2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay hoşgeldin, olur mu öyle şey
Yazıyı okurken nereye varacak diye bekledim bekledim, sonunda da bir güldüm şöyle, şu ağlak halimde iyi geldi
Sen soru falan sorunca bundan sonra hemen cevaplayacağım ben

Doğa da şimdiye kadar ne kaşık ne şırınga nede biberonla birşey içti allah korusun öyle bir durum olduğunda biberon da alacağını sanmıyorum sadece ağlayacak ilk kızım bir gün bütün denemelerime rağmen biberon almamıştı süt yok biberon almıyor en son akşam yaptığım mamayı resmen biberoba yapışarak içti açlıktan sonra uyudu bende oturdum ağladım hala hatırladıkça gözlerim dolar aç olduğunu bilince gerçekten stres yapmadan duramıyor insan

Ay noldu Defne de mi atağa kalktı?

Yaa kıyamam
Ben de cevap vericem görünce ama zaten cevap verirdim görsem yaa
Hoşgeldin

Bnde bir kere sagmıstım 30-40cc ancak cıkmıstı kiii ,2 saat beklemiş olmama ragmen,kendimi nasıl kötü hissettim ,nasıl eksik hissettim anlatamam ben bu cocugu doyuramayacagım diye... gece öyle moral bozukluğuyla yattım sabaha daha iyiydi... sonra düzeldi ama neden bilmiyorum gögüslerim eskisi gibi semsert olmuyor.3-4 gündür hiç sağmadım çunku 40dk da bir 5dk fln emip yumusatıyor o haliyle sağsam biliyorum ki az çıkacak moralim bozulacak... en azından şu 6 ay sütüm bol olsa sonrasında azalsa ona da razıyım ek gıdaya fln gececek sonucta...

Hosgelmissin
Hatırlıyorum ben seni... bir kac defa görmüştüm adını.
Bebegin ne kadarlık? Kız? Erkek?
Hersey yolunda mı?

Hoşgeldin ben bilgim olmayınca bişey yazmıyorum genelde ama nickin bana tanıdık geldi okumuşum demekki bundan sonra bol bol sohbete katıl :)

Bazen inatları tuttu mu da tutuyor işte bu bebelerin. Ama maşallah hepsi cin gibi akıllı ve is bilen tipler kendilerine zarar verecek kadar aç kalmazlar sadece arada böyle haylazliklar yapıyorlar olan da biz analara oluyor tabi :) not: bu arada soylemeden gecemicem benim senin adını görünce neden aklıma yemek geliyor

Gecmis olsun öncelikle cnm
Benim basıma burun akıntısı gelmedi ama,öksürük ve burun tıkanıklığı vardı.
serum fizyolojik ile burnunu açıyorum,evi havalandırıyorum bir de geceleri tülbente 3-4 damla cold mix damlatıp bas ucuna dogru koyuyorum, he bi de bası biraz dik yatırıyorum.

Ay hoşgeldin, olur mu öyle şey
Yazıyı okurken nereye varacak diye bekledim bekledim, sonunda da bir güldüm şöyle, şu ağlak halimde iyi geldi
Sen soru falan sorunca bundan sonra hemen cevaplayacağım ben

Ay noldu Defne de mi atağa kalktı?

Yaa kıyamam
Ben de cevap vericem görünce ama zaten cevap verirdim görsem yaa
Hoşgeldin

Ay yok öyle zorunda hissetmeyin:))) yavaş yavaş aranıza sızarsam alınganlığım da geçer diye düşünüyorum:))

Hoş buldum

Aslın da bana kalsa ben hemen 4 5 aylıkken istiyorum ama eşim razı değil o da 3 4 yaşında istiyo çok büyük sünnet yapıcam ona şimdi kestirirsek o zamana tadı olmaz diyo kararsizim yani canım...
Biz geçenlerde doktora sorduk,ya 2 yaşına kadar ya da 6yaşından sonra yapilmaliymis çocuklarin fallik döneminden kaynaklı

Hosgelmissin
Hatırlıyorum ben seni... bir kac defa görmüştüm adını.
Bebegin ne kadarlık? Kız? Erkek?
Hersey yolunda mı?

Hoş bulduumm:)
Evet oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuştu, doktor mama deyip durmuştu, bunları yazmıştım bir ara.
1 eylül doğumlu oğlum, 2 ayı doldurdu yani:)
Bu ara mukuslu kaka+ishal var çocuğun kakasıyla çişiyle derdimiz bitmedi anlayacağın:))
İdrar, kaka örneği vericez yaptığında, kötü bi şey çıkmaz inşallah.

Gretchen Grundler canım Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üyeyim. Her gün birileri yazıyor 3-4 aylık bebeklerin meme reddi hakkında. Oradan anladığım kadarıyla bu aylarda normalmiş,çevreye ilgileri artıyormuş ve kısa süre emip doyabiliyorlarmış, bebeği zorlamadan bulduğun her fırsatta emzirmeye çalışmak gerekirmiş. Müzikle, dansla, daha afyonu patlamadan vs. Bir de uzun süre tok kalabiliyorlarmış artık bu aylarda, üzme kendini aç kalıyor diye, sabret sadece bu arada bunlar oradan edindiğim bilgiler, sen yine de annelik içgüdülerini dinle tabi ki, her bebek farklıdır

Hoşgeldin ben bilgim olmayınca bişey yazmıyorum genelde ama nickin bana tanıdık geldi okumuşum demekki bundan sonra bol bol sohbete katıl :)

Hoş buldum canım herkesi suçladım gibi oldu böyle de ya, halbuki benim alınganlığım:))
Tamam canım, yazacağım inşallah:)

Canim meme reddi var mı gündüzleri birde uykusuzluk ben 12.hafta geçti diye atak bitti diyordum acaba bununla ilişkili olabilir mi bizim ki de

Allah bagıslasın
Hepimiz aynıyız valla,kakasıydı gazıydı diye diye geciyor gunlerimiz
Hayır yanii hiç aklıma gelmezdi bir gün gelipte bezdeki kakayı alıp elime inceleyecegim

Canım hiç sütüm yok deyip kendini üzme, her meme sağılmaya elverişli değildir. İçinde ne kadar süt olduğunu bilemeyiz.
Bir süre sonra memeler terbiye oluyormuş, eskisi kadar sert olmuyormuş ama üretim tüm hızıyla devam ediyormuş. Önemli olan bebeğin çişli bez sayısı ve kilo alımıymış.
Ben de bunları yeni öğrendim, eğer bilmeseydim halim harap olurdu çünkü hem memelerim küçük hem de gün içinde hep boş oluyor sürekli emdiği için:)) çişli bezini takip ediyorum, yeterli olduğu için gerisini hiç düşünmüyorum. Sen de düşünme, için rahat emzirmeye devam et sadece

Kızlar bizde de mukuslu kaka olayı vardı bi süredir,bana da dr süt ürünlerini 1 hafta kes dedi,insallah alerjik cıkmaz..
Eger süt ürünlerini almadıgımda da aynı şekilde devam ederse nasıl bir yol izleniyor,tahlil vs mi yapılıyor?

Aslın da bana kalsa ben hemen 4 5 aylıkken istiyorum ama eşim razı değil o da 3 4 yaşında istiyo çok büyük sünnet yapıcam ona şimdi kestirirsek o zamana tadı olmaz diyo kararsizim yani canım...

2-6 yas arasi yapilmamali diye duymustum ama dogru mu bilemiyorum.
ben de simdi sunneti yaptirip dugunu sonra yapmak istiyorum.
esim buyuyunce yaptiralim sunneti hatirlasin diyor ama aman nesi var hatirlanacak.
kararsisiz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…