2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Primanin yeşil cirt cirtli olan Pampers i denedin mi canım premium care sizdirdi biz Pampers a gectik
Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi oldu
Bir de molfix deneyeyim madem ya

Dediğin active baby mi oluyor. Ben de aslında ona geçecektim ama sonra yorumları koti diye geçmedim. Ama memnunsan ben de bi deneyeyim

Anneler Huggies çok koku yapıyor sanki. Prima sızdırıyordu. Ne kullansam ki ya Komilibebe kullanan var mi? Zeytinyagli filan iyi olur mu?
Siz koku yapıyor deyince farkettim yanş var hep koku ama başka bez kullanmadığım için normal diyordum :) sleepy kullanacam ben bundan sonra arkadaş koku yok demişti bunu demek istemiş meğer :)

Oğlum da uzun süre yeşil yaptı birkaç gündür sarıya döndü çok mutluyum eşim değişti birkaç kez altını ne renk yapmış diyorum dalga geçiyor o da ama önemli işte anlamıyor ki :)

Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?

Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi oldu

Bir de molfix deneyeyim madem ya
Pampers yeşil prima canım, premium care olmayanı. Ben premium care'den daha çok beğendim, denemediysen tavsiye edebilirim.

Geç gördüm ama yine gidecegim soracağım muhakkak .
zaten emarıda takip amaçlı istiyorlar kendi dpktoruylada görüşeceğim

Annem yün yatak yorgan yaptırdı yorganı gündüz odasındaki beşikte kullanıyorum gece bizim odada o beşiğe sığmaz yorgan o yüzden kullanmıyorum ama odayı ayırınca sürekli kullanırım
Canım yün alerjik bir materyal değil mi? Etkilemesin bebeği. Bir sor istersen doktora falan

Yani şöyle kendine ne örttügünle ölcebilirsin,ben mesela kısa kollu ve pike ile yatıyorum.Dolayısıyla sıcak oldugundan ona da cok fazla örtemiyorum.

evet canim ben de oyle olcup ortuyorum. yün battaniye ördü annem ama cok kalin degil. o sicak tutuyor. bir de penye ortuyorum. umarim yetiyordur:)

Biz daha kalça kontrolüne goturemedik oğlumu. Genelde normal doğum yapanlarda olur diyorlar bende sezeryanla doğum yaptim. Acaba bunun doğumla ilgisi var mı ? Sizin ki normal mi oldu sezeryan mi ?

Sağol canım
Halletmenize sevindim
O zaman foşurdasın sütler

Acil şifalar diliyorum canım umarim hemen toparlarsıniz ve teşekkurler. Her seyin ortasi olsun ne cpk ne az emsin doysun ama kusmasın uyusun ama şu aralikta olsun istiyoruz ama onemli olan saglik.
Aynen canım
Sağlıklı olsunlar Da gerisi yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…