2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın hanımlar,
Bana alerjik olmayan bebe nemlendirici ve banyo sabunu önerebilir misiniz?

Şimdiden kolay bir gün ve hafta diliyorum geçen ay tetenos aşımı oldum, herhangi bir sorun yaşamadım, bünye alıştı sanırım :) ama bebişleri bilemeyeceğim ebe bize 4. ay aşısı için ayın 20 sine gün vermiş bakalım en azından atak haftasını geçmiş olacağız diye teselli ediyorum kendimi..

Günaydın hanımlar,
Ben buyuk kizimi dogdugundan itibaren saf zeytinyagi sabunuyla yikadim asitligi alinmis zeytinyagi ve lavanta yagiyla yagladim.Hic bi cilt sorunu olmadi Allah a sukur.Oglumda gercek zeytinyagi sabunu bulamadim maalesefBioderma abderm jel kullaniyorum saca ve vucuda.Ondan once de kizima da ogluma da moms green sac ve vucut kullandim.Ikisi de guzel.Yag olarak da hindistan cevizi yaginin icine bikac damla lavanta yagi damlattim yine onu suruyorum

Ya ben bu tetanoz u ihmal ettim hep kizimda da dogumdan sonra vurulmadim simdi de.Tamamlasam ya ben de ne guzel
Yok bise yok gecicek biticek.Asidan korkmuyoruz daha yolumuz uzun.Asi bu gecer gider

Bizimki de fena halde yabancılıyor:) feryat figan aglıyor:) umarım gecicidir ben öyle çok anneci,kucagımdan inmeyen bi bebek olsun istemem... :/ bi arkadasıma gitmiştik,deli gibi uykusu var mümkün deil uyumadı,eve girer girmez sızdı.huzursuz oluyorlar resmen

inşallah eğer hamile kalırsam ilk buraya yazacağım zaten umarım rabbim dualarımızı kabul eder şu cuma günü bebeklerinizi benim için öpün.

Canım benim allah sana sabır versin yaşadığın çok zordu. Sen her zaman dualarımda olacakson allahım inşallah sana ca sağlıkla bir melek kucağına almayı nasip etsin.

Günaydııın cümleten.
Günaydın muti ana.
Günaydın hanımlar,

Mustela ve bioderma canım

Ya bizde de durum aynı dün birı dediki sırtına ve göğsüne bal karabiber karıştırıp sürün gece uyanınca silin sabahta yıkayın hicbirşey kalmaz diye ama kucukler ya bişey olurmu bugün kontrole goturcem doktora sorcam

Bir gün varmış araları demek. Masallah ne kadar guzel biz de 4 kardeşiz ve ben kalabalik aileyi cok seviyorum ve kesinlikle kardes sevgisi anne baba sevgisiyle alakalı diye düşünüyorum. Eminim ki Han ve Agâh cok iyi anlaşacak ve harika oyunlar oyanayacaklar.

Merhaba.. Ipeginin mama sandalyesinin fotografini veya modelinin ismini paylasabilir misin acaba, Agâh’a mama sandalyesi almam lazim da.

Merhaba.. Ipeginin mama sandalyesinin fotografini veya modelinin ismini paylasabilir misin acaba, Agâh’a mama sandalyesi almam lazim da.
Tabiki
Joie mimzy lx mama sandalyesi
Çok kullanışlı biz çok beğendik tavsiye ederim

Eklentiler

• 9503863177266.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
Eeee.. nasilsiniz? @garipkedi sizin asiniz da dundu degil mi?

Ayy insallah canim. Ne guzel dilekler bunlar. Az once bir kadinla karsilastim, parkta. Benim park maceralarim... :)
Neyse Agâh kanguruda, Han arkadasiyla oynuyor. Kadin Agâhin kac aylik oldugu sordu, Han’i sordu. O da kizini getirmis. Kiz 23 aylik, bir de evde 11 aylik oglu varmis. Nasil, anlasiyorlar mi dedi. “Iyi simdilik” dedim. Kadin bir basladi “bunlar iyi zamanlariniz, bizimki de 6 aylik
Olana kadar iyiydi,sonra korkunc bi hal aldi, bebek abisinin oyuncagini alsin da bak sen o zaman bu gunlerini mumla arayacaksin, bebek bi hareketlensin gorursun, sen bir de yalnizmissin kafayi yersin.” ayy insanin yasam enerjisini somuruyorlar vallahi..ilk kez gordugum bi kadin bana bunlari dedi 5 dakika icinde. “neyse insallah o kadar olmaz” dedim. “Kesin olur, ben soyleyeyim de kendini hazirla” dedi. Simdi o kadindan sonra seninbu soylediklerin ilac gibi geldi.
Bayiliyorlar mutsuzluk yaymaya. Istiyorlar ki kendileri ne zorluk yasadiysa herkes onu yasasin. Hic dönüp bakmiyorlar “biz bir yerde hata yapmis olabilir miyiz” diye.
Neyse :) iyi dilelerin icin tesekkur ederim. Saglikli ebeveynler oluruz insallah hepimiz de her zaman :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bayılırlar taze anneye bunları yapmaya. Ne geçiyor ellerine hiç anlamıyorum. 'Felaket tellallığı yapmak elinize ne geçiriyor' derdim ben olsam. Bakalım bizim park maceralarımız başlamadı henüz

Hanimlar sormak istedigim bir sey var:
Agâh’in 2. Ay asilari Adana’ya verem asisi gelmedigi icin veya oncelikli olanlar biz olmadigimiz icin (!) gec yapildi. 2,5 aylikken Eskisehir’de yaptirdim. Rotanin ilk dozu da ayni gun yapildi. Yani o da gecikmeli yapildi. Simdi Rota’nin 2. Dozu 4 aylikken yapilacak ya hani. Ben bunu 4. Ay asilarini yaptirdigim gun mi yaptirmaliyim; yoksa ilk rotanin yapildigi gunu mu baz almaliyim? Yani 4,5 aylikken mu yaptiracagim. Ayy anlatabildim degil mi? Han’a 2 ve 4. Aylarda tam gununde yapilmisti da. Bunu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…