2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen benim yöntem de o önce meme+biberon ile anne sütü tıka basa doyırıyorum kundak emzik ve okyanus sesi eşliğimde Gözünede burnu kapanmayacak şekilde örtü sonra hemen dalıyor ve en az 6 saat garanti
Meme+bşberon yapacağıma iki meme versem aynı şey olur mu acaba

Gündüzleri sık besleme Can'ım oyala en az 2saat olsun beslenme araları o Zaman iyice acıkır ve iyi beslenir yoksa atıştırmacı Bebek oluyorlar sık be az beslenmeye alışıyorlar belki ondandır

Bende uyandırmıyorum canım.gündüz uykularıda iyi.tam düzenli değil.bazen 2 3 saat uyur.bazende 5 10 dk uyur uyanır.
Uzun uyumasının sırrı bence malesef mama alması.
Benim sütüm çok az canım.mama veriyorum

Bende uyandırmayacağım artık canım. Mama ile ilgili değil canım benim bebede gece 6-7 saat anne sütü biberon ile gündüz de meme doymadı isr biberon ile annesütü veriyorum 2-3 saat uyuyor toplam gündüz de 5 -6 saat arası uyuyor vecede akşam 19:30-20:00 gibi akşam yatıyor sabah uyanma saatimizde 7:30-8:00 gibi güne başlıyoruz.

Kızlar
Gündüzleri bebenizi hafif karanlık ortamda uyutun kızlar test edildi onaylandı. Ben gündüz kundak yapıp emzikle ve beyaz gürültü ile gözünede siyah bir örtü örtüyorum ve ne sallama ne başka birşey saniyesine uyuyor. O yüzdne odaya karartma perde taktırmaya karar verdim bu düzende gidersem benim bebeğe uyku eğitimine gerek kalmayacak.

Maşallah canım.o zaman mamayla pek ilgisi yok.
Uyusunlar yaa kendimize gelelim azcık :)
Uykusuzluktan deliricektim artık.

Napiyosunuz kizlar ya benjm psikolojim bozuldu galiba surekli cocuk usuyomu usudumu ya usuturse qibi panik halindeyim...buqun esim aksam yemeqe qidelim sana deisiklik olsun dedi qitmek istemedim cocuk usur diye

Seninle aynı dönem hep aynı şeyleri yaşıyoruz dikkatimi çekti :) inşallah geçicidir dediğin gibi..

Büyüdükçe düzeliyormus üzülme canım. Bizimki de ne kadar çevirsem hep aynı tarafa donup yatıyor. O kısım duzlesmis biraz :)
İnşallah düzelir bir de erkek çocuğu saçla filan da kapatamaz o eğriliği. Kardesimde de var duzlesme o da hep der senin kafan yusyuvarlak benimki eğri diye hep ebesini suclardi, ilerde sorun etmesini istemem..

Mücadele veriyorum çok acken az da olsa emiyor eninde sonunda pes edeceklerdir diye umuyorum bu emme konusunda ısrarcı olmak gerek sanırım.. İns. bir an önce duzelir sizin de canim..

Öyle yapacağım canım ins. her iki durum da düzelir..

Ya kim bakiyordu unuttum yookidoo oyun halısından gelmiş e bebek e . Almak isterse alabilir . Bizde oyun halisi almadık tavsiye ediyormusunuz gecmi kaldik
Geç kalmadin bence, daha emeklemeye başlayana kadar oyalanırlar oyun halisinda. Elini kolunu bacağını hareket ettirmesi ve takip özelliğiyle gelişim açısından iyi diye düşünüyorum.

Kızlar bebekleriniz için uyku eğitimine başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ? Nasıl bir uyku eğitimi düşünüyo sunız
4. ayda başlayın diyorlar. Daha hala yönteme karar vermedim ben Tracy Hogg ve Kim West arasında gidip geliyorum ama bakalım.

Napiyosunuz kizlar ya benjm psikolojim bozuldu galiba surekli cocuk usuyomu usudumu ya usuturse qibi panik halindeyim...buqun esim aksam yemeqe qidelim sana deisiklik olsun dedi qitmek istemedim cocuk usur diye
Canım biz dışarıda bebek arabası ile gezerken astronot tulumuna koyuyoruz içim rahat ediyor o zaman sana da tavsiye ederim

Bizim kız ne Bebek arabasında ne de kendi arabamızda giderken uyumuyur, çık ilginç değil mi genelde çpcuk uyutmak için kullanırlar bunları.. Sizin çocuklarınız nasıl
Bizde de aynı modelden vAr bi tane:))) ancak cok uykusu varsa uyuyor ,nadiren o da :S

Bizimkide çok aslında birinin evine gidince kusucak diye ödüm kopuyo aslında bebek yani sonuçda bilerek yapmıyoruz ama insan çekiniyo işte bi de 3. Ayına girdi bizimki bittimi naptı anlamadım kaç gün oldu kusmuyo çok huzur verici bişeymiş umarım seninki de bi an önce biter

Mücadele veriyorum çok acken az da olsa emiyor eninde sonunda pes edeceklerdir diye umuyorum bu emme konusunda ısrarcı olmak gerek sanırım.. İns. bir an önce duzelir sizin de canim
Ben de acaba çok acıkınca mı ters etki yapıyor diye düşünüyordum, acıkmadan mı versem diyordum. Sonuçta öyle yapıyorum olmuyor, böyle yapıyorum olmuyor. Bugün sadece uyku sırasında aldı bir kere, dahası da yok. Benim de moralim çok bozuldu bu duruma, korkuyorum.Her emzirmede dualarla başlıyorum ama işe de yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…