2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba canım ayseduru dan çnce cevap vereyim faydam dokunsun dedim bu hafta ayseduruda aldı deneyimledi woolnat internet sitesinde satışı yapılıyor bence kalitesine göre de fiyatı çok makul. Merinos yününden yapılmış ve kesinlşkle terletmiyor. Ayaklı olmasıda 6. Aydan sonra hareket özgürlüğü sağlıyor tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_6943.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6944.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
Bu konuda kesinlikle haklisin canm. Bende bundan korkuyorum. Ya kabul etmez ve cok aglarsa diye. Ama artik uyutamiyorum. Cok caresiz hossediyorum kendimi
Canım haklısın kim evladının ağlamsınıbisterkş ama eğitim vermediğindede uyutmaya çalıştığın süre zarfında sürekli ağlıyor ve ağlayacakta. Eğitimde sen ona kendi başına uyumayı öğreteceksin ve en fazla uykusu oturana kadar 14 gün ağlayacak sonrası güllük gülistanlık tabi bu benim fikrim. Zaten eğitimde ağlamasıda alışkanlıklarından vazgeçmek istememesi nedeni ile verdiği tepki olacak . Eğitimde benim oğlum ilk gün 20 dk ikinci gün10 dk üçüncü gün 5 dk ve bu ağlama süreleri giderek kısalıyor ve uyumayı öğrendiğinde birdaha uyuttuğunda hiç ağlamıyor.

. Canım en son 20 gün önce 7.200 gr dı komili 4 numara kullanıyorum ve çook memnunum komili den tavsiye ederim fiyatıda uygun

Sonunda komili kullanan biRiiii,bana bi arkadasım demisti ama o da kullanmadan duydugunu söylemisti iyi diye.
Bende ona gecmek istiyorum hem zeytinyaglıymıs diyorlar? Bir de prima ile aynı fabrika cıkıslı ama primadan daha iyi diyolar.bez degistitmeye de cekindim pişik fln olur diye.ama iyi diosun yaniii?

Saol canim. Insallah basaririm. Yoksa bende destek alirim buyuk bi ihtimal. Cok zor cunku boyle. Peki bisey sorabilir miyim? Pinar hanim egitime gece mi baslatti ginduz mu? Bide ilk uyutunca sonrasinda hep oyle mi uyuttun?

Ben woolnat.com dan aldım cnm. Muhteşem.. incecik saf merinos yünü. Hiç sentetik içermiyor (evdeki bütün tekstilciler hemfikiriz :), haliyle pofuduk uyku tulumları gibi terletmiyor ve giydirip çıkarması da çok kolay. S sakyuz cnm tavsiye etti saolsun, bayıldık :)

Merhaba kahraman anne:) Bayılıyorum senin mesajlarına tıpkı hikaye gibi okuyorum her seferinde.
Iki bebekle bu kadar pozitif ve enerjik olmana maşallah diyorum bir kez daha.
Kızım bu ay biraz daha duzene girdi. Vakit bulabiliyorum artık kendime. Kitap okuyorum filan. :) Senin serçe kuslar da düzene girerse biraz sen de yeniden kurtluga geri dönebilirsin.
Ek gıdada blw yapan ikiz annelerini çok görüyorum ve çok da memnun hepsi. Tabi bu öğürme mevzusu biraz stresli ama klasik beslenenden daha fazla değil boğulma riski. Vakit bulursan araştır biraz. Senin ve bebeklerin için en uygun yöntemi seçersin umarım.
Bu arada tukuruk saçmaları henüz tukuruklerini yutmayı ogrenemediklerindenmis:)

Günaydın hanımlar. Bişey soracağım benim en zorlandığım konulardan biri oyuncak temizliği. Yikanabilecek olanlar neyse de mesela dün kumaş kitap,kumaş top vs aldık bunları nasıl temizleyecegim? Sabunlu ıslak bezle silsem yeterli olur mu ki?

Kumaş ise çamaşır makinasına atsan olmaz mi?

Evet canım ben çok memnunum komiliden şu ana kadar en çok prima priium care prima aktif bebek be komiliden çok memnun kaldım. Ve komili fiyat olarak daha uygun onunla devam ediyorum. Bez zeytinyağlı evet ve hiç pişik be taşırma olayı olmadı.

Saol canim. Insallah basaririm. Yoksa bende destek alirim buyuk bi ihtimal. Cok zor cunku boyle. Peki bisey sorabilir miyim? Pinar hanim egitime gece mi baslatti ginduz mu? Bide ilk uyutunca sonrasinda hep oyle mi uyuttun?

Canım pınar hanım akşam uykusu ile başlatıyor . Ve evet ilk uyuduktan hep aynı yöntemle uyuttum asla başka yöntem kullanmadım.

Rica ederim memnun kalmana çok sevindim.

Sabunlu bezle silebilirsin ama ben direkt makinada sabun tozu ile yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…