işi yapmayan anne mi olur

Benim oğlum bir dakika olsun kucaktan inmiyor çok yoruyor beni.dün banyo yaptırırken farkettim kuvetine koyunca hiç sesi çıkmıyor oynuyor kendi kendine . Şimdi yine koydum oynuyor 10 dakikadir rahatım valla

Görüşmeden önce sağ bir de çıkınca sağ, şişmez o kadar sürede. Gidince de emer bebiş merak etme bir şey olmaz.

Sürekli sağdığım zamanlarda ben de rahatsız oluyordum ama artık taş gibi olmuyor. Yine sızdırıyorum ama en azından kemik gibi olmuyor. Şimdi yine arada bir ihtiyaçtan dolayi sağınca sonraki günler kemik gibi oluyor dolunca. Artık mümkün mertebe sagmamaya karar verdim. Düzenli sağmayacaksam hiç sağmam diyorum.

Bizde de var öyle bir yer, cok da güzel yapıyorlar terbiyesizler insan dayanamıyor
Paketli gıda yerine Pastaneyi tercih ederim ama hiçbiri olmasa en güzeli olur. En iyisi evde yapmak.

Bitter damak zevklerine uymuyor genelde tatlı seviyor bu bidiklar:))
Evet küçükken öğrenince kalıcı olur her şey. Birebir ilgilenecek biri varsa harika olur

Namussuz namuslular
Ya içinde seker olduktan sonra çok fark etmiyor ama tabi pastane koruyucu kullanmiyordur. Umarım...

Evininhatunu yurt dışında yapılıyor diye doğru denemez. Yanlış yanlıştır. 1 yaşına kadar tuz 2 yaşına kadar şeker verilmez bebeklere canım.
Bu yurtdışında diye anlatılan şeylerin çoğu efsane çıkıyor zaten ya.. bir de yurtdışı derken Amerika da yurtdışı, Afganistan da yurtdışı, Hindistan da yurtdışı.. yani yurtdışı deyince özellikle de Avrupa/Amerika vs sanki bizden çok daha üstünlermiş, her yapılan doğruymuş gibi bir algı oluşturuluyor da adamlar daha emzirmenin üstünlüğünü bile yeni kabul ettirebildiler halklarına :)

Hamur işine alıştırmamak için diyorlar ama tabi yaparız haftada bir iki kere de olsa yesinler hamur işi yapmayan anne mi olur
Yaaa kurabiye kek pişirmeyen annemi olur değilmi :)) kızım börek yap anne çok güzel yapıyorsun dedi üşenmeden gittim aldım malzemeleri neticede türk anayım :)))

Bitter damak zevklerine uymuyor genelde tatlı seviyor bu bidiklar:))
Evet küçükken öğrenince kalıcı olur her şey. Birebir ilgilenecek biri varsa harika olur
Nerede zararlı birşey varsa onu seviyorlar zaten, 3 yaşından sonra malesef kontrol iyice ellerine geçiyor. Tamamen yasaklamak da faydasız. Ama cılkını çıkarınca da acaip sinir oluyorum ben

Yaaa kurabiye kek pişirmeyen annemi olur değilmi :)) kızım börek yap anne çok güzel yapıyorsun dedi üşenmeden gittim aldım malzemeleri neticede türk anayım :)))
Ben varım beraber truf, mozaik pasta, hamur kalıplarıyla kurabiye falan yapıyoruz ama ötesi yok bende :))))

Bugün gittim astronotlara baktım ama çok kalın geldi.araba olmasa alırdım ama arabada terler çocuk.nasıl mont aldın sen?

Kızlar selam :)

İştahım felaket derecede açıldı. Hamilelikte bu kadar iştahlı değildim ben. :) Galiba siz de öylesiniz çünkü başlık yemek tarifinden geçilmiyor :) Ben yemek konusunda çok iddialı değilim ama dünkü kereviz salatasını bile deneyesim geldi ki kerevizin tadını bilmem :)

O değil de şu Ayla filmini çok merak ediyorum ben. Bu aralar da biraz dışarılara çıkasım var. Aslında sinemaya gitmeyi çok istiyorum ama kendimi de suçlu hissediyorum. Annem sen git ben memnuniyetle bakarım diyor ama Ege henüz biberonla tanışmadı.:/ Ne yapar nasıl tepki verir aklım kalır. Siz ne dersiniz 3-4 saat fazla uzun bir süre mi? Sinema için değer mi? Kafam karışık size de bir sormak istedim :))

Tam da bunu yazacaktım biliyor musun eşimle konuştuk hatta hafta sonu 2 saatligine gitsem diye hala gitmeye kararlıyim bir sorun olmazsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…