Hic duymamıstim iyiki paylastin. Gerci oyle sarsmiyoruz cocugu ama acaba pışpışı fazla yapiyormuyuz diye de düsunmedim degil.
Aferim akıllı kıza. Emziksiz nasil devam ediyorsunuz peki hala elini agzina götürmesi yasak mı? O kadardan birsey olmaz herhalde ama insallah hasta olmaz.
Çok gecmis olsun neyseki fazla cıkmamıs. Ben bu ates konusunda hic tecrubeli degilim o yüzden yazamadim birsey gerci anca firsatim oldu yazmaya da. Tekrar olmaz herhalde.
Ya ben yanlis mi okuyorum tracynin yontemini acaba. Onda da aglatmiyo sankiDaha tebriklik olmadım malesef çünkü ataklardayız artı bizimde persembe aşımız var. Ama garantisi olsaydı bu Tracy teyzenin yöntemine daha sıcak bakabilirdim. Çunku bu ara herseye zaten ağlıyor.
lutfedip de lutfen yazdigin icin kibar oldugunu mu zannediyorsun? bazi seyler hakkinda fikir sahibi olmak icin icinde bulunmak sart degil gozlem yeterli. sen kimsin bu arada pardon?Espri yapmadığımı belirten ve içinde 'lütfen' kelimesi kullanarak cevapladığım mesaj nasıl oldu da sana mahalle kavgasını anımsattı bilemiyorum zira ben daha evvel hiç mahalle kavgasında bulunmadığım için bilememem normaldir. Ayrıca bana ne gibi bir MÜDAHALE!! edebilirsin çok merak içindeyim. Tezatlığına gülmen şaşırtmadı beni tebrikler
Niyetim senin de dediğin gibi konuyu uzatıp insanların canını sıkmak değil fakat mesajında yeni gelenler, yazmak isteyenler hakkında açıklama yapmışsın. Bu yaptığın bir algı yaratmadır ve ben bu şekilde bir algıya mahal verdiğimi düşünmüyorum. En başından beri yeni gelen arkadaşlarımıza karşı yazmamaları hakkında hiçbir şey çıkmadı benden. Niyetimde zaten bu değil. Niyet demişken neymiş benim niyetim sende bende biliyormuşuz merak ettim.Herkesin doğru gördüğü şeylerde içi rahattır ama bunun gerçekten doğru olup olmadığı tartışılır. Eminim Hitler'in de ari ırk peşinde yaptığı kıyımda içi rahattı ama keşke olmasaydı mesela. Sen de niyetin farkındasın ben de farkındayım o yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranmanin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Boşver en iyisi tartışmamak daha fazla. Zaten insanların huzuru yeterince bozuldu daha fazla kişinin daha uzun süre tadını kaçırmayacağım.
Ben sessiz takipçi olsam tekrar yazmaya cesaret edemezdim bugünden sonra, emeği olanlar içi rahat bir şekilde devam edebilirler hayatlarına.
Bizim kız da aynı, azıcık seste hemen panik oluyor. Hatta oyun oynuyoruz, bir şey yapıyor gülüyorum irkiliyor aniden, gözlerini açıp etrafa bakıyor nereden geldi bu ses diye. Sesin benden geldiğini ve guldugumu görünce rahatlıyor. Bu velet karnımda da böyleydi kuzeninin ambulansı çok yüksek sesle çalıştığı için her açılışta bir tur atardi içeride
Maşallah cnm,, çok sevindim işe yaramasına :) ben de başlayacağım yarın bir süre.. bıdık az emiyor bu ara,, o gerçekten hızlı etki ediyor :)Kizlar herkese iyi akşamlar bugün yogun bir gundu bizim için. Biraz erken olarak 5.ay kontrolumuz oldu çok şükür bu ay beni sevindirdi minigim. 910 gram almış doktorumuz çok iyi dedi geçen ay sınırda demişti ve çok üzüldüğümü yazmıştım burada bana destek olan tüm arkadaslara çok teşekkürlerbu ay upuuuzun bir regl dönemi rağmen çok şükür ki kilo alımı iyi yani sütüm iyi bunu ben A AysheDuru nun önerdiği vitamin bağladım çünkü farklı başka bişey yapmadım. A AysheDuru =
Bu arada malesef sünnet işimiz yine sekteye uğradı. Bugün baktığımız yer içimize sinmedi, araştırmalara devam. İzmir içn önerisi olan varsa almak isterim :)
Benimki de artık bağırtıdan güceniyor.. kendilerine kızıldığını sanarlarmış zaten bu dönemde.. ve aynı şekilde dün anneme gittik kaç haftadır ilk kez ve müthiş yadırgadı.. hem ağladı hem de hiçbir şekilde emmedi etrafa bakıp bakıp iç geçirmektenAy kızlar bugün bitişik komşuya gittik.Girmemizle çıkmamız bir oldu resmen.Böyle bir ağlama gormedim ,aglamaktan bayılacaktı neredeyse.Bir de küçük bir çocukları var o bağırınca iyice korktu çok kötü oldu ya.Sizinkiler de böyle yapıyor mu yoksa bizimki yabanilesti mi?
Ben demiyorum valla büyük bebesi olanlar diyor. Bize artık rahat yok
Neydi o bana da yazar mısın?
Maşallah cnm,, çok sevindim işe yaramasına :) ben de başlayacağım yarın bir süre.. bıdık az emiyor bu ara,, o gerçekten hızlı etki ediyor :)
Çoooook geride
geride mi kaldi o rahat gunler
Bizim ilk kaptığımız oymuş işte zaten, üstüne de diğer iki virüsBize de dr avmlerden ,kapalı kalabalık ortamlardan uzak durun dedi.rsv virüsü varmıs su aralar.bronsite ceviriyormus,o yüZden hırıltı artarsa mutlaka gelin dedi... ayy insanın aklı cıkar tabii ya,Allah korusun... gecsin de Allah bi daha yasatmasın
Herkes gercekten su ara cok dikkat etsin
Cok fena salgın var
Çoooook geridebunlar da güzel ama yorucu. Yorucu ama güzel :)
Çok dogru dedin sanal diye gerçek degil anlamını taşımıyor ve ben fazlaca duygusal bir insanım insanlarla hemen kaynaşamiyorum ama cok cabuk duygusal bir sevgi bağı kurabiliyorum kendi içimde. Tüp bebek forumundaki arkadaşlar aklımda çıkmiyor mesela listedekilerin hepsinin son mesajına bakıyorum ara ara hamile kalabildilermi doğum oldu mu diye ve hep dua ediyorum. Birbirimzi kırmadan saygıyla sevgiyle devam edebilsek hep keşke. Üzgün ayrılmasak.saol cnm, ben de öyleama sen bir ara yazmamıştın, farkedip sormuştum ben,, şimdi okuyunca hatırlarsın belki :) senin de yokluğun hissediliyor yani :)) ben çok başta yazıp sonra ayrılanları bile hatırlıyorum inan... mesela Kanada’dan yazan bir arkadaş vardı, hala merak ediyorum acaba bebeğe mi birşey oldu falan diye.. profillerine giriyorum, güzel birşey yazsınlar da sevineyim diye bekliyorum falan.. aslında cismen tanışmak şart değil, dediğin gibi insan özleyebiliyor sadece ismen tanıdığı birini bile.. bir şekilde dokunmuş oluyoruz birbirimizin hayatına çünkü :)
Teşekkurler bilgi için zaten pek rahat görünmüyordu ama cok kullanışlı diyorlardı.Ikea nin antilop sandalyesi mahkemelik kizlar bir bebek cok fena dusmuş devriliyormuş cok hareketli bebeler icin uygun degilmis sonra yenilik yapmislar ama bana eskisinin aynisi gibi gorunuyor antilop bacakli sandalyenin bacaklarinda tasarim hatasindan kaynaklanan bir durum
Ferber hariç hiçbiri ağlattığıni kabul etmiyor zaten ferber de kontrollü ağlattığıni iddia ediyor. Ama o çocuk ağlayacaksa kucakta da ağlıyor ya da benim kız öyle bilemedim bende.Ya ben yanlis mi okuyorum tracynin yontemini acaba. Onda da aglatmiyo sanki
Ne rahat gün gördük bana bir açıklayın ya. İlk başta 2 saatte bir uyanmaları gerekiyordu, gazları vardı sabahlar olmuyordu, arada küçük sevimli ataklar çizdiler tuvale, aşıları geldi günlerce huzursuz oldular, bir meme reddi yaşadık ki evlerden ırak, şimdi de bitmeyen bir ataktalar ben artık ne kadar sürdüğünü şaşırdım. Hani bu çocukların bize verdiği rahat günler
geride mi kaldi o rahat gunler
Kızlar geçmişe çok gidemedim.bugün burası çok gerilmiş üzüldüm.
Biz bugün ilk kahkahamızı attık
Gözlerim doldu çok güzeldi.hemen video çekip ölümsüzleştirdik :)
Solgar’ın bira mayası tableti cnm. B12 de var içinde,, o da önemli hamilelik ve emzirme döneminde zaten, her açıdan iyi yani :)Neydi o bana da yazar mısın?
Ay maşallah :) bir kere öğrendi ya tamamdır, durup durup gülecek şimdi :))Kızlar geçmişe çok gidemedim.bugün burası çok gerilmiş üzüldüm.
Biz bugün ilk kahkahamızı attık
Gözlerim doldu çok güzeldi.hemen video çekip ölümsüzleştirdik :)
Çok sevindim. Hiç eksik olmasın kahkahası hayatından
Ay maşallah :) bir kere öğrendi ya tamamdır, durup durup gülecek şimdi :))
İnsanın olduğu her yerde tartışmalar oluyor malesef.. bence mühim olan kimin haklı kimin haksız olduğundan ziyade kimin kırıldığıdır.. zaten haklılık fazlasıyla göreceli.. haliyle durumla eğlenmek yerine birbirini istemeden kırmış olan herkes minik bir özür dilese kimse de üzülmüş olmaz bence.. sevgi hissi birşey, müdahele edilemez belki ama saygı ciddi bir zorunluluk tabi.. sınırlarımızı aşmazsak dediğin gibi birbirimizi merak etmeye de yüzümüz olur her zaman.. senin de kavga gürültüyle beslenen bir insan olmadığın çok belli zaten; o yüzden kimseyi kırmayacağın gibi dilerim kimseye de kırılmazsın :)Çok dogru dedin sanal diye gerçek degil anlamını taşımıyor ve ben fazlaca duygusal bir insanım insanlarla hemen kaynaşamiyorum ama cok cabuk duygusal bir sevgi bağı kurabiliyorum kendi içimde. Tüp bebek forumundaki arkadaşlar aklımda çıkmiyor mesela listedekilerin hepsinin son mesajına bakıyorum ara ara hamile kalabildilermi doğum oldu mu diye ve hep dua ediyorum. Birbirimzi kırmadan saygıyla sevgiyle devam edebilsek hep keşke. Üzgün ayrılmasak.
Teşekkurler bilgi için zaten pek rahat görünmüyordu ama cok kullanışlı diyorlardı.
Ferber hariç hiçbiri ağlattığıni kabul etmiyor zaten ferber de kontrollü ağlattığıni iddia ediyor. Ama o çocuk ağlayacaksa kucakta da ağlıyor ya da benim kız öyle bilemedim bende.
Tamamen iyileşti mi bu arada canım?? Var mı sıkıntınız?Çok ama çok güzel yaa :)
Nasıl öğrendi,nasıl çıktı o sesler ondan hayret ettim :)
Devamı geldi evet.ilk önce babasına güldü.daha sonra bana güldü çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?