Ya ben bu hareketi çok yaptırmadım kolları ağrır diye onun da etkisi olabilir galiba bundan sonra çalışalım o hareketi pusette yatarken kafayı kaldırmışlığı var aslında o daha zor Dr a söyledim arada yapması önemli değil sürekli olması lazım dedi takip edeyim bakalımBenimki kaldırıyor cnm ama anca 1-2 haftadır. Biz 19.07 doğumluyuz bence seninki de yapar ben biraz daha gözlemle derim
Burada dönen bebekler fln var damla mesela bizden bir ay küçük bide bazı gelişimsel durumları yazıyorsunuz bizde yok çok takmıyorum her bebek farklı sonuçta Dr deyince takıldı kafamaBence biraz erken nörolojiye başvurmak için:/ Daha vakti var çünkü. Buradaki her bebeğin gelişimi farklı. Karşılaştırıp moralini bozma.
Her bebeğin gelişimi farklı ilerler.Bir arkadaşım 4 yaşında konuşmaya başlamış, şimdi yurt dışında iyi bir pozisyonda çalışıyor. Ortalamanın üstünde zekaya sahip. Bu arada baba parasıyla değil kendi çabasıyla. Moralini bozma canım.Bebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Aynen cnm arada çalıştır bir süre sonra yapacaktır pusette daha zor gerçekten benimki pusette yapmaz mesela bildiğin kuruluyor içine beyefendi hayatta kendini yorup kafasını kaldırmazYa ben bu hareketi çok yaptırmadım kolları ağrır diye onun da etkisi olabilir galiba bundan sonra çalışalım o hareketi pusette yatarken kafayı kaldırmışlığı var aslında o daha zor Dr a söyledim arada yapması önemli değil sürekli olması lazım dedi takip edeyim bakalım
Dert etmiyorum bizim ailede erkekler geç konuşur vs onlar normal geliyor artk ama hem bu hem kulak sorunlu acaba sıkıntı mı var dedim kulak sorunu olmasa bunu dert etmezdim hiçHer bebeğin gelişimi farklı ilerler.Bir arkadaşım 4 yaşında konuşmaya başlamış, şimdi yurt dışında iyi bir pozisyonda çalışıyor. Ortalamanın üstünde zekaya sahip. Bu arada baba parasıyla değil kendi çabasıyla. Moralini bozma canım.
Tabiki sen annesin en iyisini gözlemlersin. Ben merak etme diye dedim. Ben mesela Damla'yi kucaklayacaksam ellerinden tutup oturtup sonra alıyordum. Şimdi de ellerinden tutup önce oturtuyorum sonra da ayağa kaldırıyorum öyle alıyorum kucağıma. Onun da hoşuna gidiyor :) Öyle öyle sanırım kasları gelişiyor. Sen de belki biraz egzersiz yaptırsan senin kuzu da yapar.Burada dönen bebekler fln var damla mesela bizden bir ay küçük bide bazı gelişimsel durumları yazıyorsunuz bizde yok çok takmıyorum her bebek farklı sonuçta Dr deyince takıldı kafama
Ya acaba bu geç konuşanlar daha mi zeki oluyor. Benim kuzenim de 5 yaşına kadar konuşamadı. Simdi maşallah Teogdan tam.puan aldı. Hani Teog bi ölçüt değil ama mesela daha beşinci sınıfta bana kuantum fiziği filan soruyordu. Maşallah zeki bir çocuk.Her bebeğin gelişimi farklı ilerler.Bir arkadaşım 4 yaşında konuşmaya başlamış, şimdi yurt dışında iyi bir pozisyonda çalışıyor. Ortalamanın üstünde zekaya sahip. Bu arada baba parasıyla değil kendi çabasıyla. Moralini bozma canım.
Ben bu hareketi hiç yaptırmadım neredeyse ondan sanırım çalışalım düzelir yaTabiki sen annesin en iyisini gözlemlersin. Ben merak etme diye dedim. Ben mesela Damla'yi kucaklayacaksam ellerinden tutup oturtup sonra alıyordum. Şimdi de ellerinden tutup önce oturtuyorum sonra da ayağa kaldırıyorum öyle alıyorum kucağıma. Onun da hoşuna gidiyor :) Öyle öyle sanırım kasları gelişiyor. Sen de belki biraz egzersiz yaptırsan senin kuzu da yapar.
Ya acaba bu geç konuşanlar daha mi zeki oluyor. Benim kuzenim de 5 yaşına kadar konuşamadı. Simdi maşallah Teogdan tam.puan aldı. Hani Teog bi ölçüt değil ama mesela daha beşinci sınıfta bana kuantum fiziği filan soruyordu. Maşallah zeki bir çocuk.
4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
Bebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Yan döndürüyorum da bunu yapmadım pek sorun olduğunu sanmıyorum bir ay geç olsun önemli değil de bizde duyma sorunu var o da nörolojiktir belki bununla ilgisi vardır deyince canım sıkıldı inşallah sorun yoktur ya geç olsun o hiç dert değil27/7 dogumluyuz yapıyor bizimki ama biz cok erkenden beri egzersiz gibi hareketler yaptırıyorduk,ellerinden tutup kaldırma gibi yan döndürme vs gibi... sen o tarz hareketleri yaptırıyor musun? Kaldı ki bence daha cok kücük henüz ,nörolojik bi durum oldugunu sanmıyorum,kimi
Bebek 2,5 ayda o hareketi yapar kimisi 4ayda.cok takma bence,ama ana yüregi iste hele bi de dr dedidyse insanın icine kurt düşüyor.içini ferah tut cnm.
Evet canım flagly diye bir ilaç büyük ihtimalleAmip varmış kızlar acilde baktırdık Dr görmedi ilaç mı veeecek nasıl olacak şimdi @Gretchen Grundlersecret07
Bu sıra ne kadar çok duyduk amip bulaşıcı galibaBizde de bugun kan çıktı kakada. Yarın sabah doktora gideceğiz. Ayın 8 inde rota yaptırdık alakası olabilir mi acaba?
Kakası genelde sarı oluyor çoğunlukla ama bu sabah 3 kez kaka yaptı ve iki kakası yeşilimsiydi. Ama gündüz emmiyor çok fazla 2-3 dakika emiyor bırakıyor ben de önsüt olduğu içindir diye düşündüm. Akşamüstü sümüksü yeşil kakada kan vardı minik domates kabuğu gibi. Alt üst oldum yine, amip geçmişti ne güzel. Doktor tekrarlamış olabilir dedi ya da alerji dedi, yarın test yaptıracağız bakalım. Off bu çocuklar niye böyle ya, hastalanip duruyorlar yazık değil mi
Bende olmadım memnunum gayet ama bu ara hamile kalırsam doğurana kadar haberim olmaz diye de korkmuyor değilim :)
beren yapıyor dicem ama uzun süredir yapıyo gibi anlaşılmasın yeni başladı o yüzden böyle ufak zaman farkları normaldir diye düşünüyorumBebeklerinizi ellerinden tutup kaldırınca kafalarını kaldırıyorlar mı 4 aya yaklaşanlar ? Benimki kafayı arkaya bırakıyor yani kaldırma gereği duymuyor pek bugün Dr kaldırması lazım dedi bi sonraki ay yapıyor olur muhtemelen dedi kafama takıldı ama bide duymadaki sıkıntı için nörolojiye gidin bunun için de gidin dedi acaba nörolojik problem mi duyma vs
Biz rota yaptırmadan oldu kan canım ben hem süt diyeti yapıyorum hemde Flagly ilacını kullanıyorum bugün kan yoktu sarımsı olmaya başladı kakası acaba hangisinin etkisiCnm doktorda dillendirmedim ama bizde de kaka rotadan sonra oldu. Ben de alakası olduğunu hissettim nedense ama üstünde durmadım. Sen yazınca iyice bir şüphelendim şimdi :)
Vermedi ilaç canım başka Dr ishal içinvermişti onada gerek yok normal dediEvet canım flagly diye bir ilaç büyük ihtimalle
Değildir cnm ,içini ferah tut sen...biraz zaman gecsin yapar bak gör:)Yan döndürüyorum da bunu yapmadım pek sorun olduğunu sanmıyorum bir ay geç olsun önemli değil de bizde duyma sorunu var o da nörolojiktir belki bununla ilgisi vardır deyince canım sıkıldı inşallah sorun yoktur ya geç olsun o hiç dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?