Allah size de guclu bebegine de yardim etsin canim. Okurken bile yazdiklarini; enerjin oyle iyi geliyor ki.. Senin bu enerjin, inancin insaallah oglunun iyilesme surecini hizlandiracak. Sukur kiKızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Ellerinden tutunca kafayı geriye atıyordu nöroloji hipotami dedi fizyoterapist birkaç hareket gösterdi onları yapacaz
Salı da aşı olduk bınların yanında çokta önemi kalmadı geçti gitti :)
Benim yok canim emzirme yastigim zaten. Agâh hala reflu yataginda yatiyor. Artik sigmiyor, ben de Kenarlara dusmesin diye bosta kalan yerleri de doldurdum. O sekilde yani.illa emzirmeyastigi mi almak lazim. evdeki mindere yastiga yatirsak olmaz mi
Birlikte yapılıyor sanırım ben farklı anladım sorunuCanim cevabin icin cok tesekkur ederim. Senin cevabin gibi sorayim ben;
17 agustos dogumlu Agâh
7 kasim’da gecikmeli olarak 2. ay asilari ve rota yapildi
2. Rota asisi 7 ocakta mi yapilmali yoksa 17 araliktaki 4. Ay asilariyla birlikte mi yapilmali?
Çok geçmiş olsun, çözümü olan bir şey çok şükür ki. Ameliyatsız bir şekilde hallolur umarım. Hipotoni egzersizle geçecek türdendir inşallah, o da kolayca atlatılır. Ne çok koşturmuşsunuz ne çok stres olmuşsunuz. Allah sağlık ve iç huzur versin.Kızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Ellerinden tutunca kafayı geriye atıyordu nöroloji hipotami dedi fizyoterapist birkaç hareket gösterdi onları yapacaz
Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi çözümü olan bişey çok şükür kiKızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Anladim o zaman ben kullanamayacagim60 günlük yarım zamanlı çalışmada ücreti tam alırsınız bu izin esasen süt izni mantığındadır. Annelik izni biter bitmez kullanmak zorundasınız rapor veya yıllık izin dahi alsanız iki aylık süreden gider.
Hepsiburada da görmüştüm ben canımnerden bulabiliriz bu bu eldiveni nette gördüm ama nerde satılıyor hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, çözümünün olması sevindirici, kolayca atlatır kuzu ins.Kızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Olur tabi neden olmasınilla emzirmeyastigi mi almak lazim. evdeki mindere yastiga yatirsak olmaz mi
[/QUOTE]Ayy insallah canim. Ne guzel dilekler bunlar. Az once bir kadinla karsilastim, parkta. Benim park maceralarim... :)
Neyse Agâh kanguruda, Han arkadasiyla oynuyor. Kadin Agâhin kac aylik oldugu sordu, Han’i sordu. O da kizini getirmis. Kiz 23 aylik, bir de evde 11 aylik oglu varmis. Nasil, anlasiyorlar mi dedi. “Iyi simdilik” dedim. Kadin bir basladi “bunlar iyi zamanlariniz, bizimki de 6 aylik
Olana kadar iyiydi,sonra korkunc bi hal aldi, bebek abisinin oyuncagini alsin da bak sen o zaman bu gunlerini mumla arayacaksin, bebek bi hareketlensin gorursun, sen bir de yalnizmissin kafayi yersin.” ayy insanin yasam enerjisini somuruyorlar vallahi..ilk kez gordugum bi kadin bana bunlari dedi 5 dakika icinde. “neyse insallah o kadar olmaz” dedim. “Kesin olur, ben soyleyeyim de kendini hazirla” dedi. Simdi o kadindan sonra seninbu soylediklerin ilac gibi geldi.
Bayiliyorlar mutsuzluk yaymaya. Istiyorlar ki kendileri ne zorluk yasadiysa herkes onu yasasin. Hic dönüp bakmiyorlar “biz bir yerde hata yapmis olabilir miyiz” diye.
Neyse :) iyi dilelerin icin tesekkur ederim. Saglikli ebeveynler oluruz insallah hepimiz de her zaman :)
Zümra hanim ataklarda ve kronik bir sekilde burun tıkaniklığı yaşıyoruz ama hamdolsun iyiyiz. Senin Zümra'n napiyor peki yazmana dırsat verneyecek kadar.Buralardayim canim ya cocuktan firsat buldukca okuyorumya yazayim derken bisey cikiyo yinenasilsin bakalim kızımın adaşı nasil zümra hanim
Benim bırakabilecegim bir tek kayınvalidem var ona da uzun boylu birakmiyorum anca evdeki bir işimi halledene kadar. Icime sinmiyor uzun sure birakmak çünkü sonrasinda illaki huysuzluk yapiyor meme reddi yapıyor. Ama soyle haftada bir sinema olsaydi ne guzel olurdu terapi gibi. Size iyi eglenceler.aynen canim,cikiyoruz her hafta esimle. cikmazsam valla bunaliyorum surekli evde:)
sali gunu yine gidiyoruz insallah
bu defa babasina birakip annem ve komsulariyla kiz kiza sinema gecesi yapicaz
benim annem de beni yiyor kv ye gidin diye. her hafta gidiyorduk ama gecen hafta hastalardi gidemedik. haftayâ asi icin gidince oraya da ugrariz.
annem emirin her seyi her aglamasini anladigi icin cok rahat cikiyorum disari ama kv bilmiyor. o yuzden ben de birakip gidemem ama gorumcem kv nin alt katinda,o var diye birakabilirrim ancak.
Allah sifalar versin şükur ki tedavisi varmış ve hemen başladıniz bile. Umarim hemen duzelirKızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Benim yok canim emzirme yastigim zaten. Agâh hala reflu yataginda yatiyor. Artik sigmiyor, ben de Kenarlara dusmesin diye bosta kalan yerleri de doldurdum. O sekilde yani.illa emzirmeyastigi mi almak lazim. evdeki mindere yastiga yatirsak olmaz mi
Çok geçmiş olsun canım.Umarım her şey yoluna girer biran önceKızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Dönem dönem öyle değişik kısa süreli huylar ediniyorlar malesef yaCok uykusu gelip de uykuya gecemedigi zaman memeyi tutamiyordu.meme olmadan da uyuyamaz yavrum.emzik de almiyor.vucut diliyle resmen ayakta olmami istedigini belirtiyordu.ayaga kalktim her turlu zor bari emzirmeyi deneyeyim dedim.emiyor sakinlesiyor oturuyorum basarisiz bir kac oturma denemesinden sonra:) emsin de artik napalm
Benim yok canim emzirme yastigim zaten. Agâh hala reflu yataginda yatiyor. Artik sigmiyor, ben de Kenarlara dusmesin diye bosta kalan yerleri de doldurdum. O sekilde yani.
Ben bu defa değilim cnm. Purferro süper, lüp diye yutuyo, tadı güzel heralde.. haliyle üst baş batmıyor.. Ayşe’de çok fazla kıyafeti mundar etmiştik demir yüzünden halbuki :)Daha biz baslamadik kan ilacina herkes sikayetci odluquna qore can skci bisey qaliba
İnşallah cnminşallah eğer hamile kalırsam ilk buraya yazacağım zaten umarım rabbim dualarımızı kabul eder şu cuma günü bebeklerinizi benim için öpün.
Ben bu defa değilim cnm. Purferro süper, lüp diye yutuyo, tadı güzel heralde.. haliyle üst baş batmıyor.. Ayşe’de çok fazla kıyafeti mundar etmiştik demir yüzünden halbuki :)
iyi aksamlar kizlar. kimler burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?