Canım şüphe üzerine antibiyotiği vermeseydi keşke, tahlil sonucu çıkmadı mı daha?Kizlar gunaydinnnn. Antibiyotik olarak zimaks kullanan oldu mu cocuguna? Bazo doktorlar kullanilmaz diyo. Ama ogluma zimaks verdi kendi doktoru. Idrar yollari enfeksiyonundan supheleniyor. Off 2 farkli doktor farkli tedavi verdi. Kafayi yicem
Hoş bulduum:)) evet yazdım birkaç kere ama sürekli olmadı:) şimdi daha sık buralardayım:)Cnm hoşgeldin :) arada bir yazıyordun ama daha önce de değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Hoş bulduum:)) evet yazdım birkaç kere ama sürekli olmadı:) şimdi daha sık buralardayım:)
Tabi cnm ben de denicem ama yalnız uyusun diye değil; erken ve sorunsuz uyusun diye odaklanıcam. Zaten şu an kucağımızda uyuması dışında rahatız. Dokuz buçuğa sabitledik birkaç gündür. Bir de gece beslemesi azaldıkça uyanması da azalırsa yeter bana :)Aynen bende 1 saat aglatamam,yani 15 dk fln neyse cekilebilir ama 1 saat mümkün deil ya... kendimi biliyorum dayanamam ve cocugu da heba edemem .sonra sızıp istemese de uyuyacak yorgunluktan.
Bende isterim kucakta uyumasın bana da zor sonucta,bir 4ay olsun da bakalım,denicem ama zorlanırsam yapamayacagım gibi
Hoş buldumhosgeldin:)
Bi gün kendin yıka.yıkadıktan sonra söyle onlara. Çoo rahat yaptrdm filan de. Böyle olunca ikna olup peşini bırakır diye düşnyorm:)Üç gündür doğru düzgün uyuyamadım. Siz siz olun bebeleri usutmeyin kızlar
Cuma günü kayinvalidem geldi bebeği yıkamaya. Iki saat lifliyor yok gidisini da yıkayayım yok yüzünü de derken uzattı da uzattı. Ben habire sıcak su döküyorum ki sabi üşümesin. Diyorum life gerek yok. Illa lifliyor. Sinir oldum. Ben bile banyoda uzun kalmiyorum usuyorum diye. Üşüttü cocugu. Bugun de yine gelecekmis yıkayacakmış. Dedim çocuk üşütmüş yıkamayalım. Yok çocuğun vücudu alismismis... kırmak da istemiyorum yani illa yüzüne mi söyleyelim. Gelsin görür o yıkamayı
Hep annemin yüzünden milleti başıma sardı sen tek yıkayamazsın diye diye. Sürekli birileri geliyor. Diyorum ben yıkarım. Yok illa gelelim yardım olsun.
Uffff ağzımı bozacağım
Çok geçmiş olsun. Kuzucuğa acil şifalar olsun.Kizlar gunaydinnnn. Antibiyotik olarak zimaks kullanan oldu mu cocuguna? Bazo doktorlar kullanilmaz diyo. Ama ogluma zimaks verdi kendi doktoru. Idrar yollari enfeksiyonundan supheleniyor. Off 2 farkli doktor farkli tedavi verdi. Kafayi yicem
Sağ ol canim. Biz de öyle yıkıyorduk ama kayinvalidem tutturdu lifleyilim diye. Ya zaten çok zor bir iş değil de. Insanlar biz gelelim dediklerinde kırmak istemediğimden böyle oluyorgecmis olsun canim.
biz elimiziköpürtüyoruz oyle yikiyoruz. lifle mi yikasak?
esinle yikayin. biri gelmek isteyince de biz yikadik deyin:)
Bugün ben de dedim usuturuz iyice diye. Geldi biraz oynadı gitti şimdi. Atlattım bu seferlik. :))Seninkilerde alemmiş :))
Benim kvdeyle 1 kere yıkadım seninkisi gibi deil ama cok agır suyu dök diorum dökene kadr masallah yaniii..sonra yıkayalım dedi de,ben biz yıkarız yarın,bu kadar sık olursa üşür dedimbisey demedi,bizimki beni dinliyor.
Ya söyledim açıkladım da yok canım olur mu diyor. Kırmak da istemiyorum kötü niyetli olmadığını bilmiyorum çünkü amaHaklısın cnm.. 10 dk dan fazla kalmaması lazım, ayrıca lif değil doğal sünger, hatta mümkünse hiçbişey sürmemek gerek. Açıkça söyle bence.
Evet bu hafta öyle yapacağım şu elektrikli ısıtıcıyı bi alalım:)Bi gün kendin yıka.yıkadıktan sonra söyle onlara. Çoo rahat yaptrdm filan de. Böyle olunca ikna olup peşini bırakır diye düşnyorm:)
Eşimin bi arkadaşı getirecekmiş bu işle uğraşan ama seninki de güzel bir şeye benziyor. Bi araştıralım yazarsan teşekkür ederimIsıtıcıya karar verdiniz mi bilmiyorum ama biz geçenlerde aldık bir tane çok memnunuz. Konveksiyonel deniyor sanırım, kalorifer gibi tüm odayı ısıtıyor, sadece kendi etrafını değil. Bir de ısı derecesini sabit tutuyor senin belirlediğin ısıda. Çok da hızlı ısıtıyor. Benim çok hoşuma gitti, istersen yazarım bilgilerini. G gunesli gunler
Baba destek olmadan uyku eğitimi mümkün değil ben de yöntem konusunda fikir versin diye temel ekolleri özetleyen linkleri gönderdim, birlikte seçeceğiz yöntemi. Ya iyilik için yapıyorlar ama annenin onayı dışında bir yöntemle yaklaşılmamalı çocuğa, herkes gidecek anne kalacak bebekle başbaşa sonra uğraş dur.Yahu Yiğide uyku eğitimi veriyim dedim. Yöntemleri okudum. İçlerinden bana uygun olanını seçtim. Bu gece başlayım dedim ve bizim oğlan tam 1 saat zorlamanın ardından uyudu 5 dk sonra yine uyandı. Tabi bu 1 saatlik süreçte katıla katıla ağladığı için eşim içerden bana kızdı ağlatma diye. 5 dk sonrasında yine uyanıp ağlayınca ben kucağımda pışpış yaparken bebeği aldı elimden götürdü salona orda sallayarak uyuttu. Şimdi ben 1 saat uğraşmışım onun heba olduğuna mı sinirleniyim, bebek anneye güvensizleşecek ona mı sinirleniyim. Nasıl dayanıyosun bu sabinin ağlamasına diyo ben gaddar mıyım tabiki dayanamıyorum ama bu bir eğitim. İlk gününde bebek tabi ağlar çünkü sallanmaya alışmış onu istiyor. Ah ah napcam şimdi yarında devam edecektim en fazla 1 yada 2 haftamı alır alıştırması sonra sefasını sürecek ama. Kv alıştırdı bu sallamaya valla içimden kızdım durdum.
İyi geceler anneler.
Dün çok yoğun bir gün geçirdik eve akşam yatmaya geldik desem yeridir
Gezgin anneler kulübü buraya geldi dün, oraya gittik eşimle. Bazı instagramomlar gelmiş, dedim ben de muti anayım açılın@drucilla
Gelenlerden biri emzirme danışmanıydı. Bu aylarda çoğumuzun yaşadığı tek meme reddini sordum. Uyku aralarında emzirmeye çalış emmediği memeyi dedi. Emmediyse kesin sağ ama süt arzın olumsuz etkilenmesin dedi.
Bizim kız bu aralar cok cok parmak emiyor bir de. Çok rahatlıyor kendi kendini yatıştırıyor. Hiç istemediğim bişeydi ve emzik almıyor hala. Bir çok kaynak dokunmayın geçici bir dönem diyor. Zararlarını anlatan çok yazı okudum. Kafam karışık.
Atak mıdır nedir çok düştü bana bi kaç gündür. Babası kesinlikle sakinleştiremiyor. Dün ani bi hareketle belimi acıttım, çok alamadım kucağıma. Akşam uyku öncesi katılana kadar ağlayınca aldım artık mecbur. Nasıl sarılıyor yavrum
15. Haftada atak var mıydı ya? G gunesli gunler
Defne'ye de kız teyzesisaatte bir uyanmak nedir ya yenidogan degilsin oglum artik
Mevcut ömürlerinin üçte bir kısmını tek atak için kullanıyorlar kimse bu annelere biraz insaflı davranalım demiyor mu bu bebekler arasındaOlacak, göreceğiz.
4 hafta sonra
Hala ayağa kalkabilir durumda, kafayı sıyırmamış olursak. Karanlık tünele girmişim ben ya 15-19 nedir?
Çok geçmiş olsun. Yıkamaya gelmesin diye her aradığında ben sabah yıkadım de, hep sabah yikamış ol çocuğu. Sabah aradiysa akşam yikamis ol hem kalp kirmazsin hem banyosuna dadanmamış olur gönlüne göre yikarsin. Lif de çocuğun cildine zarar verir ben sadece elle kopurtüyorum.Üç gündür doğru düzgün uyuyamadım. Siz siz olun bebeleri usutmeyin kızlar
Cuma günü kayinvalidem geldi bebeği yıkamaya. Iki saat lifliyor yok gidisini da yıkayayım yok yüzünü de derken uzattı da uzattı. Ben habire sıcak su döküyorum ki sabi üşümesin. Diyorum life gerek yok. Illa lifliyor. Sinir oldum. Ben bile banyoda uzun kalmiyorum usuyorum diye. Üşüttü cocugu. Bugun de yine gelecekmis yıkayacakmış. Dedim çocuk üşütmüş yıkamayalım. Yok çocuğun vücudu alismismis... kırmak da istemiyorum yani illa yüzüne mi söyleyelim. Gelsin görür o yıkamayı
Hep annemin yüzünden milleti başıma sardı sen tek yıkayamazsın diye diye. Sürekli birileri geliyor. Diyorum ben yıkarım. Yok illa gelelim yardım olsun.
Uffff ağzımı bozacağım
Uyku muskasi neymiş ya, ben hayatta istemem evime öyle şeyler sokulmasını.He bi de uyku muskasi yaptırmışlar ki çocuk uyusun. Yaptırdıkları günden beri çocuk iyice cozuttu
Hoş buldum canımdoğru diyosun, çok samimi bir ortam var burada:)
Demiyorlar greçın. Anca anne çileden çıksın, hiç uyumasın uyursa da tedirgin uyusunBaba destek olmadan uyku eğitimi mümkün değil ben de yöntem konusunda fikir versin diye temel ekolleri özetleyen linkleri gönderdim, birlikte seçeceğiz yöntemi. Ya iyilik için yapıyorlar ama annenin onayı dışında bir yöntemle yaklaşılmamalı çocuğa, herkes gidecek anne kalacak bebekle başbaşa sonra uğraş dur.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir de çabuk geçer acısı.
O parmak ve el emme bizde de var ve emziği de istemiyor damaklarını kaşıyor emzikle hep. Elini de bazen fazla sokunca ağzına öğürüyor çatlak, gözleri dolu dolu ben ne yaptım der gibi bakıyor sonra
Ben uyursa temizleyip birazdan diş kaşıyıcı vereceğim çünkü az önce bir şekilde tutmuş yumuşak çıngırağını emiyordu.
Defne'ye de kız teyzesiDün aynısını dedim, çocuklar çığrından çıkıp bizi deniyorlar sanırım
Mevcut ömürlerinin üçte bir kısmını tek atak için kullanıyorlar kimse bu annelere biraz insaflı davranalım demiyor mu bu bebekler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?