Anneeeaaa ben de BeyazBulut gibi olma istiyoruuumGünaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Sütün stresten azalmış olabilir. Okudun mu bilmiyorum o yüzden tekrar yazayım dedim. Bu red ve yırtınırcasına ağlama olayı ilk olduğunda doluluktan sertleşmiş olan memelerimden toplam 10 cc süt çıkmadı. Stresten kaçtı geri sanırım. O yüzden sakin ol, stres azaltıyor sütü. Bir de sütleri vermeden önce emzirmeye çalış, illa ki emecek ama zaman alabilir alternatifin geleceğini bilirse hiç istemeyebilir memeyi. Senin için zor tabi bir abi var evde onunla da ilgilenmen lazım ama bu dönemde emzirmeden kesilen çok bebek oluyormuş. O yüzden uyarmak istedim. Çok zor bir şey gerçekten, hepimize sabır diliyorum.Günaydınlar herkese. Çok canım sıkkın. Denizde başladı meme reddinezaten ilk günden bu yana hiç memeye düşkün uzun uzun emen keyif yapan memede uyuyan bi bebek değildi. Ama son bir haftadır hiç ağlamayan çocuk memeye gelince çığlık atarak ağlıyor. Zorlayınca daha çok ağlıyor. Sağıp veriyorum artık. Ama emmediği için bir anda sütüm azaldı. Tek göğsten 150 cc süt çıkardı. Dün sağdım iki göğüsten 60 cc çıktı. Çok şaşırdım çok üzüldüm. Yarın 3. Ay kontrolümüz var dr ne tavsiye edecek nasıl bir çözüm buluruz bilmiyorum. Geçen hafta izlemi vardı gittik 1.300 gr almıştı. Sevindim ama kısa sürdü. Bu durumda doğal olarak doymuyor. Bende stokta ki sütleri veriyorum. Onları verince memeyi hiç emmiyor. Vermeyince de emmiyor. Stoktaki sütler bitince ne yapıcam mama mı başlarız kafamda deli sorular. Zaten diş çıkartıcak gibi görünüyor onunda huzursuzluğu var. Gece iyi ama gündüz uykularında 1 saati görmüyoruz artık. Normalde 3 saate kadar uyurdu mutlaka. Şimdide uyuyor henüz uyanmadı. Tüm dengeler değişti gündüz düzenimiz şaştı. Ama gecemiz sabit neyseki.
Huggies kokuyu hiç tutmuyor sanki ya
Bir de uyku açmadan bezi nasıl degisiyorsunuz yahu?
Öyle bir şey mi varmış? Uyku açmadan bez degistirmek de bir ütopya gibi aynı gece boyu deliksiz uyumak gibi
Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Günaydınlar herkese. Çok canım sıkkın. Denizde başladı meme reddinezaten ilk günden bu yana hiç memeye düşkün uzun uzun emen keyif yapan memede uyuyan bi bebek değildi. Ama son bir haftadır hiç ağlamayan çocuk memeye gelince çığlık atarak ağlıyor. Zorlayınca daha çok ağlıyor. Sağıp veriyorum artık. Ama emmediği için bir anda sütüm azaldı. Tek göğsten 150 cc süt çıkardı. Dün sağdım iki göğüsten 60 cc çıktı. Çok şaşırdım çok üzüldüm. Yarın 3. Ay kontrolümüz var dr ne tavsiye edecek nasıl bir çözüm buluruz bilmiyorum. Geçen hafta izlemi vardı gittik 1.300 gr almıştı. Sevindim ama kısa sürdü. Bu durumda doğal olarak doymuyor. Bende stokta ki sütleri veriyorum. Onları verince memeyi hiç emmiyor. Vermeyince de emmiyor. Stoktaki sütler bitince ne yapıcam mama mı başlarız kafamda deli sorular. Zaten diş çıkartıcak gibi görünüyor onunda huzursuzluğu var. Gece iyi ama gündüz uykularında 1 saati görmüyoruz artık. Normalde 3 saate kadar uyurdu mutlaka. Şimdide uyuyor henüz uyanmadı. Tüm dengeler değişti gündüz düzenimiz şaştı. Ama gecemiz sabit neyseki.
Dolapta saklayabilirsin her çıkan sütü. Ama karistiracaksan hepsi aynı sıcaklıkta olmalı. En mantıklısi sagdigin sütleri buz dolabın alt rafinda ayni dereceye gelince karıştırıp buzluga atman.Canım her yarım saatte bir sağdığın sütü aynı kaba mı biriktiriyorsun, nasıl yapıyorsun. Ben de yapmayı düşünüyorum da orası kafama takılıyor. Bir de oda sıcaklığında kaç saat durabiliyor sağdığımız süt bilgin var mı?
Maşallah deyip kenara cekiliyorumm.Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Evet ben de emzirmeden önce değiştiriyorum sonrasında uyutabilmek için. Telefon fenerini keşfettim ben hem gece bez değiştirmek hem de burnunu açabilmek için. Üzerine bir şey koyup ışığı azaltıyorum lazım olunca arttırıyorum ve cok daha kolay oluyor. Oda ışığı uykusunu acıyor çünkü.Uyanmadan olmuyor canım ama emzirme öncesi değişirsen hem daha aktif emer hemde uykuya geri dalması kolay olur.
Oooo masaAllah bu ne hizGünaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Geçen burada biri yazmıştı uykusunu açmadan değişiyorum diye. Ben de dediğin gibi yapıyorum ama uyumuyor kesinlikle. Dedim acaba püf noktası mi var.Canım ben gece emzirmeden önce telefonun ışığında gece altını değiştiriyorum mutlaka uyanıyor üzerinde emince geri dalıyor uykuya ama emme sonrasına bırakırsam kesinliklr gerö uyumuyor.
Uyanmadan olmuyor canım ama emzirme öncesi değişirsen hem daha aktif emer hemde uykuya geri dalması kolay olur.
Maşallah canım bu ne hamaratlık böyle bravo .
Bende tek çocukken kahvaltı yaparken yemeğimi ocağa koyardım o günlerim geldi aklıma şimdi.
Canım merhaba lütfen üzme kendini bizde meme reddi yyaşıyoruz benim ki sol meme reddi. Ama şu da olabilir artık büyüdükleri için daha uzun aralıklarla acılıyorlar bence emzirme seanlarının arasını aç 3-4 saate bir emzir derim. Bizimde gündüz uyluları 30 dk geçmiyor nadir 1-2 saat uyuyor.
De mi burnum yanılmıyor:)) çiş bile kokuyor. Ya yapan biri vardı sanki uyandırmadanPampers kullanınca onu bende farkettim :)) hugges koku tutmuyormuş :)) uyku açmadan alt değişmeksen bir hayalperestsin
Hay maşallah byeazbulut ana :) ben de ne yapsam da biraz uyusam diyorum.Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
Himm o zaman cidden meme reddi gibi duruyor. Niye de reddediyorlarsa memeyi çözmüş değilim. Garip yaratıklar.Bunu ben de düşündüm ve acaba o yüzden mi diye gözlemledim ama açlıktan hınçla iki elini birden emiyor, emzirmeye başlayınca hızlıca saldırıyor memeye. Ya 2 firt aldıktan sonra ya da anında kendini geriye doğru kasıp ağlamaya başlıyor. Yemeğin üzerinden 4 saat geçtiğinde de yapıyor 1 saat geçtiğinde de. Bazen kendi aranıyor kafasiyla yine de ağlıyor. Çok değişik türden bir şey ben de anlayamıyorum. Observer jr. Bu gece tıkalı burun sendromuna yakalandı. Gece 2 sen beri 10 kez falan kalktım ve hiçbirinde burnuna dokundurtmadı neyse ki şimdi uyanmadan yatağından almak geldi aklıma bayagi temizledim ana sanki daha derinden tıkalı ya da ben o kadar alıştım ki temizlemeye, temizlik hastası annelere döndüm, hani hiç kimsenin görmediği bir kir hep vardır ya, sürekli bir temizlik hali baş gösterir o yüzden, oraya mı evrildim acaba diyorum burun aça aça
Ben de haftasonundan beri hep meşgulüm ya kızla ya misafirle ya da evle o yüzden çok sık bakamiyorum. Gece 3'te alintiladigim mesajı akşam 8de cevaplayabiliyorum.
Varmış işte yaaaaaÖyle bir şey mi varmış? Uyku açmadan bez degistirmek de bir ütopya gibi aynı gece boyu deliksiz uyumak gibi
Bende de iki çocuk var ama biri okul çağında güne onu okula göndermekle başlıyoruz doğa uyusada ben yatamıyorum sonrada yemek derdi düşüyor aklıma çünki öğlen eve gelicek yemek için biraz mecburi hamaratlık :)))Canım ben gece emzirmeden önce telefonun ışığında gece altını değiştiriyorum mutlaka uyanıyor üzerinde emince geri dalıyor uykuya ama emme sonrasına bırakırsam kesinliklr gerö uyumuyor.
Uyanmadan olmuyor canım ama emzirme öncesi değişirsen hem daha aktif emer hemde uykuya geri dalması kolay olur.
Maşallah canım bu ne hamaratlık böyle bravo .
Bende tek çocukken kahvaltı yaparken yemeğimi ocağa koyardım o günlerim geldi aklıma şimdi.
Canım merhaba lütfen üzme kendini bizde meme reddi yyaşıyoruz benim ki sol meme reddi. Ama şu da olabilir artık büyüdükleri için daha uzun aralıklarla acılıyorlar bence emzirme seanlarının arasını aç 3-4 saate bir emzir derim. Bizimde gündüz uyluları 30 dk geçmiyor nadir 1-2 saat uyuyor.
Açım analar açımmm[/QUOTE
Benfe hep açım ve hiç dıymuyorum sanki.
Geçen burada biri yazmıştı uykusunu açmadan değişiyorum diye. Ben de dediğin gibi yapıyorum ama uyumuyor kesinlikle. Dedim acaba püf noktası mi var.
De mi burnum yanılmıyor:)) çiş bile kokuyor. Ya yapan biri vardı sanki uyandırmadan
Hay maşallah byeazbulut ana :) ben de ne yapsam da biraz uyusam diyorum.
Ya aslında kız gece uyusa güne enerjik başlıyorum da uyumadıgi zaman lanet bir insanım. Mesela bu sabah...
Himm o zaman cidden meme reddi gibi duruyor. Niye de reddediyorlarsa memeyi çözmüş değilim. Garip yaratıklar.
Ay burun açmak ne zormuş şimdi seni anlıyorum. Bizim kız üşütünce açmak zorunda kaldım da... Bir dr aspiratör sanki beynini cekiyormuscasina tepki veriyor ya iyice vicdan yapıyorum.
Yalnız ne çok kalkmışsın ya inşallah bir an önce düzene biner
Varmış işte yaaaaa
Canım bendim uyandırmadan değiştiriyorum diye halen bazen uyanmıyor ama küçükken hiç uyanmıyordu.
Maşallah kuzuya çok tontik olmuş.Sağlık ocağından geldik doğa 6400 olmuş 62 de boy rota aşısını da yaptırdık
Ohh maşallah sağlıkla büyüsün inşallah.Sağlık ocağından geldik doğa 6400 olmuş 62 de boy rota aşısını da yaptırdık
Bende de iki çocuk var ama biri okul çağında güne onu okula göndermekle başlıyoruz doğa uyusada ben yatamıyorum sonrada yemek derdi düşüyor aklıma çünki öğlen eve gelicek yemek için biraz mecburi hamaratlık :)))
Bende kim yazmıştı hatırlayamadım ama kaloriferin üstünde ılık su tutuyordu. O suyla altını temizlediği için bebek uyanmıyordu. Bende hiç denemedim ama işe yarayabilir. Ben emzirmeden önce altını temizleyemiyorum. Uyandığında emmek için ağlıyor o yüzden önce emzirip sonra altını temizliyorum.Geçen burada biri yazmıştı uykusunu açmadan değişiyorum diye. Ben de dediğin gibi yapıyorum ama uyumuyor kesinlikle. Dedim acaba püf noktası mi var.
De mi burnum yanılmıyor:)) çiş bile kokuyor. Ya yapan biri vardı sanki uyandırmadan
Hay maşallah byeazbulut ana :) ben de ne yapsam da biraz uyusam diyorum.
Ya aslında kız gece uyusa güne enerjik başlıyorum da uyumadıgi zaman lanet bir insanım. Mesela bu sabah...
Himm o zaman cidden meme reddi gibi duruyor. Niye de reddediyorlarsa memeyi çözmüş değilim. Garip yaratıklar.
Ay burun açmak ne zormuş şimdi seni anlıyorum. Bizim kız üşütünce açmak zorunda kaldım da... Bir dr aspiratör sanki beynini cekiyormuscasina tepki veriyor ya iyice vicdan yapıyorum.
Yalnız ne çok kalkmışsın ya inşallah bir an önce düzene biner
Varmış işte yaaaaa
Ya ben şimdiden düşünüyorum iki çocuk olsa yapamam heralde diye :) Aralarının açık olması iyi gibi sanki ama. Evde iki minikle daha mi zor olurdu ne.Bende de iki çocuk var ama biri okul çağında güne onu okula göndermekle başlıyoruz doğa uyusada ben yatamıyorum sonrada yemek derdi düşüyor aklıma çünki öğlen eve gelicek yemek için biraz mecburi hamaratlık :)))
MaşallahSağlık ocağından geldik doğa 6400 olmuş 62 de boy rota aşısını da yaptırdık
Hii tamam öyle bir deneyeyim sıcak pamukla yani. Gerçi ben uyanmasın diye pamuğu islatmiyorum bile ama:)Bende kim yazmıştı hatırlayamadım ama kaloriferin üstünde ılık su tutuyordu. O suyla altını temizlediği için bebek uyanmıyordu. Bende hiç denemedim ama işe yarayabilir. Ben emzirmeden önce altını temizleyemiyorum. Uyandığında emmek için ağlıyor o yüzden önce emzirip sonra altını temizliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?