2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
O aralarda bi yerlerde diyorsun? :)
Olabilir valla sonuçta geçecekse diye kendimi rahatlatıyorum :)

Canım merhaba benim oğlumda uyku eğitimi vermiştim kendisi uyuyor. Şuan da kızın için hangi rutinleri uyguluyorsun uyku öncesiz

Su içinde yıkamıyoruz sadece üstüne su döktüğümüz için ortam da çok sıcak olmadığından üşüttü çocuk:/

Yok ya neden kayinvalide düşmanına çıksın. Herkesin yaşantısı şartları farklı anlaşamıyor olabilirsiniz. Evet çok karışmaya meyilli ben de farkındayım ve çok da karistirtmamaya çalışıyorum dediğin gibi.

Çok sağ ol. Artık öyle yapacağım ne yapayım kırılsa da yapacak bir şey yok. Benim dediğime uysaydı her gün gelsin yıkasın ama kendi kaybetti.
Muska konusu zaten

Ooo supermis o zaman. Bende uzuluyodum. Cok sevindim valla.

bir sure sonra vücut iflas ediyor valla. dün yorgunluktan uyuyakalmisim. aksam 6ydi kalktigimda. 4 saat uyku oyle guzel geldi ki.
Benimde oyle bazi geceler uyutuyorum sonra bende yatiyorum. Benden sonra geri uyaniyomus. Saolsun esim o zamanlar beni kaldirmayip cocugu uyutuyomus.

Canım şüphe üzerine antibiyotiği vermeseydi keşke, tahlil sonucu çıkmadı mı daha?
Canim biz ates, huzursuzluk sikayetiyle gittik. Hemen kalcadan igneyle antibiyotik basladilar. Kan ve idrar verdik hatta kultur yaptilar. Idrar yollari endeksiyonu tanisi koydulr. Igneler bitince zimaks suruba basladik ama baska bi doktor 6 aydan kucuklere zimaks verilmez dedi. Benim de kafam karisti.
Cok saol canim. Valla bugun 2. Bi doktora daha goturdum. Cok begendim bu doktoru. Ama o da zimaks kullanin dedi. Sonuc kullanicsm

bazen kalkmak istesem de kafa ve vücut kalkmiyor. elde olan bir sey degil.
sagolsun yardimci kocalar

Kızlar ya nazar değmesin diye hiçbiyerde söylemiyodum ama artık endişelenmeye başladım.
Benim kız çok uyuyor.
Normalde gece 6 7 saat uyuyordu.o bile fazlaydı.

Dün gece 1.5 uyudu.sabah 9 a geliyodu uyandı.o uyanınca bende uyandım saate bakınca şok oldum.
Acaba gece uyandıda benmi hatırlamıyorum dedim ama yok uyanmadım eminim.
Gündüzde uyanıyo karnı doyunca tekrar 2 3 saat uyuyor.
Uyanık kalma süresi azaldı.keyfi yerinde hasta değil.havalar soğudu diyemi uykuya düşkün oldu anlamadım.
Uyku atağımı geçiriyoruz acaba :)

Cok gecmis olsun canim. Valla benm yapim geregi babasi haric kimse bebegimin bakimina karisamaz. Baslarda karistilar artik sizin zamaninizdaki gibi olmuyo o isler dedim. Simdi hic karismiyolar. Biz dogduktan sonra yaklasik 60 gunu yalniz gecirdik. 15 gjndur annemler burdaydi. Cocugun duzeni bozuldu. Bambaska bise oldu. Bugun gittilrr. cocuk aninda özune döndu. Yani kisacssi bize kalabalik hic ii gelmiyor.

Biraz fazla uyumus sanki. Gerci doktorun ne diyo o önemli. Gelisimi iyiyse sıkınti olmaz bence. Darisi uyumayan butun bebeklere ins

Bence normal endişeye gerek yok :)

Doğru diyorsun zaten eve bir kişi bile gelse çocuğun düzeni bozuluyor. Hiç bir bebeğe iyi gelmiyor bana kalırsa. Çok fazla uyaran olunca huysuzlanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…