2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben yoğurt ve peynir için süt stokluyorum sağıp onlarla yapacam

aslinda zorlaniyoruz desek de beslenme acisindan en rahat donem bu donem sanirim. hazir sut:)

hala ne yazmak istedigimi hatirlamadim
Dikkatli olun aman olabilir mi?

Hepsi tamam da ordek yumurtasi nerden esti? Yedin mi hic ya da yiyen cocuklar mi duydun :)
Yedim. Hamileyken getirdiler doğal yumurta diye. Severim de yumurtayı, kocamandı. Ama o koku, o çiğ sarı renk, Rabbiiim

Kesinliklee katılıyorum . Güç bela uyutuyorum. Tam odadan çıkacakken parkeden gelen o ses ve .. aman Allahım
Bide sese alıştıracakmışım . Nasıl olacaksa.
Evi yapan müteahhite ve evin önceki sahibine az mı sövdüm ben. Sorumlu kim bilmediğim için ikisine de sövdüm

Ay napim, kokuyordu

Ben yoğurt ve peynir için süt stokluyorum sağıp onlarla yapacam
Kendi sütünden mi? Yapan var mıymış hiç? Kaynatinca besin öğeleri kaybolmaz mi?
Onu inek sütünden yapacam sanırım yada bekleyince yoğurt oluyormuş ya ilk yoğurt nasıl oldu muhabbeti öyle düşünüyorum:)
Evrenin en mantıklı sorunlarından; ilk yoğurt nasıl oldu
Bekleyince yoğurt olmaz bozulur bence. İyice bir araştır ise girismeden önce.

yok o da degil canim:)
yazdim ve arkami donup kosar adim uzaklastim

Kaybolur ama ne kalsa kar :) sağıyorum arada zaten ne olur ne olmaz diye inşallah kullanmama gerek kalmazsa bu şekilde değerlendireyim diyorum

Kızlar belim iki gündür fena tutuldu, ağır bişey de kaldırmadım, gece bir uyandım belimden kıpırdayamıyorum. Kayınvalidem ilgileniyor bebekle, ben iki gündür kızımı kucağıma alamıyorum bile. Zar zor emzirebiliyorum.Şimdi yorgunluktan sızlandığım günleri düşünüyorum da ne büyük haksızlık etmişim kızıma.

bana da olmustu. korse taktim gecti. bence bebislerin agirligindan. gecmis olsun canim.

Selam kızlar, nasılsınız?kuzular nasıl? A AysheDuru canım sana da Durukuş' a da çok geçmiş olsun, küçük hanım inşallah tez zamanda iyi olur. M MrsAsli çok geçmiş olsun, çok zor olur idrar yolu enfeksiyonu, Allah yardım etsin. Biz bugün çok zor bir gün geçirdik. Efe sabah 7de uyanmıştı, o saatten beri hiç uyumadı , karnı tok, altı temiz ne zaman uyutmaya çalışsak 10 dakika bile sürmeden geri uyandı, çok yoruldum çoook...birkaç gündür o kadar hırslı, sinirli emiyor ki göğüslerim çok fena yara oldu, yeni doğduğunda bile böyle olmamıştı, atletin değmesine dahi tahammül edemiyorum memeler fora oturuyorum öyle..zor bir hafta geçirdim galiba stresten etkilendi kuzumbizden havadisler bu kadar miniklerin gözlerinden öpüyorum:)

Cnm neden kusuyor anlamadım? Bi de aksama kadar nasıl dayanıyordun ağrın olmuyor muydu? Benim sadece bir günlük isim var cnm tek gün için idare edeyim pompa almayayim dedim
yaz ayina denk gelmisti işe başlamam...sicaktan süt eksiyomuydu bilemiyorum...senin 1 günse ondan bi sorun olmaz ....

Acil şifalar canım. Geçecek. Üzme kendini. Bardağı yüksek kes değmesin beze pipi
Saol canim. Cok tesekkur ederim. Bugun daha iyiyiz cok sukur. Aynen baya yuksek kesiyoruz. Bide sunnet bezi diye bisey varmis. O ne ki ola?

Kesinliklee katılıyorum . Güç bela uyutuyorum. Tam odadan çıkacakken parkeden gelen o ses ve .. aman Allahım
Bide sese alıştıracakmışım . Nasıl olacaksa.
Valla aynen evin butun parkelerinin sessiz yerlerini ogrendim. Seke seke geziyorum evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…