2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim gecti gitti cok sukur. ben de gecen sefer ates oldu diye tecrubelendim.

Daha tebriklik olmadım malesef çünkü ataklardayız artı bizimde persembe aşımız var. Ama garantisi olsaydı bu Tracy teyzenin yöntemine daha sıcak bakabilirdim. Çunku bu ara herseye zaten ağlıyor.
Ya ben yanlis mi okuyorum tracynin yontemini acaba. Onda da aglatmiyo sanki

lutfedip de lutfen yazdigin icin kibar oldugunu mu zannediyorsun? bazi seyler hakkinda fikir sahibi olmak icin icinde bulunmak sart degil gozlem yeterli. sen kimsin bu arada pardon?
sabahtan beri yormaya luzum gormedigin kafani biraz yorarsan tezatligima degil sana guldugumu de anlarsin.

Niyetim senin de dediğin gibi konuyu uzatıp insanların canını sıkmak değil fakat mesajında yeni gelenler, yazmak isteyenler hakkında açıklama yapmışsın. Bu yaptığın bir algı yaratmadır ve ben bu şekilde bir algıya mahal verdiğimi düşünmüyorum. En başından beri yeni gelen arkadaşlarımıza karşı yazmamaları hakkında hiçbir şey çıkmadı benden. Niyetimde zaten bu değil. Niyet demişken neymiş benim niyetim sende bende biliyormuşuz merak ettim.

Maşallah cnm,, çok sevindim işe yaramasına :) ben de başlayacağım yarın bir süre.. bıdık az emiyor bu ara,, o gerçekten hızlı etki ediyor :)

Benimki de artık bağırtıdan güceniyor.. kendilerine kızıldığını sanarlarmış zaten bu dönemde.. ve aynı şekilde dün anneme gittik kaç haftadır ilk kez ve müthiş yadırgadı.. hem ağladı hem de hiçbir şekilde emmedi etrafa bakıp bakıp iç geçirmekten

Bizim ilk kaptığımız oymuş işte zaten, üstüne de diğer iki virüs çocuk bir yere gitse neyse, abladan bu kadarı nasıl geçebildi aynı anda aklım almıyor.. beni bırak adam bile 25 senedir ilk defa gördüm diyor.. işte olmaz dememek lazım.. en iyisi bahara kadar sadece açık alana çıkarmak sanırım :)

Çok dogru dedin sanal diye gerçek degil anlamını taşımıyor ve ben fazlaca duygusal bir insanım insanlarla hemen kaynaşamiyorum ama cok cabuk duygusal bir sevgi bağı kurabiliyorum kendi içimde. Tüp bebek forumundaki arkadaşlar aklımda çıkmiyor mesela listedekilerin hepsinin son mesajına bakıyorum ara ara hamile kalabildilermi doğum oldu mu diye ve hep dua ediyorum. Birbirimzi kırmadan saygıyla sevgiyle devam edebilsek hep keşke. Üzgün ayrılmasak.
Teşekkurler bilgi için zaten pek rahat görünmüyordu ama cok kullanışlı diyorlardı.
Ya ben yanlis mi okuyorum tracynin yontemini acaba. Onda da aglatmiyo sanki
Ferber hariç hiçbiri ağlattığıni kabul etmiyor zaten ferber de kontrollü ağlattığıni iddia ediyor. Ama o çocuk ağlayacaksa kucakta da ağlıyor ya da benim kız öyle bilemedim bende.

geride mi kaldi o rahat gunler
Ne rahat gün gördük bana bir açıklayın ya. İlk başta 2 saatte bir uyanmaları gerekiyordu, gazları vardı sabahlar olmuyordu, arada küçük sevimli ataklar çizdiler tuvale, aşıları geldi günlerce huzursuz oldular, bir meme reddi yaşadık ki evlerden ırak, şimdi de bitmeyen bir ataktalar ben artık ne kadar sürdüğünü şaşırdım. Hani bu çocukların bize verdiği rahat günler
Hayır o sağlıklı olsun ben daha çekerim de rahat deyince içimi acıttınız, sırtımın kolumun belimin ağrısı dinmedi aylardır

İnsanın olduğu her yerde tartışmalar oluyor malesef.. bence mühim olan kimin haklı kimin haksız olduğundan ziyade kimin kırıldığıdır.. zaten haklılık fazlasıyla göreceli.. haliyle durumla eğlenmek yerine birbirini istemeden kırmış olan herkes minik bir özür dilese kimse de üzülmüş olmaz bence.. sevgi hissi birşey, müdahele edilemez belki ama saygı ciddi bir zorunluluk tabi.. sınırlarımızı aşmazsak dediğin gibi birbirimizi merak etmeye de yüzümüz olur her zaman.. senin de kavga gürültüyle beslenen bir insan olmadığın çok belli zaten; o yüzden kimseyi kırmayacağın gibi dilerim kimseye de kırılmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…