2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gretchen Grundler kizlarrr cok gecmis olsun ya. Insallah olmaz bi daha. Her ne olursa olsun moralinizi yuksek tutmaya calisin nolur. Normalde ben biraz depresifimdir. Hem hamilelik hem emzirme donemi derken polyanna olup cikacam yakinda
T tubigo hosgeldinnn

Gretchen Grundler biz de bu ara meme reddi yaşıyoruz bayağı oldu hatta birkaç hafta oldu yani bugün akşam bayağı ağladı yine memeyi almıyor emzikle sakinleşiyor emziği ağzına götürüp meme veriyorum biraz emiyor süt geldiğini anlayınca ağlıyor yine emzikle kandırıp emziriyorum sürekli böyle yapıp sakinleşince emziriyorum normal bu yöntemi buldum artk ama çok yorucu ve aç olduğu düşüncesi üzüyor beni

Oğlum akşam bayağı ağladı emmek istemedi vs ağlayarak uyudu bi süre sonra uykuda bayağı iç çekmeye başladı boğuluyor gibi bi sesle hem de bayağı iç çekti kucağıma alıp sakinleştirdim yatırdım hala ara ara iç çekşyor uyanmadı da rüya mı görüyor aç mı anlamadım ki neden

peki meme reddi yaşadınız mı koku değişikliği meme reddi yapabiliyormuş bende boyamak istiyorum ama
Yaa bunu bilmiyordum bak. Doğruysa tam da yaşadığım bu. Salı günü boyadım iii gündür de sağ mememi almak istemiyor. Sebebi bu olabilir mi acaba nerden ulaştın bu bilgiye?

Kötü deil demek:) bilemedim bnde valla:)
Cokta takmamak laZım aslında saglıgı yerinde olsun 3-5 gr eksik alsın ama ahhh analık işte gelde söz gecir kendine.

Boyun bir tarafa yatık duruyor işte cnm.. anladığım kadarıyla bir tarafın kasları daha kısa bir tarafın daha uzun olacak şekilde gelişiyor. Yani doktorun anlattığından onu anlayabildim :)) Duru ısrarla soluna çeviriyordu kafayı mesela. Ayrıca sol göğsü de emmek istemiyordu o tarafa yatmak istemediği için. İki hafta tam tersini yaptırdık, şimdi eşitlendi çok şükür.

Bilmiyorum ki canım, olabilir belki de hiç o açıdan bakmamıştım:)

Yaa bunu bilmiyordum bak. Doğruysa tam da yaşadığım bu. Salı günü boyadım iii gündür de sağ mememi almak istemiyor. Sebebi bu olabilir mi acaba nerden ulaştın bu bilgiye?
İnstagram da emziren anne ve emzirme desteği diye iki sayfa takip ediyorum meme reddi durumlarında altta yatan nedenler olarak birçok şey sıralamış koku değişikliği mekan değişikliği yani seyahat gibi bikaç madde var aklımda kalanlar bunlar

Bu aralar tüm aslan burcu bebeklerine bir haller oldu
Soğan koyan anneler ben.
Yakmaz yakmaz burnu açılır iyi olur

Aminn Insallahhh canim. Cok zor bi donemdeyiz. Allahim hepimize guc versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…