Geçmiş olsun belin için.İyi geceler anneler.
Dün çok yoğun bir gün geçirdik eve akşam yatmaya geldik desem yeridir
Gezgin anneler kulübü buraya geldi dün, oraya gittik eşimle. Bazı instagramomlar gelmiş, dedim ben de muti anayım açılındrucilla
Gelenlerden biri emzirme danışmanıydı. Bu aylarda çoğumuzun yaşadığı tek meme reddini sordum. Uyku aralarında emzirmeye çalış emmediği memeyi dedi. Emmediyse kesin sağ ama süt arzın olumsuz etkilenmesin dedi.
Bizim kız bu aralar cok cok parmak emiyor bir de. Çok rahatlıyor kendi kendini yatıştırıyor. Hiç istemediğim bişeydi ve emzik almıyor hala. Bir çok kaynak dokunmayın geçici bir dönem diyor. Zararlarını anlatan çok yazı okudum. Kafam karışık.
Atak mıdır nedir çok düştü bana bi kaç gündür. Babası kesinlikle sakinleştiremiyor. Dün ani bi hareketle belimi acıttım, çok alamadım kucağıma. Akşam uyku öncesi katılana kadar ağlayınca aldım artık mecbur. Nasıl sarılıyor yavrum
15. Haftada atak var mıydı ya? G gunesli gunler
Geçmiş olsun belin için.
Hiç öyle instamomlari filan dinlemene gerek yok sen de bir kkmomsun:))
Evet tam üstüne bastın atak var.
Kendimi ataktan sorumlu bakan gibi hissettim
Gözlerin gayet sağlıklı maşallah
Lütfen gözlerim beni yanıltsın.
4 hafta mı o?
Etme eylemeGözlerin gayet sağlıklı maşallah
Evet ama ücretli Sadec e bu ekran görüntüsü var bendeEtme eyleme
Uygulamanın adı wonder weeks mi?
Sorup durmayayım
Hııı tamam kaydettimEvet ama ücretli Sadec e bu ekran görüntüsü var bende
Benim yapacağım yöntemde her yaş grubu yapabilir ilk haftadan başlanılabilir yazıyordu aslında bende tam 3 ay dolsun öyle yapıyım diyordum ama bu özelliği için başlayım dedim canım. Suç bende de var ben odaya girerken babasıyla ön görüşme yapmadan girdim çünkü bu zamana kadar uyutmalar hep benim üzerimdeydi o sadece sevme kısmında kaldı. Ben izindeyim o çalışıyo diye babasının üstüne atmadım hiç. Ya kararlı olacağız yada hiç başlamayacağız aynen tutarlılık çok önemli hep okuyorum. Çok üzüldüm bebeği elimden çekip alınca, o karışmaz sanmıştım. Yarın konuşup ortak karar vermemiz lazım. Gün içinde sallamaktan bir an başından ayrılamıyorum benim için çok zorlayıcı bir durumCanim uyku egitimine biraz erken baslamamis misin? Bende 14 agustosta dogum yaptim. Daha 3 ayimiz dolmadigi icin ben zorlamiyorum. Hala memede yada sallanarak uyuyo benim oglum. 4. Ayi bekliyorum ben.
Nacizane bikac tavsiyem olucak. Bircok uyku egitim yontemi okudum. Hepsinde ortak kani babayla isbirligi yapmanin zorunlu oldugu yonunde. O yuzden bence esinden sana destek olmasini istemelisin. Cunku yapicagin sey kolay bisey degil. Bi kere o aglamaya katlanmak hic kolay olmayacak bence. Ki benim uyku egitimi konusunda aglatmaya gucum olacak mi bilmiyorum. Bide kararli olmak gerektigini soyluyolar. Eger yarim birakacaksan hic baslamamak gerekiyomus. Aynen soyledigin gibi cocugu guvensizlige itiyomus. Kisacasi bu egitim isi benim icin zor olacak gibi duruyor. Sen insallah hayirlisiyla basarirsin.
guzel gunler gorecegiz gunesli gunler demek istiyorum ama olmuyorrrrGeçmiş olsun belin için.
Hiç öyle instamomlari filan dinlemene gerek yok sen de bir kkmomsun:))
Evet tam üstüne bastın atak var.
Kendimi ataktan sorumlu bakan gibi hissettim
Bende ayni seyi yaptim. O calisiyo yoruluyo diyip ne cocugun ne evin sorumlulugunu verdim. Her seye kendm yetismeye calisiyom. Bizde hata. Nolursa olsun. Cocugun azcik sikintisini cekseler anlarlarr neler yasadigimizi.Benim yapacağım yöntemde her yaş grubu yapabilir ilk haftadan başlanılabilir yazıyordu aslında bende tam 3 ay dolsun öyle yapıyım diyordum ama bu özelliği için başlayım dedim canım. Suç bende de var ben odaya girerken babasıyla ön görüşme yapmadan girdim çünkü bu zamana kadar uyutmalar hep benim üzerimdeydi o sadece sevme kısmında kaldı. Ben izindeyim o çalışıyo diye babasının üstüne atmadım hiç. Ya kararlı olacağız yada hiç başlamayacağız aynen tutarlılık çok önemli hep okuyorum. Çok üzüldüm bebeği elimden çekip alınca, o karışmaz sanmıştım. Yarın konuşup ortak karar vermemiz lazım. Gün içinde sallamaktan bir an başından ayrılamıyorum benim için çok zorlayıcı bir durum
Bende ayni seyi yaptim. O calisiyo yoruluyo diyip ne cocugun ne evin sorumlulugunu verdim. Her seye kendm yetismeye calisiyom. Bizde hata. Nolursa olsun. Cocugun azcik sikintisini cekseler anlarlarr neler yasadigimizi.
Haklisin canim hep sallamak da cok can sıkıcı. Insallah bi an once gecer bi durumun
Evet canm cok haklisin. Saolsun benim esim yapar. Ama ben kiyamiyorum. Bu da benim salakligim birazck da. Aksamlari halimi gorunce artik aciyo.eşleri de dahil etmek gerekli. evet calismiyoruz evdeyiz ama aksama kadar hep ayaktayiz,bebislerle ilgileniyoruz surekli. eslerin destegine de ihtiyac var. gerekirse onlar da uykusuz kalacak. cok cok yorgun oldugu,gozlerini acamadigi gunler evet ben de kiyamiyorum esime ama onun disinda 2 aksamda 1 kalkiyor geceleri. gunduzleri evde oldugu zamanlarda da birakip cikiyorum disari.boyle olunca hem aralarindaki bağ daha farkli oluyor her seyini yaptigi icin(besleme-gaz cikarma-alt degistirme) hem de bizim yukumuz azaliyor.
Olacak, göreceğiz.guzel gunler gorecegiz gunesli gunler demek istiyorum ama olmuyorrrrMutella
Sutlerin 3 ay omru var ya. Ek gidaya yetismicek eski sutlerim.neyse hayirlisi olsun canm. Yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?