2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cnm biz tek bebeyle bu haldeyiz sana Allah kolaylık versin diyorum,ama bir o kadarda güzeldir yaa... 2.cocugu yap baskıları yok:) yapsam mı yapmasam mı die düsünmüyorsun miiisss gibi büyüyecekler Hep isterdim bir kız bir erkek ikizim olsa keske diye (tek çocukta bile bu kadar zorlanınca Allah dagına göre kar veriyormus dedim)
Aynen gak meme guk meme olayını yapıyorum resmen,seni iki bebeyle tahmin edebiliyorum:)
Bu arada şu pamukcuk olayı bizde de var ya,az ama dikkat etmek gerek demek ben o kdar ciddi sorunlara yol açtığını bilmiyordum.
Öpüyorum seni çok... bebişlerini de kokla benimmm için

Yaaa seninki tam bombaymışşş diorum iste her birimizden süper sitcom çıkar valla hahahahahah

Dişleri erken çıkanlar erken ergenlige gidiyorlarmış.Umarım dis değildir perşembe doktor kontrolünde sorucam.Bir de kehribar kolyelerin hormonları etkilediğini soyluyolar asli var mi acaba?
Disim erken çıkmış ama ergenliğe almayacaklardi beni az kalsın, arkadaşlarımın hepsinden geç girdim.

Sevgili başak burcu kardeşim, elimden geleni yapmak isterim senin için. Hep diyorum ama seni çok takdir ediyorum 2 çocuk aynı anda, kafayı yememiş olmanın bir mucize olduğunu düşünüyorum
Doktorumdan memnunum, çok kalabalık olmuyor, ayrıntılı ilgileniyor, hiç başından savar gibi davrandığını hissetmedim. Whatsapp ya da mesaj konusunu bilmiyorum ama daha Defne'nin doktoru değilken hastanede son dakikada görmüştüm kızın sarılığı yüzünden panik olmuştum. Test istedi, ben şimdi çıkacağım deyip kartını verdi ve arayın sonuç çıkınca dedi. Adam telefonda içimi rahatlattı uzun uzun anlatıp, kendi doktoru o zaman böyle rahatlatmamıştı beni. Salih Şenli ismi, hastanede de birçok sigorta geçiyor arayıp bilgi alabilirsin operatorden.
Reflü yatağı kullanıyorum ama bizim kızın reflüsü ağır geçiyor maalesef yetmiyor yatağı. Yani yatarken sorun yok kusmuyor ama mide asidi yukarı geliyor olmalı ki burnunu falan tıkıyor. Şırınga da işe yaramadı. Kullandığım her yöntem birkaç kez iş görüyor sonra yine sapıtıyor, anarşist kızım alışkanlık geliştirmeye de karşı
Gitmeden önce not al soracaklarini. Ben çok unutkan bir insan olduğum için daha gozlemledigim zaman not alıyorum hepsini tek tek soruyorum. Doktordan memnun kalırsan haber ver bana da inşallah yardımı dokunur da doktor arayışınız biter.

Pamukçuklar bela olmuş size de çok geçmiş olsun. En kısa zamanda geçer inşallah zaten emmemek için direniyorlar daha fazla bahane geçmese keşke ellerine.
Kehribar kolyeden henüz bir fayda görmedim gerçi salyalari az artık ama tükürüğü hala mevcut. Galiba asıl ise yarayıp yaramadıklarını gerçekten dişler çıkmaya başlayınca göreceğiz.
Eğer bebeklerin üşüdüğünü düşünmüyorsan ince giydirmen en güzeli, bizi hep soğuk olmasın aman diye diye yetistirdikleri için en ufak soğukta üsüyüveriyoruz. Çocukları da kendimiz gibi görüyoruz o yüzden bizim gibi olacaklar ister istemez soğuk gördü mü taytlar çoraplar hirkalar hazır olacak.

Mutella hiç sesin çıkmıyor en son ne yazdın diye baktım bugün yazmış görünüyorsun beni mi engelledi niye görmedim dedim baktım 2018 miş:) oraya mı dadandın kız yoksun iki gündür :)

Ayy kızlar ya benim bebe emerken uyuyor ağzından çekiyorum 5 dksonra uyanıyor , yatırdıgımda tek başına durmuyor hep onunla konuşmamı istiyor , memede olmasına rağmen 700 gr almış bu ay .hiç takılmadım desem yalan olur .

Hakkaten zor yalan yok, hiç alıştım ya sorun yok hallediyorum falan diyemeyeceğim ama gerçekten de bi an bakinca ikisine birden butun zorluklara katlanabiliyor insan. Iki bebeğe bakıyorum bakiyorum ve hala inanamıyorum bunlar benim mı diyip duruyorum sürekli deliler gibi. Iki yıl önce bir kaybımız vardı bizim, olsaydı belki de ikinciyi şimdilerde isterdim yaşım geçiyor derdim tabi bir taneden sonra ikinciye cesaret edebilecek durumdaysam. Ama Rabbime şükürler olsun bizim kaybımizi da bize bağışladı. Isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Pamukcugu hakkaten ihmal etmeyin sizde canım, sürekli karbonatlı su ile silin ilerlemesin. Sonra gerçekten sıkıntı oluyor. Doktor bile dedi bazen çok inatçı olabiliyor bu pamukçuk mevzusu ve başka yerleri de etkiliyor dedi. Yeme performansımızı da etkiledi bu ay az kilo aldık o yüzden. Insallah tamamen atlatırız da kilo kaybımız iyice artmaz. Hazır hastane çıkışı için aldığım setlere bile yeni giriyorken

Canım nerelerdesin :) ne güzel seni görmek :) 2 bebekle işin gerçekten zor ama onun da ayrı güzellikleri vardır canım. Allah sana kolaylık versin.
Güzel dileklerin için teşekkürler, Ege'nin durumunu sıkı takipteyiz, 4 ay içinde tamamen iyileşme umuyoruz inşallah :) İkizlerini öp yerimize, vakit buldukça yazmaya çalışırsın canım :) Öpüyorum seni :)

Bugün 100 günlük oldu.Ben de duymuştum erken dis çıkaran bebekleri hatta bazıları dışlı bile doguyolarmis.Daha bizim gaz problemimiz bile gecmemisken daha bir kehribar kolyemiz bile yokken olacak ismi bu
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da olur boyle seyler. Şoyle düşün premature bebekler var ve 13 aylik dis cikartiyorlar anneleri havalara uçuyor. Kehribar kolye herkeste işe yaramiyor diye duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…