2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ama hamileyken emzirmenin bebeğe bir zararı yok ki, sadece annede aşırı yorgunluğa sebep olduğu gerçek. benim bildiğim kadarıyla bebeğe değil anneye zararı olmaması için kesiyorlar memeden...yoksa bebeği zehirleme olayı vs tamamen yanlış inanış diye biliyorum. yani sizi düşünerek söylese tamam da bebeğe zarar verir olayını öne sürerek gereksiz bir yorum yapmış gerçekten...

MAVI_BEYAZ yok canım pişmişin zararı yok . Valla o kadar çok söylenti var ki mesela benim kan pıhtılaşmam var yeşil yapraklı olanlar da önerilmiyo bu sefer yemesem nasıl vitamin alcam o yüzden her şeyden az az yemek gerek galiba

Canm dr a görünmeden hiç internete bakarak yorum yapma. Bende aynısını yaşadım. Bazı değerler farklı çıkmış dr kafaya takılacak değil dedi. Sadece tsı için takip lazım dedi. O yüzden ayın 17 sini bekle. Kv de salla gitsin ya kime ne. Dr emzirme demedikce kendini bırakmaya mecbur hissetme. buna hazır olmak en onclemlisi. Bende henüz hazır değilim gibi. O hissi bir daha yasayamayacagim ki. Vedalaşmak kolay olmuyor. Herkes bir bir konuşur sen yoluna bak

Kızlar kitap önerisi isteyen olmuştu. Şimdiden hazırlık yapalım elime bugün geçti. Heyecanla okuyacağım inşallah. İki kitap hakkında da muhteşem yorumlar vardı hemen almak istedim. Biri biraz sonra işe yarayacak galiba ama şimdiden okumak istyorum öğrenecek çok şey var

Eklentiler

• image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 94
Benim de göbek 5 aylık gibi aynen. 77 yim ben de 76 ile başladım 1 kilo aldım

Kızlar göbişlerinize maşallah

Benim de hafiften çıkıyor gibi sanki ama emin degilim. Normalde kilo almamis gorunuyorum. Gaz mi diyorum acaba

Yaaa kizlar bende 1 yasinda kızımı emziriyorum dr 5 ay icinde biraktir dedi. zaten dogumdan sonra hic kilo veremedim ilk iki gebelikte 10 kilo almistim hemen 6 ayda gitmisti kilolarim.o zamanlar 55 kiloydum. simdi yas 37 kilo 67 henüz kilo almadim ama bakalim nolcak. hiç kimsenin dedigini takmayin sonucta içimizde mucize taşıyoruz. bosverin kim ne demiş herşeye gülen gözlerle huzurla bakin bebeğimiz herseyi hissediyo çünkü.

Kizlar buda benim gobegim. ama benim gobegim baya kaldi 1.ci dogumdan simdi baya belli olmus diyor annem hamile gobegi diyor ben cok anlayamiyorum
Maşallah canm. Allah sağlıkla tamamlatsin. Benimde kaldı ve sabahları iniyor aksam çok yemedigim halde iki gecedir bu kadar şişiyor.umarım çok kg almauiz

Kızlar göbişlerinize maşallah

Benim de hafiften çıkıyor gibi sanki ama emin degilim. Normalde kilo almamis gorunuyorum. Gaz mi diyorum acaba
Yavaştan belli eder canm bebekler artk. Ama ilk hamilelikte herşey daha geç oluyor gibi yani benim oyleyid.15 aldım hiç gostermiyordum. Veririz ne olsa dedim ama ciddi manada abartmadan yemistm. Sonrasında bu kg lar i takacak vaktim olmadı. Süt yetmedi uykusuz geceler düzensiz uykuları derken ben 10 kg fazlayla başladım. Hiç böyle hayal etmemiştim ama napalim kısmet.
Umarım bu doğumdan sonra yeter artar sutum de eski halime dönerim. 5 li kg ları görsem bana yeter. Hayal gibi ...
İçimi döktüm resmen

kızlar alışverişlere başladınız mı ufaktan
benm ilk gebeliğim o yüzden ne zaman başlanmalı tam kestiremiyorm
tabiki cinsiyeti belli olunca fakat arkadaşlarım zaman hemen geçiyor bir de 7 aylık doğum olursa hiç vakit kalmaz diyorlar.
kayınvalide örgü işine başlamış ara renklerle
siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…