Gretchen Grundler
geçmis olsun.
Bizim evde de aynı sahne yaşandi bu akşam ama bizim balgamimız vardı şu an balgam yok burun tıkanıklığı varmış. Doktora gittik bize kesinlikle burnunu cekmeyin dedi bizden önce gelen kadın çocuğunun burnunu kanatmiş burun mukozasına zarar veriyor dedi çekecekseniz yüzeysel cekin dedi. Ikişer damla serum fizyolojik damlatin birakın dedi. Eve ilk geldiğimde memeyi almadı damlattm mucizevi bir sekilde peşine aldı ama sonraki öğün felaketti yemek istiyor aç ama memeye daha yaklaşır yaklaşmaz ağlamaya başlıyor. Burnuna serum damlattık yone olmadı serumu komple yan yatirip uyguladik peşine çektik yone olmadı. Ama nasıl aglıyor yürek dayanmaz resmen sesi kesiliyordu bağırmaktan. Bir saat böyle uğraştık artık meme vermeye çalışmıyorum bile sadece sakinleşsin diye uğraşıyoruz bezini açtık çıngıraklar hoplamalar danslar şebeklikler bir türlü sakinleşmedi. Sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi emmeye başladı güldü uyudu. Çok uzun ve karışık oldu ama ne yaşadığımķzi bende anlayamadım. Umarım hiçbirimiz bu meme reddini yaşamayız çünkü bir saatini bile yüreğim kaldıramadı
Gretchen Grundler
kizlarrr cok gecmis olsun ya. Insallah olmaz bi daha. Her ne olursa olsun moralinizi yuksek tutmaya calisin nolur. Normalde ben biraz depresifimdir. Hem hamilelik hem emzirme donemi derken polyanna olup cikacam yakinda Ttubigo
hosgeldinnn
Gretchen Grundler
biz de bu ara meme reddi yaşıyoruz bayağı oldu hatta birkaç hafta oldu yani bugün akşam bayağı ağladı yine memeyi almıyor emzikle sakinleşiyor emziği ağzına götürüp meme veriyorum biraz emiyor süt geldiğini anlayınca ağlıyor yine emzikle kandırıp emziriyorum sürekli böyle yapıp sakinleşince emziriyorum normal bu yöntemi buldum artk ama çok yorucu ve aç olduğu düşüncesi üzüyor beni
Oğlum akşam bayağı ağladı emmek istemedi vs ağlayarak uyudu bi süre sonra uykuda bayağı iç çekmeye başladı boğuluyor gibi bi sesle hem de bayağı iç çekti kucağıma alıp sakinleştirdim yatırdım hala ara ara iç çekşyor uyanmadı da rüya mı görüyor aç mı anlamadım ki neden
Yaa bunu bilmiyordum bak. Doğruysa tam da yaşadığım bu. Salı günü boyadım iii gündür de sağ mememi almak istemiyor. Sebebi bu olabilir mi acaba nerden ulaştın bu bilgiye?
Ya benim oğlum da az almıştı bana da daha hafif geliyor bu ara boyu hızlı uzuyor o yüzden mi acaba boy uzadıkça kilo oraya gidiyor demi çünkü bez bağlarken de belli kilo vermiş gibi duruyor sinir oluyorum ama kötü bişey değil sanki
Kötü deil demek:) bilemedim bnde valla:)
Cokta takmamak laZım aslında saglıgı yerinde olsun 3-5 gr eksik alsın ama ahhh analık işte gelde söz gecir kendine.
Sen durumu anlattığından beri bende çocuğumu gözlemliyorum , Ahmet'i gaz için kucağıma kaldırdığımda hep kafasını sola çeviriyor ben sağa cevırıyorum o hemen tekrar sağa döndürüyor , yatarken sağa yatırmaya özen göstetıyorum , sen ne gıbı hareketler yaptırıyorsun biraz bilgilendirsen bizi , inşallah öksürüğünüzde çabucak geçer. Ttubigo
hosgeldin aramıza
Boyun bir tarafa yatık duruyor işte cnm.. anladığım kadarıyla bir tarafın kasları daha kısa bir tarafın daha uzun olacak şekilde gelişiyor. Yani doktorun anlattığından onu anlayabildim :)) Duru ısrarla soluna çeviriyordu kafayı mesela. Ayrıca sol göğsü de emmek istemiyordu o tarafa yatmak istemediği için. İki hafta tam tersini yaptırdık, şimdi eşitlendi çok şükür.
Gretchen Grundler
kizlarrr cok gecmis olsun ya. Insallah olmaz bi daha. Her ne olursa olsun moralinizi yuksek tutmaya calisin nolur. Normalde ben biraz depresifimdir. Hem hamilelik hem emzirme donemi derken polyanna olup cikacam yakinda Ttubigo
hosgeldinnn
Yaa bunu bilmiyordum bak. Doğruysa tam da yaşadığım bu. Salı günü boyadım iii gündür de sağ mememi almak istemiyor. Sebebi bu olabilir mi acaba nerden ulaştın bu bilgiye?
İnstagram da emziren anne ve emzirme desteği diye iki sayfa takip ediyorum meme reddi durumlarında altta yatan nedenler olarak birçok şey sıralamış koku değişikliği mekan değişikliği yani seyahat gibi bikaç madde var aklımda kalanlar bunlar
Atak mı bilmiyorum ama dün çığlık kıyamet emdi bugün emmedi ağlamaktan helak oldu yarına Allah kerim. 14. Haftamız başladı bizim beklenen doğum tarihine göre 13. Hafta oluyor atağı kaçırdık da ucu ucuna yetistik galiba biz.
Bu arada basucuna soğan koydum şimdi, benim burnum açıldı uzaktan sızlıyor içten içe ona da etki eder inşallah. Biraz uzağına mı koysam ya çok yakından yakmasın çocuğun gözlerini?.