2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar herkese iyi akşamlar bugün yogun bir gundu bizim için. Biraz erken olarak 5.ay kontrolumuz oldu çok şükür bu ay beni sevindirdi minigim. 910 gram almış doktorumuz çok iyi dedi geçen ay sınırda demişti ve çok üzüldüğümü yazmıştım burada bana destek olan tüm arkadaslara çok teşekkürler bu ay upuuuzun bir regl dönemi gecirmeme rağmen çok şükür ki kilo alımı iyi yani sütüm iyi bunu ben A AysheDuru nun önerdiği vitamin bağladım çünkü farklı başka bişey yapmadım. A AysheDuru =
Bu arada malesef sünnet işimiz yine sekteye uğradı. Bugün baktığımız yer içimize sinmedi, araştırmalara devam. İzmir içn önerisi olan varsa almak isterim :)

Allah razi olsun cnm nasil sakinlestirecegimi sasirdim cok uzuldu gecen ay kalbinde bir kist gibi bisey cikti valla bisey olacak sandim. Anne alamassan da ben veririm ne olur uzulme deyip durdum
Olur mu hiç öyle şey canım hiç bir sorun çıkmaz onların ekranında görünüyor zaten atmde ne kadar olmasi gerektiği şu an ne kadar olduğu falan. Küçük şubede çalışmasina rağmen aksamlari çok duydum bu olay için arayan tanıdık kişileri. Sabah gelirsin hallederiz diyor zaten hep. Bu arada anneciğine selamlar canım geçmiş olsun..

Sagol cnm başimiza ilk defa geldi bir de cumartesi bugun sanssizlik iste

Sonuc? Uyudu mu canim? Lutfen uyudu de bana ve umutlarimi yesert nolur. Cunku dunden beri gece uykusuna dalamiyo oglum. Ve egitim icin uygun sartlari saglamama daha cok var. (Bende yatir kaldiri denicem)
Uyudu ama ben egitim niyetiyle yatırmadım. Benimde egitim icin sartları tamamlamama daha var. Ben kademeli olarak kötu alıskanlıklardan kurtulmaya calısıyorum sadece şu asamada. Çünku kucakta gezerek pışpışla hatta baya sallanmakla uyuyor ve dalmadan mümkunatı yok yatiramıyorum yerine. Bu akşam hazır banyo da yaptık sakinken en azindan gezmeden oldugumuz yerde ayakta uyuyalım ve derine dalmadan yatırayım dedim. Kademeli olarak devamında oturdugum yerde kucagımda ve direk yatakta olarak alıştırabilirsem cok iyi olur çünkü ne bel kaldı ne kol. Gezseysik daha kısa sureli ve daha az ağlayarak uyuyacaktı. Ama bir yerden başlamak lazım.
Ağlata sustura uyuttum insallah bebesi kaygılı bağlanmış vicdansiz ana olmamışımdır.

Tebrik ederim canim. Bende rezil haldeyim. Onceden memede uyuyodu. Simdi ayakta sallayarak. Dunden beri ayakta da uyumuyor. Napacagimi sasirdim. Pztsi asimiz var.

kendi kendine mudahele eder misin yoksa ben mi edeyim? zira mahalle kavgasina kosar gibi bi halin var suan. aha bu da kahkaham
Espri yapmadığımı belirten ve içinde 'lütfen' kelimesi kullanarak cevapladığım mesaj nasıl oldu da sana mahalle kavgasını anımsattı bilemiyorum zira ben daha evvel hiç mahalle kavgasında bulunmadığım için bilememem normaldir. Ayrıca bana ne gibi bir MÜDAHALE!! edebilirsin çok merak içindeyim. Tezatlığına gülmen şaşırtmadı beni tebrikler

Yüksek ses ve yabancı evlere bizim de çok büyük tepkimiz var canım.. Hatta genelde yüksek sesle konuşan bir komşumuz var. Kerem onun konusmasini bi kaç kez duyup ağlamisti. Şimdi o kadını görünce, kadın hiç konuşmasa bile, ağlama krizine giriyor

Herkesin doğru gördüğü şeylerde içi rahattır ama bunun gerçekten doğru olup olmadığı tartışılır. Eminim Hitler'in de ari ırk peşinde yaptığı kıyımda içi rahattı ama keşke olmasaydı mesela. Sen de niyetin farkındasın ben de farkındayım o yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranmanin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Boşver en iyisi tartışmamak daha fazla. Zaten insanların huzuru yeterince bozuldu daha fazla kişinin daha uzun süre tadını kaçırmayacağım.
Ben sessiz takipçi olsam tekrar yazmaya cesaret edemezdim bugünden sonra, emeği olanlar içi rahat bir şekilde devam edebilirler hayatlarına.

Bizim kız da aynı, azıcık seste hemen panik oluyor. Hatta oyun oynuyoruz, bir şey yapıyor gülüyorum irkiliyor aniden, gözlerini açıp etrafa bakıyor nereden geldi bu ses diye. Sesin benden geldiğini ve guldugumu görünce rahatlıyor. Bu velet karnımda da böyleydi kuzeninin ambulansı çok yüksek sesle çalıştığı için her açılışta bir tur atardi içeride

Çok komik bu bebeler ya

Bende bundan aldım.ikeanınkinden daha sağlam geldi ayakları.
Ama devrilmesinden çok korkuyorum.hiç güvenmeyerek aldım ama diğerleride çok pahalı geldi bize.
Bi kaç ay kullansın bakalım.sonra bakarız duruma göre

Tebrik ederim canim. Bende rezil haldeyim. Onceden memede uyuyodu. Simdi ayakta sallayarak. Dunden beri ayakta da uyumuyor. Napacagimi sasirdim. Pztsi asimiz var.
Daha tebriklik olmadım malesef çünkü ataklardayız artı bizimde persembe aşımız var. Ama garantisi olsaydı bu Tracy teyzenin yöntemine daha sıcak bakabilirdim. Çunku bu ara herseye zaten ağlıyor.

saol cnm, ben de öyle ama sen bir ara yazmamıştın, farkedip sormuştum ben,, şimdi okuyunca hatırlarsın belki :) senin de yokluğun hissediliyor yani :)) ben çok başta yazıp sonra ayrılanları bile hatırlıyorum inan... mesela Kanada’dan yazan bir arkadaş vardı, hala merak ediyorum acaba bebeğe mi birşey oldu falan diye.. profillerine giriyorum, güzel birşey yazsınlar da sevineyim diye bekliyorum falan.. aslında cismen tanışmak şart değil, dediğin gibi insan özleyebiliyor sadece ismen tanıdığı birini bile.. bir şekilde dokunmuş oluyoruz birbirimizin hayatına çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…