2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet ama ücretli Sadec e bu ekran görüntüsü var bende

ben uygulamayı yükledim takip ediyorum gerçekten tutuyo haftalar. Atakları bildin mi başa çıkmak daha çekilebilir oluyo. Her kafadan bir ses çıksa da sen çocuğunun atakta olduğunu bilip sabretmeye çalışıyosun.. Ps. Bir eylül annesi :)

Cnm bir saat ağlamasını ben de istemem ya. Tercih meselesi, kıZma yani eşine.. ben de bebeğim bana yahut babasına sarılarak mayışsın istiyorum şu an mesela :) bir saat ağlayan çocuk zaten yorgunluk ve çaresizlikten uyur bence bu eğitim konusunda S sakyuz en başarılımız sanırım, ama bildiğim kadarıyla onun verdiği eğitimde de o kadar uzun süre ağlamıyordu bebek. Yani bir saat ağlıyorsa uykuya hazır değildir bence henüz Ben ilkinde başarısız olduğum için pozitif bir tavsiyede bulunamıyorum tabi; ama tek diyebileceğim şu ki bebeğimi 10 dk’dan fazla ağlatmamı gerektiren hiçbir eğitimi uygulamam, varsın yine bir sene sonra yatağında uyusun

Canım hangi yöntem olursa olsun ilk üç ay uyku eğitimi için uygun dönem değil 4. Ayını doldurduktan sonra başlayabilirsin bende kim west yöntemi ile vermeyi düşünüyorum ama 4 ayı bekliyorum şimdi yavaş yavaş sallamadan uyutmaya öalışıyorum.

Canım en doğrusunu yapıyorsun bu bebek sadece annelerin değil babalarda bakıma destek olmalı ve anneyi rahatlatmalı hatta bazı geceler biberon verebilir eşin sen uyuyabilirsin hem sütün artar. Ben yaptım ilk bebekte o hatayı şimdi herşeyi yaptırıyorum. İkinci bebr tecrübesi tabii. Şimdi banyoda yaptırıyor büyüğü uyutuyor parka götürüyor temek yediriyor kısacası herşeyi yapıyor.

dun 4 saat uyudum,esim biberonla verdi. kalktigimda sutum baya artmisti dedigin gibi.

Teşekkür ederim canım evet uyku eğitimini ilk oğlumda başarılı şekilde uyguladım ve 3 yaşında halen kendi odasında kendisi uyur. Akşam 19:30 sabah 08:00 kesintisiz uyuyor 14. Aydan beri. Ama çok pişman olmuştum 14 ay neden eğitim vermedim çocuk ta bende perişan oldum diye. Tabiki uzmandan destek aldım verdim eğitimin ilk günü 20 dk ağladı sadece en uzun ağlaması buydu ikinci gün 10 dk 3. Gün 5 dk . 4. Gün 1-2 dk sonrasında zaten hiç ağlamadı. Şimdi ikinci oğlumdada yöntemi ve nasıl verileceğini bildiğim için 4. Ayda vereceğim eğer başaramazsam yine uzman desteği almayı planlıyorum.

kızlar bizde bu lanet 9. Hafta atağını yeni atlattık resmen perişan oldu bebe. Gazımız bitmişti tekrat başladı, kesinlikle yatmak istemeyen sürekli kucakta olmak isteyen bir bebe haline dönüştü. Huysuz gece uykusuna geçişte dün perilan olduk remen ve hep aç bir bebe çok daha memede kalmak istiyor ve çok daha fazla süt içiyor.

Üç gündür doğru düzgün uyuyamadım. Siz siz olun bebeleri usutmeyin kızlar
Cuma günü kayinvalidem geldi bebeği yıkamaya. Iki saat lifliyor yok gidisini da yıkayayım yok yüzünü de derken uzattı da uzattı. Ben habire sıcak su döküyorum ki sabi üşümesin. Diyorum life gerek yok. Illa lifliyor. Sinir oldum. Ben bile banyoda uzun kalmiyorum usuyorum diye. Üşüttü cocugu. Bugun de yine gelecekmis yıkayacakmış. Dedim çocuk üşütmüş yıkamayalım. Yok çocuğun vücudu alismismis... kırmak da istemiyorum yani illa yüzüne mi söyleyelim. Gelsin görür o yıkamayı
Hep annemin yüzünden milleti başıma sardı sen tek yıkayamazsın diye diye. Sürekli birileri geliyor. Diyorum ben yıkarım. Yok illa gelelim yardım olsun.
Uffff ağzımı bozacağım

gecmis olsun canim.
biz elimiziköpürtüyoruz oyle yikiyoruz. lifle mi yikasak?
esinle yikayin. biri gelmek isteyince de biz yikadik deyin:)

Aynen bende 1 saat aglatamam,yani 15 dk fln neyse cekilebilir ama 1 saat mümkün deil ya... kendimi biliyorum dayanamam ve cocugu da heba edemem .sonra sızıp istemese de uyuyacak yorgunluktan.
Bende isterim kucakta uyumasın bana da zor sonucta,bir 4ay olsun da bakalım,denicem ama zorlanırsam yapamayacagım gibi

He bi de uyku muskasi yaptırmışlar ki çocuk uyusun. Yaptırdıkları günden beri çocuk iyice cozuttu

Seninkilerde alemmiş :))
Benim kvdeyle 1 kere yıkadım seninkisi gibi deil ama cok agır suyu dök diorum dökene kadr masallah yaniii..sonra yıkayalım dedi de,ben biz yıkarız yarın,bu kadar sık olursa üşür dedim bisey demedi,bizimki beni dinliyor.

Haklısın cnm.. 10 dk dan fazla kalmaması lazım, ayrıca lif değil doğal sünger, hatta mümkünse hiçbişey sürmemek gerek. Açıkça söyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…