- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?Primanin yeşil cirt cirtli olan Pampers i denedin mi canım premium care sizdirdi biz Pampers a gectik
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi olduA AysheDuru
Çok geçmiş olsun.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin.kılına zarar gelmesin dediğimiz yavrularımızı yeri geliyor ameliyathaneye kendi ellerimizle veriyoruz.
Benim kızımda haftaya ameliyat olucak.kendimi şimdiden hazırlıyorum.güçlü olmaya çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.
Rabbim yavrularımıza bir daha dert keder göstermesin.aminnnn
Bir de molfix deneyeyim madem yaBen ilk pampers kullandım baya sızdırdı simdi molfix kullanıyorum canım memnundum ama artık biriktirip yapiyor ve sulu sulu belinden yukarı dogru cıkıyor. Bir ara eşim komili almıştı çift bez bağlıyorduk kızıma kalca gelişim geriliginden dolayı onu üste takıyordum sonra ultrasonda kalçalar düzelmiş çıkınca normal bağladım fena degildi diger bezlere gore daha büyük o yüzden almıştı aslında begenmistim ama molfixle devam ettik. Belki tekrar komiki aldırırim.
Dediğin active baby mi oluyor. Ben de aslında ona geçecektim ama sonra yorumları koti diye geçmedim. Ama memnunsan ben de bi deneyeyimbana da bir arkadaşım komili nin bezini önermişti kullanmış memnun kalmış ama ben henüz denemedim
biz prima active dry baby kullanıyoruz memnunuz.
Premium care den çok memnun kalmadım açıkçası
active dry dan da memnun kalmasaydım komiliyi denemeyi bende düşünüyordum.
Siz koku yapıyor deyince farkettim yanş var hep koku ama başka bez kullanmadığım için normal diyordum :) sleepy kullanacam ben bundan sonra arkadaş koku yok demişti bunu demek istemiş meğer :)Anneler Huggies çok koku yapıyor sanki. Prima sızdırıyordu. Ne kullansam ki yaKomilibebe kullanan var mi? Zeytinyagli filan iyi olur mu?
Oğlum da uzun süre yeşil yaptı birkaç gündür sarıya döndü çok mutluyum eşim değişti birkaç kez altını ne renk yapmış diyorum dalga geçiyor o da ama önemli işte anlamıyor ki :)Kızlar selam,
Annelik cidden çok çılgın bir macera :) Dün Ege yeşil kaka yapmıştı, sabah ilk kakası yeniden sarı oldu. Bundan 2-3 sene önce biri "Öyle bir gün gelicek ki sarı kaka görünce seviniceksin." dese "Ya git kafayı mı yedin?" derdim :) İşte hayat böyle ufak mutluluklarla geçiyor :))
Bu arada A AysheDuru canım çok geçmiş olsun. Yeniden yazdığını görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam :) Ayşe'mize de çok geçmiş olsun. Burada bir aile gibi olduk. Ayşe'yi de hepimiz çok seviyoruz. Cidden tam abla olmuş, çok olgun ve güçlü bir kız. Allah başka sıkıntı yaşatmasın.
Hepinize keyifli günler :)
Pampers yeşil prima canım, premium care olmayanı. Ben premium care'den daha çok beğendim, denemediysen tavsiye edebilirim.Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi oldu
Bir de molfix deneyeyim madem ya
Geç gördüm ama yine gidecegim soracağım muhakkak .Geçmiş olsun cnm. Ne kadar sürecekmiş emar? Daha dün bu narkoz mevzusunu yaşadığım için iki yönlü de yorum yapamıyorum. Ama on aylıkken çekilmişti kuzenimin oğluna (aynen beyin için) ve onu şurupla uyuttuklarını biliyorum. Narkoz verilmemişti yani. Belki onu da soruşturmak istersin diye hemen yazayım dedim.
zaten emarıda takip amaçlı istiyorlar kendi dpktoruylada görüşeceğimOy kuşum ya kıyamam nasıl da mutlu maşallah. Böyle annesi olduğu için çok şanslı bence. Ne güzel etmişsin bunları yaptırmakla kuzunun korkuları azalmıştır böyle cicili bicili şeyleri görünce.
Bu arada yaparsın bence zor olmadığını soylemisti yapan bir arkadasim. El emeği olur hem.
Yok malesef eşim pek sevmez, bu tarz şeyler hep benim ilgi alanim:)
Geçmiş olsun ya acaba başka bir doktora mi danışsan. Mesela buna gerek duymayıp sürekli takip yapsalar filan?
Demek sizin atak da hastalığa karıştı fark edemediniz.
Canım yün alerjik bir materyal değil mi? Etkilemesin bebeği. Bir sor istersen doktora falanAnnem yün yatak yorgan yaptırdı yorganı gündüz odasındaki beşikte kullanıyorum gece bizim odada o beşiğe sığmaz yorgan o yüzden kullanmıyorum ama odayı ayırınca sürekli kullanırım
Yani şöyle kendine ne örttügünle ölcebilirsin,ben mesela kısa kollu ve pike ile yatıyorum.Dolayısıyla sıcak oldugundan ona da cok fazla örtemiyorum.
Biz daha kalça kontrolüne goturemedik oğlumu. Genelde normal doğum yapanlarda olur diyorlar bende sezeryanla doğum yaptim. Acaba bunun doğumla ilgisi var mı ? Sizin ki normal mi oldu sezeryan mi ?Ben ilk pampers kullandım baya sızdırdı simdi molfix kullanıyorum canım memnundum ama artık biriktirip yapiyor ve sulu sulu belinden yukarı dogru cıkıyor. Bir ara eşim komili almıştı çift bez bağlıyorduk kızıma kalca gelişim geriliginden dolayı onu üste takıyordum sonra ultrasonda kalçalar düzelmiş çıkınca normal bağladım fena degildi diger bezlere gore daha büyük o yüzden almıştı aslında begenmistim ama molfixle devam ettik. Belki tekrar komiki aldırırim.
Sağol canım bütün daha iyi gibi. Ama gece uykuları belli ki yine aynı olacak. Yattı 2dk sonra yine kalktıÇok geçmiş olsun, tez zamanda geçer umarım.
AminCanım çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
Walla gücenmesin kimse ama hasta bebek çok zor. Görüşmemek Laz’ım kış boyunca hasta insanlarla.Ya çok geçmiş oldun canım inşallah geçer hemen kış geldi artk bayağı dikkat etmemiz lazım
Sağol canımYok canım artık canımı boşu boşuna sıkmayacağım babaannemle bu konuyu hallettik şükür daha da kimsenin lafına sözüne takılmayacağım. Asrın kuzusuna da çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşir
Sağol canım. Azimle bebenin normal düzenine girmesini bekliyorum.nilselen gecmis olsun canim
Aynen canımAcil şifalar diliyorum canım umarim hemen toparlarsıniz ve teşekkurler. Her seyin ortasi olsun ne cpk ne az emsin doysun ama kusmasın uyusun ama şu aralikta olsun istiyoruz ama onemli olan saglik.
Pampers alabiliyorsan al sızdırma olmadı hiç bazen kaka çıkıyor gerçi ama oda fazla yapınca sırttan taşıyorAnneler Huggies çok koku yapıyor sanki. Prima sızdırıyordu. Ne kullansam ki yaKomilibebe kullanan var mi? Zeytinyagli filan iyi olur mu?
Sıkıntı olmadı yatağı da yün doğduğundan beri onda yatıyor alerjisi olsa belli olurdu demi ? Yün hırka yelek vs de giydiriyorum bişey olmadıCanım yün alerjik bir materyal değil mi? Etkilemesin bebeği. Bir sor istersen doktora falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?