2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Iyilik sağlık:) Tatilin tadını çıkarıyorum. Bol bol kitap okuyorum, uyuyorum. Gezmeye çıkıyoruz parka gidiyoruz.
Senden ne var ne Yok?
Annemin yanina her gidisimde sutum o kadar cok artardi ki; ev temizletmez, yemek yaptirmaz, cocugu alir parka goturur, bana bebekmisim gibi bakardi.. Cok olmadi geleli yanindan ama ozledim. Annene saygilar :)

Hepsi tamam da ordek yumurtasi nerden esti? Yedin mi hic ya da yiyen cocuklar mi duydun :)

Diger evde kullandigimiz klasik rendeler besinin degerini bozuyormus ve bazen paslaniyorlar o da zarar veriyormus. Cam saglikli, temizlenmesi kolay, istersen kaynatiyorsun temizlerken ve besin degerini de koruyor diye tercih ediliyor. Seramik ve porselini de var.

yoğurt ve peynir de yapısı değiştiği için sorun olmuyor

Acil şifalar canım. Geçecek. Üzme kendini. Bardağı yüksek kes değmesin beze pipi

Han bebekken tamamen sessizdi evimiz ve sese karsi cok hassasti. Hala oyle. Agâh da uyaniyor hemen. Biraz da yapi meselesi sanirim. Biz 4 kardesiz. Cok gurultulu cocuklar degildik ama sessiz de degildik. O baglamda benim sesli ortama uyum saglamam lazim ama hic oyle degil. Cok hassasim seslere karsi. Cok hafif uykum. Esiminse kendinden 10 yas kucuk bir kardesi var. sessiz ortamda buyumus ama suan herturlu ortamda uyur bana misin demez.

En iyisi öyle canım. Çok üzüldüm arkadaşının çocuğuna biz bile korkuyoruz bu bilinçli halimizle. Onlar için büyük travma.

Ben de sese alışsın diyenlere siz bakınca alıştırırsınız diyorum. Sanki bebek kolay uyuyor
Kesinliklee katılıyorum . Güç bela uyutuyorum. Tam odadan çıkacakken parkeden gelen o ses ve .. aman Allahım
Bide sese alıştıracakmışım . Nasıl olacaksa.

Gecmis olsun canim bu mevsimde var midir bulabilirmisin bilmiyorum ama kizilcik suyu cok iyi canim

Yok olmuyo canim sorun yok inek sutunden yogurt peynir yapip verebiliyosun

Canim blw yapmazsam pureye alisir gibi dusunme arada o kadar keskin bi cizgi yok yani once blendr yapabilirsin sonra catalla eziosun sonra et kofteye geciosun falan cignemeye alisiyo yani.Tabi herseyde oldugu gibi orda da kararli olmak onemli.Ogurucek bogulur gibi olucak sonra yutmayi ogrenicekler.

Ben hic sevmem bu donemi ama.6 ay-1 yas arasi cok zorlandim ben kizimda.Hic bise yemiyodu ve mamayla besleniyodu.Mutfagin ustu onlarca seyle doluyodu.Onu yemedi bunu yaptim bunu da yemedi sunu yaptimAy yogurdu ay kefiri Hadi ugrastin yaptin bi de yenilse

Yahu sizin minnoşlarda deniz gibi mi. Çocuğu düz yatırıyorum gece nezaman baksam yatağın enine doğru dönmüş bulıyorum. Ve o minnak ayaklarıyla tepine tepine üstünü açıyor
Ay ben bunu yeni gordum.. bir el agizda digeri de agizdakini destekleyecek gibi duruyor cikmasin disari diye. Bir yandan da yan dönmüs, dikmis ayaklari da. Komplike bir basari gostermis ki cok da farkinda ve mutlu. Masaallah paşaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…