Recaaa ederim cnmOy hadi ya bunu bilmiyordum. Gerçi ek gıdada gözümü üstünden ayırmayı düşünmüyorum ama sağ ol ögrendigim iyi oldu bunu.
Ben anlamadim niye boyle birsey yazdigini rica etsem neyin üzerine yazdin açıklayabilir misin?
İlk bir hafta korkunçtu gerçekten.. özellikle geçen haftasonu.. bütün aile nöbet tuttuk.. herkes her yerdeydi.. madden de manen de çok hırpalandık.. Allah beterinden saklasın... doktor bana çok moral vermişti hep ama bugün heralde toparladı nasıl olsa diye daha açık konuştu.. bu arada gittiğimizde yine Duru’dan çok büyük olsalar da epey hasta çocuk vardı,, anneleriyle görüşürken anladım ki şu an direk İnfluenza’ya bakıyorlar klinikte artık.. demek ki iyice salgına dönüştü.. avm oyun parkı, kapalı kalabalık ortam vs uzun süre yok dedi, mümkün olduğunca izole yaşamaya devam edicekmişiz ki bu sene aynı virüsü kapmaz tekrar dediği halde.. o yüzden lütfen siz de çok dikkat edin, Allah biliyor kimsenin başına gelsin istemem.. özellikle de bu kadar küçük bebekte... geçen gün Ayşe’yi okula bırakmış dönüyordum, bakıcı aradı iki kere.. ilkinde ne zaman gelirsin dedi anladım bir tuhaflık olduğunu.. ikincide çabuk gel dedi ve arkadan Duru’nun sesi geliyordu.. tıkanmış, rengi mora dönmüş, aklı çıkmış kadının.. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile.. @elif_ay da biz de çok çektik , Allah sizinkilere göstermesin inşallah cnm .. kazasız belasız atlatalım şu kışı inşallah..
Biraz daha düzeldi gibi vücudu ama tam değil hala alerji testi için bekliyoruz vücudu çok kabarık olduğu için yapamadılarValla ben de çok takip etmiyorum canım ya Tuna nasıl oldu?
topic sahibi oldugun icin "eski kan" muhabbetine istinaden bi latifeydi :)Ben anlamadim niye boyle birsey yazdigini rica etsem neyin üzerine yazdin açıklayabilir misin?
Yaa kıyamam o kadar zamandır geçmedi mi hiç ya? Sen herhangi bir diyet yaptın mı peki?Biraz daha düzeldi gibi vücudu ama tam değil hala alerji testi için bekliyoruz vücudu çok kabarık olduğu için yapamadılar
Bende alinganlastim bugün galibatopic sahibi oldugun icin "eski kan" muhabbetine istinaden bi latifeydi :)
topic sahibi oldugun icin "eski kan" muhabbetine istinaden bi latifeydi :)
Sonuc? Uyudu mu canim? Lutfen uyudu de bana ve umutlarimi yesert nolur. Cunku dunden beri gece uykusuna dalamiyo oglum. Ve egitim icin uygun sartlari saglamama daha cok var. (Bende yatir kaldiri denicem)
Neyi anlatıyor canım uyku eğitimi mi? Bizimle de paylaşır mısın önemli kısımlarıKizlar iyi aksamlar. Sabah bi gunaydin dedim sonra kayboldum malesef. Cok yogun bir gun gecirdim. Neler olmus bugun kac saattir okuyorum ancak bitirebildim.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/blw-yontemiyle-ek-gidaya-gecis.1045535/
Arkadaslar netin en buyuk problemi (arch2401 soylemis zaten) jest mimik olmamasi. O yuzden yazilanlari yanlis anlamis olmamiz cok mumkun. Bende ilk okudugumda cok sasirmistim. Ama ustune gitmedim acikcasi. Simdi hepinizin gerilmesi beni cok uzdu.
Acikcasi burda en bastan beri varim ama aktif degilim. Bazen yazmak istiyorum bazende modum olmuyo yazmaya. Tabi boyle olunca her yazacagim seyi bin kere dusunuyorum acaba forumdakileri rahatsiz edermiyim diye.
S SapkaliA canim senden de cok sey ogrendim. Allah razi olsun. Bence buralarda kal ve yaz bize.
En son olarak da @deeploneliness in onerdigi kitabi (uykusuz anne kalmasin) herkesin okumasini tavsiye ederim. @deeploneliness saol canim tesekkur ettim. Bugun geldi ve ben bitirdim bile. Cok faydali bilgiler var.
Cok uzun oldu. Hepinizden ozur diliyorum
Evet canim uyku egitiminden bahsediyor. Aglatmadan uyku egitimi diye geciyor kitapta hep zaten. Ben yapim geregi biraz hassasim. O yuzden aglatmadan bebegin kendi kendine uyumasini saglayan yontemleri okuyodum bayadir. Tracynin yatir kaldirini bulmustum en yakin olarak. Bu kitapta yatir kaldirin bir versiyonu gibi. Ama egitimin her basamagini ayri ayri anlatmis. Ne zaman egitim verilebilir? Ne zaman verilmemeli? Egitime baslarken ilk yapicagin sey ne? Nasil ilerlemelisin gibi. Benim telefonumdan foto yuklenmiyo. Keske yuklense isaretledigim kisinlari atacaktim okuyun diye. Ama atamiyorum o yuzden okumanizi tavsiye ederim diyebildm sadece.Neyi anlatıyor canım uyku eğitimi mi? Bizimle de paylaşır mısın önemli kısımları
Canim benim eşim bankacı ona sordum sıkıntı olmaz bankaya gittiğinde zaten o miktar orda kasa fazlası olarak görünür hallederler dedi çok sık oluyor zaten dediKızlar annem atm ye 850 tlsini kaptırdi basina boyle birsey gelen var mi? Pzt sabah ilk isi bankaya gidecek musteri temsilcisi oyle dedi...
bizimki de cocuk sesine asiri tepki veriyor ya. bi cocuk bagirdigi zaman cok korkuyorAy kızlar bugün bitişik komşuya gittik.Girmemizle çıkmamız bir oldu resmen.Böyle bir ağlama gormedim ,aglamaktan bayılacaktı neredeyse.Bir de küçük bir çocukları var o bağırınca iyice korktu çok kötü oldu ya.Sizinkiler de böyle yapıyor mu yoksa bizimki yabanilesti mi?
Allah razi olsun cnm nasil sakinlestirecegimi sasirdim cok uzuldu gecen ay kalbinde bir kist gibi bisey cikti valla bisey olacak sandim. Anne alamassan da ben veririm ne olur uzulme deyip durdumCanim benim eşim bankacı ona sordum sıkıntı olmaz bankaya gittiğinde zaten o miktar orda kasa fazlası olarak görünür hallederler dedi çok sık oluyor zaten dedi
Ya benim kızım da ses sevmiyor. Yani böyle bağırma, ani yüksek ses, çığlık... Yeğenim 2 buçuk yaşında. Kuzenini çok seviyor ve onunla oynamak istiyor. Ama çığlık atıyor mesela ipek şokAy kızlar bugün bitişik komşuya gittik.Girmemizle çıkmamız bir oldu resmen.Böyle bir ağlama gormedim ,aglamaktan bayılacaktı neredeyse.Bir de küçük bir çocukları var o bağırınca iyice korktu çok kötü oldu ya.Sizinkiler de böyle yapıyor mu yoksa bizimki yabanilesti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?