2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben de iki isim seviyorum :) bir de iki isimli insanların daha başarılı olduğuna dair ilginç yazılar okumuştum zamanında, etkisi altında kaldım belki de, o yüzden benim de kulağıma daha güçlü geliyor iki isim :) bizim ilk bıcırık Ayşe Beren, buna daha bir tane bile bulamadık :))))

Bu arada eğer hamile bir kadın rüyasında bir isim söyleniyorsa o ismi mutlaka koyun diyorlar kızlar
kizima hamileydim...ama kizimiz olacagini daha bilmiyorduk...kiz erkek isimlerini dusunurken erkekte efe ismine karar verdik....o gun ruyamda.. kivircik sacli bir erkek çocuğu gordum...oglum mert diye cagiriyordum...hic aklımızda olmayan bir isim...gerci kızım oldu ama o rüyadan cok etkilenmistim...gercek gibiydi...

Nasıl yapıcam Onu anlatabilirmisiniz
Siyah turp al alt kısmını ufak bir delik olacak şekilde kes, içini ise oy ve bal doldur. Bu turun bir bardağın içine oturt, alttan suyu çıkacak ve bardağa dolacak bu çıkan suyu iç ben o şekilde atlattım. Google a turp bal yaz çıkıyor zaten resim de koyuyorum oradan da bak tatlım.

Eklentiler

• IMG_4967.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
Benim arkadaşım kiloluydu ama canım. Demek ki yağlarını verdi kızcağız, bebek aldı, böylece dengeledi. Baya vardı kilosu çünkü, Doğumdan sonra da incecikti, ama emzirirken tutamamış kendini geri aldı kiloları. Sanırım önemli olan emzirirken boğazımı tutmamız.

İrem in ne kötülüğü varmış Can'ım

Ad kavmi zamanından Şeddad tarafından cennete benzetilmek amacıyla yapılmış bahçe (şehir). yani gerçek cennet bahçesinin ismi diye konuyor ama yanlış. Kuran'ı Kerim'de de Fecr suresinde geçiyor gerçekten, ''Rabbinin ad kavmine ne yaptığını görmedin mi? Yüksek sütunları olan İrem'e?'' şeklinde geçiyor. Yani helak edilen bir kavim ve şehir olarak... o yüzden konmaması daha iyiymiş... Aleyna zaten tamamen anlamsız, 'üstünde' gibi bir anlamı var, Kuran'da da üstünüze bela aksın şeklinde geçiyor zaten daha birçok isim var bu şekilde anlamı olan... bir de google dan değil sözlükten bakmak lazım anlamlara...

http://www.haberturk.com/video/haber/izle/aleyna-bela-bekir-deve-yavrusu-demek/67771 bu linkte de bir müftünün konuşması var, başka örnekler de vermiş :)

Son düzenleme:
Hamilelik yaramış dedikleri böyle bir şey olsa gerek maşallah. Evet emzirirken süt olsun diye heralde bol.bol yeniyor ama bizim bi arkadaşın ablası bol bol su içti ve hurma yedi. O şekilde sütü oldu. Ekstra bi çaba sarfetmedi. Baya da kilo verdi emzirirken.

Aynen öyle canım, vücut depodaki yağları yakıyor bebek büyüyor ama daha çok yap verirsen kilo vermiş oluyorsun, bu bebeğin büyümediği anlamına gelmez. Umarım sağlıklı bir bebek yanında da filinta gibi bir anne olur Doğumdan sonra :))

Aynen canım en faydalı şey su başka birşeye gerek yok bir de duş almak kan dolaşımını ve süt kanallarını açıyor çok faydalı. Geri kalan yediklerimiz basen göbek yanak olarak geri dönüyor,yapmamak lazım :)

İrem in ne kötülüğü varmış Can'ım
Yalanci cennet lanetlenmis yer gibi yorumlar okudum ama cami hocalari da diyor ki Allah irem i yaratmis bahce degil... icine yerlestirdigi kavim yanlis yapinca lanetlenmis bahce lanetlenmemis diyor... ben ikna oldum da bunu boyle kabul etmeyenler var yarin biri cikar ters bir laf eder cocuk bunalima girer...

Evet canım kulak tıkamak Laz'ım onlara, su herşeye yeter

Aynisi soganla da yapiliyor... turp bulamayanlar icin dip not

Yaaa umutlandim bakkk... gerçekten öyle bir şey olabilir mi ki... bende kiloluyum ve almak istemiyorum... normal doğum istiyorum ama kilodan korkuyorum...
Neden olmasın canım, arkadaşım abur cubur düşkünüydü hamile kalınca normal sağlıklı yemeye ve bol bol su içmeye başlayınca mis gibi verdi. İnşallah sen de öyle olursun hem Doğumdan sonra incecik bir anne olursun psikolojin de iyi olur

Biz de esimle kizimiz olursa Nisan koyalim diyorduk cunku nisan ayi bizim icin onemli bir ay... daha nisanliyken öyle karar vermistik .. ama cevredeki herkes olumsuz konustu mecbur vazgectik simdi ara da isim bul
Ama sonra insanın içinde kalıyor, vazgeçmeyin bence, listenizde dursun, sonlara doğru netleşir zaten.

yarın 12+2 olacağız çok ümidim yok ama cinsiyeti söylebilir mi ? haftaya carşmba yine gtcez ozaman daha net olur sanırm kızlar çoğunlukta darısı da bizim başımıza inşaallah :)
benim doktorum 11 haftalıkken tahminde bulunmuştu. Bence söylicek :)

Ahahah al benden de o kadar, odaklanmışım kız bebeğe ama doktor erkek dedi, aklımda hiç birşey yok, artık bakacağız, eşe dosta soracağız. Bulunur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…