2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Keşke gitmeden sana detaylı sorsaymışım. Bunları bilmiyordum.hafif regl sancısı yaşıyorum özellikle yatarken dediğim için şimdi bi bakalım zaten takibe devam etmemiz gerek dedi. Umarım bu sefer aynı sıkıntıları yaşamam ama yaşayacak olursam da Allah sabrını veriyor sonu güzel olsunda katlanırız. Teşekkür ederim senin miniğin cinsiyeti belli oldu mu ?

Ahahah al benden de o kadar, odaklanmışım kız bebeğe ama doktor erkek dedi, aklımda hiç birşey yok, artık bakacağız, eşe dosta soracağız. Bulunur elbet

Aynen canım doktor yarın erkek derse baya yoğun bir araştırma sürecine giricez :) Erkek isimleri listesini en az 10 kez baştan sona okudum, hiçbirini beğenemiyorum Hayırlısı canım. Bulunur elbette. Bir netleşsin de...

Suan icin kiz cnm :) istedigini sorabilirsin... isteyerek olmasa da bu konularda ordinaryus oldum.,,

Hijyenik bence söyleyebilir canm.bana da dr haftaya gel cinsiyet soylyelim dedi. Bebisler gösterirse söylerler bence

Suan icin kiz cnm :) istedigini sorabilirsin... isteyerek olmasa da bu konularda ordinaryus oldum.,,

hayırlı olsun evladın. Sağlıkla doğur kucakla inşallah. İnsan başına gelmedikçe bilmiyor. benim ilk bebeğim tüp bebek yöntemiyle oldu o süreçte neler neler öğrendim neler yaşadım. hiç düşünmezdim ama oldu geçti gitti çok şükür. Allah huzurlu güzel hamilelikler nasip etsin.

ben kizimin cinsiyeti belli oldugunda irem diye severdim gobegimi...son ay vaz geçirdiler...ismi irem olan ve sonradan mahkeme karariyla ismini degistiren biri...o kadar cok sevmistimki irem ismini degistirmek zor oldu...sonra kv min ismiyle beraber ela koyduk adini

Amin cnm

Aslında isimde bisey yok... insanlar yorum yapiyor... bizler de arada kaliyoruz. Ela cok guzel bir isim.

Ayyy ağzından bal damliyor valla.. inşallah bende tatlı ve hamurisi duskunuydum su an tatli yiyemiyorum ama hamur işini tamamen kesemedim.. inşallah almasam bile yeter gözüm vermekte değil..

Kızlar süt için evet su içmek çok önemli ama iyi beslenmekte önemli sadece suyla duru bir sutunuz oluyor sütün kalitesi için beslenmeyede dikkat etmek lazim

Kızlar benim moralim çok bozuk..Bugün 12 hafta 3 günlük olduk yalnız gebelıgımın ilk haftasından beri tsh yüksekligı yaşıyorum..Dahiliye doktorum 3 aydır ayarlayamadı dozu..Bi de demez mi bebek için çok riskli düşuk yada zeki geriliği olabilir..Zaten 15 yaşımdan beri tıroıd hastasıyım.Yarın endokrine gidicem aynı zamanda ikili test sonucumu öğrenicem yarın..Lütfen dua edin inşallah iyi haberlerle dönerim

güzel haberlerle dön inşallah canım tiroid için bol dereotu öneriyorlar gerçekten düzene sokuyor.

güzel haberlerle dön inşallah canım tiroid için bol dereotu öneriyorlar gerçekten düzene sokuyor.
dereotu düşüğe sebep olur diyenler de var canım , tanıdığım birinin kardeşi çok fazla dereotu yemiş avuç avuç ve bebeğini düşürmüş buna bağlamış dr, ne kadar doğru bilmiyorum ama yasaklılar listesinde diye biliyorum dereotunu,hamilelerin fazla tüketmemesi gerekiyor yine de dr bir danışsın zararı olur mu olmaz mı diye

kızlar benim kan sonuçlarım çıkmış,mail olarak istedim sonucu 17 sinde gittiğimizde göstericem, fakat normal değerlerde olmayanlar var, mesela lenfosit oranım düşük çıkmış bilgisi olan var mı netten araştırdım, bağışıklık sisteminin düşüklüğü yazıyor, farklı farklı sebeplerden olabiliyormuş,en kötüsünü dile getirmek istemiyorum, onun dışında streste sebep olabiliyormuş,mutlaka araştırılıp tedavi edilmesi gerekiyor yazıyordu

bazı insanlar diyo 5 ay - 9 ay devam ediyo diye valla çıldırıyorum kendi kendime ben naparım Allah korusun ya rabbim korusun geçsin tez vakitte inşallah hepimizinki.

çünkü internetteki erkek isimleri listeleri abuzer abidin diye başlıyo :):) popüler erkek isimleri, nadir bulunan erkek isimleri diyorum bana abidin diyo :) google da gözümden düştü :) kitap almak lazım

nötrofil mutlak sayısı da yüksek çıkmış kızlar,bağışıklık sistemi ile alakalı,sanırım dinelenemediğim ve bazı şeyleri kafama takıp stres yaptığım için oluyor,emziriyorum ayrıca ve uyku zatn yok gibi bişey,emzirmeyi biran önce kesmem gerekicek sanırım,moralim çok bozuldu

ben dereotunu her salatama koyuyodum. çok severim iyi ki söyledin başka yasaklılar var mı bildiğin. ben bitek bitki çaylarını kolayı içmicem diye odaklamıştım kendimi. geçen biyerde fazla ciğer yemek de iyi değil yazıyodu. zaten sevmem de. daha bilmediğimiz neler var diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…