- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
Evet ama ücretli Sadec e bu ekran görüntüsü var bende
Cnm bir saat ağlamasını ben de istemem ya. Tercih meselesi, kıZma yani eşine.. ben de bebeğim bana yahut babasına sarılarak mayışsın istiyorum şu an mesela :) bir saat ağlayan çocuk zaten yorgunluk ve çaresizlikten uyur benceYahu Yiğide uyku eğitimi veriyim dedim. Yöntemleri okudum. İçlerinden bana uygun olanını seçtim. Bu gece başlayım dedim ve bizim oğlan tam 1 saat zorlamanın ardından uyudu 5 dk sonra yine uyandı. Tabi bu 1 saatlik süreçte katıla katıla ağladığı için eşim içerden bana kızdı ağlatma diye. 5 dk sonrasında yine uyanıp ağlayınca ben kucağımda pışpış yaparken bebeği aldı elimden götürdü salona orda sallayarak uyuttu. Şimdi ben 1 saat uğraşmışım onun heba olduğuna mı sinirleniyim, bebek anneye güvensizleşecek ona mı sinirleniyim. Nasıl dayanıyosun bu sabinin ağlamasına diyo ben gaddar mıyım tabiki dayanamıyorum ama bu bir eğitim. İlk gününde bebek tabi ağlar çünkü sallanmaya alışmış onu istiyor. Ah ah napcam şimdi yarında devam edecektim en fazla 1 yada 2 haftamı alır alıştırması sonra sefasını sürecek ama. Kv alıştırdı bu sallamaya valla içimden kızdım durdum.
Hmm o zaman zormuş gerçektentam tersini yapiyorum canim.
sagdiktan sonra emzirince gelmiyor benim
Yahu Yiğide uyku eğitimi veriyim dedim. Yöntemleri okudum. İçlerinden bana uygun olanını seçtim. Bu gece başlayım dedim ve bizim oğlan tam 1 saat zorlamanın ardından uyudu 5 dk sonra yine uyandı. Tabi bu 1 saatlik süreçte katıla katıla ağladığı için eşim içerden bana kızdı ağlatma diye. 5 dk sonrasında yine uyanıp ağlayınca ben kucağımda pışpış yaparken bebeği aldı elimden götürdü salona orda sallayarak uyuttu. Şimdi ben 1 saat uğraşmışım onun heba olduğuna mı sinirleniyim, bebek anneye güvensizleşecek ona mı sinirleniyim. Nasıl dayanıyosun bu sabinin ağlamasına diyo ben gaddar mıyım tabiki dayanamıyorum ama bu bir eğitim. İlk gününde bebek tabi ağlar çünkü sallanmaya alışmış onu istiyor. Ah ah napcam şimdi yarında devam edecektim en fazla 1 yada 2 haftamı alır alıştırması sonra sefasını sürecek ama. Kv alıştırdı bu sallamaya valla içimden kızdım durdum.
eşleri de dahil etmek gerekli. evet calismiyoruz evdeyiz ama aksama kadar hep ayaktayiz,bebislerle ilgileniyoruz surekli. eslerin destegine de ihtiyac var. gerekirse onlar da uykusuz kalacak. cok cok yorgun oldugu,gozlerini acamadigi gunler evet ben de kiyamiyorum esime ama onun disinda 2 aksamda 1 kalkiyor geceleri. gunduzleri evde oldugu zamanlarda da birakip cikiyorum disari.boyle olunca hem aralarindaki bağ daha farkli oluyor her seyini yaptigi icin(besleme-gaz cikarma-alt degistirme) hem de bizim yukumuz azaliyor.
Evet canm cok haklisin. Saolsun benim esim yapar. Ama ben kiyamiyorum. Bu da benim salakligim birazck da. Aksamlari halimi gorunce artik aciyo.
Kızlar bebek yatagını yarı ortopedik mi almıstık:/ kafam gitti yaa...
Canım hangi yöntem olursa olsun ilk üç ay uyku eğitimi için uygun dönem değil 4. Ayını doldurduktan sonra başlayabilirsin bende kim west yöntemi ile vermeyi düşünüyorum ama 4 ayı bekliyorum şimdi yavaş yavaş sallamadan uyutmaya öalışıyorum.
Canım en doğrusunu yapıyorsun bu bebek sadece annelerin değil babalarda bakıma destek olmalı ve anneyi rahatlatmalı hatta bazı geceler biberon verebilir eşin sen uyuyabilirsin hem sütün artar. Ben yaptım ilk bebekte o hatayı şimdi herşeyi yaptırıyorum. İkinci bebr tecrübesi tabii. Şimdi banyoda yaptırıyor büyüğü uyutuyor parka götürüyor temek yediriyor kısacası herşeyi yapıyor.
Cnm bir saat ağlamasını ben de istemem ya. Tercih meselesi, kıZma yani eşine.. ben de bebeğim bana yahut babasına sarılarak mayışsın istiyorum şu an mesela :) bir saat ağlayan çocuk zaten yorgunluk ve çaresizlikten uyur bencebu eğitim konusunda S sakyuz en başarılımız sanırım, ama bildiğim kadarıyla onun verdiği eğitimde de o kadar uzun süre ağlamıyordu bebek. Yani bir saat ağlıyorsa uykuya hazır değildir bence henüz Ben ilkinde başarısız olduğum için pozitif bir tavsiyede bulunamıyorum tabi; ama tek diyebileceğim şu ki bebeğimi 10 dk’dan fazla ağlatmamı gerektiren hiçbir eğitimi uygulamam, varsın yine bir sene sonra yatağında uyusun
Üç gündür doğru düzgün uyuyamadım. Siz siz olun bebeleri usutmeyin kızlar
Cuma günü kayinvalidem geldi bebeği yıkamaya. Iki saat lifliyor yok gidisini da yıkayayım yok yüzünü de derken uzattı da uzattı. Ben habire sıcak su döküyorum ki sabi üşümesin. Diyorum life gerek yok. Illa lifliyor. Sinir oldum. Ben bile banyoda uzun kalmiyorum usuyorum diye. Üşüttü cocugu. Bugun de yine gelecekmis yıkayacakmış. Dedim çocuk üşütmüş yıkamayalım. Yok çocuğun vücudu alismismis... kırmak da istemiyorum yani illa yüzüne mi söyleyelim. Gelsin görür o yıkamayı
Hep annemin yüzünden milleti başıma sardı sen tek yıkayamazsın diye diye. Sürekli birileri geliyor. Diyorum ben yıkarım. Yok illa gelelim yardım olsun.
Uffff ağzımı bozacağım
Cnm bir saat ağlamasını ben de istemem ya. Tercih meselesi, kıZma yani eşine.. ben de bebeğim bana yahut babasına sarılarak mayışsın istiyorum şu an mesela :) bir saat ağlayan çocuk zaten yorgunluk ve çaresizlikten uyur bencebu eğitim konusunda S sakyuz en başarılımız sanırım, ama bildiğim kadarıyla onun verdiği eğitimde de o kadar uzun süre ağlamıyordu bebek. Yani bir saat ağlıyorsa uykuya hazır değildir bence henüz Ben ilkinde başarısız olduğum için pozitif bir tavsiyede bulunamıyorum tabi; ama tek diyebileceğim şu ki bebeğimi 10 dk’dan fazla ağlatmamı gerektiren hiçbir eğitimi uygulamam, varsın yine bir sene sonra yatağında uyusun
He bi de uyku muskasi yaptırmışlar ki çocuk uyusun. Yaptırdıkları günden beri çocuk iyice cozuttu
Haklısın cnm.. 10 dk dan fazla kalmaması lazım, ayrıca lif değil doğal sünger, hatta mümkünse hiçbişey sürmemek gerek. Açıkça söyle bence.Üç gündür doğru düzgün uyuyamadım. Siz siz olun bebeleri usutmeyin kızlar
Cuma günü kayinvalidem geldi bebeği yıkamaya. Iki saat lifliyor yok gidisini da yıkayayım yok yüzünü de derken uzattı da uzattı. Ben habire sıcak su döküyorum ki sabi üşümesin. Diyorum life gerek yok. Illa lifliyor. Sinir oldum. Ben bile banyoda uzun kalmiyorum usuyorum diye. Üşüttü cocugu. Bugun de yine gelecekmis yıkayacakmış. Dedim çocuk üşütmüş yıkamayalım. Yok çocuğun vücudu alismismis... kırmak da istemiyorum yani illa yüzüne mi söyleyelim. Gelsin görür o yıkamayı
Hep annemin yüzünden milleti başıma sardı sen tek yıkayamazsın diye diye. Sürekli birileri geliyor. Diyorum ben yıkarım. Yok illa gelelim yardım olsun.
Uffff ağzımı bozacağım
Cnm hoşgeldin :) arada bir yazıyordun ama daha önce de değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum?Hoş bulduumm:)nilselen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?