İlk 3 ay kilo alımı fazla,ondan sonraki aylar azalıyor. Zaten o hızla gitseler sumocu falan olmaları lazım:))) Bizim 3. Ay bitti 6500 gr. Dr bir sonraki ay 7000 gr almasını bekliyorum artık kilo alımı yavaşlayacak dedi.4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
Bence bir tek ebenin sözüyle karar vermemelisin. Rota aşısı olmayan bebekler hastalığı ağır geçirebiliyor. Üstelik uzun süreli ishal başlı başına tehlike bebekler içinWalla bana qecen qun hemsire Rota asisini yaptir istersen dedi onunda bebeqi var siz yaptirdunizmi dedim ben yaptirmadim qerek duymadim dedi sartmi yani yaptirmasam nolurki dedim cokta qerek yok sana kalmis bisey dedi yaptirmamaya karar verdim bende
Ben olmadım henüz ama çok da mutluyum bu durumdan fiziksel olarak da psikolojik olarak da sıkıntılı değilimKızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Ben de olmadım ya böyle iyi sanki bir de onla uğraşmayalım şimdi o kadar ter kusmuk arasında. Iğrenç oldu ama :))Kızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Oyy valla siz iyi alıyorsunuz benim kız 400 gr filan almış galiba bu ay. Doktor bir şey demiyor az filan diye. :) Gayet iyi diyor hatta. Zaten bu aydan sonra kilo alımı yavaşlar. Bence takma doktoru.4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
Selam canım arada uğra:)Selammm canlar annenolunca ihmal ettüm burayi kusura bakmayin annelik zoooooorrr bizim oglan daha da zooooooooooooooooooooooooorrr
Nasilsiniz biz bugün 2 ay 15 günlüğüz
Kuru öksürüğümüz var ayrıca gaz sancılarından cok cektik biogia kullandim zarari varmidir? Günlük verilirmi?
Ayrıca kimyon cayı ihlamur cayı verilirmi bebeğe? 2-3 cay kasiği kadar bilgilerinizi paylaşirsaniz memnun olurum acemi anne olarak
Bende olmadım memnunum gayet ama bu ara hamile kalırsam doğurana kadar haberim olmaz diye de korkmuyor değilim :)Ben olmadım henüz ama çok da mutluyum bu durumdan fiziksel olarak da psikolojik olarak da sıkıntılı değilim
Kızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Almiyorsa zorlama cnm emzik o kadar da guzel birsey degildamakli da denedim damaksiz da. avent ve nuk aldik. bi de kaucuklardan deneyecegim.
herkes rahatlik diyor da o yuzden istiyorum.
Dönmuyor tatlim :) vesveselenme 6 aya kadar vakit varBenimki hala ısrarla yan dönmüyor yalnız cnm. Sen sormuştun daha önce di mi? İrem ne durumda? Erken mi vesveseleniyorum acaba?
Ben olmadım henüz ama çok da mutluyum bu durumdan fiziksel olarak da psikolojik olarak da sıkıntılı değilim
Bende o his hep olur içim temizleniyomuş gibi gelir tamamen psikolojik:)) ağrılı geçer ama yenilenmiş hissederim. Bayadır olmaynca olasm geldi:)Ben de olmadım ya böyle iyi sanki bir de onla uğraşmayalım şimdi o kadar ter kusmuk arasında. Iğrenç oldu ama :))
4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
İlk 3 ay kilo alımı fazla,ondan sonraki aylar azalıyor. Zaten o hızla gitseler sumocu falan olmaları lazım:))) Bizim 3. Ay bitti 6500 gr. Dr bir sonraki ay 7000 gr almasını bekliyorum artık kilo alımı yavaşlayacak dedi.
Kızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Kızlar selam,
Bu sabah biraz moralim bozuk. Ege fizik tedavi hareketlerinden birini yapmamıza izin vermiyor, çok sert tepki veriyor. Ben de zarar vermemek için çok zorlamak istemiyorum. Fizyoterapistini aradım alternatif bir hareket söyledi. O da kucakta taşınarak yaptırılacak bir hareket, çok acil bir kanguru almak istiyorum. Çünkü uzun süre ev içinde taşımamız gerekecek. Güzel bir kanguru tavsiyesine ihtiyacım var.
Gretchen Grundler canım sen ergo baby kullanıyorum demiştin galiba. Memnun musun? Bir de uygun olunca modelini de yazabilir misin canım.
Benimki kaldırıyor cnm ama anca 1-2 haftadır. Biz 19.07 doğumluyuz bence seninki de yapar ben biraz daha gözlemle derimBebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Bence biraz erken nörolojiye başvurmak için:/ Daha vakti var çünkü. Buradaki her bebeğin gelişimi farklı. Karşılaştırıp moralini bozma.Bebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Bende olmadım memnunum gayet ama bu ara hamile kalırsam doğurana kadar haberim olmaz diye de korkmuyor değilim :)
Biz o hareketi yapmaya çok erken başladık. Maşallah çok hevesli oğlum kalkmaya yeter ki yatmasin :)Bebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?