2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen bizde öyleyiz.Ben meme reddi yapıyor diye emzigi vermiyorum ama umurunda mi?Tabi ki hayır. Sen vermezsen de ben bulurum emerek bir şey diyor yine de uykusu gelene kadar yanasmiyor emmeye. Yüzüm, parmaklarim,kendi parmakları onun için bir emme aracı.Ya birde ben şu damak meselesini hiç anlamıyorum sanki alt damak hafif sis gibi ama beklenti içinde olduğumdan mi bana öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum.Yaşasın oral dönem !

tesekkure gerek yok canim dogru bildigimi yaptim ve bundan sonra da oyle yapacagim. sahsim adina burda olmandan mutluluk duyarim. onca mesgalenin arasinda firsat yaratip uzun uzun yaziyorsun, yardimci olmaya calisiyorsun. rahatsiz olan varsa okumasin gecsin. sen rahat ol

İyi ki varsın. Gerçekten çok keyif alıyorum yanıtlarını okurken. Kimsenin kimseden rahatsız olması söz konusu olamaz. Rahatsız olan da görmezden gelir yahut engeller olur biter. Sen üzme kendini lütfen.

ahaha ne kadar suruyor acaba uzun surmese bari :)))

Hemşehri deyip sevdik birbirimizi.Hiç düşündüğün gibi bir şey yok alınıp üzülme değerli bir insansın. Fark yaratiyorsun ve bu fark takdire şayan.Burada bir sürü farklı görüşten değerli anne var.Bunlarin oluşturduğu sentez öyle güzel ki.Sende ve buraya gelene yeni eski bütün anneler o mozaigi oluşturan en güzel taşlar.Hepimiz öyle yorucu dönemlerden geçiyoruz ki ve birde fıtri olarak uzulmeye sıkılmaya çok musaitiz.Annelik zor ve kutsal ama dostlukta çok önemli.Burada bunu güzelce oluşturduk lütfen sen ve herkes burada olsun.Zor günlerde birbirimize bizim gibi olanlara ihtiyacimiz var.

Bence başkaları seni “savununca” ortada savunulacak bir durum varmış gibi oldu.. yoksa çok kısa net kırıcı olmayan bir “bu kadar güzel yazdığın halde neden yazmadın merak ettik” sorusundan ibaret olay.. hani biri sormuş,, diğerleri de sormaya bahane arıyormuş gibi düşünülmesi yeterli, ötesi yok yani.. ki itiraf edeyim ben daha önce de kaç kez sorayım dedim sonra araya başka şey girdi hep.. yoksa ne dışlanması, ne münasebet.. bir kere sanal bir platform neticede,, aynı havayı bile solumuyoruz.. rahatsız olan olsa bile “oldum” denecek yer değil yani, okumazsın rahatsız olduğun insanı biter olay.. takılma daha fazla bence.. yine de kıymeti varsa özür dilerim kendi adıma tabi.. gerçekten merak ederek yazmış olmakla beraber kırılacağını hiç düşünmedim..

Cnm eski arkadaşınsa, yani çocukluk arkadaşınsa nostaljik kutular var; tavsiye ederim.. kardeşim almıştı da bayıldım ben.. eski şekerler vs, kutu yapmışlar.. hatta zamanın varsa kendin de oluşturabilirsin..

Canim öncelikle eskiden beri takipteysen biliyorsundur ki ben asla bir taraf olmam zaten topik sahibi oldugum icin taraf olmam da etik olmaz ki herzaman dengeyi koruyan kisiyimdir. Cunku oyle olmaz isem topik arap saçina döner. Burada hep belirttigim sey internet dilinin hep yanliş anlaşilabildigi konusudur ki Turkce dilinin ozelliğinden de kaynaklanıyor. zaten dikkat edersen ben ESKI yada YENI diye bir ayrim yapmadim. Kadinlar klubunde de dikkat edersen her uyenin profilinin altinda aktif uye mi yeni uye mi kidemli uye mi yazar bunun mantigi nedir ? Bunun mantiğı foruma verilen emek ile doğru orantilidir dikkat ederseniz her yorum sayisi ve begeni sayisi arttikca forum da puan veriyor :) Benim kidemli uye dediklerim basindan beri emek edip yazanlardir. Ama bu demek değil ki yeni katilan arkadaşlarimızi aramiza almiyoruz boyle bir durum tabiki yok. Evhamlihatunun yazdiginin bir espri mahiyetinde oldugu kanisindayim alinganlik yapmayalim arkadaslar bolca paylaşım olacak daha

Ben limonu hemen vermek istiyordum ya az tatsa ne olur ki :)
Bilmiyorum ama belki midesini yakabilir. Boşver hemen verme biraz alışsın yemek yemeğe ondan sonraver ters tepmesin.

Aslında gönül ister ki el emeği yap en güzel hediye el emeği olan ama bebeklerden vakit kalmıyor ki. Birisi daha demiş benzer bir şey ama ben de ilk bunu düşünmüştüm. Ya fotoğraf albümü yapabilirsin eski olanlardan hani şu fotoğrafın sayfa arasına sabitlendigi notebook mağazalarında bulabilirsin. Ya da fotoğraf çerçevesi yaparsın pano gibi daha küçük boyda 2-3 fotoğraf ve birlikte yaptığınız bir şeylerin anısı olabilir. Birlikte gittiğiniz tatilden bir taş veya sana onu hatırlatan bir şey. Orta boy derinliği olan bir çerçeveye yapabilirsin Ikea'da bulabilirsin çerçeveyi de. İkincisi sürekli duvarında durduğu için daha güzel olur göz önünde durur.

Çare uyku eğitimi bu durumda, ben de o dediğini okudum ve aklıma ilk uyku eğitimi şart demek geldi

Sen bir ruh falan bozmadın, böyle küçük şeyler olay oluyorsa ruh muhtemelen sem gelmeden bozulmuştur. Ben sessiz takip etmeni değil aktif yazmanı isterim çünkü yazdıkların insana güç veriyor cesaretlendiriyor. Hiç tanımadığım halde seni kendime benzettim biraz; yazım şeklini, uzun uzun açıklama yapmanı falan o yüzden hemen kanım kaynadı belki de. Umarım gitmezsin, gidersen de Han ve Agâh çok şanslı bunu onlara bir ara iletirsin büyüyünce. Greçın Teyze böyle diyor dersin
Dediğim gibi ben çok sevdim paylaşımlarını, devam edersin umarım

Test yapıldı ama çıkmadı bir şey, zaten bu yaştaki Bebeklerde çıkmıyor genelde. Doktor da diyet başlattı. Sizde durum nasıl?
Ben diyeti bırakmıştım.Bugün tekrar başladım.Kakasi mukuslu ve hemen benzini değiştirip,pisik önleyici surmene rağmen kizariyordu poposu bence kesinlikle süt alerjisi bende emin oldum artık.Birde alerjisi olan bebekler çok kilo alamiyorlarmis seninkinin kilosu normal mi?

Evet canım devam et en iyisi, belirtiler onu gösteriyor. Evet öyle deniyor ama bizde kilo normal ilerliyor çok şükür ama her an ivme tersine döner diye de korkmuyor değilim:)

Evet canım devam et en iyisi, belirtiler onu gösteriyor. Evet öyle deniyor ama bizde kilo normal ilerliyor çok şükür ama her an ivme tersine döner diye de korkmuyor değilim:)
Yok canım olmaz artık inşallah korkma.Bizimkininde kilosu normaldi ama geçen ay çok kustu kilosu su anda biraz geriledi.Aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil artık.Canım birde ben çayı boş icemiyorum yanında birşeyler olsun istiyorum.kuruyemiş yasak ama çekirdekten zarar gelir mi acaba

Hanımlar Duru emziği bıraktı hastalık sürecinde.. istemiyor, ben de zorlamıyorum.. çünkü herşeyi ağzına götürmesi dışında aman aman bir fark olmadı gibi geliyor bana.. yalnız Suavinex emzik almıştım hatırlarsanız, kötü bir tavsiyede bulunmuşum.. aventle birebir ve çocuk ayırmadı , fiyatı ve desenleri de daha iyi diye önermiştim ama içi yıkarken su doluyor, hatta sterilizatörde bile nemleniyor hafif.. inşallah sizinkiler öyle çıkmaz ama farketmeyen olduysa yazayım dedim. Ben çöpe attım farkedince çünkü.. ucunu sıkınca bile hala su kalıyor biraz; içim rahat etmedi..

Hiç düşünmemiştim ama alerjik olarak ağaçta yetişen kabuklu yiyecekler olarak geçiyor, ayçiçeği ağaç değil sanki, Yemeklerde ayçiçek yağı kullanıyor musun? O bi şey yapmadıysa çekirdek de yapmaz diye tahmin ediyorum. Bana bi şey olmaz gibi geldi ama yanlış yönlendirmek de istemiyorum:)

Hep zeytinyağı kullaniyorum hiç denemedim aslında.keşke forumda bir de çocuk doktorumuz olsa teorideki bilgileri de ona sorarız:)

ooo konu ne kadar uzamış gereksiz yere .canım benım merakım çok uzun yazıyorsun tek tek anlatıyorsun , açıklıyorsun .yanı buraya çok zaman ayırabılıyorsun anlamına geliyor bana göre ,seni yargılamıyorum yanliş anlama .yazdıklarından faydalananlarda oluyordur okumayıp geçenlerde .isteseydin daha öncede yazabılirdin diye dikkatımı çekti ve bu düşüncemi paylaştım ,Şen’de açıklama yapmışsın zaten . tecrübeli anneyle , teorikteki annemin farkı çok açık ortada ! Kırılma gücenme lütfen ...

Hic duymamıstim iyiki paylastin. Gerci oyle sarsmiyoruz cocugu ama acaba pışpışı fazla yapiyormuyuz diye de düsunmedim degil.
Aferim akıllı kıza. Emziksiz nasil devam ediyorsunuz peki hala elini agzina götürmesi yasak mı? O kadardan birsey olmaz herhalde ama insallah hasta olmaz.
Çok gecmis olsun neyseki fazla cıkmamıs. Ben bu ates konusunda hic tecrubeli degilim o yüzden yazamadim birsey gerci anca firsatim oldu yazmaya da. Tekrar olmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…