2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada ben gidersem biberon verecek eşim o yüzden senin sorun için biberonsuz uzun bir zaman gibi idare edebilir mi bilemedim bir de bizim sinema yakın hiç olmadı çıkar gelirim eve diyorum

peki defne uyandi ve emmeye basladi.
ne kadar sure emiyor ?
araliksiz mi ?
memede uyunup uyanip emmeye devam mi ediyor ?
bir emme seansinin sonunda kac sat uyuyor?

bence arada bir kendimize zaman ayirmaliyiz,surekli evdeyiz ve bir sure sonra ister istemez ev ortamindan bunaliyoruz. annen var ne guzel bakacak. ben olsam bunaldiysam cikardim ki kardesimin sozu icin defalarca kiyafet icin disari ciktik annemle,esim bakti emire. hava almak iyi geliyor.

Tam da bunu yazacaktım biliyor musun eşimle konuştuk hatta hafta sonu 2 saatligine gitsem diye hala gitmeye kararlıyim bir sorun olmazsa :))
Canım sanırım ben de gidicem :) bu aralar ben de evde biraz sıkıldım. İyi gelebilir.

Kızlar 2-3 saat çıkmak için ne kadarlık süt sağmak gerekiyor?

Canım aynen kesinlikle ihtiyacımız var. Benim de bu aralar hastalıklar falan üst üste geldi, canım sıkıldı. Eşim de hava alalım iyi gelir diyor. Sanırım gidicez de şu sağılması gereken süt miktarı konusunu halledebilsem çok iyi olucak.

Canım cevap verildi mi bilmiyorum ama bunu nette araştır ters algılama ile ilgiliydi. Yıllar önce bir yazıda okumuştum bazı insanların bu sekilde olabileceğini.
Nette araştırınca pek tatsız şeyler çıkıyor cnm ya :) bir de tabi google amcaya dert anlatmak çok zor,, rüya yorumlarına kadar vardı iş :))))

Güvenli bağlanma da bunların başının altından çıkan bişey zaten. Tutup bizim topluma uyarlamak kadar mantıksız bişey yok.

Ben de ne güzel hem geziyordum ufaktan hem işlerimi hallediyordum. Hastalıklar karıştırdı işi, nasıl bunaldım anlatamam. Ama iki hafta öncesine kadar her 2 saate 120-130 cc bırakıcak şekilde sabitlemiştim cnm. İçirip uyutuyordu kadın rahatlıkla.

kendini daha enerjik hissedeceksin,emin ol:)

Bende 2 ay götürdüm en son çok kızdım Yenidoğan'daki doktora ondan sonra götürmüyorum. Can'ım kesip kesmemen gerektiği hakkında birşey diyemem.
multitabs ve kan ilaci verdiler mi?
kan tahlilinde kansizlik cikti emirde.
aynılarını verdıler ben multitabs kestim buzdolabında saklanması hiç hoşuma gıtmıyordu , onun yerine wallcAre veriyorum . Ahmetinde kan değerleri düşüktü fakat kan damlasını düzenli vermiyorum onu verdımmi kusuyor , doktoruna gittiğimde söyleyecegım

Bu ay 600 700 g civariydi doktor yeterli buldu tabi bana az geldi emzik alıyordu ama toptan EMME GREVİ oldu bizim ko ağzına falan baktım bir şey yok burnunu da açıyorum anlamadım gitti

Bizimki gecen ay da böyleydi az emiyordu, 660gr almıstı ,ama dr normal dedi.sırf kg ile degerlendirilmez bebegin gelişimi diger tüm tepkileri vs hersey cok iyi dedi ,o yüzden kg alımına takılma dedi ama gel bana sor :) o yüzden bu ay o kadar takmıyorum valla saglıklı olsun da 200 gr eksik alsın nolcak.sende stres yapma,illa ki düzene girecektir...
bu arada gündüz bizim odamızda besiginde yatıyor ,bizim odanın perdeleri günes ısıgını gecirmiyor karanlık oluyor yani.uykudan kalkmasına yakın baktım mıkırdanıyor perdeyi hemen kapatıyorum uyanır uyanmaz emziriyorum.bazen uzun emdigi oluyor.imkanın varsa sende loş,karanlık bir ortam olustur bi de öyle dene bakalımm.

Kesinlikle gitmelisin:)bende istiyoruuuum:)
Bu arada once istersen sen yanındayken bi biberonla verin deneyin,cunku cok nadir belki ama kimi bebek biberonu almayabiliyor sonra sorun olmasın... ac kalmasınnn Ege bey:)

Canım sanırım ben de gidicem :) bu aralar ben de evde biraz sıkıldım. İyi gelebilir.

Kızlar 2-3 saat çıkmak için ne kadarlık süt sağmak gerekiyor?
Bu bebekten bebege degisir ama cnm her ihtimale karsi enaz 180cc -200 cc birakman lazim

Ben 10. Gunden beri birakiyorum bazen is icin bazen de kafa dagitmak icin sucluluk duyacak birsey yok zira İrem cok mutlu bir bebek ve hic sorun yasamadik. Biberon yerine cup feeding veyahut kasikla verebilirsiniz

Evet cnm benimki de öyle. Diş kaşıyıcı aldık en son hatta
Biz de başlayacağız sanırım kullanmaya, 2 gündür sıkıntılı uykusu, ben burun tıkanıklığı yüzündendir dedim ama belki de diştendir bilemiyorum ki. Yarın kontrolü var doktora soracağım.

Nerede zararlı birşey varsa onu seviyorlar zaten, 3 yaşından sonra malesef kontrol iyice ellerine geçiyor. Tamamen yasaklamak da faydasız. Ama cılkını çıkarınca da acaip sinir oluyorum ben
Babam bana çocukken jelibon almamış haklı olarak hatta bir kez hiç huyum olmamasına rağmen sokakta ağlaya ağlaya kendimi yere ata ata istemişim de almamış başka şey al o olmaz demiş. Ben de aklım edip bakkaldan çakkaldan alışveriş yapabildiğimden beri jelibon tutkunuydum. Günde 3-4 paket yedigimi bilirim. Daha şurada 5-6 sene oldu manyak gibi yemeyi bırakalı. O yüzden yasaklamak da çözüm değil.

Bugün gittim astronotlara baktım ama çok kalın geldi.araba olmasa alırdım ama arabada terler çocuk.nasıl mont aldın sen?
Koton'dan aldım, şöyle bir şey.

Ayla'yı ben de merak ediyorum ama sinemaya gitmeyi sevmem pek. İlk önce 1 saatligine çık, duruma göre 3-4 saati ondan sonra değerlendir.

peki defne uyandi ve emmeye basladi.
ne kadar sure emiyor ?
araliksiz mi ?
memede uyunup uyanip emmeye devam mi ediyor ?
bir emme seansinin sonunda kac sat uyuyor?
Uyuyunca uyanmasını beklemeden koyuyorum yerine. Doyduysa ne ala doymadiysa nasıl olsa birazdan uyanır diye. Koymadigim zaman yatakta geçirmesi gereken süreyi kucağımda geçiriyor çünkü. Uyandığı zaman bazen beş dakika emip uyuyor bazen yarım saat emiyor. Gündüz daha beter keyfini de çıkarttığı için 1 saat emdiği oluyor süt varmış yokmuş umursamadan sadece meme ağzında duruyor
Emme seansı sonunda 10 dakikada uyandığı da oluyor 4-5 saat uyuduğu da. Ortalama veremem maalesef, çünkü bir ortalaması yok. İstatistik bilimine isyan olarak doğdu benim kızım

180 ml yeter de artar diye düşünüyorum. 3e bölüp bırakırsan az emerse geri kalan ısıtılıp ziyan olmamış olur, sonra emmek istediğinde yeni şişeyi isitirlar.

haklısın canim ...2.kizima hamile kalmadan once sirduk aslında oda cok istediğini söylemişti sürekli...yaşıyla alakalida olabilir 3 yaşına girmek üzereydi...bilincinde olmadan mi istiyorum dedi bilemiyorum...gorumcemin kizi 6 yaşında ona sorduklarinda asla olmaz hayir diyor...

Kesinlikle gitmelisin:)bende istiyoruuuum:)
Bu arada once istersen sen yanındayken bi biberonla verin deneyin,cunku cok nadir belki ama kimi bebek biberonu almayabiliyor sonra sorun olmasın... ac kalmasınnn Ege bey:)
Ben de istiyorummm,, ama imkansız gibi akşam çocukların ikisini birden bırakmak kumaşlarını da kardeşim yaptı üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…