2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebekleriniz için uyku eğitimine başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ? Nasıl bir uyku eğitimi düşünüyo sunız
ben cok kucağa almiyorum besigine koyuyorum emzirip gazini cikardiktan sonra kendi kendine uyuyor...cok nadir ağlama krizleri olursa kucagima alip sakinlestirip tekrar besige yatiriyorum...banyodan sonra zaten daha kolay uyuyor...hemen hemen ger gun yikiyorum...kaka yaptigindada hic altini silmedim gep lavaboda yikadim...gaz probleminde gunde 3 defa rezene icmemin ve yemekleri kimyonla yapmamin etkisi cok var...o yuzden biraz daha sakin diger kizimdan...buyuk kizimi sabahlara kadar sallardik...kizimda bende sürekli uykusuzduk...

Nasilsiniz kizlar bebisler nasil bakalim
Iyiyiz çok şükür. Erken bir başlangıç yaptık Pazar sabahına ama daha yeni kahvaltı yapabildik
Evet aslında iyi olur ama hem pompam manüel benim hem de süt sağmaya korkuyorum memem tıkandığı için. Böyle kız kendine kadar urettiriyor sütü iyi oluyor. Fazlasına korkuyorum hep sağmak zorunda kalırsam fila diye

Çok geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamasın inşallah

Çok sağolun canlar. Rabbim hiçbir zaman evlatların sağlığıyla, acısıyla sınamasın kimseyi. Çok zor...
Şükür bu günümüze

2 damla serum fizyolojik açmaz ki burnunu ya, doktor bize de öyle dedi ama yok yani açılmıyor ben de normalde çok tercih etmiyorum aspire etmeyi ama mecburum bu ara çünkü çok tıkalı. Gece emdi benim kız da uykudan uyanınca ama akşam emdiğim süt burnumdan geldi. Size de geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha çok zor bir şey çünkü.

Bizim dana emziği de biberonu da almadı üstelik kandirmanin yolu yok yani. Uyutmaya çalışıyorum ama kucağıma gelince ağlıyor emzireceğim diye, babası uyuttu en son.

Bu aralar tüm aslan burcu bebeklerine bir haller oldu
Soğan koyan anneler ben.
Yakmaz yakmaz burnu açılır iyi olur
Gece 2ye kadar iyiydi sonra yine tıkandı maalesef, serum fizyolojikle tekrar açmaya çalıştık. Sonra bir de kustu yine kocaman burnu daha beter tıkandı. Bu gece sabah olmadı yine bize. Şimdi ev soğan kokuyor, havalandırdım ama galiba yatak odasına yerleşti koku

Gretchen Grundler @BeyazBulut Aslında artık alıştırma bardağı bulundurabiliriz evde. Üç aylıktan itibaren kullanılıyor. Böyle bir durum olsa gerçi benim yedek sütüm bile yok.
Yedek süt bulundurmak lazım ya, altmışar ml'lik 3-4 tane koymaya bak buzluğa her ihtimale karşı. Ben ilk zamanlar 110 cc falan koymuşum şimdi kullanılmıyor çünkü tek seferde o kadar emmiyor biberonla.

Çok çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz da sıkıntı çekmezsiniz. Küçücük bebekler nelerle uğraşıyor ya, hepsi birer süper kahraman resmen.

Aslında haklisiniz ya Geçen bizim kız yine almamıştı meme dolapta 1 poşet sütüm vardı. Çıkardım ısıttım filan ama biberon almadi bizim kız. Ziyan oldu tek stogum da :))) Alıştırma bardağı alacağım

Gretchen Grundler sağol canım. İnşallah tekrarlamayacak. Tedavi biteli 15 gün oldu. Çok şükür sıkıntı yok. Tabii biz tedbiri elden bırakmayacağız.
Burun tıkanıklığı da zordur. Allah kolaylık versin. Petekler odayı çok kurutuyor. O da burun tıkanıklığına sebep oluyor. Peteğin üzerine akşamdan bir bardak su koyarsanız, o da sizi bir miktar rahatlatacaktır.

canim cok gecmis olsun. allahim bir daha yasatmasin.

benim bebe 160 cc icyor,obur mu benim oglusum

Çok çok gecmis olsun,ne güzel ilgili ve dikkatli bir anneymişsin ki hemen farkedip onlem alınmış,atlattıgınıza cok sevindim insallah bi daha da tekrarlamaz.
Burdan bi kere daha anlıyoruz ki,böyle ni durum oldugunda hiç ihmal etmeyip,ertelemeden doktora gitmek gerek.bu arada ıslak mendilleri neden yıkayıp kullanıyorsun,e bebekte temizleme pamuğu var ondan alsana ben öyle yapıyorum evde onu ıslatıp öyle siliyorum ancak dısarı fln gittimde ıslak mendil kullanıyorum

Sizi çok iyi anlıyorum benim oğlumda uykusunun arasında çok az emiyordu şimdi onu da bıraktı çok üzülüyorum şimdi memeye gelince hemen ağlıyor. Tamamen bıraktı

Ay hiç böyle bir şeye alinilabilecegi aklıma gelmemisti kusura bakma Aslında genelde cevap da veririz ama arada kaçırdık demek ki.
Görmemişsinizdir canım, benim alınganlığım tuttu:) bir de dediğim gibi artık dahil olmak istediğim için yazdım aslında, asıl amacım sitem etmek değildi:)

Ya kızlar stok sütlerden bahsetmişsiniz de,benim dr dediki bazı bebekler buzluktan cıkan sütü reddedebiliyor almayabilirmiş.dün deneyeyim dedim icmedi 10 cc ancak icti:) hemen alıp memeye koydum emdi:/ cok ac mı deildi acaba ama o zaman memeden nasıl emdi? Ya da meme daha mı keyifli geldi? İyice ac olsa icer miydi? Offfff dolapta bnm stoğum cok eger almazsa,yazık olcak valla...

Görmemişsinizdir canım, benim alınganlığım tuttu:) bir de dediğim gibi artık dahil olmak istediğim için yazdım aslında, asıl amacım sitem etmek değildi:)
O zaman hoş geldin daim ol diyelim :)
Canım bunun için bi yöntem var cezvede sütü kaynatmadan az cizirdatiyorsun. Dur bulayım doğrusunu atayım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…