2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba ve geçmiş olsun öncelikle ben iki kızımda da yaşamadım, o yüzden çok bir bilgim yok. Ama başkalarından duyduklarıma istinaden reflü olabilir mi acaba diye düşündüm. Bir de daha kısa süre emzirsen? Yani biraz emzirip gazını çıkarıp tekrar emzirsen ve bunu sıkça yapsan faydası olur mu acaba?

Biliyorsunuz biz prematüreyiz bugun norolojıde rutin kontrolümüz vardı şükür gözle gözüken bir sorun yok! Fakat kuvezdeyken beyinde kanama gerçekkeştıgı için kontrol amaçlı gözlemlemek için anestezili emar çekilmesini istiyorlar, kafamda deli sorular oluştu! Çektirsem bir dert çektirmesem bir dert altı aylık olduktan sonra çekilmesini öneriyorlar, işin garibi Ünv hastanesıde Ağustos’a gün veriyor ozaman oğluşum 13 aylık olcak ! Başka hastaneleride araştırayım .

Aaa aynen valla. Az önce eşimle konuşurken bir yandan Duru’yla oynuyordum. Dedim ki bu çocuk değişmiş, elime put put vuruyor bilinçli şekilde ve gülüyor diye... tam tanımlayamadım ona ama bilinçli vurmadan kastım buydu işte :))) böyle rahat kesiksiz, doğal hareket ettiriyor kolunu yani... demek ki bu son bir iki haftada gelişti ama benim beyin fonksiyonlarım yerine yeni geldiği için bugün algılayabildim :))))

Geçmiş olsun cnm. Ne kadar sürecekmiş emar? Daha dün bu narkoz mevzusunu yaşadığım için iki yönlü de yorum yapamıyorum. Ama on aylıkken çekilmişti kuzenimin oğluna (aynen beyin için) ve onu şurupla uyuttuklarını biliyorum. Narkoz verilmemişti yani. Belki onu da soruşturmak istersin diye hemen yazayım dedim.

Hoşgeldin tekrardan çok cok gecmis olsun size ozellikle küçük ablaya ablalığının hakkini vermiş kuzucuk dilerim cabucak toparlar ve üzerinde etkisi kalmaz.

Oy kuşum ya kıyamam nasıl da mutlu maşallah. Böyle annesi olduğu için çok şanslı bence. Ne güzel etmişsin bunları yaptırmakla kuzunun korkuları azalmıştır böyle cicili bicili şeyleri görünce.
Bu arada yaparsın bence zor olmadığını soylemisti yapan bir arkadasim. El emeği olur hem.
maşallah kuzucuğa :)) zeka kartlarınız da pek ala pek şekil vallahi :) seviyo mu babanız starwars?
Yok malesef eşim pek sevmez, bu tarz şeyler hep benim ilgi alanim:)
Geçmiş olsun ya acaba başka bir doktora mi danışsan. Mesela buna gerek duymayıp sürekli takip yapsalar filan?
Demek sizin atak da hastalığa karıştı fark edemediniz.

Ayşeye bak ya:)) ben bikaç kez yaptım bu kurabiyelerden yeğenlerim için. Doğum, doğum günü ve diş için. Tarifler tutuyo kalıp olunca çok rahat yaparsın:) süslemesine ayşe de dahil olur hatta zevkli baya:) biberon çürüğü amelyatnda dişe tam olarak ne yapılıyor? Çürük temzleme gbi bişey mi gerçekten? Önce sonra gibi bi foto var mı merak ettim cidden

Anneler Huggies çok koku yapıyor sanki. Prima sızdırıyordu. Ne kullansam ki ya Komilibebe kullanan var mi? Zeytinyagli filan iyi olur mu?

Çok geçmiş olsun.ayni hatayı bende yaptım malesef kızımın on dişleri hep çürük. Zayıftı iştahı pek yoktu kilo alsın diye gece sürekli beslerim kuzumu. Meğer yavruma en büyük hatayı yapmışım hiç duymamistim gece beslenmesi dış çürütür diye. İnşallah yerine gelenler sağlam olur.

A AysheDuru
Çok geçmiş olsun.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin.kılına zarar gelmesin dediğimiz yavrularımızı yeri geliyor ameliyathaneye kendi ellerimizle veriyoruz.
Benim kızımda haftaya ameliyat olucak.kendimi şimdiden hazırlıyorum.güçlü olmaya çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.
Rabbim yavrularımıza bir daha dert keder göstermesin.aminnnn

Kızlar selam,

Annelik cidden çok çılgın bir macera :) Dün Ege yeşil kaka yapmıştı, sabah ilk kakası yeniden sarı oldu. Bundan 2-3 sene önce biri "Öyle bir gün gelicek ki sarı kaka görünce seviniceksin." dese "Ya git kafayı mı yedin?" derdim :) İşte hayat böyle ufak mutluluklarla geçiyor :))

Bu arada A AysheDuru canım çok geçmiş olsun. Yeniden yazdığını görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam :) Ayşe'mize de çok geçmiş olsun. Burada bir aile gibi olduk. Ayşe'yi de hepimiz çok seviyoruz. Cidden tam abla olmuş, çok olgun ve güçlü bir kız. Allah başka sıkıntı yaşatmasın.

Hepinize keyifli günler :)

Anneler Huggies çok koku yapıyor sanki. Prima sızdırıyordu. Ne kullansam ki ya Komilibebe kullanan var mi? Zeytinyagli filan iyi olur mu?
Ben ilk pampers kullandım baya sızdırdı simdi molfix kullanıyorum canım memnundum ama artık biriktirip yapiyor ve sulu sulu belinden yukarı dogru cıkıyor. Bir ara eşim komili almıştı çift bez bağlıyorduk kızıma kalca gelişim geriliginden dolayı onu üste takıyordum sonra ultrasonda kalçalar düzelmiş çıkınca normal bağladım fena degildi diger bezlere gore daha büyük o yüzden almıştı aslında begenmistim ama molfixle devam ettik. Belki tekrar komiki aldırırim.

bana da bir arkadaşım komili nin bezini önermişti kullanmış memnun kalmış ama ben henüz denemedim
biz prima active dry baby kullanıyoruz memnunuz.
Premium care den çok memnun kalmadım açıkçası
active dry dan da memnun kalmasaydım komiliyi denemeyi bende düşünüyordum.

çok geçmiş olsun,umarım ciddi bisey değildir

Amin cnm. Size de şimdiden çok geçmiş olsun. İçini ferah tut diyeceğim ama zor, biliyorum. O yüzden bol bol dua etmek en güzeli. Her aklıma geldiğinde öyle yaptım ben. Hele ki içerideyken.. Ağrısız sızısız kolaylıkla atlatın siz de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…