2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar Bebek'ler 3.ayda neleri yapabilir? Onlarla Nasıl oyunlar oynayabiliriz gelişimi için Nasıl oyuncaklar oyunlar kullanıyorsunuz

Kızlar bir sorum olacak benimki nin gündüz uykular iyice azaldı memeyi gündüz tutmuyor tutsa bile aktif emmedigi için aç kaldığını düşündüm biberonla 140 cc anne sütü verdim içti ve uyudu tespitim doğru çıktı şimdi süt artması için emzirme Kampı vs desem çocuk memeye gelmiyor zaten nasıl yapayım emzirme danışmanından yardım almalı miyim sizce ücret talep ediyorlar yoksa zamana mi birakmaliyim bu arada gece uykusuna geçerken aktif emerse uyuyor fikirlerinize ihtiyacım var ona göre karar vereceğim ne yapacagima

Seni çok iyi anlıyorum Can'ım yanımda biri yorum yapınca ben de etkileniyorum böyle sonra da sinir oluyorum obua da kendime de

instagramda gultenebe den destek alabilirsin ücretsiz.

Bizde de öyle oldu,simdi biz oynuyoruz artık bizden sonra da kime kısmetse... kırılmadıgı sürece ömürleri uzun bu oyuncakların:)

Kızlar Aliexpres ten oyuncak alan var mı? Güvenilir midir sizce çocuk ağzına falan sokabilir ya almak mantıklı mı? Çok ucuza bir sürü oyuncak gördüm de bir sürü oyuncak alınıyor zaten çocupa çok para vermek istemiyorum. Başka neler alıyorsunuz Aliexpresten

Bizim kız ne Bebek arabasında ne de kendi arabamızda giderken uyumuyur, çık ilginç değil mi genelde çpcuk uyutmak için kullanırlar bunları.. Sizin çocuklarınız nasıl

Blogdaki yazılardan pek farklı değil canım sadece daha derli toplu, soru-cevap kısımları başarı hikayeleri var onlar çok güzel. Ben olsam alırdım kitabı ki aldım da :)
Çok sağ ol o zaman ben de alıp bi okuyayım bakayım:)

Uyandırma Can'ım bence artık büyüdüler acıkırsa kebdisi uyanır zaten. Gğndğz uykuları basıl Can'ım gece Nasıl emzirmiyorsun uyumadan iki meme mi? Senin beslenmen Nasıl? Nasıl uzuyor gece uykusu diye araştırıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…