guzel olmustur eminim:)
bir de ben atlatsaydim iyiydi:)
Selamlar güzel anneler çok hızlısınız ya size yetişmek cok zor ama inanın geçmişi de çoğunlukta okumaya çalışıyorum, tabi malum iki bebek katılımı her zaman yapamıyorum maalesef ama gönlüm hep buralarda bunu bilinMeme redleri başlamış tek tek isim alintilayamadim ama yasayan herkese Allah kolaylık versin arkadaşlar .
Biz o durumu hala sık sık yaşıyoruz her kucağıma alışta 10 değişik pozisyonda emiyoruz resmen, bu erkek için boyle, kız ise hala silikon ucu bırakamadı. Daha doğrusu bırakmıştı da bir meme reddi zamanında tekrar başlamamız gerekti. Artık ben de ucunu bıraktım yeter ki emsin de onunla emsin derdindeyim. Meme reddi yasayanlara nacizane onerim eğer biberon kullanıyorlarsa hemen biberonu kessinler kasikla yada siringsyla versinler sütü. Ben hem sutu hem de mamayi oyle veriyorum ozellikle o atak zamanlarinda. Lütfen zor oluyor, kabul etmiyor demeyin. Çok zor biliyorum ama inanın etkisi oluyor. Iki bebekte denemiş biri olarak söylüyorum.
Bunun haricinde bizde neler var, pamukçuk oldu hem kızımda hem oğlumda. Isin kotusu kizimda bogaza indi sesi kisildi yavrumun yailaç kullandık maalesef ama inat resmen pamukçular bir geçti sesi daha düzelmemişken gene türemeye başladı. Karbonatlı suyla siliyorum o iyi geliyor ama lanet bir şeymiş sıkıntı olabiliyormuş bazen o yüzden kan testi de yaptık şükür bir şey çıkmadı. Pamukcuk diyip geçmeyin olanlar dikkatli olun lütfen.
Aklima gelmisken Kehribar kolyesinden fayda gören var mı kızlar.?
Aklıma gelenlere okuyup denk geldiklerine yazayım öncelikle @garipkedi senin paylastigin bilgilere bayılıyorum. Kartlar makaleler kitap listesi vs harikasın gerçekten. Devamını bekleriz
la rosa cok geçmiş olsun egeye ama erken teşhis olayı kurtarmış supersonic gerçekten tespitiniz çok kıymetli bunu anlamak zor cunku
Simge 84 aynı zenin gibi zırt pırt meme veriyorum tek farkımız bendeki iki bebek olduğu için mesai iki katı ve bi miktar mama da veriyorum mecburen ben. Bir arkadaşım gelmişti geçen gün hem oturuyoruz hem de habire birini indirip birini kaldırıyorum sen hiç bu memeleri kapama hep açık gez diye dalga geçti.
Gretchen Grundler cok uzuldum defne bebege yavrum benim ya kiyamam gercekten inşallah bir an önce eski düzenine döner. Ilaci siringayla vermeyi deneyeceğim demişsin o başarılı oldu mu. Bir de doktorunu tavsiye etmişsin ben de doktor bakıyorum sigortamız tamamlayıcı sağlık sigortası her hastanede geçmiyor. Şu zamana kadar bir doğum zamanında hizmet hastanesindeki doktor bir de sonrasında medical parkta bir doktora gittim. Benim sorunum şu ki doktorlar fena degil ama çok yoğunlar girdigim andan itibaren koşturur tarzda muayene oluyoruz. Iki bebek iki ayrı muayene randevusu ve ücreti alıyorlar ama tek muayeneye sıkıştırıyorlar resmen hissediyorum o koşturmacayı ve rahatsız oluyorum söyleyeceklerimi de unutuyorum. Hep yuzeysel muayeneler hep yüzeysel konuşuluyor. Cep telleri var yaziuorum whatsuptan bi kelime ile lutfen donuluyor falan. Ilgisiz hissediyorum. Bir de yanlis anlasilmasin Seninle benim genel olarak takip ettiğim kadarıyla tarzımız çok yakın belki her ikimizin de başak olmasının bir etkisi vardır bilmiyorum. Ama doktordan memnunsan eğer doğan hastanesi bana yakın bir de onu denemek istiyorum. O yüzden de detaylı sormak istedim.
Ben de geçen gece uyurken eşime sarıldım onu hatırlıyorum, sonrasında beni uyandırdı, gazımı çıkartmaya çalışıyorsun farkında misin dedi. Sırtını sıvazlayıp pat pat vuruyormuşum meğerse. O günden beri gözlerini kisip kisip gazımı çıkartmaya çalıştığını hiç unutmayacağım deyip duruyor
Parol ve minoset deniyorum ama etkili deil maalesef:/ sadece zamankizlar benim gibi baş ağrısından öldügünüzde uyumak disinda napiyorsunuz?
çatlıyoooooooo
Disim erken çıkmış ama ergenliğe almayacaklardi beni az kalsın, arkadaşlarımın hepsinden geç girdim.Dişleri erken çıkanlar erken ergenlige gidiyorlarmış.Umarım dis değildir perşembe doktor kontrolünde sorucam.Bir de kehribar kolyelerin hormonları etkilediğini soyluyolar asli var mi acaba?
Selamlar güzel anneler çok hızlısınız ya size yetişmek cok zor ama inanın geçmişi de çoğunlukta okumaya çalışıyorum, tabi malum iki bebek katılımı her zaman yapamıyorum maalesef ama gönlüm hep buralarda bunu bilinMeme redleri başlamış tek tek isim alintilayamadim ama yasayan herkese Allah kolaylık versin arkadaşlar .
Biz o durumu hala sık sık yaşıyoruz her kucağıma alışta 10 değişik pozisyonda emiyoruz resmen, bu erkek için boyle, kız ise hala silikon ucu bırakamadı. Daha doğrusu bırakmıştı da bir meme reddi zamanında tekrar başlamamız gerekti. Artık ben de ucunu bıraktım yeter ki emsin de onunla emsin derdindeyim. Meme reddi yasayanlara nacizane onerim eğer biberon kullanıyorlarsa hemen biberonu kessinler kasikla yada siringsyla versinler sütü. Ben hem sutu hem de mamayi oyle veriyorum ozellikle o atak zamanlarinda. Lütfen zor oluyor, kabul etmiyor demeyin. Çok zor biliyorum ama inanın etkisi oluyor. Iki bebekte denemiş biri olarak söylüyorum.
Bunun haricinde bizde neler var, pamukçuk oldu hem kızımda hem oğlumda. Isin kotusu kizimda bogaza indi sesi kisildi yavrumun yailaç kullandık maalesef ama inat resmen pamukçular bir geçti sesi daha düzelmemişken gene türemeye başladı. Karbonatlı suyla siliyorum o iyi geliyor ama lanet bir şeymiş sıkıntı olabiliyormuş bazen o yüzden kan testi de yaptık şükür bir şey çıkmadı. Pamukcuk diyip geçmeyin olanlar dikkatli olun lütfen.
Aklıma gelenlere okuyup denk geldiklerine yazayım öncelikle @garipkedi senin paylastigin bilgilere bayılıyorum. Kartlar makaleler kitap listesi vs harikasın gerçekten. Devamını bekleriz
la rosa cok geçmiş olsun egeye ama erken teşhis olayı kurtarmış supersonic gerçekten tespitiniz çok kıymetli bunu anlamak zor cunku
Simge 84 aynı zenin gibi zırt pırt meme veriyorum tek farkımız bendeki iki bebek olduğu için mesai iki katı ve bi miktar mama da veriyorum mecburen ben. Bir arkadaşım gelmişti geçen gün hem oturuyoruz hem de habire birini indirip birini kaldırıyorum sen hiç bu memeleri kapama hep açık gez diye dalga geçti.
Gretchen Grundler cok uzuldum defne bebege yavrum benim ya kiyamam gercekten inşallah bir an önce eski düzenine döner. Ilaci siringayla vermeyi deneyeceğim demişsin o başarılı oldu mu. Bir de doktorunu tavsiye etmişsin ben de doktor bakıyorum sigortamız tamamlayıcı sağlık sigortası her hastanede geçmiyor. Şu zamana kadar bir doğum zamanında hizmet hastanesindeki doktor bir de sonrasında medical parkta bir doktora gittim. Benim sorunum şu ki doktorlar fena degil ama çok yoğunlar girdigim andan itibaren koşturur tarzda muayene oluyoruz. Iki bebek iki ayrı muayene randevusu ve ücreti alıyorlar ama tek muayeneye sıkıştırıyorlar resmen hissediyorum o koşturmacayı ve rahatsız oluyorum söyleyeceklerimi de unutuyorum. Hep yuzeysel muayeneler hep yüzeysel konuşuluyor. Cep telleri var yaziuorum whatsuptan bi kelime ile lutfen donuluyor falan. Ilgisiz hissediyorum. Bir de yanlis anlasilmasin Seninle benim genel olarak takip ettiğim kadarıyla tarzımız çok yakın belki her ikimizin de başak olmasının bir etkisi vardır bilmiyorum. Ama doktordan memnunsan eğer doğan hastanesi bana yakın bir de onu denemek istiyorum. O yüzden de detaylı sormak istedim.
Sevgili başak burcu kardeşim, elimden geleni yapmak isterim senin için. Hep diyorum ama seni çok takdir ediyorum 2 çocuk aynı anda, kafayı yememiş olmanın bir mucize olduğunu düşünüyorumGönderdiğim mesajın devamı da vardı silmişim sanırım yanlışlıkla yaGretchen Grundler reflu yatagi var miydi ise yaramadi mi defnede demistim. Birde sizleri okuyjnca ben sok oldum bildigin ciplak yatiriyormusum ya ben bebeleri cok ince ortuyorum resmen sizlere gore ya ama ev cok sicak sabaha kadar cayir cayir yaniyor ben kisa kollu ile pike ile yatiyirum bebeleri de altta kisa kollu citcitli ustte bir alt ust takim bunun ustune bir penye battaniye ile yatiriyorum sıkıntı sanırım.
neyse diğer salimenleri de bir ara tekrar yazacağım buralardayim uzunca yer kaplamayayım. Yazacağım başka arkadaşlar da var. Şimdilik bütün boncukları opuyorum.
Her zaman olmasa da duş almak iyi gelebiliyor. Az ışıklı bir yerde gözleri kapatıp dinlenmek. Az ışık ve az sesli ortamda durmak. Ama eninde sonunda en temel çözüm uyku. Geçmiş olsun.kizlar benim gibi baş ağrısından öldügünüzde uyumak disinda napiyorsunuz?
çatlıyoooooooo
yarın benimde Doğum günüm bir yaş daha büyüyoruz. Şimdiden Doğum günün kutlu olsun14 kasım yarın doğum günüm canımsenindeee doğum günün kutlu olsun canım geç olsun güç olmasınn
Ben aldım hepsiburada.com'dan, teşekkürlerGretchen Grundler buhar makinesine bakıyordun sanırım Jokerde gece indirimi var
Cnm biz tek bebeyle bu haldeyiz sana Allah kolaylık versin diyorum,ama bir o kadarda güzeldir yaa... 2.cocugu yap baskıları yok:) yapsam mı yapmasam mı die düsünmüyorsun miiisss gibi büyüyeceklerHep isterdim bir kız bir erkek ikizim olsa keske diye (tek çocukta bile bu kadar zorlanınca Allah dagına göre kar veriyormus dedim)
Aynen gak meme guk meme olayını yapıyorum resmen,seni iki bebeyle tahmin edebiliyorum:)
Bu arada şu pamukcuk olayı bizde de var ya,az ama dikkat etmek gerek demek ben o kdar ciddi sorunlara yol açtığını bilmiyordum.
Öpüyorum seni çok... bebişlerini de kokla benimmm için
Canım nerelerdesin :) ne güzel seni görmek :) 2 bebekle işin gerçekten zor ama onun da ayrı güzellikleri vardır canım. Allah sana kolaylık versin.Selamlar güzel anneler çok hızlısınız ya size yetişmek cok zor ama inanın geçmişi de çoğunlukta okumaya çalışıyorum, tabi malum iki bebek katılımı her zaman yapamıyorum maalesef ama gönlüm hep buralarda bunu bilinMeme redleri başlamış tek tek isim alintilayamadim ama yasayan herkese Allah kolaylık versin arkadaşlar .
Evet çok sessiz 3 ayda dağıldık ben bir sene vermiştim ne yalan söyliyim :)))Kızlar selam,
Grup sessiz mi bir kaç gündür bana mı öyle geliyor? Nerelerdesiniz? Hişşt ses verin! :)
Dağılmayız bence geçici bir süreçtir :) Atak dönemindeyiz diyelim.Evet çok sessiz 3 ayda dağıldık ben bir sene vermiştim ne yalan söyliyim :)))
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da olur boyle seyler. Şoyle düşün premature bebekler var ve 13 aylik dis cikartiyorlar anneleri havalara uçuyor. Kehribar kolye herkeste işe yaramiyor diye duymustum.Bugün 100 günlük oldu.Ben de duymuştum erken dis çıkaran bebekleri hatta bazıları dışlı bile doguyolarmis.Daha bizim gaz problemimiz bile gecmemisken daha bir kehribar kolyemiz bile yokken olacak ismi bu
Yok annesine kizmak manasinda demedim seninle ayni fikirde mi bu konuda manasinda sormustumBirsey diyemiyor maalesef annesine. Kizamiyor cunku cok alingan kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?