2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm kendi kendine oyuncakla oyalanma süresi max 10 dakika. Ben ilgilenirsem oynarsam daha uzuyor. Guzduz saatte 1 ya da 1buçuk saatte bir emiyor ama tekini emiyor diğerini verince bas bas bağırıyor. Gece de daha birini emerken uyuyakaliyor mümkün değil uyandırıp emziremiyorum. Annem yakında oturuyor ama bu ara yogun calisiyor bi de rahatsız gelemiyor. Eşim de yıl sonu işlemlerinden dolayi aralık ayında yogun çalışır geç gelip erken gidiyor zaten o da bitik durumda bu velet bizi mahvetti :) başka da yardımcı olabilecek kimse yok malesef zaten ucumuzden başka kimsede durmuyor asla

Aynı durumdayım resmen birde bgn dayanamayıp çiğ köfte yedim bu saat ödü anca bagris çağrıs uyudu hala daha sallıyorum . Ama başlama ben düşünmüyorum bence acıktığı için kalkmiyor zaten memeyi koklamak için kalkıyor doye düşünüyorum benimkide bugünlerde çok sık kalkmaya başladı

Aa eklemeyi unuttum bir de yanına bi kaç akrabasını alıp coluk çocuk kahvaltıya gelen görümce var!

simdi soyle. oncelikle emme suresini uzatmalisin. artik 3-3 bucuk saat durabilecek kadar buyuduler. ha bizimki gibi uykulari yoksa ya da yarim saati gecmiyorsa emme suresini 2-2 bucuk saate cekebilirsin. her aglamada meme verme. oyalamaya calis. bikac gun yaparsan alisacaktir. geniz akintisi hastalik konularini disarda birakarak soyluyorum tabiki bu emzirme sikligini. cift meme gitme zaten. tek memeyle gayet doyuyorlar. yattigi yerde sen basinda oyalarken sut sagmayi dene. cok yorgun oldugunda emziremeyecegini dusundugun zamanlarda sagdigin sutu ver. emzirme suren ne peki kac dk emiyor?

Doğru söylüyorsun cnm biraz motivasyona ihtiyacım var galiba. Sen işe başlamıştın dimi bi de? Ya da yorgunluktan karıştırıyor da olabilirim
Evet işe de başladım :) buarada bir günümüzü yazdım sana ama mesajını alıntılamayı unutmuşum

Gündüz uykumuz malesef öyle ben bu bebenin uyku işini çözemedim ya . Bi yerde yanlış yapıyorum heralde diyorum artık :) . Uyuyor ama uykuda kalamıyor :)
Bizimde yarım saat maksimum ama mesela arabasıyla dışarı çıkarsam 3 saat uyuduğunu biliyorum ama evde bu şekilde. Neler denedim uykusu açılmadan tekrar uykuya dönmesi için ama yok . Doktora sordum seni istiyor yanında diyor. Olabilir ama bende insanım evde tekim aksama kdr hep yanında yatamam hep yanında kalamam. İyi bir uyku kocundan destek almak lazım yada damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Bu durumu yaşayıp aşmış birinden. İnternette bu şikayete çok rastlıyorum ama cozum unu bulamıyorum .

Ben de emzik veremedim oyle biliyor musun.. simdi de kendisi almiyor :) hic mama verdin mi, uyuttu mu? Bunu hep merak ederim de ben. Bir de ne zamandir geceleri bu halde? Ben de yazacaktim sirf uyusun diye mama verirsen vicdan azabi cekecegini dusunuyorum diye. Cunku belli ki sen de gerek olmadiginin farkindasin :) Burda okuyorum donem donem yaziyor arkadaslar: yenidogan zamani gibi oldu, saatbasi emiyor diye.
Ben de baska cocuk dusunmuyorum. Zor oldugundan degil ama baska nedenlerim var. bak hala uyumadi Agâh Efendi. Cok zorlandigim zamanlarda bunu da dusunuyorum: bir daha bu kadar kucuk bir bebegimi kucagima almayacagim, bugunleri ozleyecegim diye.
Gercekten zor ama gececek..
Allah kuvvet versin.

benim baslarda doymuyor mu acaba dusuncesiyle mama vermisligim var. uyuttugu oldu ama uyumayacaksa naparsan yap uyutmuyor :)

yanina uzerine kokun sinmis bi tisort atlet vs koysan?

Aynısı bizim için de geçerli dışarda gayet uzun uyuyor arabasıyla gezerken. Yanımda da yatmıyor Beren denedim emzirirken ama yok

Canim cok az emiyor ya mesela bi 15-20 dakika güzel emerse gündüz sonraki çoğu 5 dk falan. Geceleri hep 5 dk falan emiyor. Gunduz oyalayip belki biraz açabilirim arayı ama gece olmuyor emmeden sakinleşip uyumuyor onu beceremedim malesef..

onlara verseydin mamayi? bebekli eve kalabalik kahvaltiya gitmek nedir ya. emrivaki mi bide?
Emrivaki sayılır mesela akşam arayip sabaha kahvaltıya geliyoruz diyor ve bugün kurduğu cümle şu " Sen habersiz misafir sevmiyorsun diye akşamdan arayayim dedim" gel de gıcık olma. Mama konusunda zaten sabıkalı görümcem. Çocuk 1 aylik falanken çok ağlıyor diye (gazdan) aç bu çocuk mama ver diye başımı yedi ben de lohusa psikolojisiyle onu terslmek yerine kendimi paraladim. Mama vermedim ama çok ağladım yiprandim. Bebeğimi kucağına alıp "halacim annen seni aç mi bırakıyor, mama vermiyor mu" demesi gözümün önünden gitmiyor

aramizda 10 gun var. bebekten bebege degisebilecek bisey ama en azindan artik baslara gore emme suresinin kisalmis olmasi lazim cunku hem iyice ogrendi nasil emecegini hem de daha kuvvetli cekmeyi. bizim suan 4-8 dk arasi emme suresi. arayi acarsan daha guzel emecektir. hem de biraz memeden uzaklasirsa sana bagimli olmaktan da uzaklasacaktir zamanla. bi dene bence. artik algilari acildi. ilgisini ceken biseyler oldukca meme akillarina bile gelmiyor. zaten 4. aydan sonra memeyi birakan bebeler buyuk ihtimal.bu sebeple birakiyor. dengeyi de iyi kurmak lazim :))

Ya biri bize yardım etsin gerçekten tükeniyorum bazen Ama az kaldı diyorum 2 ay sonra oturunca o zaman daha çok vakit gecirçek etrafıyla ınsllah tabi
Günden güne iyileşiyor aslında. Sebepsiz ağlamalar kalmadı iletişim artık baya var sohbet ederken tepkileri görebiliyosun ilgisini çekebiliyosun o yüzden 9 da bile uyusa şikayet etmicem aslında ama 11 de uyuyunca sana ait hiç zaman kalmıyor

Gündüz uykumuz malesef öyle ben bu bebenin uyku işini çözemedim ya . Bi yerde yanlış yapıyorum heralde diyorum artık :) . Uyuyor ama uykuda kalamıyor :)
Birkac gundur bizde de aynisi var: uyuyor ama uykuda kalamiyor. Oglen saat 12:30-15:00 arasi uyudu. Sonra kesik kesik 3 kez uyudu memede. Yatirinca kalkti. Uyuyamiyor bir turlu. Hala uyanik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…