2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bize de dr avmlerden ,kapalı kalabalık ortamlardan uzak durun dedi.rsv virüsü varmıs su aralar.bronsite ceviriyormus,o yüZden hırıltı artarsa mutlaka gelin dedi... ayy insanın aklı cıkar tabii ya,Allah korusun... gecsin de Allah bi daha yasatmasın
Herkes gercekten su ara cok dikkat etsin
Cok fena salgın var

Kizlar iyi aksamlar. Sabah bi gunaydin dedim sonra kayboldum malesef. Cok yogun bir gun gecirdim. Neler olmus bugun kac saattir okuyorum ancak bitirebildim.
Arkadaslar netin en buyuk problemi ( arch2401 soylemis zaten) jest mimik olmamasi. O yuzden yazilanlari yanlis anlamis olmamiz cok mumkun. Bende ilk okudugumda cok sasirmistim. Ama ustune gitmedim acikcasi. Simdi hepinizin gerilmesi beni cok uzdu.
Acikcasi burda en bastan beri varim ama aktif degilim. Bazen yazmak istiyorum bazende modum olmuyo yazmaya. Tabi boyle olunca her yazacagim seyi bin kere dusunuyorum acaba forumdakileri rahatsiz edermiyim diye.
S SapkaliA canim senden de cok sey ogrendim. Allah razi olsun. Bence buralarda kal ve yaz bize.
En son olarak da @deeploneliness in onerdigi kitabi (uykusuz anne kalmasin) herkesin okumasini tavsiye ederim. @deeploneliness saol canim tesekkur ettim. Bugun geldi ve ben bitirdim bile. Cok faydali bilgiler var.
Cok uzun oldu. Hepinizden ozur diliyorum

Kızlar annem atm ye 850 tlsini kaptırdi basina boyle birsey gelen var mi? Pzt sabah ilk isi bankaya gidecek musteri temsilcisi oyle dedi...

Yatır kaldır yöntemini uygulayan var mı? S sakyuz sen oyle mi egitim vermistin ogluna. Cok zor olsa gerek nasıl başa cıktınız . Bu gece resmen fragmanını yasadık biz bir türlu dalamadık uykulara.

Yatır kaldır yöntemini uygulayan var mı? S sakyuz sen oyle mi egitim vermistin ogluna. Cok zor olsa gerek nasıl başa cıktınız . Bu gece resmen fragmanını yasadık biz bir türlu dalamadık uykulara.
Sonuc? Uyudu mu canim? Lutfen uyudu de bana ve umutlarimi yesert nolur. Cunku dunden beri gece uykusuna dalamiyo oglum. Ve egitim icin uygun sartlari saglamama daha cok var. (Bende yatir kaldiri denicem)

Neyi anlatıyor canım uyku eğitimi mi? Bizimle de paylaşır mısın önemli kısımları

Neyi anlatıyor canım uyku eğitimi mi? Bizimle de paylaşır mısın önemli kısımları
Evet canim uyku egitiminden bahsediyor. Aglatmadan uyku egitimi diye geciyor kitapta hep zaten. Ben yapim geregi biraz hassasim. O yuzden aglatmadan bebegin kendi kendine uyumasini saglayan yontemleri okuyodum bayadir. Tracynin yatir kaldirini bulmustum en yakin olarak. Bu kitapta yatir kaldirin bir versiyonu gibi. Ama egitimin her basamagini ayri ayri anlatmis. Ne zaman egitim verilebilir? Ne zaman verilmemeli? Egitime baslarken ilk yapicagin sey ne? Nasil ilerlemelisin gibi. Benim telefonumdan foto yuklenmiyo. Keske yuklense isaretledigim kisinlari atacaktim okuyun diye. Ama atamiyorum o yuzden okumanizi tavsiye ederim diyebildm sadece.

Kızlar annem atm ye 850 tlsini kaptırdi basina boyle birsey gelen var mi? Pzt sabah ilk isi bankaya gidecek musteri temsilcisi oyle dedi...
Canim benim eşim bankacı ona sordum sıkıntı olmaz bankaya gittiğinde zaten o miktar orda kasa fazlası olarak görünür hallederler dedi çok sık oluyor zaten dedi

Ay kızlar bugün bitişik komşuya gittik.Girmemizle çıkmamız bir oldu resmen.Böyle bir ağlama gormedim ,aglamaktan bayılacaktı neredeyse.Bir de küçük bir çocukları var o bağırınca iyice korktu çok kötü oldu ya.Sizinkiler de böyle yapıyor mu yoksa bizimki yabanilesti mi?

bizimki de cocuk sesine asiri tepki veriyor ya. bi cocuk bagirdigi zaman cok korkuyor

Canim benim eşim bankacı ona sordum sıkıntı olmaz bankaya gittiğinde zaten o miktar orda kasa fazlası olarak görünür hallederler dedi çok sık oluyor zaten dedi
Allah razi olsun cnm nasil sakinlestirecegimi sasirdim cok uzuldu gecen ay kalbinde bir kist gibi bisey cikti valla bisey olacak sandim. Anne alamassan da ben veririm ne olur uzulme deyip durdum

Ya benim kızım da ses sevmiyor. Yani böyle bağırma, ani yüksek ses, çığlık... Yeğenim 2 buçuk yaşında. Kuzenini çok seviyor ve onunla oynamak istiyor. Ama çığlık atıyor mesela ipek şok arabası var çek-bırak onu fazla çekiyor hızlı hızlı ipek iptal dudaklar büzülüyor hemen. Bi de hep evdeyiz babası da ben de yumuşak ses tonuyla konuşuyoruz. Alıştığı desibeli aşan olursa korkuyor. Siyah sakallı insanlardan hoşlanmıyor mesela. Bir de farklı bir evi hiç sevmiyor. Ev kuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…