haklısın canım ama stres eden insanlar var maalesef ve uzaklaşamıyorsun mecburen, (misal kv) hamilelik haberini verdiğimiz andan itibaren pek hoşnut olmadığını belli etmişti zaten,ve emzirdiğim için hemen kesmem gerektiğini oğluma zarar vericeğini gelişiminin gerileyeceğini söylemişti sürekli, hala söylüyor bugün bile eşime telefonda sağmasın artık içmiyor sütü demiş, bırakmayınca ben en son bunu buldu sanırım,ben emzirmenin zararı var mı diye doktora sorduğum halde dewam etti, bunun gibi birçok olay oluyor,iş hayatı başlı başına stres zaten,gerçekten herşey stresten oluyor,10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum 1 ay önce yeni biri başlası işe hiçbirşey bilmiyor ve benimle aynı maaşı alıyor bu olaya da çok üzülmüştüm,sırf ilk doğumumdan sonra cumartesileri artık çalışmak istemediğimi söylediğim için taktılar bana,kabul etmek zorunda değillerdi ben isterseniz çıkabilirim ama cumartesileri çalışamam demiştim tamam dediler,ama taktıklarını çok belli ediyorlar böyle işte fazla uzattım canm...