2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bayılırlar taze anneye bunları yapmaya. Ne geçiyor ellerine hiç anlamıyorum. 'Felaket tellallığı yapmak elinize ne geçiriyor' derdim ben olsam. Bakalım bizim park maceralarımız başlamadı henüz [/QUOTE]

Ayy sizinki harika olur. Kadinlarla parkta kose kapmaca oynarsiniz artik.
Yaa bu arada biz 2 sene Konya’da oturmustuk Kalfalar ve Kucukkovanagzi mahallerlerinde. Cok dipbucak yerlerde. Konya’ya selamlar :)

Ayy sizinki harika olur. Kadinlarla parkta kose kapmaca oynarsiniz artik.
Yaa bu arada biz 2 sene Konya’da oturmustuk Kalfalar ve Kucukkovanagzi mahallerlerinde. Cok dipbucak yerlerde. Konya’ya selamlar :)
Aa tekrar gelirseniz beklerim :)
Evet biraz dip bucakmış oralar ne işiniz vardı oralarda?
Direk ağzıma geleni söylemek gibi bi kötü huyum var maalesef kafam inanılmaz rahat oluyor sanırım park maceralarımız da milleti terslemekle geçerdi

Tesekkur ederim, cok incesin.
Benim babam 32 yasinda izmir 9 eylulde universiteye basladi. Imamdi. Hayatimiz degisik degisik koylerde imamlik yaparak gecmisti o zamana kadar. 9 Eylul ilahiyattan mezun olduktan sonra “Konya Yuksek Islam Enstitusu’nde” yuksek lisansini yapip muftuluk belgesini aldi. Orda babam Okurken bir yandan da imamlik yapmaya devam ediyordu. O iki mahalledeki camide 1’er sene gorevlendirilmisti. Simdi muftuluk yapiyor. Ayy babamin “cv” si gibi oldu ayni.

Geçen gün kuafördeyiz annem ve kız kardeşimde geldi onlara bakıp bakıp ağladı işin tuaf tarafı ordaki kimseyi tanımıyo onlara ağlamıyo annemlere ağladı tuaf çocuk vesselam

Aaa ben kan verdiö sonuçları almayı unuttum sen yazmasan 1 ay hatırlamazdım kesin

Benimde kolum ağrıyor şimdi hafiften. Bir de bu aşı bende uyku yapıyor. Hamileyken iyiydi de bebek olunca fena, gece de zırt pırt kalkmışım zaten gözler kayık. İnşallah bu hafta kolay geçer. Bilerek cumaya aldım aşı gününü ki baba da ilgilenir ben biraz dinlenirim diye. Atak haftasına karışması daha iyi aslında zaten huysuz biraz daha huysuzlansa bir şey olmaz ateşi olmadığı sürece ama güneşli gün sayısı o kadar az ki hiçbir şey bozmasın o günleri

Eeee.. nasilsiniz? @garipkedi sizin asiniz da dundu degil mi?
Daha ben aşı olurken ortalığı inletmeye başladı ağlaya ağlaya. Muayene tartı ve Ölçüm sırasında da durmadı. En son aşı olurken zirveye ulaştı. Doktorun odasından çıktığımızdainsanlar zavallı diye bakıyorlardı. Emzirme odasında da pek emmedi ağladı. Oradan çıktığımızda herkes bize döndü bir an için. Kafamı Defne'ye gömdüm geri döndüm herkes bize bakıyor kızım, komşulara karşı çok ayıp oldu dedim.
[/QUOTE]
Pis felaket tellalları. Bence de aileyle ilgili ofisler biraz. Annemler bana kardeşin sana hediye getirdi demişler hastaneden dönerken, bisiklet almışlar. Tavırları da iyiymiş herhalde ki ben hiç kıskanmadım kardeşimi. Kimisi anlatır annem beni daha çok severdi babam bana daha iyi davranırdı vs. diye, biz de kardeşimle konuşuruz arada biri bana senden iyi davransa oturur ağlardım deriz ikimiz de. Bunu verebilmek önemli bence çocuğa.

Muti Ana Çocuk Parkında maceralarını yayınlarsan alır okurum baştan söylüyorum, ilk müşterin hazır

Selam çilekeş analar hastalara şifa atakta olanlara deva aşı olucaklara ateşsiz mutlu günler dilerim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz . Ben ara ara okuyorum yazmaya başlasam da sonunu getiremiyorum hep yarım kalıyor . Bu aralar büyük ablamız hasta ateş öksürük halsizlik iştahsızlık kombo yaptı 2 -3 günde bir gündüz doktora gece acile taşınıyoruz yazık miniğimde bizimle sürükleniyor abladan bana da geçti ben çabuk atlattım bi sesim düzelmedi maske falan hallettik . Küçüğün mukuslu ara ara yeşil kaka devam ediyor ilacı kestik doktorla kan yok ve kilo alımı iyi hasta hali ve huysuzluğu yok diye çocuğa zorla içiriyordum zaten resmen direnç oluşturdu ağzına bişey sokmak konusunda d vitaminini bile zor fıslatıyorum . Herkese iyi günler diliyorum yazacaktım daha ama hanım kız bu ka müsaade etti uyandı beni özleyin anacım hayırlı cumalar

Pis felaket tellalları. Bence de aileyle ilgili ofisler biraz. Annemler bana kardeşin sana hediye getirdi demişler hastaneden dönerken, bisiklet almışlar. Tavırları da iyiymiş herhalde ki ben hiç kıskanmadım kardeşimi. Kimisi anlatır annem beni daha çok severdi babam bana daha iyi davranırdı vs. diye, biz de kardeşimle konuşuruz arada biri bana senden iyi davransa oturur ağlardım deriz ikimiz de. Bunu verebilmek önemli bence çocuğa.

Muti Ana Çocuk Parkında maceralarını yayınlarsan alır okurum baştan söylüyorum, ilk müşterin hazır [/QUOTE]
Kitaplaştırayım mı? Yazarım valla

Maşallah ne azim, tebrik ederim babanı.
Öyle bi enstitü mü varmış ya

Kitaplaştırayım mı? Yazarım valla [/QUOTE]
Bence iş yapar, söylüyorum Ipek'e park maceralarına başlasın erkenden, daha kitap yazacaksın

Oy maşallah kuzum.yabancılık çeken çocuk zormuş ya.ağzı tadıyla oturamıyosun bi yerde.
Benimkide alışkındı insana.son iki haftadır böyle oldu.bu ara sık sık bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz biraz sosyalleşsin diye :)
Geçen gün kuafördeyiz annem ve kız kardeşimde geldi onlara bakıp bakıp ağladı işin tuaf tarafı ordaki kimseyi tanımıyo

Kim daha çok ilgi gösterirse ona huysuzlanıyo demekki bunlar :)
Özledik getirin dediler ama heveslerini kursaklarında bıraktı :)

Bizden biri daha :) bende hiç öyle çocuk olsun istemiyorum.arada anneme bırakıp eşimle başbaşa bi kaç saat gezmek istiyorum ama bu gidişle zor gibi :)

Bu sorunun altına bende bi soru ekleyim hazır aklımdayken :)
Bizimde rota aşımız 27 kasımdaydı.ameliyattan dolayı çıkamadık.biraz önce aradım pzt gelin yaparız dedi sağlık ocağı.
Geç yaptırınca sorun olmaz dimi hanımlar?

Muti Ana Çocuk Parkında maceralarını yayınlarsan alır okurum baştan söylüyorum, ilk müşterin hazır [/QUOTE]
Gecmis olsun ikinize de :)
Biz 85,87,88 ve 2002 dogumlu 4 kiz kardesiz. Sonraki dogdugunda en kucuk bendim ve 14 yasindaydim o’na karsi ilgimiz baska oldu ama diger ucumuz de cok sevgiyle buyuduk gercekten. Aynen katiliyorum sana; bizden birini daha cok/az sevdiklarine sahit olmadim.

Bizden biri daha :) bende hiç öyle çocuk olsun istemiyorum.arada anneme bırakıp eşimle başbaşa bi kaç saat gezmek istiyorum ama bu gidişle zor gibi :)

annemi gece gunduz gorduugu icin yabancilamiyor ama kv leri arada gordugu icin dudaklari bukuyor:)
annene alistir,rahat edersin.biz her hafta sinemaya gidiyoruz mesela esimle,iyi geliyor:)

60 günlük yarım zamanlı çalışmada ücreti tam alırsınız bu izin esasen süt izni mantığındadır. Annelik izni biter bitmez kullanmak zorundasınız rapor veya yıllık izin dahi alsanız iki aylık süreden gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…