2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsunnn

Babybjörn var bizde gercekten harika bir ürün ama cok pahalli gercekten

Canım öne bakarsa ergonomikligi bozuluyor. Bebeğin omurga ve kalça yapısı için zararlı o tarz kangurular. Ergonomik olan markalardan almanı öneririm.
Hiii anladım canım teşekkür ederim. Ben se böyle yapabilirim aslında.

Ergo baby aldık biz, taşıması çok rahat ama öne dönük taşımıyor. Zaten öne dönük olması duruşunu bozuyor doğru yöntem yüzünün sana dönük olmasi. Bebek büyüdükçe yanda ve sirtta da taşınabilir. Aldığın kanguru model ve markaya da bağlı olarak değişir ama genelde uzun süre kullanılıyor. Bizimki 20 kiloya kadar taşıyor tabi o zaman nasıl taşınır bilmiyorum ama yapabiliyor.

Anladım canım sanki Ahmet’tede fark ediyorum ama her iki memeyide emerken sorun yaşamıyoruz , evham mı yapıyorum doktora gıttıgımde sorucam şükür sizinki düzelmiş
Hamur gibiler hala cnm. Böyle sıkıntıları erken farkedince kolay çözülüyor o yüzden :)

Kanguruyu kaç aya kadar kullanabiliyoruz, kilo mu önemli.

Çok çok geçmiş olsun cnm. Ne güzel bakmışsın iyileştirmişsin oğlunu. Allah doktorunuzdan da senden de razı olsun, bi daha yaşatmasın inşallah :)

Ben de istiyorum erken ama erken yapınca sünnet düğününün tadı olmaz ilerde hatırlasın diye tutturdu bizim adam..Olmadı bende o yokken doktora söylerim de doktor ona söylesin ikna olur umarım :)
Düğünü büyüdüğünde de yapabilirsiniz artık herkes bu şekilde yapıyor canım ah bu kocalar yokmu sözümüze gitseler ne kolay olacak herşey

Bende biraz araştırdım öne bakanlar zararlıymış.bana dönük durmayıda hiç sevmiyor.şimdilik askıya aldım bu konuyu.açıklamasında max 10 kg diyor.
Bizimki en son 5500 kilosu.belki 6 olmuştur.
Almaktan vazgeçtim yani

Yahu Yiğide uyku eğitimi veriyim dedim. Yöntemleri okudum. İçlerinden bana uygun olanını seçtim. Bu gece başlayım dedim ve bizim oğlan tam 1 saat zorlamanın ardından uyudu 5 dk sonra yine uyandı. Tabi bu 1 saatlik süreçte katıla katıla ağladığı için eşim içerden bana kızdı ağlatma diye. 5 dk sonrasında yine uyanıp ağlayınca ben kucağımda pışpış yaparken bebeği aldı elimden götürdü salona orda sallayarak uyuttu. Şimdi ben 1 saat uğraşmışım onun heba olduğuna mı sinirleniyim, bebek anneye güvensizleşecek ona mı sinirleniyim. Nasıl dayanıyosun bu sabinin ağlamasına diyo ben gaddar mıyım tabiki dayanamıyorum ama bu bir eğitim. İlk gününde bebek tabi ağlar çünkü sallanmaya alışmış onu istiyor. Ah ah napcam şimdi yarında devam edecektim en fazla 1 yada 2 haftamı alır alıştırması sonra sefasını sürecek ama. Kv alıştırdı bu sallamaya valla içimden kızdım durdum.

Canım söylediğin marka ve modeli ablam kullanıyor oda çok memnun bebeği büyüdüğü için bana gönderecek ama bebeğin kalçası için uygun değil uzun süre kullanmasın demişler zaten evde beni beşiğin başına mahkum ettiğinde kullanırım büyük ihtimalle de sen ne düşünüyosun bu konuda bilgin varmı?

Aksama bi daha denicem artık.., ya atılmaz ek gıdaya gectginde kullanırsın en kötü ama içse daha iyi tabii
Cok moralim bozuldu valla bnmde,bi de daha koyu kıvamlı,daha güzel gibi geliyor o sütler bana:)
Sutlerin 3 ay omru var ya. Ek gidaya yetismicek eski sutlerim. neyse hayirlisi olsun canm. Yapacak bisey yok

Arkadaşlar benim sütüm çok yok stok yapamıyorum. Sütü çok olup kullanmayacaklar sütünüzü çocuk esirgeme kurumuna verseniz, muhteşem bir iş yapmış olursunuz bence. Geçen gün bir fotoğraf gördüm. Yanyana birsürü beşik biri uyuyor,biri ağlıyor,biri ayağa kalkmış korkuluktan bakan bebekler vardı. İçim parçalandı. Biz gözümüz gibi bakarken o bebeler o şekilde büyüyorlar.((((

Canim uyku egitimine biraz erken baslamamis misin? Bende 14 agustosta dogum yaptim. Daha 3 ayimiz dolmadigi icin ben zorlamiyorum. Hala memede yada sallanarak uyuyo benim oglum. 4. Ayi bekliyorum ben.
Nacizane bikac tavsiyem olucak. Bircok uyku egitim yontemi okudum. Hepsinde ortak kani babayla isbirligi yapmanin zorunlu oldugu yonunde. O yuzden bence esinden sana destek olmasini istemelisin. Cunku yapicagin sey kolay bisey degil. Bi kere o aglamaya katlanmak hic kolay olmayacak bence. Ki benim uyku egitimi konusunda aglatmaya gucum olacak mi bilmiyorum. Bide kararli olmak gerektigini soyluyolar. Eger yarim birakacaksan hic baslamamak gerekiyomus. Aynen soyledigin gibi cocugu guvensizlige itiyomus. Kisacasi bu egitim isi benim icin zor olacak gibi duruyor. Sen insallah hayirlisiyla basarirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…