2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyidir ya nolsun ipek böceğiyle uğraşıyorum uykuya dalamıyor her akşamımız çığlıklarıyla şenleniyor. Vicdansızlıkta master yaptığım için uyku eğitimi vericem ben de. Okuyorum işte bol bol. Sen nasılsın?

Ben bu defa değilim cnm. Purferro süper, lüp diye yutuyo, tadı güzel heralde.. haliyle üst baş batmıyor.. Ayşe’de çok fazla kıyafeti mundar etmiştik demir yüzünden halbuki :)
selam canim. kan tahlili yaptirip mi basladiniz kan ilacina yoksa direk verdi mi doktor?

okuyom ben yeaaa oku oku okumak iyidir vicdansiz ana biz iyiyiz baris haric durumlarindan ciktik sanirim Gretchen Grundler :))

alt degistirme unitesinde alt degistiren analara sesleniyorum elinizi bebeginizin uzerinden cekmeyin. basinda bezini acarken aniden bi dondu zor tuttum. aman ha

Bugün ilk defa deniz kendi kendine döndü. Sırt üstü yatarken yüz üstü döndü bi kaç kez. Nasıl sevindim bir de herkese gösteriyorum odada ki bakın döndü döndü diye ah biz analar sanki çocuk amuda kalkmış gibi tepki verdim. Yeni şeyler öğrendiğinde mutlu oluyoruz tabii. B bursa_83 henüz kan işacına başlamadık biz ama büyük oğlumun dişlerinde leke olmadı. Ama ben diş konusunda çok hassasım. İki aylıkken diş çıkarmıştı. Birazcık ele gelmeye başlayınca her akşam ve her sabah nemli ağız beziyle dişlerini temizliyordum. Temizliyordum derken siliyordum yani mümkün olduğunca. Şimdi denizinkilerde çıkmak üzere. Beyaz beyaz görünüyor uçları. Şimdi parmağa takılan minik fırçalar var onlardan alıcam. Sadece yeterince steril olur mu ondan emin değilim. Çünkü yıkadıktan sonra ıslak kalacak o da direkt bakteri olacak. Bizim diş fırçalarımızda maalesef öyle ama henüz çok küçükler. Ben çocukları büyütürken çok fazla sakınmaktan yana değilim biraz mikropla tanıştırmakta gerekiyor. Büyük oğlumda öyle yaptım çok şükür kolay kolay hastalanmaz. Ama dediğim gibi diş ve ağız hijyeni konusunda takıntılıyım biraz. Deneyip yazarım buraya.

ben basladim ama biraz buyukcene bi arkadas ayarlamisim ogluma kendi boyu kadar alisip da heryere tasimamiz gerekirse yandik

ben basladim ama biraz buyukcene bi arkadas ayarlamisim ogluma kendi boyu kadar alisip da heryere tasimamiz gerekirse yandik
yazida uyku arkadaşının her yere tasinabilecek ve çocuğun minik eliyle tutabilecegi uzuvları olan birşey olmalı diyor . Değiştirsen mı acaba . Bende amigurumi tavşanlar varya onlardan yaptirmistim bakalım sevecekmi

Hayirli olsun, masaallah.
Agâh da dondu az once ilk kez. Dun hicbir belirtisi yoktu. Az once abisini seyrediyordu, Han gozden kaybolunca Han’in gittigi yone dogru bakarken tak diye dondu. Kendi de sasirdi. Sonra yuzustu dondu, elini kurtardi kaldi oyle.
Dis konusunda ben de cok hassasim. Cok sukur simdiye kadar hic dolgu veya curuk olmadi bende. Han’a da cok dikkat ediyorum. Japon arkadasim var da Japonya’da bu dis fircasini kullaniyorlarmis. Yaz tatiline gittiginde bize de getirmistim Ben de bundan kullaniyorum artik internetten siparis veriyorum. Kisa saplisini Han icin, uzun saplisini da kendimiz icin aliyoruz.silindir seklinde boyle. Cok guzel temizliyor. Ozellikle cocuk icin fircalamak da kolay oluyor. Oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…