ac olsa kalkar bence canim.
darisi bize:)
İnşaallah canım.
Böylede çok özlüyorum ya
Aynen bizde eöyle öyle oluyor Can'ım çocuk resmen yere inmek istemiyor annemler gittikten sonra, uykusu bile değişiyotCok gecmis olsun canim. Valla benm yapim geregi babasi haric kimse bebegimin bakimina karisamaz. Baslarda karistilar artik sizin zamaninizdaki gibi olmuyo o isler dedim. Simdi hic karismiyolar. Biz dogduktan sonra yaklasik 60 gunu yalniz gecirdik. 15 gjndur annemler burdaydi. Cocugun duzeni bozuldu. Bambaska bise oldu. Bugun gittilrr. cocuk aninda özune döndu. Yani kisacssi bize kalabalik hic ii gelmiyor.
Hoş bulduum:)Hoşgeldin arkadaşım aramıza.
O aralarda 1 gün falan olsa fena olmaz:))O aralarda bi yerlerde diyorsun? :)
Olabilir valla sonuçta geçecekse diye kendimi rahatlatıyorum :)
Aç olsa kalkar bence doktoruna sormak lazım bizimkide bazen 5 saat uyuyo uyanıyo emme gaz çıkarma derken hemen geri uyuyo 3-4 saatsanki yıllardır uyumuyo gibi dinleniyorumYetişkin gibi oldu uykusu :)
İyice dinlendim ama böylede aç kalıyodur diye korkuyorum :)
Aynen oyle. Alistigi ortamin disina ciktiginda deliriyolar.Doğru diyorsun zaten eve bir kişi bile gelse çocuğun düzeni bozuluyor. Hiç bir bebeğe iyi gelmiyor bana kalırsa. Çok fazla uyaran olunca huysuzlanıyorlar.
Masallah masallah. Zaten annelik her seye endiselenmekmis bunu ogrendim. Kotuyse neden kotu? Iyiyse niye bu kadar ii diyip cildirabiliyoruz.Erken doğmasına rağmen kilosu iyi maşallah.yinede endişendim işte
gunduz hic uyumayan cocuk bugun uyudu. Aninda farketti. Artik ona gore hareket etcemAynen bizde eöyle öyle oluyor Can'ım çocuk resmen yere inmek istemiyor annemler gittikten sonra, uykusu bile değişiyot
Aynen oyle. Alistigi ortamin disina ciktiginda deliriyolar.Doğru diyorsun zaten eve bir kişi bile gelse çocuğun düzeni bozuluyor. Hiç bir bebeğe iyi gelmiyor bana kalırsa. Çok fazla uyaran olunca huysuzlanıyorlar.
Masallah masallah. Zaten annelik her seye endiselenmekmis bunu ogrendim. Kotuyse neden kotu? Iyiyse niye bu kadar ii diyip cildirabiliyoruz.Erken doğmasına rağmen kilosu iyi maşallah.yinede endişendim işte
gunduz hic uyumayan cocuk bugun uyudu. Aninda farketti. Artik ona gore hareket etcemAynen bizde eöyle öyle oluyor Can'ım çocuk resmen yere inmek istemiyor annemler gittikten sonra, uykusu bile değişiyot
hem uyusun istiyoruz hem de uyansin artik istiyoruz
biz ne istiyoruz
Aynen iyice çıldırdıkAynen oyle. Alistigi ortamin disina ciktiginda deliriyolar.
Masallah masallah. Zaten annelik her seye endiselenmekmis bunu ogrendim. Kotuyse neden kotu? Iyiyse niye bu kadar ii diyip cildirabiliyoruz.
gunduz hic uyumayan cocuk bugun uyudu. Aninda farketti. Artik ona gore hareket etcem
Aç olsa kalkar bence doktoruna sormak lazım bizimkide bazen 5 saat uyuyo uyanıyo emme gaz çıkarma derken hemen geri uyuyo 3-4 saatsanki yıllardır uyumuyo gibi dinleniyorum
hifanur maşallah bence olabilir normal. Artık büyüdü zaten uykusunu bölme bana kalırsa. Acikirsa uyanır bu minnoslar hiç dururlar mi
MaşaAllah ne güzel düzen oturtmuşsun. Peki nasıl egitim verdin ve rutinlerin neler bizede biraz anekdot versen. Benim kızım bir ara cok düzenliydi ninni baş oksamayla uyuyordu sonra goren sallamiyormuaun falan diye şaşırıyordu nazara mı geldi bilmiyorum aglama krizlerine başladı artik uyumadan yatay bile durmuyorParmak emmeyi bunaylarda yapmadı gelişimin parcası fakat kalıcı olabiliyor.oğlum 32 aylk hala emiyor ve ben hala müdahale etmiyorum bırak masını bekliyorum. Kızım ise şimdi emiyor müdahale etmiyorum ama bi kaç ay sonra dikkaetini dagıtarak vazgecirmeyi saglamak istiyorum.
Uyku eğitimi konusunda oğlum kendi kendine uyurdu yatagında uyku arkaası vardı onla uyuyarak fakat agladığıda oldu ağladıgında yanına gidip güvende hissetmesini saglayıp çıkıyordum.önemli olan bir uyku düzeni olmalı her zamab aynı saate aynı şekilde müzik pijama alt değişme gibi. Bakıcısı bile şaşıryordu ben şimdi yataga bırakcam gidecem mi diyordu aynı saatte hep uykusu geliyordu şimdide uyuyır şükür kardeş olunca sadece biraz değişti yanına uzanıyorum uyunca kalkuyorum.
Kızım altı kuru karbı tok gazı yoksa oda uyuyor uykusa geçişi kolaylarştırmak için emzik veriyorum emzik cok emmesede arada iyi oluyor.ama uyku düzeni var onunda rastgele uyutmuyorum.tabi arada aksilikler oluyor.genel olarak iyi.inş.böyle devam eder
Verdim de kabul etmedi, tuttum kaşısın diye ama bana mısın demedi attı hep. Kavrayamıyor tam olarak kaşıyıcıyı bakalım nasıl geçecek bu dönem.Demiyorlar greçın. Anca anne çileden çıksın, hiç uyumasın uyursa da tedirgin uyusun
İpek de tutmaya başladı, ellerini de tutuyor oyuncaklarını da tutuyor, ne yaptın verdin mi diş kaşıyıcı?
Ay maşallah de, acıksa uyanirdi üzme kendini. Büyüdükçe uzayacak inşallah bu uyku süreleri. Benden de bir maşallah gelsin şuraya da nazarım değmesin şu uykudan yana dertli günümdeKızlar ya nazar değmesin diye hiçbiyerde söylemiyodum ama artık endişelenmeye başladım.
Benim kız çok uyuyor.
Normalde gece 6 7 saat uyuyordu.o bile fazlaydı.
Dün gece 1.5 uyudu.sabah 9 a geliyodu uyandı.o uyanınca bende uyandım saate bakınca şok oldum.
Acaba gece uyandıda benmi hatırlamıyorum dedim ama yok uyanmadım eminim.
Gündüzde uyanıyo karnı doyunca tekrar 2 3 saat uyuyor.
Uyanık kalma süresi azaldı.keyfi yerinde hasta değil.havalar soğudu diyemi uykuya düşkün oldu anlamadım.
Uyku atağımı geçiriyoruz acaba :)
Canım geç uyumuş okadar uyuması normal doğada geç uyuduğu zaman sabah daha geç kalkıyorYetişkin gibi oldu uykusu :)
İyice dinlendim ama böylede aç kalıyodur diye korkuyorum :)
Uzun uykunun zarari olur mu bilmiyorum hiç araştırmadım çünkü benim bıdıkın en uzun uyuması 4 saatti o da bir kez oldu. Benim kizla ayni gun doğmustu seninki dimi maşallah subhanallah adı ne peki paylaşıyorsan bilmek isterim aralık grubundan pek kimseyle irtibatta kalamadık malesef ama cok merak ediyorum.Kızlar ya nazar değmesin diye hiçbiyerde söylemiyodum ama artık endişelenmeye başladım.
Benim kız çok uyuyor.
Normalde gece 6 7 saat uyuyordu.o bile fazlaydı.
Dün gece 1.5 uyudu.sabah 9 a geliyodu uyandı.o uyanınca bende uyandım saate bakınca şok oldum.
Acaba gece uyandıda benmi hatırlamıyorum dedim ama yok uyanmadım eminim.
Gündüzde uyanıyo karnı doyunca tekrar 2 3 saat uyuyor.
Uyanık kalma süresi azaldı.keyfi yerinde hasta değil.havalar soğudu diyemi uykuya düşkün oldu anlamadım.
Uyku atağımı geçiriyoruz acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?