2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah size de guclu bebegine de yardim etsin canim. Okurken bile yazdiklarini; enerjin oyle iyi geliyor ki.. Senin bu enerjin, inancin insaallah oglunun iyilesme surecini hizlandiracak. Sukur ki
Onunuzde bu sekilde olup iyilesmis cokca ornek ve iyilesmesini saglayacak imkan var. Dualarim minikkus ile.

Birlikte yapılıyor sanırım ben farklı anladım sorunu

Çok geçmiş olsun, çözümü olan bir şey çok şükür ki. Ameliyatsız bir şekilde hallolur umarım. Hipotoni egzersizle geçecek türdendir inşallah, o da kolayca atlatılır. Ne çok koşturmuşsunuz ne çok stres olmuşsunuz. Allah sağlık ve iç huzur versin.

Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi çözümü olan bişey çok şükür ki

Çok geçmiş olsun, çözümünün olması sevindirici, kolayca atlatır kuzu ins.

[/QUOTE]
Hamile kaldıgımdan beri her aşamada birileri negatif negatif konuşuyor. Anlam veremiyorum ya böyle insanlara. Yani soran olursa deneyimini bilgini negatifte olsa paylaşırsın. Ya da önlem alinabilecek bir sey ise anlatır cözümunü de paylaşırsın. Ama malesef çok cabuk harcıyoruz karşımızdakinin moralini umudunu guzelligini.
Buralardayim canim ya cocuktan firsat buldukca okuyorumya yazayim derken bisey cikiyo yine nasilsin bakalim kızımın adaşı nasil zümra hanim
Zümra hanim ataklarda ve kronik bir sekilde burun tıkaniklığı yaşıyoruz ama hamdolsun iyiyiz. Senin Zümra'n napiyor peki yazmana dırsat verneyecek kadar.
Benim bırakabilecegim bir tek kayınvalidem var ona da uzun boylu birakmiyorum anca evdeki bir işimi halledene kadar. Icime sinmiyor uzun sure birakmak çünkü sonrasinda illaki huysuzluk yapiyor meme reddi yapıyor. Ama soyle haftada bir sinema olsaydi ne guzel olurdu terapi gibi. Size iyi eglenceler.
Allah sifalar versin şükur ki tedavisi varmış ve hemen başladıniz bile. Umarim hemen duzelir

Çok geçmiş olsun canım.Umarım her şey yoluna girer biran önce

Dönem dönem öyle değişik kısa süreli huylar ediniyorlar malesef ya benimki de tırnaklamakla meşgul şu aralar.. otur karnını doyur edebinle di mi? Yok illa bir atraksiyon olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…