2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen bizde eöyle öyle oluyor Can'ım çocuk resmen yere inmek istemiyor annemler gittikten sonra, uykusu bile değişiyot

Doğru diyorsun zaten eve bir kişi bile gelse çocuğun düzeni bozuluyor. Hiç bir bebeğe iyi gelmiyor bana kalırsa. Çok fazla uyaran olunca huysuzlanıyorlar.
Aynen oyle. Alistigi ortamin disina ciktiginda deliriyolar.

Erken doğmasına rağmen kilosu iyi maşallah.yinede endişendim işte
Masallah masallah. Zaten annelik her seye endiselenmekmis bunu ogrendim. Kotuyse neden kotu? Iyiyse niye bu kadar ii diyip cildirabiliyoruz.
Aynen bizde eöyle öyle oluyor Can'ım çocuk resmen yere inmek istemiyor annemler gittikten sonra, uykusu bile değişiyot
gunduz hic uyumayan cocuk bugun uyudu. Aninda farketti. Artik ona gore hareket etcem

Doğru diyorsun zaten eve bir kişi bile gelse çocuğun düzeni bozuluyor. Hiç bir bebeğe iyi gelmiyor bana kalırsa. Çok fazla uyaran olunca huysuzlanıyorlar.
Aynen oyle. Alistigi ortamin disina ciktiginda deliriyolar.

Erken doğmasına rağmen kilosu iyi maşallah.yinede endişendim işte
Masallah masallah. Zaten annelik her seye endiselenmekmis bunu ogrendim. Kotuyse neden kotu? Iyiyse niye bu kadar ii diyip cildirabiliyoruz.
gunduz hic uyumayan cocuk bugun uyudu. Aninda farketti. Artik ona gore hareket etcem

hem uyusun istiyoruz hem de uyansin artik istiyoruz
biz ne istiyoruz

Aynen iyice çıldırdık
Bebek dediğin 2 saatte bir uyanır.bu anası gibi uykucu olucak heralde :)
Bende deliksiz 12 saat uyuyanlardandım ( bi zamanlar)

Aç olsa kalkar bence doktoruna sormak lazım bizimkide bazen 5 saat uyuyo uyanıyo emme gaz çıkarma derken hemen geri uyuyo 3-4 saatsanki yıllardır uyumuyo gibi dinleniyorum

Aynen mevlit yapıcam diye iş yapıyorum bende :)
Dolap içlerini düzenledim bugün :)

MaşaAllah ne güzel düzen oturtmuşsun. Peki nasıl egitim verdin ve rutinlerin neler bizede biraz anekdot versen. Benim kızım bir ara cok düzenliydi ninni baş oksamayla uyuyordu sonra goren sallamiyormuaun falan diye şaşırıyordu nazara mı geldi bilmiyorum aglama krizlerine başladı artik uyumadan yatay bile durmuyor

Saat 4 ten beri ağlamalar eşliğinde esniyor, gözlerini ovuşturuyor ve uykusuzluktan sinirleniyor ama mümkün değil uyuyamıyor. Düz bir zemine bıraktığım her seferinde elini agzına sokuyor şimdiye kadar 3 kez eli yüzünden öğürdü, 10 kez falan da ağlamaktan öksürüp kusmanin kıyısına geldi. Bu kız saat yediye kadar uyumadıysa deliren bir çocuk ve saat 8 oldu, cinleri tepesine çıktı yavrumun. Çocuğun huyu tümden değişti ya, kafayı yiyeceğim, ağlaması kulaklarımda çınlıyor başıma ağrı girdi zonkluyor, çocuğum gözlerini ovuşturmaktan kıpkırmızı yaptı yüzünü ve sıkıntısı diş değilse ne bilmiyorum eğer dişse nasıl geçer bu sancılı dönem bilmiyorum ve bugün o kadar zor bir gündü ki başından beri, kolyesini takmadığımı yeni fark ediyorum. Diş eti kaşıntısı için bir yöntem var mı analar? Diş kaşıyıcıyı sevmedi zaten tutamıyor da henüz.

Kızlar sizde hangi yöntem işliyor: uyku uykunun mayasıdır gğndğz uyuyan çocuk gece de uyur mu çocuk gece uyusa gündüz uyumaz gündüz uyusa gece uyumaz mı

Demiyorlar greçın. Anca anne çileden çıksın, hiç uyumasın uyursa da tedirgin uyusun
İpek de tutmaya başladı, ellerini de tutuyor oyuncaklarını da tutuyor, ne yaptın verdin mi diş kaşıyıcı?
Verdim de kabul etmedi, tuttum kaşısın diye ama bana mısın demedi attı hep. Kavrayamıyor tam olarak kaşıyıcıyı bakalım nasıl geçecek bu dönem.

Ay maşallah de, acıksa uyanirdi üzme kendini. Büyüdükçe uzayacak inşallah bu uyku süreleri. Benden de bir maşallah gelsin şuraya da nazarım değmesin şu uykudan yana dertli günümde

Uzun uykunun zarari olur mu bilmiyorum hiç araştırmadım çünkü benim bıdıkın en uzun uyuması 4 saatti o da bir kez oldu. Benim kizla ayni gun doğmustu seninki dimi maşallah subhanallah adı ne peki paylaşıyorsan bilmek isterim aralık grubundan pek kimseyle irtibatta kalamadık malesef ama cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…