2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar size bir şey danisacagim. Kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum şimdi mesela bebeğinizi sadece anne sütüyle besliyorsunuz ve her gece saatte bir falan kalkmaya başladı bazen daha sık. Gündüz uykusu da yok gibi, cok sık emiyor süt sağacak fırsat yok ve bebeğe tek basiniza baktiginizi düşünün. Bu tempoya daha fazla dayanamayıp geceleri mama takviyesine başlar miydiniz? Kilo alımı normal olduğu halde.. yoksa dayanıp ek gıdaya geçmeyi mi beklersiniz?

Bence arkadaşın birazcık daha dayansın, ne kaldı ek gıdaya şurda

Bu dediklerinin aynisini ilk oglumda yasadim ve mama vermek aklima dahi gelmedi. Belli ki bebek doyuyor kilo alimi iyi olduguna gore. Gece bebegin cok uyanmasi da bebegin buyurkerken gecirdigi her sıkıntılı donem gibi gececektir. Zaten ek gidaya surda ne kalmis. Arkadasin sabretsin :)

yalan yok cok canima tak ederse mamaya baslayabilirdim. arkadasina selamlar

Canım ağzına götürüp nefessiz kalmaz mi acaba,bizimki herşeyi ağzına götürüyor kendini nefessiz bırakıyor
uyku arkadasini oynamasi icin vermiyorum eline zaten uykuya gecis esnasinda basindayim. hatta henuz yuzune gelen seyi cekemedigi icin elinde oyuncak varken yalniz birakmiyorum. yalniz birakacaksam yataginda donencesini calistirip birakiyorum etrafinda bisey olmadan olur da donerse diye

Aynı durumdayım kesinlikle mamaya başlama niyetim yok. Bebek için herşey pozitif durumda sonuçta

Mutella S SapkaliA drucilla arkadaşım diyor ki huniyi takmak üzereymiş imdaaat yani
simdi ben de mama veririm dedim ama cok caresiz kalirsam. o yuzden sorularim var belki oneride bulunabilirim. yardimci olacak hic kimse yok mu yaninda? 15-20 dk bebegini yatagina falan koysan oyuncakla falan oyalanmiyor mu ya da oyun halisi? memeyi ne siklikta emiyor? cift meme mi gidiyorsunuz?

Arkadasina da bebegine de kiyamam inanki.
Ya vallahi ayni haldeyim. Bir de buyuk var. inan bacaklarim agriyor. Huzursuz mu peki? Mama mi var evde, aklini mi celiyor :))
Kucakta olursa ya da sürekli ilgilenirsen huysuz değil aslında canım. Allah kolaylik versin sana da ya 2 Çocuklulara saygım sonsuz :) mama yok evde ama doktorda nasıl acindirdiysam kendimi geceleri 1 kere mama izni çıktı dedi o biraz çeliyor sanki :) ama sonra da vicdan azabı çekeceğimi düşünüyorum gerçekten de az kaldı aslında ve hayatında bi daha bu dönem hiç gelmeyecek. Sonuçta ben gogus yaralarimdan dolayi emziremeyip sagip vermek zorunda kalınca bebeğimin ağzında biberonu görünce ağlama krizine girmiş manyaklikta biriyim

Bir günümüzü kısaca özetleyim istersen sonra arkadaşın karar versin :) 6.30 -7 güne başlama 8 de evden çıkıp işe gidiyorum 1 de evdeyim. Emzirme Beren i uyutma 15 dakika uyku. Uyanınca kucak sonra meme oyun halısı max 10 dakika sıkılmadan durur tekrar kucak kart veya çıngırakla oynatrm . Biraz dinlenmek için arabasına koyarım evin içinde gezdirrim sıkılır tekrar kucak sohbet öpüşme koklaşma tekrar oyun halısında denerim şansımı 10 dk sonra sıkılır kucak sonra arabasına koyup yine ev işlerini yapmaya çalşrım tekrar kucak yemek tekrar kıcak arada 15 dakikalık bir uyku daha olur bu şekilde akşam 10-11 i buluruz biz. 7 de eşim eve gelir arada o alır ama onun kucağında çabuk sıkılıyor. Çok önemli bişeyi yazmayı unutmuşum 11-7 arası 3-4 kez uyanığız

En fazla 15 dk mi uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…