Merhaba canım ayseduru dan çnce cevap vereyim faydam dokunsun dedim bu hafta ayseduruda aldı deneyimledi woolnat internet sitesinde satışı yapılıyor bence kalitesine göre de fiyatı çok makul. Merinos yününden yapılmış ve kesinlşkle terletmiyor. Ayaklı olmasıda 6. Aydan sonra hareket özgürlüğü sağlıyor tavsiye ederim.Evet canım, o yüzden gün içinde dinlenme şansım pek olmuyor..
Zaten uykusu tam acılırsa inan sabrım kalmıyor eşime devrediyorum görevi, deneyimlerimizi paylaşalım, bir de çok sıcak ve ya soğuk olması da uykuyu boluyor. Usumesin diye lahana gibi giydimemek lazim. Onerebilecegin bir uyku tulumu var mı?
Canım haklısın kim evladının ağlamsınıbisterkş ama eğitim vermediğindede uyutmaya çalıştığın süre zarfında sürekli ağlıyor ve ağlayacakta. Eğitimde sen ona kendi başına uyumayı öğreteceksin ve en fazla uykusu oturana kadar 14 gün ağlayacak sonrası güllük gülistanlık tabi bu benim fikrim. Zaten eğitimde ağlamasıda alışkanlıklarından vazgeçmek istememesi nedeni ile verdiği tepki olacak . Eğitimde benim oğlum ilk gün 20 dk ikinci gün10 dk üçüncü gün 5 dk ve bu ağlama süreleri giderek kısalıyor ve uyumayı öğrendiğinde birdaha uyuttuğunda hiç ağlamıyor.Bu konuda kesinlikle haklisin canm. Bende bundan korkuyorum. Ya kabul etmez ve cok aglarsa diye. Ama artik uyutamiyorum. Cok caresiz hossediyorum kendimi
. Canım en son 20 gün önce 7.200 gr dı komili 4 numara kullanıyorum ve çook memnunum komili den tavsiye ederim fiyatıda uygunSelam bebekleriniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz hanimlar
İyi pazarlar muti anaaaGünaydııın ahaliiii hayırlı pazarlar
. Canım en son 20 gün önce 7.200 gr dı komili 4 numara kullanıyorum ve çook memnunum komili den tavsiye ederim fiyatıda uygun
Saol canim. Insallah basaririm. Yoksa bende destek alirim buyuk bi ihtimal. Cok zor cunku boyle. Peki bisey sorabilir miyim? Pinar hanim egitime gece mi baslatti ginduz mu? Bide ilk uyutunca sonrasinda hep oyle mi uyuttun?Canım haklısın kim evladının ağlamsınıbisterkş ama eğitim vermediğindede uyutmaya çalıştığın süre zarfında sürekli ağlıyor ve ağlayacakta. Eğitimde sen ona kendi başına uyumayı öğreteceksin ve en fazla uykusu oturana kadar 14 gün ağlayacak sonrası güllük gülistanlık tabi bu benim fikrim. Zaten eğitimde ağlamasıda alışkanlıklarından vazgeçmek istememesi nedeni ile verdiği tepki olacak . Eğitimde benim oğlum ilk gün 20 dk ikinci gün10 dk üçüncü gün 5 dk ve bu ağlama süreleri giderek kısalıyor ve uyumayı öğrendiğinde birdaha uyuttuğunda hiç ağlamıyor.
7.5uz su an hala 3 kullaniyom ama 4e gececegim cok yakinda. Elimdekileri bitirmeye calisiyomSelam bebekleriniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz hanimlar
Ben woolnat.com dan aldım cnm. Muhteşem.. incecik saf merinos yünü. Hiç sentetik içermiyor (evdeki bütün tekstilciler hemfikiriz :), haliyle pofuduk uyku tulumları gibi terletmiyor ve giydirip çıkarması da çok kolay. S sakyuz cnm tavsiye etti saolsun, bayıldık :)Evet canım, o yüzden gün içinde dinlenme şansım pek olmuyor..
Zaten uykusu tam acılırsa inan sabrım kalmıyor eşime devrediyorum görevi, deneyimlerimizi paylaşalım, bir de çok sıcak ve ya soğuk olması da uykuyu boluyor. Usumesin diye lahana gibi giydimemek lazim. Onerebilecegin bir uyku tulumu var mı?
Zaten bir gelecek pir gelecek.. tutabilene aşkolsun :)Aynen öyle cnm,avmlerden kapalı ve kalabalık ortamlardan bi süre uzak durmak lazım...sunun surasında ne kaldı bahara 3-3,5 aycık diyelimmgeeell bahar geeellll :))
Nassın annem?İyi pazarlar muti anaaa
Merhaba kahraman anne:) Bayılıyorum senin mesajlarına tıpkı hikaye gibi okuyorum her seferinde.Şükür ki biriken sayfaları bitirdim güzel annelerforumun en güzel anneleri herkese merhaba
Öncelikle biriktikçe okuduğumu ve yetiştikçe de yazdigimi belirtmek isterim. Malum evde iki bebe, ayni anda çok aktif olamıyorum ama halen takipteyim. Yeni katılanlar var onları görmek de çok mutlu etti aslında çünkü herkesin farklı farklı bilgileri var ve hep söylerim, her yer için de geçerli ki "bilgi paylaştıkça güzel". @SapkaliA senin paylaşımların çok güzeldi gerçekten. Hoşgeldin diyecektim ki tatsız olaylar olmuş yazmayacağım demişsin üzüldüm inan, çünkü hem sıcak iletilerin hem de yardımsever bir tavrin vardı umarım tekrar görürüz. @_Bayankus_ sen hoş geldin sessiz takipçiler çoğalsın diye hep söylüyorum herkes yazmaya devam etsin ve burayı bırakmayın bak ben iki bebeyle bile gelmeye çalışıyorum diyorum. O yüzden dışlanmış hissetme lütfen. Ben her zaman yazamazsam da yazdigim zaman dışlanmış hissetmiyorum güzel insanlar var burada yaYeni gelen diğer arkadaşlar da hosgeldi ne iyi ettiler de geldiler.
A AysheDuru size çok üzüldüm inan ki, hem de cok cok uzuldum mesajlarini okurken icim gitti. çok çok geçmiş olsun minik fındık kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. Aynı şekildeSimge 84 size de çok geçmiş olsun hemen atlatirsiniz inşallah. Hicbirimizin kuzulari hasta olmasın ya tabi ayni zamanda da Allah dermansız dert vermesin.
G gunesli gunler Sana hayranlığım ve takdirim giderek artıyor eline koluna sağlık paylaşımların için çok ama çok kıymetli hepsi. Cok çok teşekkür ederim ben kendi adıma sana özel olarakDeli bir kitap kurduyken şimdi hiç vakit bulamıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. Bu yüzden de senin paylaşımlarını gördükçe acaip ışık oluyor bana ki şu ara benim de gündemimde blw var. Malum iki bebe ile önlerine koyup yeme operasyonu yapabilirsem çok rahat edeceğim. Ama korkularım da var açıkçası öğürme vs durumundan ötürü nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam şu an çok karışık okuyup, araştırıp beynimi karar aşamasına çekmeye çalışıyorum ona da vakit sınırlı biraz kaos hali anlayacagin
@Gretchen Grundler size de çok geçmiş olsun defne kuzusu senin sinirlerinle ve sabrınla sınav yapıyor görünen uzere ama geçecek diyelim evrene iyi enerji yükleyelim.Baştan beri senin de yorumlarina ve yazilarina hastayim hala da oyle devam ediyor bagimlilik yapiyosun bilesin. Gormedigim zaman ariyorum iletilerini. senin doktora daha gidemedim. Ben kendim için çocukların şu anki doktorunun hastanesinde cildiyeye randevu aldım ve ona gitmişken son bir şans daha verdim bide rota aşısının ikincisini de olalım dedim. Ama ne rota asisi olabildik (daha erken dedi vurmadı iki asi arası 56 günü geçmeliymiş bizimkisi 54 falandı) ne de verdiğim şansın bir kiymeti oldu maalesef ki. Bizimkilerde de inek sütü alerjisi çıktı sormak isterim nedir bu allerjik bünye ne kadar çok var, forumda bile bir suru kişiyiz ne oluyor böyle? Bizde şöyle oldu oğlumun yüzünde bazı zaman çıkan bazı zaman inen kabartı oluştu birden yüzünün iki yerinde oluyor hep aynı yerde ve her zaman patlamıyor. Mesela kuzum şu an karşımda uyuyor hiç birşey yok ama bir anda patlıyor bir anda geciyor. Kızımın da bacaklarında oldu ayni durum kurulukla beraber onun da başka bir yerinde yok. Doktor inek sütü alerjisi dedi mama alıyorlar sen diyet yapsan da mama inek sutunden oluyor ve keci sutu mamalari bu isi cozmuyor dedi. Ama gene de diyet yap bakalım alerjen ürünlerden uzak dur bi süre nasil oluyor takip edelim dedi. En kötü özel mamalar varmış rapor çıkarıyormuşsun devlet karşılıyormus ama şu anda o seviyede değilsiniz onda da yememe riskleri var tadı çok kötü normal mamaya göre dedi. Bildiğin aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık mevzusu bakalım ne yapacağız. Bu arada cildiyeye randevu aldım çünkü tam anlamıyla kel kalacağım. Saçlarım öyle böyle dökülmüyor. Avuç avuç hiç abartmıyorum kemoterapi görürsün de elinde topak topak kalır ya aynen öyle. Örnek kötü ama durum aynı. Doktor testler istedi sonucları alıp gideceğim haftaya tekrar bakalım.
@drucilla çok geçmis olsun ve hayırlı olsun. Doğumdan önce ben de erkenden sünnet yapıcaz diyip duruyordum ama şimdi itiraf ediyim biraz korkuyorum.babamız da hemen yapalım aradan çıksın diyor araştırmaya başladım bakalım.
Biz de son güzel havaları değerlendirip kendimizi dışarı atıyoruz sürekli. Sokağa çıkarken hazırlanma sürecimiz evlere şenlik görmeniz gerek
Dördüncü ay aşılarını oğlum oldu kızınkine vakit var daha ikinci ay da zor geçmişti gene zor geçti ateş 38.5 ları buldu şükür paranox la seviye indi. Bakalım kızda nasıl olacak. A bu arada oğlum 5 kilo oldu teyzelerikızım henüz 4,5 büyüyoruz şükür.
Uyku eğitimi konuşulmuş ne yapicam bilemiyorum aynı beşikte yatıyorlar hala ve birbirlerini uyandırmaya başladılar özellikle gece (gündüz uykusu bizde zaten 20 yada 30 dakkalık tilki uykusu olduğu icin özellikle gece ) ayni anda uyanıyorlar bu yüzden ve tadından yenmez oluyor. Biri emerken diğeri onu beklemek istemiyor , meme vermeden mama vermek istemiyorum hani iyice memeden uzaklasmasinlar zaten aralari hos degil diye. aynı anda emzirmeyi beceremiyorum zira meme savaşları bizde de var sekiz çeşit şekilde meme veriyorum vermeye çalışıyorum. Pozisyon değişe değişe ne yeseler kar şeklinde kız da zaten hala silikon ucla emiyor artık o konuda saldım çayıra mevlam kayıra emsin de nasıl emerse emsin durumu.
Yani durumlar böyle bir geliyorum sayfanın tamamını kaplıyorum ve daldan dala atlayarak anlatıyorum farkindaysaniz konu bütünlüğü sifir affedin artikçünkü okuyup da hatırladıklarımi isik hiziyla yazayim istiyorum zira biri her an kalkacak da yazmama tas koyacak gibi geliyor hep. Boyle de denk geliyor çünkü bazen yetisiyorum tam yazayım diyorum bir şey çıkıyor kalıyor siz gene arayı açıyorsunuz. Hâlbuki daha yazacagim çok şey var aslında ama cok yer kapladim dişler çıkmış ona da hayırlı olsun diyeyim bitirirken. Bizde de kızımda yüksek oranda tukuruk salya vs var önlük tuketimimiz en üst noktada başka türlü çözemedim maalesef dakka başı kıyafet demişsem o kadar yani. Oğlan da da vardı ama onun azaldı şükür kızınki hiç hız kesmeden devam ediyor.
Neyse gene yazacagim insallah hepinizin pitirciklarini opuyorum ayaciklarindan. Hep güzel kalin, keyifle, mutlulukla kalin
Kumaş ise çamaşır makinasına atsan olmaz mi?Günaydın hanımlar. Bişey soracağım benim en zorlandığım konulardan biri oyuncak temizliği. Yikanabilecek olanlar neyse de mesela dün kumaş kitap,kumaş top vs aldık bunları nasıl temizleyecegim? Sabunlu ıslak bezle silsem yeterli olur mu ki?
Sonunda komili kullanan biRiiii,bana bi arkadasım demisti ama o da kullanmadan duydugunu söylemisti iyi diye.
Bende ona gecmek istiyorum hem zeytinyaglıymıs diyorlar? Bir de prima ile aynı fabrika cıkıslı ama primadan daha iyi diyolar.bez degistitmeye de cekindim pişik fln olur diye.ama iyi diosun yaniii?
Saol canim. Insallah basaririm. Yoksa bende destek alirim buyuk bi ihtimal. Cok zor cunku boyle. Peki bisey sorabilir miyim? Pinar hanim egitime gece mi baslatti ginduz mu? Bide ilk uyutunca sonrasinda hep oyle mi uyuttun?
Günaydın hanımlar. Bişey soracağım benim en zorlandığım konulardan biri oyuncak temizliği. Yikanabilecek olanlar neyse de mesela dün kumaş kitap,kumaş top vs aldık bunları nasıl temizleyecegim? Sabunlu ıslak bezle silsem yeterli olur mu ki?
Sirkeli su ile sileceksin cnmÖtecek yeri var canım kitabın, topun da içinde cingirak var bi de üzerlerinde yikanmaz uyarısı var korktum bozulur diye. Alıntı yapmayı unutmuşum G gunesli gunler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?