2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok saol cnm. İstemeden yaptık tabi,, ama ben de çok kızdım kendime ne yazık ki lütfen işine karışmak gibi algılama, ama tedavi ettirme şansın varsa, hele ki bizim gibi ileri safhadaysa başlamanı tavsiye ederim. Hem genel sağlığı hem de onların yerine gelecek dişlerin riske girmemesi açısından süt dişi deyip geçmemekte fayda var. Ve inan bu uzmanlar arasında hiçbir fikir ayrılığı yaşanmayan bir konu. Acaba diye düşünmemek gerekiyor malesef (ki ben çok düşündüm ama çocuğum ayılıp da haftalar sonra “elma yemek istiyorum” deyince “iyi ki” ye döndü acabalarım...) bundan sonra daha dikkatli oluruz. Bir musibet bin nasihatten iyidir diyorum hep artık... Fazla suçlayıp üzme kendini sen de. Çok çok teşekkürler tekrar.

Doktor önce sonra fotoğrafı çekmeyi unuttum dedi cnm. Ayşe de görüntüye pek önem veridğinden uzun zamandır dişlerinin net göründüğü bir foto çektirtmedi zaten Ama şöyle anlatayım, dişlerin üst hattında çizgi şeklinde bir tabaka oluşmuştu. Ve daha ne olduğunu anlayamadan hızla çürüğe dönüşmeye başladı. Sonra Ayşe diş fırçalamayı bıraktı. Çünkü ağrı yapıyordu (ki önceden fırçayı zor alırdım elinden.) fırçalamayı bırakınca da iyice ilerledi ve dişler o çizginin hizasından enine de incelip araları açılmaya başladı. Tabi fırçalanmadıkça dişeti problemleri de başladı. Operasyonda çürük yahut çürümeye yüz tutan lekeli kısımları temizleyip hepsine dolgu ve fistür örtücü uyguladı doktorumuz. Örnek olarak instagramda bulduğum bir resmi paylaşayım. Bizimki de buna yakındı ve üstelik çok zayıfladığı için ön dişlerinden birinde ufak bir kırık olmuştu durup dururken. Aslında başta anestezi istemediğimiz için de epey zaman kaybettik ama bunda da bir hayır vardır muhakkak

Eklentiler

• C1A323F6-4CC6-4C75-A778-CE966E24C7D2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 57
Siz koku yapıyor deyince farkettim yanş var hep koku ama başka bez kullanmadığım için normal diyordum :) sleepy kullanacam ben bundan sonra arkadaş koku yok demişti bunu demek istemiş meğer :)
Çiş yapınca kokmaya başladı ben de öyle fark ettim.
Pampers yeşil prima canım, premium care olmayanı. Ben premium care'den daha çok beğendim, denemediysen tavsiye edebilirim.
Anladım yani aktif bebek olanıdiyorsunuz. Çünkü iki çeşit prima var sanırım. Ondan aldı eşim şimdi.
Geç gördüm ama yine gidecegim soracağım muhakkak .
zaten emarıda takip amaçlı istiyorlar kendi dpktoruylada görüşeceğim
Inşallah hiç bir seycikler çıkmaz diyeyim o zaman. Zor bir karar.
Pampers alabiliyorsan al sızdırma olmadı hiç bazen kaka çıkıyor gerçi ama oda fazla yapınca sırttan taşıyor
Ondan aldım inşallah sızdırma yapmaz. Huggies bugün pisik yaptı ya hiç pisik olmamıştı. Artık bezden mi nedir? Gerçi ikinhaftadir kullanıyordum ama.

Bizde yapmadı hiç pişik sızdırma da olmadı koku olayını da pampers geçince anladım :)

dusunuyorum tulumu ama daha gidip bakamadik. bi de gorduklerim hep cok buyuktu.emir de kucuktu o zaman,baya buyuk olacakti. ama simdi bakabilirim yavas yavas. bugun rota asisi vardi. 4300 olmus oglusum,buyuyor:)

Saol canım, bizim bıdıklarımızın hepsi şanslı maşallah kurabiyeleri ameliyat sonrasına odaklansın diye yaptırdık, çok aldığımız birşey olmadığı için heycanlanıyor, hem de 4 gün aradan sonra okula gitmek için iyi bir motivasyon oldu çünkü arkadaşlarına birşey hediye etmeye de bayılıyor :)) denicem mutlaka yapmayı ben de :)

Kızlar bu gece zor geçeceğe benziyor. 4 saattir sebepsiz bir ağlamanın içindeyiz. Sabahtan beri de bir huzursuzluk var. Uyuyamıyor. 1 saattir uyutmaya çalışıyorum tam uyudu beşiğine koydum 2 dk sonra yine uyandı. Artık bende güç bitti, eşime devrettim. Hala ağlıyor Nedenini bir bilsem

Onden üst dört dışı karardı ve alttan kırıldı biraz. Ağrısı sızısı yok ama içime kurt düştü şimdi dış hekimine sorcam en kısa zamanda. Söylediğin için çok sağol cnm. Ağrısı yok diye hiç düşünmemiştim böyle bir şeyi.

Kızlar bu aylarda diş sancıları başlar mı? Ege sabahtan beri uyuyamıyor, canı yanıyor gibi sürekli ağlıyor. Sizce diş olabilir mi?

Selam güzel anneler ve bal minikler:) A AysheDuru canım çok geçmiş olsun, Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın diş sorununu çocukluğundan beri yaşayan birisi olarak sizi gayet iyi anlıyorum maalesef. İnşallah bu son olur da Ayşe'yle beraber bütün evlatlar sağlık dolu günler görür. @elif_ay ve @hifanur kızlar sizlere de çok geçmiş olsun şimdiden.

Hoşgeldin tekrardan çok cok gecmis olsun size ozellikle küçük ablaya ablalığının hakkini vermiş kuzucuk dilerim cabucak toparlar ve üzerinde etkisi kalmaz.
Hoşbulduk cnm :) çok saol bundan sonra fiziksel bir etkisi olmayacağını söylediler anestezinin, psikolojik olarak da pek olumsuz etkilenmiş gibi değil çok şükür. Hem ağrısı bitti hem de aynaya bakıp bakıp seviniyor çünkü :)

Biz daha kalça kontrolüne goturemedik oğlumu. Genelde normal doğum yapanlarda olur diyorlar bende sezeryanla doğum yaptim. Acaba bunun doğumla ilgisi var mı ? Sizin ki normal mi oldu sezeryan mi ?
Ben normal doğum yaptım sezeryanı bilmiyorum ama ilk dogan kız çocuklarda olma oranı daha yüksekmiş ve benimde ilk kızım oldu. Ama bizimki bir ayda normale döndü zaten açılarda milimlik fark vardı 2a idi sonra da 1a oldu zaten. Ama ihmale gelmeyen bir sey herkesin yaptırması lazım çünku erken teşhiste tedavisi kolay geckalindi mı ameliyat gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…