2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ananas, yabanmersini cayi(dogadan’in poset cayi var) fayda saglamisti bana. Sana da sifa olsun insallah. Ama bir hap var ismini verebiliyor muyuz, emzirmeye zarari var mi bilmiyorum. Cok cabuk kesiyor rahatsizligi. Gecmis olsun.

hamileyken emiri gurultulu ortamda uyumaya alistiracagim derdim. simdi ise herkese sessiz olunaan uyanmasin diyorum:))
sabah kalktiktan sonra yeniden uyumasi saatler aliyor ve uyudugu zaman ben yorgunluktan bitmis oluyorum ve uyanmasin istiyorum.bi yandan da sese alissin istiyorum. sizde durumlar nasil?
buyuk cocugu olanlar icin sessiz ortam daha zordur sanirim.

Ay o günler gelsin inşallah:) Paytak paytak yürüsünler kumda çimende. Tombis tombis güneşte oynasınlar

insallllllah canim:)
ben en cok o gunlerin hayalini kuruyorum. bi de benim ekstra merakim var. emirin ayaklari alcida kaldigi icin yurume kismini daha merakla bekliyorum. aklima olumsuz seyler getirmek istemiyorum ama iste yine de geliyor.

Bizim kız şu an sadece çok ani ve yüksek sese tepki veriyor. Onun dışında konusuyoruz, müzik tv seslerine filan uyanmıyor.

insallllllah canim:)
ben en cok o gunlerin hayalini kuruyorum. bi de benim ekstra merakim var. emirin ayaklari alcida kaldigi icin yurume kismini daha merakla bekliyorum. aklima olumsuz seyler getirmek istemiyorum ama iste yine de geliyor.
Yok yok hiç olumsuz düşünme yalnız erkekler biraz geç yürürmüş.derler. hiç endişelenme.

"olunaan" diyerek ne kastettim ki
"olun laaaan" mi demek istedim acaba

Günlük yoğurt dendigini duymadım günlük sütten yapılması gerektiğini biliyorum ama, pastorize sütten.
Peynir yoğurt olarak kullanılabiliyor kızım da öyle kullanmıştım
Ne güzel bir haber verdiğinin farkında mısın şu an

Bildiğim kadarıyla yoğurt 3 gün verilebiliyor, cam rende de karartma yapmıyo

aslinda dogru soyluyosun da iste annelerin isi bir seylere takilmak:))
profil fotosu degisti bu arada:)
Aynen ya sürekli bir şeylere takılıp duruyoruz:) Zamanla öğreneceğiz ama her şeyi tecrübe ederek.
Evet emzirme challenge yapıyorum:)

Ben de sese alışsın diyenlere siz bakınca alıştırırsınız diyorum. Sanki bebek kolay uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…