2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aşkolsun seni kim dışlıyor ki, ben her seferinde yazmaya çalışıyorum valla.
Evet çok güzel bir gün.
Bundan sonra benim emojim olsun.
Çok sevdim. İpekle ilgili güzel gelişmeleri paylaşmaya çok korkuyorum ya ne zaman uyuyor desem uyumuyor

Sen sanki uzun zamandir buralardaymışsın gibi geliyor bana, kendi adıma dışlandığını hissettirdiysem özür dilerim. Forumun sahibi yok (bildiğim kadarıyla) Kazen dışında o yüzden hiç kendini dışarıda hissetme.

FarahFarah kendi adima, son 3 ayi bunun disinda birakarak konusuyorum(bu sure zarfinda ancak bana yazanlara cevap verebildim), bildigim konulara cevap vermeye calisiyorum. boyle hissetmende benim de payim varsa kusura bakma
hangi sehirdeydin sen?

ahaha ne kadar suruyor acaba uzun surmese bari :)))
1.5 yasina kadar dönem ama sanırım 1 yaşına doğru belki de daha erken bu ağza götürme azalıyor baya dişler gelsin de rahatlasinlar:)

Çocukluk arkadaşım değil ama olmasını isterdim bu fikri de yazdım tesekkurler:)
Uzun uzun anlatmışsin aklindakini çok teşekkürler bu fikri diğer güzel fikirlerin arasına yazıyorum hemen :)

Rica ederim cnm :)

Kızlar ya bu dışlanma olayı nerden cıktı? Kimse bu topige yazan hiç kimseyi asla dışlamadı. Her yeni yazana hoş geldin daha çok yaz dedik. Böyle düşüncelere kapılmayın. Buranın güzelliği bilmediklerinizi sormak, bildiklerimizi paylaşmak.

Bazen sorularınıza cevap alamamış olabilirsiniz ki bunu ben de çokça yaşadım. Ben de fikir sahibi isem cevap veriyorum ama bilmiyorsam cevap yazmıyorum. Siz de soru soranlara cevabı biliyorsanız yazın cekinmeyin lütfen.

Amin. Öncelikle doğuma girmeden evvel bizlere dua ettiğin için teşekkür ederim. Ama forumda genel bir kanı haline gelen bir durum bu 'ne zaman iyi birşey yazsam tam tersi oluyor'. Bunu demeyen kalmadı heralde. Burası da herkese açık bir sayfa olduğu için dışardan takip edip yazmayan arkadaşlar yavaş yavaş yazdıkça kendi adıma nazar eden arkadaş bumu acaba dedim. Sende son zamanlarda baya forumda aktif olduğun için sorumu sana yönelttim.

fazla söze gerek yok bence seviliyorsun net.
Bir anları digerini tutmuyor ki bu sapşiklerin iyi olsun da yeter ki bir sure daha paylaşma zamani gelir illaki.
Ben yapım geregi fazla konuskan bir insan degilim ve bu konularda S SapkaliA gibi deneyimli ve bilgili de degilim o yüzden hep arka planda kaldım. Ve tupe bebek topiginden geldigim icin biraz gec katildim buraya. Bir de benim hamileligimde buradaki hiç kimsede olmayan saglık sorunlarım oldu o yüzden bazi mesajlarima cevap alamadim. Ama ben bu konulara fazla takılan da bir insan degilim ben sizi seviyorum ve büyuk sevkle takip ediyorum keske daha cok sey bilsem de birilerine faydam dokunsa.
Ben arkadaşi teselli amacıyla yazmıstım onu. Ama insanlik hali herkes herkese cevap veremeyebiliyor kimseyi itham etmek degildi amacım yukarida da yazdıgım gibi. Bu tartismalari gormeden yazdım sonra okudum. Eger once okumus olsaydım hic yazmazdim zaten.
Estagfirullah ya ben tamamen kastetmeden demistim oyle. Yoksa kimse beni kotu hissettirmedi aksine iyiki varsinız sizi cok seviyor ve kendime yakın gorüyorum. Ben İstanbuldayım Sancaktepede.
FarahFarah dışlandığımı düşünüyorum gibi birşey dedi de ben mi kaçırdım? Seron44 den bahsediyor olabilir misiniz acaba? Çünkü Farah baştan beri yazıyor zaten..
Yok canım dıslanmak degil ama mesela sizin yeriniz ayrı yani baştan beri aktif olanlarin bana ilham veren annelerden. Gıpta ile takip ediyorum seni hatta bir ara yokken ozledim bile ama mesela ben bir ay yazmasam kimse cıkip demez nerdesin diye o da benim yabaniliğim

Yeni gelen ve sık yazan arkadaşlar içinde ŞapkaliA dikkatimi çekti ve sorumu ona yönelttim ne var bunda? Herkes düşündü okuyan birisi nazar ediyo heralde düzenimiz bozuldu bir daha iyi birşey yazmayalım buraya diye birbirimizi bile uyardık hatta yazma bak nazar değecek diye. Mesajlarımız Art arda olabilir kendisi gayet net tek tek alıntılayıp güzel bir üslupla açıklamasını yaptı. Gergin bir soru da yöneltilmedi. Sizin müdahaleniz gerginleşmeye sebep oldu. Ben böyle düşünüyorum

Aynen öyle bir anları bir anlarını tutmuyor İnşallah tamamen bir düzen oluşsa da ben de tüm hedeflediklerimi gerçekleştirmenin gururunu sizlerle paylaşsam ama korkuyorum
İnsan bildiklerini paylaşmaktan mutlu oluyor gerçekten. Her bebeğe fayda sağlamıyor olsa da teoride verdiğim bilgilerin birilerine faydalı olduğunu bilmek çok mutlu ediyor. Ben de burayı çok seviyorum ve yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Siz dediğin için cevap veriyorum ilk müdahale eden ben olduğum için.

5 kişi toplaşıp aynı şeyi yazınca tek kalana destek olmak istedim. Sokak kavgalarını bilirsin orada da çok kişi bir kişiye çullanınca dışarıdan görenler tek kalana destek olmak isterler, aynı mantıkla destek verdim ben de çünkü size öyle gelmemiş olabilir ama dışarıdan bakınca görünen şey tam olarak çullanmaydı. Hele ki hiç samimiyetin olmayan birine 'nazar değdirenlerden biri değilsindir umarım' lafı hiç de masumane görünmedi bana sabah okuyunca. Sen şimdi açıkladın ben her yeni gelen hakkında böyle düşünüyorum diye, ben de şimdi tamam dedim Çiğdem'in de düşüncesi buymuş art niyetle soylememis demek ki. Ama sabah hepsini bir arada okuyunca ve siz de hepiniz aynı şeyi 28 dakika içinde (evet ne yazdığınızı tekrar okumak için açtım baktim) peş peşe yazınca ve uzun zamandır hiç yazmadiginiz için de anlaşıp gelmiş olduğunuzu ve köşeye kıstırdığınızı düşündüm. Arch doğru söylüyor internette mimikler ve ses tonu olmadığı için yanlış anlaşılıyor. Meğer hepiniz iyi niyetle söylemişsiniz, bizim fesatlığımıza gelmiş. Pardon.

ben de sizin gibi neden gerildiniz ben aslinda espri yapmistim demek istiyorum ama kimi kandiriyoruz dimi? onun yerine sunu diyorum; ben de gayet net ve guzel bir uslupla rahatsizligimi dile getirdim ne var bunda? gerilecek bisey yok. ben de boyle dusunuyorum. ayrica nazar sadece uye olmayanlardan gizli gizli okuyanlardan mi degiyor? buna da ayrica gulerim.
yaa yakinsin ben de kartaldayim.

daha guzel anlatilamazdi valla greçın. uslubuna hayran oldugumu soylemis miydim? :))

Eğer niyetim 'çullanmak' olsaydı gördüğün manzara daha farkı olurdu. Bir meraktan ileri gelmiş mesajları dışardan okuyup yaptığınız yorumlar 'yüzünden' gergin ortam oldu ve SapkaliA da oluşan bu gergin ortamdan dolayı söylediklerimizi merakın ilerisinde ortamın ruhuna zarar verdiğini sandı. Emin olabilirsin ki bende birinin üstüne çullanmış kimi görsem müdehale ederdim lakin kullanmış olduğun sıfata uygun birşey değil bu. Fesatlık veya değil orasını bilemem ben kendimi ifade ettim içimde gayet rahat.

Espri yaptım mı dedim? Seni mi kaldıracağım? Sen kimsin pardon? Seni veya bir başkasını kandırmakla boşa vakit mi harcayacağım yapma lütfen bu kadar boş işlere kafa yoracağımı sanmayın. Dışardan müdahale etmezseniz muhatabın kendisiyle zaten konumuzu görüştük. Siz sadece konunun uzaması ve gerilmesine vesilesiniz. Daha evvel greçin de uyardı aman iyi birşey yazmayın nazara geliyoruz diye. Kendi içinizdeki tezatlıklara kahkahayla gülebilirsiniz.

Elini emmesine izin veriyorum canım.ilk zamanlar acır diye izin vermiyodum.çocuk elini ağzına götürmeyi unutmuştu.ağzına denk getiremiyordu.şimdi alıştı bütün elini sokuyor ağzına :)
Çok şükür hastalık belirtimiz yok :)

kendi kendine mudahele eder misin yoksa ben mi edeyim? zira mahalle kavgasina kosar gibi bi halin var suan. aha bu da kahkaham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…