2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya aslında çok da alistirmayin diyorlar bir de. Kendi hapşırarak çıkarırmış. Gerçi bir cekiyorum resmen ucun içi doluyor nasıl boşalacaksa kendi.

Ya aslında çok da alistirmayin diyorlar bir de. Kendi hapşırarak çıkarırmış. Gerçi bir cekiyorum resmen ucun içi doluyor nasıl boşalacaksa kendi.
Valla bende sordum doktora nerdeyse hergun cekiyorum diye. Cek sorun olmaz dedi. Bende guvenip cekiyorum valla. Cunku aynen senin gibi ucu doluyo cekince.
Bende doymuyom. Bide bugun icin dunden ekmek de almamisiz. Ekmeksiz kahvalti ettim. Kahvalti dediysem yumurta kirdim dereotuyla peynir zwytin yedim

İnşallah düzelir ya, başım çatlıyor 2 gündür. Suuka'ya yazacağım cevap seni de kapsıyor.

Uyurken yapmak en güzeli. Ama çok zor cunku her uykuda olmuyor iyice dalması gerekiyor. Önce damlayı damlatin iki burna da, aynı anda damlatmayin çocuklar burundan nefes alabiliyorlar sadece tikanabilirler. Damlaları damlatin bir dk sonra en tıkanık olduğunu düşündüğünüz burundan başlayın. Önce hafif hafif çekin uyanır gibi olursa sallayin sonra daha derin çekebilirsiniz. Dedigim gibi her zaman ise yaramıyor dün 5 kez denedim bir kez yapabildim ama en azından yapabildim çünkü uyanikken gözünü ayirmiyor aspiratörden. Babası marakasla, çıngırakla dikkat dağıtıyor ama onun gözü hep aspiratörde.
Ya aslında çok da alistirmayin diyorlar bir de. Kendi hapşırarak çıkarırmış. Gerçi bir cekiyorum resmen ucun içi doluyor nasıl boşalacaksa kendi
Valla ben de birkaç kez bıraktım alışmasın diye sadece damla damlattım ama yok yani olacak gibi değil hırıl hırıl ses geliyor burundan, hele damla damlatinca suyu çekip hepten şişiyorlar damlatmayinca kuru olduğu için hapsurukla da atılmıyor iki ucu b.klu değnek.

Bu arada tüm komşulardan, yakındaki insaattan, yoldan geçen arabalardan, Nuri Alço müziği kornası olan minibüsten, köpekten, arada buz kıran buzdolabindan, basınca ses çıkartan parkeden, karın gurultumdan, vakitsiz tutan hıçkırıktan, açarken gürültü yapan dış kapıdan ve gürültü yapıp çocuğumun uykusunu bölen her şeyden nefffrret ediyorum.

Eklemeyi unuttum yanlışlıkla zile basıp yanlış bastığını söyleyince Özür bile dilemeden yine basan dallamayı da dövmek istiyorum

Uyurken yapmak benim de aklıma geldi ama burada sanki uyurken çocuğa bir şey yapmak doğru değil gibi bir şeyler yazılmıştı. O aklıma geldi vazgeçtim.
Çok zorda kalırsam denerim ama.
Damla damlatıp yüz üstü yatırınca bazen aşağı geliyor :) Her zaman değil.

Ben de demiştim onu ama çocuğun tıkanık burunla nefes alamadan sürekli uyanması daha kötü. Uykusunu alamıyor, büyüme hormonu salgilamasi gereken saatte aglayarak uyaniyor, nefes alamıyor... Kar zarar dengesi kurunca uyurken yapmak yanlış gelmiyor bana. Aşı gibi can yakan ve güvenini sarsacak bir şey değil çünkü, farkına varmiyor ama rahatlıyor.

Ben damlatmak yerine bu 5 ml ilk serumu iki deliğe de sıkıyorum ters çevirince bayağı boşalıyor burnu çekmesem de olur ama az biiey çekiyorum bide damlatıp çekmek daha zor geliyor bence çocuğa bunu dene istersen bide

Uyurken cesaret edemem ya. Uykusunu bolunce huysuzlasir diye cok korkuyom. Pufffff

Kızlar iyi dilekeleriniz için teşekkürler

Günaydın saat daha sekiz buçuğu göstermeden mutfak, ev toplama işlerini halledip makınaya çamaşır atıp yemeğini ocağa koyan bir ana bırakıyorum buraya 
maşallah sana arkadaşım, oğlum uyanınca benim işler yarım kaldı

Bende fizyolojik serum sıkıp yüz üstü yatırıyorum sevmediği için ağlıyor ozamanda çıkıyor burnundaki pislikler. Tıkandığını fark ettıgımde baş ucundan soğanı hiç eksik etmiyorum gün aşırı yeniliyorum

Buralar sessizleşti diyenler kervanına ben de katılıyorum:))
Ben birkaç gündür oğlumun kakasıyla uğraşıyordum. İlacı kullandıktan sonra geçmesi gerekirken daha da kötüleşti kakası. Huzursuzluğu, gazı azaldı ama kakası aşırı sıvı ve mukuslu bir hal aldı.
Pazar günü tekrar gittik doktora, test yapıldı. Bir haftada normalden bayağı fazla kilo aldığı için doktor alerji ihtimaline pek sıcak bakmamıştı ama bu defa kakasında gizli kan da çıktı mikroba ek olarak
Alerji uzmanına götürcez yarın. Kaka dışında alerjik özellikler göstermiyor ama Kaka da başlı başına ben alerjiyim diyor. İnşallah değildir

5 ml'nin tamamını mı sıkıyorsun? Bogulur gibi olmuyor mu?
Ay çok geçmiş olsun ya alerji değildir inşallah. Mikrop da mı geçmemiş?

Asıl sana helal olsun arkadaşım benim kızım üç yaşındayken ikinci çocukmu aslaaa diyordum ben çok ağır bi ikinci yaş sendromu geçirdik şu anda bana çoğu şeyde yardımcı bile oluyor tabi sorunlar büyüdükçe farklılaşıyor ilgi alanları sorunları da kendileri gibi büyüyor bu bızdıkların allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar iyi dilekeleriniz için teşekkürler

maşallah sana arkadaşım, oğlum uyanınca benim işler yarım kaldı
hep yarımki işler sabah yıkanan çamaşırları anca şimdi asabildim mesela

5 ml'nin tamamını mı sıkıyorsun? Bogulur gibi olmuyor mu?

Ay çok geçmiş olsun ya alerji değildir inşallah. Mikrop da mı geçmemiş?
İki seferde sıkıyorum çeyrek bi buruna çeyrek birine ters çevirip bekliyorum ağlarsa daha güzel çıkıyor sonra kalan yarısını yapıyorum aynı şekilde bayağı çıkıyor zaten az aspire edip emziriyorum boğazındaki hırıltı da kesiliyor bayağı

Atak haftası olabilir bizimki de gece saat başı uyanıyor.. Biz de meme reddi bi kac gun sürdü umarım sizde de kısa süreli olur

İster istemez stres oluyorum. Çünkü memeler sert ve dolu değil. Bir haftayı geçti durumda bir düzelme olmadı istemiyor. Çok azaldı sütüm. Her yolu denedim denemeyede devam ediyorum. Umarım tekrar eskiye döneriz. Bizim beslenme aralığımız 3 saat arayla. Sadece gece 6-7 saat beslenmeden uyuyor.

Ben de deneyeyim ama bogulur ya da genzine kaçar diye korkuyorum ya. Bir de şu videoyu tekrar paylaşayım doğumdan önce konuşmuştuk hakkında, hala iğrenç olduğunu düşünüyorum ve bebeğin nasıl dayandığını aklım almıyor. Bu bebek kaç aylıktır ortalama?
NOT: midesi hassas olan izlemesin.
Bir süre sonra memeler zaten dolu da olsa yumuşak oluyor belki senin memeler de o döneme girmiştir. Psikolojini bozma en çok o etkiliyor sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…