2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Anneeeaaa ben de BeyazBulut gibi olma istiyoruuum
Ben o saatte kalkınca 'neden ben nedeeen' diye bağırarak kollarımı havada iki yana açıyorum uçurum kenarında, helal olsun

Sütün stresten azalmış olabilir. Okudun mu bilmiyorum o yüzden tekrar yazayım dedim. Bu red ve yırtınırcasına ağlama olayı ilk olduğunda doluluktan sertleşmiş olan memelerimden toplam 10 cc süt çıkmadı. Stresten kaçtı geri sanırım. O yüzden sakin ol, stres azaltıyor sütü. Bir de sütleri vermeden önce emzirmeye çalış, illa ki emecek ama zaman alabilir alternatifin geleceğini bilirse hiç istemeyebilir memeyi. Senin için zor tabi bir abi var evde onunla da ilgilenmen lazım ama bu dönemde emzirmeden kesilen çok bebek oluyormuş. O yüzden uyarmak istedim. Çok zor bir şey gerçekten, hepimize sabır diliyorum.

Huggies kokuyu hiç tutmuyor sanki ya
Bir de uyku açmadan bezi nasıl degisiyorsunuz yahu?

Canım ben gece emzirmeden önce telefonun ışığında gece altını değiştiriyorum mutlaka uyanıyor üzerinde emince geri dalıyor uykuya ama emme sonrasına bırakırsam kesinliklr gerö uyumuyor.

Öyle bir şey mi varmış? Uyku açmadan bez degistirmek de bir ütopya gibi aynı gece boyu deliksiz uyumak gibi

Uyanmadan olmuyor canım ama emzirme öncesi değişirsen hem daha aktif emer hemde uykuya geri dalması kolay olur.

Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 

Maşallah canım bu ne hamaratlık böyle bravo .
Bende tek çocukken kahvaltı yaparken yemeğimi ocağa koyardım o günlerim geldi aklıma şimdi.

Canım merhaba lütfen üzme kendini bizde meme reddi yyaşıyoruz benim ki sol meme reddi. Ama şu da olabilir artık büyüdükleri için daha uzun aralıklarla acılıyorlar bence emzirme seanlarının arasını aç 3-4 saate bir emzir derim. Bizimde gündüz uyluları 30 dk geçmiyor nadir 1-2 saat uyuyor.

Dolapta saklayabilirsin her çıkan sütü. Ama karistiracaksan hepsi aynı sıcaklıkta olmalı. En mantıklısi sagdigin sütleri buz dolabın alt rafinda ayni dereceye gelince karıştırıp buzluga atman.

Uyanmadan olmuyor canım ama emzirme öncesi değişirsen hem daha aktif emer hemde uykuya geri dalması kolay olur.
Evet ben de emzirmeden önce değiştiriyorum sonrasında uyutabilmek için. Telefon fenerini keşfettim ben hem gece bez değiştirmek hem de burnunu açabilmek için. Üzerine bir şey koyup ışığı azaltıyorum lazım olunca arttırıyorum ve cok daha kolay oluyor. Oda ışığı uykusunu acıyor çünkü.

Kizlar bende bu aralar giremedim. Cidden buralar baya sessiz. Eskiden bir gun giremesem sayfalar yigilirdi. Dogum gunu olan arkadaslarm nice mutlu seneleriniz olsun. Bizim de anne reddi basladi. Cocuk bende uyumuyo ya. Ciglik cigliga. Napicam bilmiyom

Geçen burada biri yazmıştı uykusunu açmadan değişiyorum diye. Ben de dediğin gibi yapıyorum ama uyumuyor kesinlikle. Dedim acaba püf noktası mi var.
Pampers kullanınca onu bende farkettim :)) hugges koku tutmuyormuş :)) uyku açmadan alt değişmek sen bir hayalperestsin
De mi burnum yanılmıyor:)) çiş bile kokuyor. Ya yapan biri vardı sanki uyandırmadan
Hay maşallah byeazbulut ana :) ben de ne yapsam da biraz uyusam diyorum.
Ya aslında kız gece uyusa güne enerjik başlıyorum da uyumadıgi zaman lanet bir insanım. Mesela bu sabah...
Himm o zaman cidden meme reddi gibi duruyor. Niye de reddediyorlarsa memeyi çözmüş değilim. Garip yaratıklar.
Ay burun açmak ne zormuş şimdi seni anlıyorum. Bizim kız üşütünce açmak zorunda kaldım da... Bir dr aspiratör sanki beynini cekiyormuscasina tepki veriyor ya iyice vicdan yapıyorum.
Yalnız ne çok kalkmışsın ya inşallah bir an önce düzene biner
Öyle bir şey mi varmış? Uyku açmadan bez degistirmek de bir ütopya gibi aynı gece boyu deliksiz uyumak gibi
Varmış işte yaaaaa

G gunesli gunler Gercekten aspirator konusunda cok dogru bi tespit yaptin canim. Valla sanki beynini cekiyom bizimkinin de. Gordugunde cigligi basiyo. Gretchen Grundler bi çozum bulamadin sanirim canim. Her burun tikanikliginda evde bi sitcom ceviriyoz esimle aglamasin diye. Ama sonuc ne? drammmm

Bende de iki çocuk var ama biri okul çağında güne onu okula göndermekle başlıyoruz doğa uyusada ben yatamıyorum sonrada yemek derdi düşüyor aklıma çünki öğlen eve gelicek yemek için biraz mecburi hamaratlık :)))

Ah canım benim biri 3 yaşında diğeride malum 2.5 aylık ikisininde anneye ihriyaç duyduğu dönem. Anneler eğer ikinci bebe planlıyorsanıx ya 2 yaş arayla yapıp 2 bebe büyütün yada 4 yaş ara ile yapıp diğeri kreşe başlamış olsun yoksa benim gibi ikiye bölünüp perişan olursunuz.

Bende kim yazmıştı hatırlayamadım ama kaloriferin üstünde ılık su tutuyordu. O suyla altını temizlediği için bebek uyanmıyordu. Bende hiç denemedim ama işe yarayabilir. Ben emzirmeden önce altını temizleyemiyorum. Uyandığında emmek için ağlıyor o yüzden önce emzirip sonra altını temizliyorum.

Ya ben şimdiden düşünüyorum iki çocuk olsa yapamam heralde diye :) Aralarının açık olması iyi gibi sanki ama. Evde iki minikle daha mi zor olurdu ne.
Sağlık ocağından geldik doğa 6400 olmuş 62 de boy rota aşısını da yaptırdık
Maşallah
S sakyuz Yani pek de yöntemi yok gibi...
Hii tamam öyle bir deneyeyim sıcak pamukla yani. Gerçi ben uyanmasın diye pamuğu islatmiyorum bile ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…