2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kizim da bir ara yatağında kendi başına anne karni sesiyle uyuyordu, hatta yatağa yatırıyordum sesi açıp gidiyordum biraz süre sonra gidip kundağını sarıyordum uyuduğu için ama o güzel günler 1 hafta sürdü, sonra bir daha yapamadım. Her hafta değişiyor benim kizin uyku düzeni, bir kendiliğinden uyuyor, bir emmek istiyor sürekli, gezerek uyumak istiyor, emip gezerek uyumak istiyor... Bunlar her seylerinin sürekli değiştiği zamanlar, sen yine düzene girerse nazar korkusuyla herkese söyleme ama değişmesinin normal olduğunu da bil. Keşke güzel yerde pause'a basıp huyunu sabitleyebilsek

Kızlar sizde hangi yöntem işliyor: uyku uykunun mayasıdır gğndğz uyuyan çocuk gece de uyur mu çocuk gece uyusa gündüz uyumaz gündüz uyusa gece uyumaz mı
Taş çatlasa 90 dakikada bir uyumazsa sonraki uykular hem dalması hem kalması zor sınıfına giriyor bizde, o yüzden uykusuz bırakmamak lazım. Gündüz ve gece uykularinin süre açısından birbirlerine bağlı olduğunu düşünmüyorum. Ama yorgunken az uyduğunu biliyorum.

Tamamen aynı günü yaşamışiz gece zaten hep uyandı dolayısıyla gündüz de hem huysuz du hem de meme ile yine kavgalı koltuğa yatir emZir, üstüne uzan emZir, karanlık koridorda dolaş emzir,sandalyeye otur yatakta yanına uzan vs akla gelecek her türlü emzirme pozisyonunu denedim yok emmez sonra uyumaz sonra cildirir sonra aglaya aglaya işte olan eşimi arar eve cagiririm çünkü artık tükendim!Bu durumumuzun bir an önce geçmesini öyle çok istiyorum ki yalnız değilsin

Ne oluyor bu çocuklara böyle ya, hepsi anlaşmış gibi birden sapıtıyor! Senin de çok zor geçmiş günün ve geçen, ben artık emzirmek için zorlamiyorum çünkü ters tepiyor ama memeye kendiliginden gelsin diye evde tişörtsüz gezdigim olmadı diyemem şimdi
Benim eşim de yedek aspiratör ucu almak için e-bebek'e gidecekti eczanelerde bulamadık diye, dedim boşver e-bebek falan çık gel. Burnu tikanirsa da bu gecelik yıkar kullanırım ama daha fazla takatim kalmadı. Şimdi geliyor yolda, aksilik bu ya geç çıkacağı tuttu işten yogun bir pazartesiymiş. Çalışan o, pazartesi sendromunun vurduğu kişi ben, bu işte bir terslik var.

Canım maşallah bebeğine ama endişelenme artık çok daha uzun uyumaları normal büyüyorlar.

canım allah kolaylık verdin dünde ben senin gibi bir gün geçirmiştim nispeten bugün daha iyiydik. Bu hafta senin bebe 12. Hafta atah haftasında çok normal.ben uyutMadığım bazı günler mutfakta davlumbazı son ses açarak emziğide veriyorum anakucağında uyuruyorım. Gündüz yüzünede siyah giymiş olduğum tişörtü örtüyprum anında uyuyor uyuyuncsada açıyorum yüzünü.

Kızlar sizde hangi yöntem işliyor: uyku uykunun mayasıdır gğndğz uyuyan çocuk gece de uyur mu çocuk gece uyusa gündüz uyumaz gündüz uyusa gece uyumaz mı

Uyku uykunun mayası canım gündüz iyi uyudu ise gecede iyi uyuyor.

o takatin kalmamasi halini o kadar iyi anliyorum ki canim,allah yardimcimiz olsun ve bir an once uzuuuuun uykulu donemlere gecelim.

Olacak, göreceğiz.
4 hafta sonra
Hala ayağa kalkabilir durumda, kafayı sıyırmamış olursak. Karanlık tünele girmişim ben ya 15-19 nedir?
haftaya yanindayim muti bekle beni simdilik tunelin sonu karanlik
defne kiz seni akilli uslu bisey sanirdim ben cok ayip uzme anneni hic yakismiyor senin gibi cici bi kiza

gece uyuyup uyumamasi farketmez gunduz hic uyumaz kurali isliyor bizde

Cok gecmis olsun canim. Disetinin hangi bolumu kasiniyor? Ust mu alt mi on mu arka mi? Diseti kasinmasina parmak fircasi kullanabilirsin. Rossmanda var. Foto atabilirsem atayim. Sen parmagina geciriyosun disetini kasiyosun.

Kızlar selamlar,

Bizde de huzursuzluklar başladı. Ben de dişe bağlıyorum ama görücez bakalım. Tam gaz sancısı bitti çocuğum rahat nefes aldı derken şimdi de diş başladı :)

Benim normalde doğum iznim önümüzdeki hafta bitiriyor. Ama Ege'nin evde fizik tedavisinden ve yakın takibinden dolayı 6 ay ücretsiz izin için şirkete mail attım bugün. Neyseki anlayışla karşıladılar 30 Mayıs'a kadar evde Ege'yleyim :) Sonrasını düşünmek istemiyorum şimdilik. Daha çok var :)

Kızlar ben mi çok hassasım bilmiyorum. Bugün misafir geldi. Ege'yi istedi kucağına verdim. Sanki kucakta çok yanlış tutuyorlar gibi geliyor bana. Ege'yi birinin kucağına vermekten baya çekinir oldum. Bu gelen de 3 çocuk büyütmüş bir kadın elbette biliyordur, sürekli uyarmaktan da çekiniyorum ama yanlış tutuyorlar gibi geliyor. Bir de yanında 2,5 yaşında bir çocuk vardı. Biraz kucağına bırakıcam dedi artık orda dayanamadım "Nasıl tutsun, düşürür." dedim. Sanki ben aşırı evham yapıyormuşum gibi yüzüme bakıyor bir de. "Ay bir şey olmaz ben tutucam' diyor. Bir de Ege'nin oyun halısı açıktı "Hadi kızım gir oyna, yat içine." diyip durdu. Kız da oyuncaklara asılıp durdu sallıyor. Yine dayanamadım "Biraz yavaş." dedim. Sanki ona da bozuldular. Yarın oyun halısını yıkıcam, yani 2,5 yaşında kız 3 aylık bebeğin halısına niye yatırılır anlamıyorum. Küçük kız girmek istemiyor, bizimki sürekli "Hadi kızım gir yat." diyip durdu. Değişik bir gündü.

Yarın Ege 3 aylık oluyor :) Pasta alıp kesesim var oğluma :) Ben yerim sütten gider ona da :) Öpüyorum sizi kızlar iyi geceler...

evde olmana sevindim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…