2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
annemi gece gunduz gorduugu icin yabancilamiyor ama kv leri arada gordugu icin dudaklari bukuyor:)
annene alistir,rahat edersin.biz her hafta sinemaya gidiyoruz mesela esimle,iyi geliyor:)
Her hafta mi ay suan cok ozendim ya sinemaya hasret kaldim resmen anneme birakiyorum oda bana kiziyo kaynananlara ayip olur azda onlara birak diye oyuzden qitmiyorum.hicbiyere

ya kizlar bu kan ilacina sinir oldum. kipkirmizi yapiyor cocugumun agzini.
hakkaten disler cikinca leke olur mu?
sizler her gun siliyor musunuz agzinin icini bezle?
ikinci cocugu olan tecrubeli analar cocuklarinizin dislerinde leke oldu mu?
Ben ilk defa duydum oyle mi oluyomus

Her hafta mi ay suan cok ozendim ya sinemaya hasret kaldim resmen anneme birakiyorum oda bana kiziyo kaynananlara ayip olur azda onlara birak diye oyuzden qitmiyorum.hicbiyere

aynen canim,cikiyoruz her hafta esimle. cikmazsam valla bunaliyorum surekli evde:)
sali gunu yine gidiyoruz insallah
bu defa babasina birakip annem ve komsulariyla kiz kiza sinema gecesi yapicaz

benim annem de beni yiyor kv ye gidin diye. her hafta gidiyorduk ama gecen hafta hastalardi gidemedik. haftayâ asi icin gidince oraya da ugrariz.
annem emirin her seyi her aglamasini anladigi icin cok rahat cikiyorum disari ama kv bilmiyor. o yuzden ben de birakip gidemem ama gorumcem kv nin alt katinda,o var diye birakabilirrim ancak.

annemi gece gunduz gorduugu icin yabancilamiyor ama kv leri arada gordugu icin dudaklari bukuyor:)
annene alistir,rahat edersin.biz her hafta sinemaya gidiyoruz mesela esimle,iyi geliyor:)

Ohhh harika :) biz daha başlıyamadık ama artık gezmek istiyoruz.normalfe haftada bir gidiyoduk ama çocuk unutuyo demekki.haftada 2 3 kere gidicez anlaşılan :)

Ohhh walla qez toz canim tadini cikar keske hepimiz yapabilsek cunku qercekten hem cocuk hem ew cok bunaliyo insan biz anneleriyiz aslinda icimize neresi sinerse oraya birakacazda iste malesef bazen buyukler bunu yanlis anliyo ewinize qectiniz mi canim ? Emir'in alismasinda sknti oldumu ewe falan

tek basina insan cok yipraniyor ki ben sadece 5 6 saat yalnizim. sonra ya annem ya esim evde oluyor. evde kalsaymisim cok zorlanirmisim. illaki bakiliyor yalniz da ama biri olunca cok yipranmiyosum ve nefes aliyosun. aksamlari ben sadece emziriyorum. ya annem ya esim uyutuyor. ben de rahatca ne yapacaksam yapiyorum.

annelerimiz kv tarafina ayip olmasin diye soyluyor. hani kendi anasina gidiyor bize gelmiyor demesinler diye. haklilar ama biz de gercekten kendi annemizle rahat ediyoruz napalim :))

daha eve gecmedik canim. olmaz insallah bir sıkıntı. benim minnosum 1 ay geriden geliyor ya,anlamaz herhalde degisikligi :))

Saol cnm Ayakta emme olayı zormuş ama ya nasıl alıştı öyle yaramaz? Gerçi insan bir yerden sonra emsin diye her türlü şebekliğe razı oluyor tabi :)
Cok uykusu gelip de uykuya gecemedigi zaman memeyi tutamiyordu.meme olmadan da uyuyamaz yavrum.emzik de almiyor.vucut diliyle resmen ayakta olmami istedigini belirtiyordu.ayaga kalktim her turlu zor bari emzirmeyi deneyeyim dedim.emiyor sakinlesiyor oturuyorum basarisiz bir kac oturma denemesinden sonra:) emsin de artik napalm

Kızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmış cihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Ellerinden tutunca kafayı geriye atıyordu nöroloji hipotami dedi fizyoterapist birkaç hareket gösterdi onları yapacaz
Salı da aşı olduk bınların yanında çokta önemi kalmadı geçti gitti :)

5 ekim 2.ay
26 ekim rota
5 aralık 4. Ay yapıldı bizim sorun olmadı bunu sordun sanırım

Neler olmuş ya çok geçmiş olsun. Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin. İnşallah ameliyata gerek kalmaz ya

cok gecmis olsun canim. caresi var ya,cok sukur. insallah ameliyat gerekmez.

5 ekim 2.ay
26 ekim rota
5 aralık 4. Ay yapıldı bizim sorun olmadı bunu sordun sanırım
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Senin cevabin gibi sorayim ben;
17 agustos dogumlu Agâh
7 kasim’da gecikmeli olarak 2. ay asilari ve rota yapildi
2. Rota asisi 7 ocakta mi yapilmali yoksa 17 araliktaki 4. Ay asilariyla birlikte mi yapilmali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…