Olur mu hiç öyle şey canım hiç bir sorun çıkmaz onların ekranında görünüyor zaten atmde ne kadar olmasi gerektiği şu an ne kadar olduğu falan. Küçük şubede çalışmasina rağmen aksamlari çok duydum bu olay için arayan tanıdık kişileri. Sabah gelirsin hallederiz diyor zaten hep. Bu arada anneciğine selamlar canım geçmiş olsun..Allah razi olsun cnm nasil sakinlestirecegimi sasirdim cok uzuldu gecen ay kalbinde bir kist gibi bisey cikti valla bisey olacak sandim. Anne alamassan da ben veririm ne olur uzulme deyip durdum
Sagol cnm başimiza ilk defa geldi bir de cumartesi bugun sanssizlik isteOlur mu hiç öyle şey canım hiç bir sorun çıkmaz onların ekranında görünüyor zaten atmde ne kadar olmasi gerektiği şu an ne kadar olduğu falan. Küçük şubede çalışmasina rağmen aksamlari çok duydum bu olay için arayan tanıdık kişileri. Sabah gelirsin hallederiz diyor zaten hep. Bu arada anneciğine selamlar canım geçmiş olsun..
Uyudu ama ben egitim niyetiyle yatırmadım. Benimde egitim icin sartları tamamlamama daha var. Ben kademeli olarak kötu alıskanlıklardan kurtulmaya calısıyorum sadece şu asamada. Çünku kucakta gezerek pışpışla hatta baya sallanmakla uyuyor ve dalmadan mümkunatı yok yatiramıyorum yerine. Bu akşam hazır banyo da yaptık sakinken en azindan gezmeden oldugumuz yerde ayakta uyuyalım ve derine dalmadan yatırayım dedim. Kademeli olarak devamında oturdugum yerde kucagımda ve direk yatakta olarak alıştırabilirsem cok iyi olur çünkü ne bel kaldı ne kol. Gezseysik daha kısa sureli ve daha az ağlayarak uyuyacaktı. Ama bir yerden başlamak lazım.Sonuc? Uyudu mu canim? Lutfen uyudu de bana ve umutlarimi yesert nolur. Cunku dunden beri gece uykusuna dalamiyo oglum. Ve egitim icin uygun sartlari saglamama daha cok var. (Bende yatir kaldiri denicem)
Kızlar blw grubumuzu açtım hayirli ugurlu olsun link aşağida ek gida konusunda oradan devam edelim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...neleri-blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/
Tebrik ederim canim. Bende rezil haldeyim. Onceden memede uyuyodu. Simdi ayakta sallayarak. Dunden beri ayakta da uyumuyor. Napacagimi sasirdim. Pztsi asimiz var.Uyudu ama ben egitim niyetiyle yatırmadım. Benimde egitim icin sartları tamamlamama daha var. Ben kademeli olarak kötu alıskanlıklardan kurtulmaya calısıyorum sadece şu asamada. Çünku kucakta gezerek pışpışla hatta baya sallanmakla uyuyor ve dalmadan mümkunatı yok yatiramıyorum yerine. Bu akşam hazır banyo da yaptık sakinken en azindan gezmeden oldugumuz yerde ayakta uyuyalım ve derine dalmadan yatırayım dedim. Kademeli olarak devamında oturdugum yerde kucagımda ve direk yatakta olarak alıştırabilirsem cok iyi olur çünkü ne bel kaldı ne kol. Gezseysik daha kısa sureli ve daha az ağlayarak uyuyacaktı. Ama bir yerden başlamak lazım.
Ağlata sustura uyuttum insallah bebesi kaygılı bağlanmış vicdansiz ana olmamışımdır.
Espri yapmadığımı belirten ve içinde 'lütfen' kelimesi kullanarak cevapladığım mesaj nasıl oldu da sana mahalle kavgasını anımsattı bilemiyorum zira ben daha evvel hiç mahalle kavgasında bulunmadığım için bilememem normaldir. Ayrıca bana ne gibi bir MÜDAHALE!! edebilirsin çok merak içindeyim. Tezatlığına gülmen şaşırtmadı beni tebriklerkendi kendine mudahele eder misin yoksa ben mi edeyim? zira mahalle kavgasina kosar gibi bi halin var suan. aha bu da kahkaham
Yüksek ses ve yabancı evlere bizim de çok büyük tepkimiz var canım.. Hatta genelde yüksek sesle konuşan bir komşumuz var. Kerem onun konusmasini bi kaç kez duyup ağlamisti. Şimdi o kadını görünce, kadın hiç konuşmasa bile, ağlama krizine giriyorAy kızlar bugün bitişik komşuya gittik.Girmemizle çıkmamız bir oldu resmen.Böyle bir ağlama gormedim ,aglamaktan bayılacaktı neredeyse.Bir de küçük bir çocukları var o bağırınca iyice korktu çok kötü oldu ya.Sizinkiler de böyle yapıyor mu yoksa bizimki yabanilesti mi?
Herkesin doğru gördüğü şeylerde içi rahattır ama bunun gerçekten doğru olup olmadığı tartışılır. Eminim Hitler'in de ari ırk peşinde yaptığı kıyımda içi rahattı ama keşke olmasaydı mesela. Sen de niyetin farkındasın ben de farkındayım o yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranmanin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Boşver en iyisi tartışmamak daha fazla. Zaten insanların huzuru yeterince bozuldu daha fazla kişinin daha uzun süre tadını kaçırmayacağım.Eğer niyetim 'çullanmak' olsaydı gördüğün manzara daha farkı olurdu. Bir meraktan ileri gelmiş mesajları dışardan okuyup yaptığınız yorumlar 'yüzünden' gergin ortam oldu ve SapkaliA da oluşan bu gergin ortamdan dolayı söylediklerimizi merakın ilerisinde ortamın ruhuna zarar verdiğini sandı. Emin olabilirsin ki bende birinin üstüne çullanmış kimi görsem müdehale ederdim lakin kullanmış olduğun sıfata uygun birşey değil bu. Fesatlık veya değil orasını bilemem ben kendimi ifade ettim içimde gayet rahat.
Bizim kız da aynı, azıcık seste hemen panik oluyor. Hatta oyun oynuyoruz, bir şey yapıyor gülüyorum irkiliyor aniden, gözlerini açıp etrafa bakıyor nereden geldi bu ses diye. Sesin benden geldiğini ve guldugumu görünce rahatlıyor. Bu velet karnımda da böyleydi kuzeninin ambulansı çok yüksek sesle çalıştığı için her açılışta bir tur atardi içerideYa benim kızım da ses sevmiyor. Yani böyle bağırma, ani yüksek ses, çığlık... Yeğenim 2 buçuk yaşında. Kuzenini çok seviyor ve onunla oynamak istiyor. Ama çığlık atıyor mesela ipek şokarabası var çek-bırak onu fazla çekiyor hızlı hızlı ipek iptal dudaklar büzülüyor hemen. Bi de hep evdeyiz babası da ben de yumuşak ses tonuyla konuşuyoruz. Alıştığı desibeli aşan olursa korkuyor. Siyah sakallı insanlardan hoşlanmıyor mesela. Bir de farklı bir evi hiç sevmiyor. Ev kuşu
Ben eski bankaciyim.boyle durumlarda atm kasasi fazla verir pazartesi sabah tespit edilir.hicbir sorun olmazKızlar annem atm ye 850 tlsini kaptırdi basina boyle birsey gelen var mi? Pzt sabah ilk isi bankaya gidecek musteri temsilcisi oyle dedi...
Çok komik bu bebeler yaHerkesin doğru gördüğü şeylerde içi rahattır ama bunun gerçekten doğru olup olmadığı tartışılır. Eminim Hitler'in de ari ırk peşinde yaptığı kıyımda içi rahattı ama keşke olmasaydı mesela. Sen de niyetin farkındasın ben de farkındayım o yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranmanin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Boşver en iyisi tartışmamak daha fazla. Zaten insanların huzuru yeterince bozuldu daha fazla kişinin daha uzun süre tadını kaçırmayacağım.
Ben sessiz takipçi olsam tekrar yazmaya cesaret edemezdim bugünden sonra, emeği olanlar içi rahat bir şekilde devam edebilirler hayatlarına.
Bizim kız da aynı, azıcık seste hemen panik oluyor. Hatta oyun oynuyoruz, bir şey yapıyor gülüyorum irkiliyor aniden, gözlerini açıp etrafa bakıyor nereden geldi bu ses diye. Sesin benden geldiğini ve guldugumu görünce rahatlıyor. Bu velet karnımda da böyleydi kuzeninin ambulansı çok yüksek sesle çalıştığı için her açılışta bir tur atardi içeride
Bende bundan aldım.ikeanınkinden daha sağlam geldi ayakları.Ya ben hafif oldugu icin kolay devrilebiliyor die duymustum hatta bi ara toplatılacak die söylenti vardı.
Biz mesela yegenimde kullanmıstık bi süre ama ondayken diger mama sandalyesindeki gibi bıkarıp bi yere gidemiyorduk.digeri peg prego nunkiydi agır biseydi yani,en azından diger odada kısa bi isin varsa halledebiliyosun ondayken.
Bu arada jokerde aynı o modelde tripper marka diye 50tl ye var,biraz daha iyi gibi ikea nınkinden.aklınızda olsun hatta fotosunu gonderiyorum
Daha tebriklik olmadım malesef çünkü ataklardayız artı bizimde persembe aşımız var. Ama garantisi olsaydı bu Tracy teyzenin yöntemine daha sıcak bakabilirdim. Çunku bu ara herseye zaten ağlıyor.Tebrik ederim canim. Bende rezil haldeyim. Onceden memede uyuyodu. Simdi ayakta sallayarak. Dunden beri ayakta da uyumuyor. Napacagimi sasirdim. Pztsi asimiz var.
fazla söze gerek yok bence seviliyorsun net.
Bir anları digerini tutmuyor ki bu sapşiklerin iyi olsun da yeter ki bir sure daha paylaşma zamani gelir illaki.
Ben yapım geregi fazla konuskan bir insan degilim ve bu konularda @SapkaliA gibi deneyimli ve bilgili de degilim o yüzden hep arka planda kaldım. Ve tupe bebek topiginden geldigim icin biraz gec katildim buraya. Bir de benim hamileligimde buradaki hiç kimsede olmayan saglık sorunlarım oldu o yüzden bazi mesajlarima cevap alamadim. Ama ben bu konulara fazla takılan da bir insan degilim ben sizi seviyorum ve büyuk sevkle takip ediyorum keske daha cok sey bilsem de birilerine faydam dokunsa.
Ben arkadaşi teselli amacıyla yazmıstım onu. Ama insanlik hali herkes herkese cevap veremeyebiliyor kimseyi itham etmek degildi amacım yukarida da yazdıgım gibi. Bu tartismalari gormeden yazdım sonra okudum. Eger once okumus olsaydım hic yazmazdim zaten.
Estagfirullah ya ben tamamen kastetmeden demistim oyle. Yoksa kimse beni kotu hissettirmedi aksine iyiki varsinız sizi cok seviyor ve kendime yakın gorüyorum. Ben İstanbuldayım Sancaktepede.
Yok canım dıslanmak degil ama mesela sizin yeriniz ayrı yani baştan beri aktif olanlarin bana ilham veren annelerden. Gıpta ile takip ediyorum seni hatta bir ara yokken ozledim bile ama mesela ben bir ay yazmasam kimse cıkip demez nerdesin diye o da benim yabaniliğim
saol cnm, ben de öylefazla söze gerek yok bence seviliyorsun net.
Bir anları digerini tutmuyor ki bu sapşiklerin iyi olsun da yeter ki bir sure daha paylaşma zamani gelir illaki.
Ben yapım geregi fazla konuskan bir insan degilim ve bu konularda @SapkaliA gibi deneyimli ve bilgili de degilim o yüzden hep arka planda kaldım. Ve tupe bebek topiginden geldigim icin biraz gec katildim buraya. Bir de benim hamileligimde buradaki hiç kimsede olmayan saglık sorunlarım oldu o yüzden bazi mesajlarima cevap alamadim. Ama ben bu konulara fazla takılan da bir insan degilim ben sizi seviyorum ve büyuk sevkle takip ediyorum keske daha cok sey bilsem de birilerine faydam dokunsa.
Ben arkadaşi teselli amacıyla yazmıstım onu. Ama insanlik hali herkes herkese cevap veremeyebiliyor kimseyi itham etmek degildi amacım yukarida da yazdıgım gibi. Bu tartismalari gormeden yazdım sonra okudum. Eger once okumus olsaydım hic yazmazdim zaten.
Estagfirullah ya ben tamamen kastetmeden demistim oyle. Yoksa kimse beni kotu hissettirmedi aksine iyiki varsinız sizi cok seviyor ve kendime yakın gorüyorum. Ben İstanbuldayım Sancaktepede.
Yok canım dıslanmak degil ama mesela sizin yeriniz ayrı yani baştan beri aktif olanlarin bana ilham veren annelerden. Gıpta ile takip ediyorum seni hatta bir ara yokken ozledim bile ama mesela ben bir ay yazmasam kimse cıkip demez nerdesin diye o da benim yabaniliğim
Olmaz mıı?
6. Ay ve 9. Ay zor geçer derler sanırım dişle birleştiği için. Ne aşıları hatırlamıyorum ama bakmam lazım.
Ben demiyorum valla büyük bebesi olanlar diyor. Bize artık rahat yok
Amin cnm,nasıl gecti geceniz? Cıktı mı bi daha atesi
Bize dr 6. ile 12. Ay asilari zor demisti. Oncekiler ates yapmasa da onlar yapabiliyormuďBen demiyorum valla büyük bebesi olanlar diyor. Bize artık rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?