2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Kg alımı cok iyi deil 2 aydır 600gr ama dr iyi diyor bu ay boyu 6 cm birden uzamıs dr kg yok diosun boya gitmis seninki diyo:) genel tüm gelişimleriyle degerlendirdigim icin kgsuna az diyemem dedi (kaldı ki gerçekten cok az emiyor bu kadar az emmeye bu kiloya da sükür diyorum valla)
Cisli bez sayısı cok sükür iyi:)

Allah bagıslasın
Hepimiz aynıyız valla,kakasıydı gazıydı diye diye geciyor gunlerimiz
Hayır yanii hiç aklıma gelmezdi bir gün gelipte bezdeki kakayı alıp elime inceleyecegim

:)))) ben de bugün eşime zorla fotoğrafını çektirdim, doktora gösterelim diye:))
Çıkartıp aile albümüne koyarız artık:))

Ay noldu Defne de mi atağa kalktı?

Yaa kıyamam
Ben de cevap vericem görünce ama zaten cevap verirdim görsem yaa
Hoşgeldin
Atak mı bilmiyorum ama dün çığlık kıyamet emdi bugün emmedi ağlamaktan helak oldu yarına Allah kerim. 14. Haftamız başladı bizim beklenen doğum tarihine göre 13. Hafta oluyor atağı kaçırdık da ucu ucuna yetistik galiba biz.
Bu arada basucuna soğan koydum şimdi, benim burnum açıldı uzaktan sızlıyor içten içe ona da etki eder inşallah. Biraz uzağına mı koysam ya çok yakından yakmasın çocuğun gözlerini?

Yumuşak olması normal ben de uzun süre sağmayıp kendi haline bıraktığımda süt olduğu halde sert olmuyor.
Hedefini 6 ay değil 1 yol yap çünkü ilk yıl temel besin yine anne sütü oluyor diğerleri destek sadece.

Bu arada doğa artık anakucağında durmuyor yani sürekli kafasını kaldırıyor sanki oturmak istercesine normalmi bu
Normal Defne de yatmak bile istemiyor.
Hep bu tariflerin suçu

Teşekkürler ben de bir girip bakayım şu facebook'a ya hep salliyorum. Aklimdakileri sorarım belki.

Ay hoşgeldin, olur mu öyle şey
Yazıyı okurken nereye varacak diye bekledim bekledim, sonunda da bir güldüm şöyle, şu ağlak halimde iyi geldi
Sen soru falan sorunca bundan sonra hemen cevaplayacağım ben
Bende bekledim ne çıkacak diye çok tatlısın ya cevap verilmeyince insan kötü hissediyor kendini bayağı hoş geldin aramıza canım T tubigo

Süper o zaman hiç kafayı takma. Anneyiz tabi ki bol bol kilo alsın istiyoruz ama onlar ihtiyaçları kadar alıyorlar başka bir sıkıntıları yoksa. Ayrıca kilosu da ortalamanın içinde, boyun da maşallahı var daha ne olsun:) Doktorunu da tebrik ediyorum, direkt mama demediği için.

Ben de sırf bu grup için açtım bir hesap. Çok da şey öğrendim, epey cahilmişim emzirme konusunda, hatalarımı düzelttim sonradan hep:) çok faydalı oluyor, bir bak sen de.

2-6 yas arasi yapilmamali diye duymustum ama dogru mu bilemiyorum.
ben de simdi sunneti yaptirip dugunu sonra yapmak istiyorum.
esim buyuyunce yaptiralim sunneti hatirlasin diyor ama aman nesi var hatirlanacak.
kararsisiz biz de.
2-6 yaş fallik dönem o bölgeye karşı bayağı hassas oluyor çocuklar bide kesersen düşün travmayı :) ben sömestr veya yazın başlarında düşünüyorum hatırlayınca daha sıkıntı bence aklı ermeden yaptırmak lazım

Ya benim oğlum da az almıştı bana da daha hafif geliyor bu ara boyu hızlı uzuyor o yüzden mi acaba boy uzadıkça kilo oraya gidiyor demi çünkü bez bağlarken de belli kilo vermiş gibi duruyor sinir oluyorum ama kötü bişey değil sanki

Biz de kaka örneğinin sonucunu alınca görüşürüz doktorla, süreç seninkiyle aynı ilerlerse yazarım canım, dediğin gibi inşallah alerjik çıkmaz

Boyun asimetrisi nasıl oluyor Can'ım
Sen durumu anlattığından beri bende çocuğumu gözlemliyorum , Ahmet'i gaz için kucağıma kaldırdığımda hep kafasını sola çeviriyor ben sağa cevırıyorum o hemen tekrar sağa döndürüyor , yatarken sağa yatırmaya özen göstetıyorum , sen ne gıbı hareketler yaptırıyorsun biraz bilgilendirsen bizi , inşallah öksürüğünüzde çabucak geçer. T tubigo hosgeldin aramıza

erkek anaları sunnete karar veren var mi?
Doktorumuz bize 3. Aydan sonra olabilir demisti. Simdi sordum 4u bekleyelim anestezinin yan etkileri cok fazla dedi. Onun gozetiminde olabilecek en erken zamanda hallettirmeyi dusunuyorum canm.

Kızlar bebekleriniz için uyku eğitimine başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ? Nasıl bir uyku eğitimi düşünüyo sunız
Ben uyku egitiminde tracy hoggun yatir kaldir yontemini denicem. Tabi insallah. 4. Aydan sonra baslicam. Ne cok erken olsun istiyorum ne de cok gec

Kızlar bebekleriniz için uyku eğitimine başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ? Nasıl bir uyku eğitimi düşünüyo sunız
Ben uyku egitiminde tracy hoggun yatir kaldir yontemini denicem. Tabi insallah. 4. Aydan sonra baslicam. Ne cok erken olsun istiyorum ne de cok gec

Gretchen Grundler geçmis olsun.
Bizim evde de aynı sahne yaşandi bu akşam ama bizim balgamimız vardı şu an balgam yok burun tıkanıklığı varmış. Doktora gittik bize kesinlikle burnunu cekmeyin dedi bizden önce gelen kadın çocuğunun burnunu kanatmiş burun mukozasına zarar veriyor dedi çekecekseniz yüzeysel cekin dedi. Ikişer damla serum fizyolojik damlatin birakın dedi. Eve ilk geldiğimde memeyi almadı damlattm mucizevi bir sekilde peşine aldı ama sonraki öğün felaketti yemek istiyor aç ama memeye daha yaklaşır yaklaşmaz ağlamaya başlıyor. Burnuna serum damlattık yone olmadı serumu komple yan yatirip uyguladik peşine çektik yone olmadı. Ama nasıl aglıyor yürek dayanmaz resmen sesi kesiliyordu bağırmaktan. Bir saat böyle uğraştık artık meme vermeye çalışmıyorum bile sadece sakinleşsin diye uğraşıyoruz bezini açtık çıngıraklar hoplamalar danslar şebeklikler bir türlü sakinleşmedi. Sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi emmeye başladı güldü uyudu. Çok uzun ve karışık oldu ama ne yaşadığımķzi bende anlayamadım. Umarım hiçbirimiz bu meme reddini yaşamayız çünkü bir saatini bile yüreğim kaldıramadı

Aslın da bana kalsa ben hemen 4 5 aylıkken istiyorum ama eşim razı değil o da 3 4 yaşında istiyo çok büyük sünnet yapıcam ona şimdi kestirirsek o zamana tadı olmaz diyo kararsizim yani canım...
Araştırmaların söylediği2-6 yaş aralığında sünnet yapılan çocuklarda travma yarattığı yönünde. Ben 1 yaşına değmeden yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki yaza inşallah. Eşine bu araştırmadan bahset bence. Bizimki travma olsaydı bizde olurdu falan diyor ama travmalar öyle karşıdan bakılınca anlaşılmıyor bir durum karşısında verilen tepkilerden vs anlaşılıyor. Benim eşimde yaptırmazdı ama doktor bebeğin sağlığı açısından erken sünnet olması gerektiğini söyledi de öyle kabul etti. Pipisini açtı içi kızarık kızarık olmuş yazık yavrum. Yoksa erken yaptırmaya asla yaklaşmazdı eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…