2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah canm. Allah sağlıkla tamamlatsin. Benimde kaldı ve sabahları iniyor aksam çok yemedigim halde iki gecedir bu kadar şişiyor.umarım çok kg almauiz
Çok tesekkur ederim. Sabahta benim cok belli olmuyor aksama kocaman oluyor nedem anlamadim. Haftaya doktor kontrolim var bi kizim var insallah bide oglum olur rabbim herkese diledigini verir insallah.

bu arada benm karnım minicik çıktı hiç sizin gibi değil yok gibi karnım

Senin kilolarını hiccc takma sağlıklı olduğun sürece sıkıntı değil. İnşallah bu sefer sütun yeter kilonulan da verirsin.

Ben birkac tane buluvereyim sana ceren ( kizimin adidir ayni zamanda) deren, seren .....kafiyeli de olurlar .

Bence kendi ic sesini dinle benim doktorum sadece sana extra yuku var karnin buyudukce kesebilirsin dedi yoksa benim oglumda 13 aylik henuz ama kesmeyi dusunmuyorum henuz cunku cok duskun sadece kendine beslenmene dikkat et bos suna stres yapma bence kendine ama 2 yas falansa bence yeterli yavas yavas biraktirilabilir

MAŞallaah çok sık arası istedin mi bu sıklığı? Allahın takdiri tabiki birlikte büyürler ama annelere çok zor Allah kolaylık versin büyütürken hepimize. Bu arada aramızda 1 gün varmş

Evet isteyerek tabikide 38 yasindayim 40 ve sonrasi olsun istemedim 12 yasinda kizim var cok yaramaz bir bebekti sonra asla dogurmam demistim taki 11 yasinda canina tak edip benim niye kardesim olmuyor vsgibi sozleri aglamakli bir hal alana kadar ve oglumun gelmesiyle evimiz daha bir guzellesti neselendi ne cok ozlemisiz dedik arayi uzatmadan bir melek daha istedik oldu Allah nazarlardan korusun ve butun kalbinle isterim Allah olmayanlara da nasip etsin isallah dunyanin en guzel duygusu anneligi

Maalesef öyle,kv bebeğede zarar werir demiyor emen oğluma zarar werirmiş,ben de çok araştırdım ayrıca dr a sormuştum sütün bir zararı olur mu diye kesinlikle hayır demişti,dediğin gibi beni düşünse tamam diyeceğim ama beni düşündüğü için demediği çok açık...

kesinlikle canım hazır hissetmek gerekiyor bırakmak için ama ne ben ne de bebeğim hazır değiliz,üstelik diş çıkartırken bıraktırmak hiç olmayacak bişey,en iyisi doktorun yorumunu beklemek netten okumamak,bugün biraz daha iyiyim sizlerin sayesinde sağolun hepiniz kızlarr

teşekkür ederim takmamak en iyisi de işte insan bazen takıyor hormonlar da etkiliyor tabi, 22 aylık olucak kısmetse 15 şubatta oğlum,yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıcam 1,2 ay içerisinde inşallah canım...

kesinlikle bende geçende onu düşündüm eşim bazen şakaylada olsa söyleniyor bende alınıyorum gerçekten geçse süper olucak ama bende hiç geçmeye dair bir belirti yok resmen.

Günaydın kızlar ben 3 kız annesi olarak hepsinede istedigim ismi verdim. çift isim cok severim o yüzden. 1.zeynep sena 2. elif sude 2. zehra nur koymustum. ayrica diğer srvdigim isimler selin- zümrâ- ceylin-berre-melissa-sumeyye - Nisa ayy ne kadarda kiz ismi var oglum olursa ömer asaf düşünüyorum. yada eşime bırakırım artik. yine cok yazdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…