Çok saol cnm. İstemeden yaptık tabi,, ama ben de çok kızdım kendime ne yazık kiÇok geçmiş olsun.ayni hatayı bende yaptım malesef kızımın on dişleri hep çürük. Zayıftı iştahı pek yoktu kilo alsın diye gece sürekli beslerim kuzumu. Meğer yavruma en büyük hatayı yapmışımhiç duymamistim gece beslenmesi dış çürütür diye. İnşallah yerine gelenler sağlam olur.
Ayşeye bak ya:)) ben bikaç kez yaptım bu kurabiyelerden yeğenlerim için. Doğum, doğum günü ve diş için. Tarifler tutuyo kalıp olunca çok rahat yaparsın:) süslemesine ayşe de dahil olur hatta zevkli baya:) biberon çürüğü amelyatnda dişe tam olarak ne yapılıyor? Çürük temzleme gbi bişey mi gerçekten? Önce sonra gibi bi foto var mı merak ettim cidden
Çiş yapınca kokmaya başladı ben de öyle fark ettim.Siz koku yapıyor deyince farkettim yanş var hep koku ama başka bez kullanmadığım için normal diyordum :) sleepy kullanacam ben bundan sonra arkadaş koku yok demişti bunu demek istemiş meğer :)
Anladım yani aktif bebek olanıdiyorsunuz. Çünkü iki çeşit prima var sanırım. Ondan aldı eşim şimdi.Pampers yeşil prima canım, premium care olmayanı. Ben premium care'den daha çok beğendim, denemediysen tavsiye edebilirim.
Inşallah hiç bir seycikler çıkmaz diyeyim o zaman. Zor bir karar.Geç gördüm ama yine gidecegim soracağım muhakkak .
zaten emarıda takip amaçlı istiyorlar kendi dpktoruylada görüşeceğim
Ondan aldım inşallah sızdırma yapmaz. Huggies bugün pisik yaptı ya hiç pisik olmamıştı. Artık bezden mi nedir? Gerçi ikinhaftadir kullanıyordum ama.Pampers alabiliyorsan al sızdırma olmadı hiç bazen kaka çıkıyor gerçi ama oda fazla yapınca sırttan taşıyor
Bizde yapmadı hiç pişik sızdırma da olmadı koku olayını da pampers geçince anladım :)Çiş yapınca kokmaya başladı ben de öyle fark ettim.
Anladım yani aktif bebek olanıdiyorsunuz. Çünkü iki çeşit prima var sanırım. Ondan aldı eşim şimdi.
Inşallah hiç bir seycikler çıkmaz diyeyim o zaman. Zor bir karar.
Ondan aldım inşallah sızdırma yapmaz. Huggies bugün pisik yaptı ya hiç pisik olmamıştı. Artık bezden mi nedir? Gerçi ikinhaftadir kullanıyordum ama.
ben gece ortmuyorum. gunduz yun battaniye ortuyorum. artik kollari disardayken de tutup yuzune cekiyor battaniyeyi. gece hic guvenemem
ben de aldim ama daha baslayamadim
Canım ben tulum giydiriyorum en güvenlisi o ben başka türlü rahat edemiyorum malesef. Diğer oğlumada 3 yaşına kadar tulum giydirdim bu ay yorgana geçtik inan onada yine tulum almayı düşünüyorum hem üstü açılmıyor gem daha güvenli.
Okuduktan sonra fikrini merak ediyorum.
Canım hoşgeldin çok öZlemiştik seni. Güzel kızınada şifalar diliyorum . Çocuklar bizim sandığımızdan çok daha güçlü ve cesurlar aferin ayşe kuzusuna. İnşallah sende ailende hep sağlıklı be huzurlu olun. Tırnağınıza taş değmesin inşallah. Benimde büyük oğlum hasta bu gece ayaktayız boğazım acıyor diye ağlıyor yavrum bize doktor yolları göründü sua ediyorum ki küçüğe bulaşmasın ama çom zor hasta olduklarında çok üzülüyorum.
Oy kuşum ya kıyamam nasıl da mutlu maşallah. Böyle annesi olduğu için çok şanslı bence. Ne güzel etmişsin bunları yaptırmakla kuzunun korkuları azalmıştır böyle cicili bicili şeyleri görünce.
Bu arada yaparsın bence zor olmadığını soylemisti yapan bir arkadasim. El emeği olur hem.
Yok malesef eşim pek sevmez, bu tarz şeyler hep benim ilgi alanim:)
Geçmiş olsun ya acaba başka bir doktora mi danışsan. Mesela buna gerek duymayıp sürekli takip yapsalar filan?
Demek sizin atak da hastalığa karıştı fark edemediniz.
Gunaydin kizlar...
Bizde ikinci ay asimizi olduk simdi insaAllah atessiz atlatiriz...kizim 1.145 qram almis 5 kilo 58 cm olmus suan sutume quvenim iyice arttii sukurler olsun
Onden üst dört dışı karardı ve alttan kırıldı biraz. Ağrısı sızısı yok ama içime kurt düştü şimdi dış hekimine sorcam en kısa zamanda. Söylediğin için çok sağol cnm. Ağrısı yok diye hiç düşünmemiştim böyle bir şeyi.Çok saol cnm. İstemeden yaptık tabi,, ama ben de çok kızdım kendime ne yazık kilütfen işine karışmak gibi algılama, ama tedavi ettirme şansın varsa, hele ki bizim gibi ileri safhadaysa başlamanı tavsiye ederim. Hem genel sağlığı hem de onların yerine gelecek dişlerin riske girmemesi açısından süt dişi deyip geçmemekte fayda var. Ve inan bu uzmanlar arasında hiçbir fikir ayrılığı yaşanmayan bir konu. Acaba diye düşünmemek gerekiyor malesef (ki ben çok düşündüm ama çocuğum ayılıp da haftalar sonra “elma yemek istiyorum” deyince “iyi ki” ye döndü acabalarım...) bundan sonra daha dikkatli oluruz. Bir musibet bin nasihatten iyidir diyorum hep artık... Fazla suçlayıp üzme kendini sen de. Çok çok teşekkürler tekrar.
Bizde olmamıştı. Olmayabilir.Kizlar suan asi olali 12 saat qecti ates falan olmadi olur mu ?
Olmaz inşallah canım bizde olmamıştı.Kizlar suan asi olali 12 saat qecti ates falan olmadi olur mu ?
Hoşbulduk cnm :) çok saolHoşgeldin tekrardançok cok gecmis olsun size ozellikle küçük ablaya ablalığının hakkini vermiş kuzucuk dilerim cabucak toparlar ve üzerinde etkisi kalmaz.
Ben normal doğum yaptım sezeryanı bilmiyorum ama ilk dogan kız çocuklarda olma oranı daha yüksekmiş ve benimde ilk kızım oldu. Ama bizimki bir ayda normale döndü zaten açılarda milimlik fark vardı 2a idi sonra da 1a oldu zaten. Ama ihmale gelmeyen bir sey herkesin yaptırması lazım çünku erken teşhiste tedavisi kolay geckalindi mı ameliyat gerekebiliyor.Biz daha kalça kontrolüne goturemedik oğlumu. Genelde normal doğum yapanlarda olur diyorlar bende sezeryanla doğum yaptim. Acaba bunun doğumla ilgisi var mı ? Sizin ki normal mi oldu sezeryan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?