Biz de esimle kizimiz olursa Nisan koyalim diyorduk cunku nisan ayi bizim icin onemli bir ay... daha nisanliyken öyle karar vermistik .. ama cevredeki herkes olumsuz konustu mecbur vazgectik simdi ara da isim bul
Biz de esimle kizimiz olursa Nisan koyalim diyorduk cunku nisan ayi bizim icin onemli bir ay... daha nisanliyken öyle karar verkistik .. ama cevredeki herkes olumsuz konustu mecbur vazgectik simdi ara da isim bul
Biz de esimle kizimiz olursa Nisan koyalim diyorduk cunku nisan ayi bizim icin onemli bir ay... daha nisanliyken öyle karar vermistik .. ama cevredeki herkes olumsuz konustu mecbur vazgectik simdi ara da isim bul
yok ismini begenmezmis yok demode eski isim gibiymis bunlar kuzen yorumlari... bir de annemin nisan ayı ile kişisel bir husumeti var onu da kırmak istemiyorum... kadin acikca koyma demedi ama ben anladim mj i ... Irem koyayim dedim onu herkes begendi bu sefer netten baktim cok kotu seyler yazmislar irem ismiyle ilgili... cok zor olacak bu isim mevzusu...
Evet ben de öyle okumuştum, min 6 kilo diye biliyordum. Ama işte insan o psikolojiyle başlayınca kendine kilo alma hakkı tanıyo... hem abur cubura dadanıyoruz hem de bebeğe alıyorum diye kendimizi avutuyoruz çok takdir ediyorum ben kendini bırakmayan anneleri :)
Çok haklısın. İnsan nasılsa hamileyim diye yiyip duruyor iştahı açılınca. Kendimize psikolojik bir sınır koymamız gerekiyor :))) Aşırı kilo almamak lazım zaten çok zararlı ve psikolojik olarak kötü etkiliyor insanı.
her hafta gidebilsek keşke 10.haftada gttik 13'de gelin dedi:) yani haftaya eşim duramadı bu hafta gidelm diye tuttrdu haftaya ikli tarama için gidicez bu öyle bi görmek için :)
yok ismini begenmezmis yok demode eski isim gibiymis bunlar kuzen yorumlari... bir de annemin nisan ayı ile kişisel bir husumeti var onu da kırmak istemiyorum... kadin acikca koyma demedi ama ben anladim mj i ... Irem koyayim dedim onu herkes begendi bu sefer netten baktim cok kotu seyler yazmislar irem ismiyle ilgili... cok zor olacak bu isim mevzusu...
Evet isim mevzusu çok zor ilk kizimda 9 ay düşündük bir türlü karar veremedik hem anlamı güzel olsun söylenmesi kolay olsun kulağa hoş gelsin derken bu arada etrafımızda sürekli birbirinden bağımsız en az 5 kişiden kardelen olsun diye öneri gelince en son rahmetli babacimda yine önerilerden habersiz kardelen güzel isim düşünün deyince dedikki bu isim onun kaderi :) yaninada neva ismini biz ekledik kardelen neva oldu kuzumun ismi
Ne güzel bir isim. Bence istiyorsanız koyun sonuçta sizin çocuğunuz. Bir de böyle doğadan alınan isimler çok hoşuma gidiyor benim. Saf ve güzel geliyorlar kulağa. Nisan, yağmur, Deniz, bulut, eylül, nehir... vs çok hoşlar
ahhh bana kuzen deme akşm aşırı sinir oldum beğendiğim isimleri söyledim dalga geçti baya bi hala sinrliyim o derece beğenmiyosan kendine sakla yahuuuu.... irem yalancı ceennet bahçesi die biliyıorm bnmde hoşuma gidyordu ama vazcaydık
Aaa ben geçen oğlum olduğunu gördüm rüyamda Ömer Faruk koymuştuk adını Hep kız annesi olarak görüyorum kendimi. Çok farklı geldi düşüncesi.
Neden koymak gerekiyormuş acaba
Bizde de aynı sıkıntı var Can'ım eşim iki isim diye tutturuyor ben tek isim seviyorum en son eşime dedim yüzde elli şansımız olsun erkek olursa iki isim olsun kız olursa tek isim diye bişey demedi bakalım sonra ne olacak
isim konusu gerçekten zor,,, bir de borcumuz onlara güzel hayırlı bir isim koymak... Kuran'da geçiyor diye çok yanlış isimler koyanlar da var, din öğretmeni bir arkadaşım var da ''Aleyna, İrem gibi sırf Kuran'da geçtiği için anlamı iyi olmayan isimler koyanlar var, dikkat et'' diye sürekli uyarıyor sağolsun :) biz de hem çocuğun seveceği hem de anlamı iyi bir isim olsun istiyoruz. zor iş :)))
ahhh bana kuzen deme akşm aşırı sinir oldum beğendiğim isimleri söyledim dalga geçti baya bi hala sinrliyim o derece beğenmiyosan kendine sakla yahuuuu.... irem yalancı ceennet bahçesi die biliyıorm bnmde hoşuma gidyordu ama vazcaydık
Ben isimlerin şansına cok guveniyorum hayatimda tanidigim tüm irem ve begümler coook sansli 4 ayagi uzerine dusen insanlar... ben ve esim cok sanşsiz insanlariz cocugumun aksine asiri sansli olmasini ve bu zinciri kirmasini istedigimden irem ismini istemistim...
Ben isimlerin şansına cok guveniyorum hayatimda tanidigim tüm irem ve begümler coook sansli 4 ayagi uzerine dusen insanlar... ben ve esim cok sanşsiz insanlariz cocugumun aksine asiri sansli olmasini ve bu zinciri kirmasini istedigimden irem ismini istemistim...