GunaydiiiinnGünaydııın cümleten.
Şimdiden kolay bir gün ve hafta diliyorum geçen ay tetenos aşımı oldum, herhangi bir sorun yaşamadım, bünye alıştı sanırım :) ama bebişleri bilemeyeceğim ebe bize 4. ay aşısı için ayın 20 sine gün vermiş bakalım en azından atak haftasını geçmiş olacağız diye teselli ediyorum kendimi..Bugün 3. doz tetanos aşım var ve kan vereceğim değerlerimin kontrolü için. Bir de Defne'nin 4. Ay aşıları var. Bugün güneş bizim için doğuyor ışıl ışıl. Nasıl da güzel bir gün görüyor musunuz pırıl pırıl
Ben buyuk kizimi dogdugundan itibaren saf zeytinyagi sabunuyla yikadim asitligi alinmis zeytinyagi ve lavanta yagiyla yagladim.Hic bi cilt sorunu olmadi Allah a sukur.Oglumda gercek zeytinyagi sabunu bulamadim maalesefGünaydın hanımlar,
Bana alerjik olmayan bebe nemlendirici ve banyo sabunu önerebilir misiniz?
Ya ben bu tetanoz u ihmal ettim hep kizimda da dogumdan sonra vurulmadim simdi de.Tamamlasam ya ben de ne guzelBugün 3. doz tetanos aşım var ve kan vereceğim değerlerimin kontrolü için. Bir de Defne'nin 4. Ay aşıları var. Bugün güneş bizim için doğuyor ışıl ışıl. Nasıl da güzel bir gün görüyor musunuz pırıl pırıl
Allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina nasip etsin canim.Sen buraya yaz ilk gunden itibaren senin icin dua etmeye basliycam
Bizimki de fena halde yabancılıyor:) feryat figan aglıyor:) umarım gecicidir ben öyle çok anneci,kucagımdan inmeyen bi bebek olsun istemem... :/ bi arkadasıma gitmiştik,deli gibi uykusu var mümkün deil uyumadı,eve girer girmez sızdı.huzursuz oluyorlar resmenKızlar bu bebekler artık başkalarını görünce yabancılıyormu???
Geçen hafta annemlere gittiğimizde haykıra haykıra ağladı.bi yeri ağrıyo sandık panikledik.uykusunumu alamadı dedik.kaptık çocuğu eve geldik.evde sakinleşti..
Bugün yine gittik.kapıdan girdik, anneme baktı kardeşime baktı başladı yine ağlamaya.ama ne ağlama...
Gözlerinde yaşlar akıyor..kucağıma aldım sakinleşmedi..uykusunu alamadı heralde dedim.uyuttuk.uyanınca biraz bakındı.birisi elleyince başladı ağlamaya.
Kimse bana bakmasın dokunmasın istiyor.
Babama bayılırdı eskiden.şimdi gözgöze gelmemek için başını çeviriyo :)
Babam başını çevirdiği tarafa doğru eğildikçe,başını sağa sola çevirdi çok komikti :)
Çok bozuldu bizimkiler.çocuğı unutturdunuz bize diye sitem ettiler :)
Her gün gezmelere gidicez anlaşılan.bizim kız iyice yabani oldu :)
inşallah eğer hamile kalırsam ilk buraya yazacağım zaten umarım rabbim dualarımızı kabul eder şu cuma günü bebeklerinizi benim için öpün.
Günaydın muti ana.Günaydııın cümleten.
Günaydın hanımlar,
Bana alerjik olmayan bebe nemlendirici ve banyo sabunu önerebilir misiniz?
Ya bizde de durum aynı dün birı dediki sırtına ve göğsüne bal karabiber karıştırıp sürün gece uyanınca silin sabahta yıkayın hicbirşey kalmaz diye ama kucukler ya bişey olurmu bugün kontrole goturcem doktora sorcamYani zaten su anda cigerde bise yok bizde cok sukur .Ama biraz da sacma bi sekilde bence cocuk oksuruyo die ya cigere inerse tedavisi uyguluyoruz .Oksuruk daha iyi sanki ama o balgam gitmeden bitmio iste.Ben de kendi drumu istiyorum ya
O bilse kizar zaten bu ya tutarsa tedâvisine ama simdilik o kadar korktum ki ben de hic bise yapmamaktan iyi geliyo biseler yapmak
Sizin nasi son durum?
Bir gün varmış araları demek. Masallah ne kadar guzel biz de 4 kardeşiz ve ben kalabalik aileyi cok seviyorum ve kesinlikle kardes sevgisi anne baba sevgisiyle alakalı diye düşünüyorum. Eminim ki Han ve Agâh cok iyi anlaşacak ve harika oyunlar oyanayacaklar.17 Agustos canim. Bebeklerin buyurken gecirdigi kritik donemler ve yapmasi gereken hareketler var. Onlardan once genellikle kendi iclerinde bir seyler yasiyorlar.
Han ve Agâh.. Oyle tatlilar ki suanda cok sukur. Han hareket ettikce Agâh O’nu seyrediyor, eger ters yondeyse Abisi onun sesini duyunca bulmaya calisiyor. Han son 1 haftadir uyaninca kardesini soruyor ilk once. Sarilmak istiyor. Bildigi sarkilari icinde Agâhin ismi gececek sekilde degistiriyor.
Ben de en cok seyi merak ediyorum: Agâh ile Han ortak olup ne yapacaklar birlikte, nasil oyun kuracaklar falan.
Biz 4 kiz kardesiz. Cok guzel cocukluk gecirdik sehir sehir gezerek. Hep arkadas olduk birbirimize. Suanda kizlar Eskisehir’de yasiyor ben Adana’dayim. Nasil ozluyoruz birbirimizi..
insallah Han ve Agâh da en az bizim kadar severler birbirlerini..
Merhaba.. Ipeginin mama sandalyesinin fotografini veya modelinin ismini paylasabilir misin acaba, Agâh’a mama sandalyesi almam lazim da.Valla İpek ataktan çıkmak üzere, bu hafta 18. hafta bitiyor şükürler olsun ki. Tam olarak canımıza okudu bu atakAşılarla birlikte tüm düzenimiz bozuldu. Bunun yanı sıra bülbül gibi şakımalar kesildi İpekte, artık daha farklı gelişimler görüyorum. Oyuncağına uzanıyor tutuyor ve ağzına götürüyor çok net şekilde mesela. Bu atağın başlarında 'ba-ba' sesleri çıkarıyordu ve çok sevinmiştik şimdi tükürüyor 'Anne nerde? , Baba nerde?' gibi sorular soruyoruz çoğu zaman kafasını çeviriyor ya da bana bir bakış atıyor Babasının kucağındayken babasının arkasına saklanıp 'anne nerde?' oynuyoruz ben birden çıkınca çok seviniyor ve bekliyor Çok sevdiği bir baykuşu var onu soruyorum nerde diye ona yakınken, dönüp bakıyor mesela. Bir de çok dokunmak istiyor, kucağımdayken elleri hep yüzümde, çenemde boynumda. Artık baya dik durabiliyor ve mama sandalyesine oturtuyoruz çok dik olmayacak şekilde. Bizimle birlikte oturarak vakit geçirmek hoşuna gidiyor. Ama hala dönemiyor Yardımla çok güzel dönüyor ama yardımsız yüzüstü dönemiyor. Yüz üstüyken sırt üstü dönüyor ama
TabikiMerhaba.. Ipeginin mama sandalyesinin fotografini veya modelinin ismini paylasabilir misin acaba, Agâh’a mama sandalyesi almam lazim da.
Cok tesekkur ederim. Cok konforlu gozukuyor :) gule gule kullansin, afiyetle faydalansin tum nimetlerden. Hemen arastiyorum :)Tabiki
Joie mimzy lx mama sandalyesi
Çok kullanışlı biz çok beğendik tavsiye ederim
Eeee.. nasilsiniz? @garipkedi sizin asiniz da dundu degil mi?Bugün 3. doz tetanos aşım var ve kan vereceğim değerlerimin kontrolü için. Bir de Defne'nin 4. Ay aşıları var. Bugün güneş bizim için doğuyor ışıl ışıl. Nasıl da güzel bir gün görüyor musunuz pırıl pırıl
Çok teşekkür ederiz :)Cok tesekkur ederim. Cok konforlu gozukuyor :) gule gule kullansin, afiyetle faydalansin tum nimetlerden. Hemen arastiyorum :)
Ayy insallah canim. Ne guzel dilekler bunlar. Az once bir kadinla karsilastim, parkta. Benim park maceralarim... :)Bir gün varmış araları demek. Masallah ne kadar guzel biz de 4 kardeşiz ve ben kalabalik aileyi cok seviyorum ve kesinlikle kardes sevgisi anne baba sevgisiyle alakalı diye düşünüyorum. Eminim ki Han ve Agâh cok iyi anlaşacak ve harika oyunlar oyanayacaklar.
[/QUOTE]Ayy insallah canim. Ne guzel dilekler bunlar. Az once bir kadinla karsilastim, parkta. Benim park maceralarim... :)
Neyse Agâh kanguruda, Han arkadasiyla oynuyor. Kadin Agâhin kac aylik oldugu sordu, Han’i sordu. O da kizini getirmis. Kiz 23 aylik, bir de evde 11 aylik oglu varmis. Nasil, anlasiyorlar mi dedi. “Iyi simdilik” dedim. Kadin bir basladi “bunlar iyi zamanlariniz, bizimki de 6 aylik
Olana kadar iyiydi,sonra korkunc bi hal aldi, bebek abisinin oyuncagini alsin da bak sen o zaman bu gunlerini mumla arayacaksin, bebek bi hareketlensin gorursun, sen bir de yalnizmissin kafayi yersin.” ayy insanin yasam enerjisini somuruyorlar vallahi..ilk kez gordugum bi kadin bana bunlari dedi 5 dakika icinde. “neyse insallah o kadar olmaz” dedim. “Kesin olur, ben soyleyeyim de kendini hazirla” dedi. Simdi o kadindan sonra seninbu soylediklerin ilac gibi geldi.
Bayiliyorlar mutsuzluk yaymaya. Istiyorlar ki kendileri ne zorluk yasadiysa herkes onu yasasin. Hic dönüp bakmiyorlar “biz bir yerde hata yapmis olabilir miyiz” diye.
Neyse :) iyi dilelerin icin tesekkur ederim. Saglikli ebeveynler oluruz insallah hepimiz de her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?