2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba sakyuz,
Teşekkürler.

nasil dayaniyorsun?
Ben de şaşıyorum kendime açıkçası ama mecburum ve galiba bu mecburiyetten dolayı Defne'yle ilgilenirken ağrım aşırı olmuyor. O ne zaman uyusa, ben yatağa yatsam ya da eşim alsa çocuğu sanki 1 saattir kucağında emzirip taşıyan oynayan ben değilmişim gibi yığıliveriyorum ağrıdan. Şimdilik vücudun savunma mekanizması diye düşünüyorum ama uzun süre böyle savunmaz diye de korkuyorum açıkçası. Gelecek aydan itibaren kontrol için doktor doktor gezmeyi planlıyorum ilk hedefim ortopedi. Bu sirt bel bacak ayak ağrısı beni öldürüyor. Gerçekten yaşlandım gibi hissediyorum.

kendini mi anlattin beni mi
hele son cumle

emirle ilgilenirken cok oluyor agrim malesef.

duzlesme var boynumda. emir cok agir olmamasina ve emzirirken kolumun altini desteklememe ragmen (4.5 kg) bitiyorum. hele bir de emmiyor ve kendini surekli geri atiyor ya
egzersizlerim var onlari.yapiyorum ama yine kucagima alinca ayni.

Hadi bakalım. Hayırlısı o zaman :) ben de fame city zamanlarında bile gidiyordum oraya. İnşallah güzel bir şey çıkar da bize de alternatif gezmelik yer olur :))
Amin cnm,, inşallah :) yeşilköye gidiyo musunuz? Biz bu yaz röneparkı çok sevdik, önümüzdeki yaz da Allah izin verirse haftada 2-3 gideriz diye hayal ediyorum :)

annene bu duygunu soyleyip belli etmedin belki bilemiyorum ama icinde bir kirginlik oldu mu peki canim?
cevaplamak zorunda degilsin.
Yok cnm hiç kırılmadım,, huyunu biliyorum çünkü.. bir de kardeşimden ziyade benimle çok uğraştı hep.. yorduk kadını yani.. zaten yıllarca anadolu yakasında oturdu babamın ailesine yakın diye,,, sonra teyzeme yakın olsun istedi bu tarafa taşındı.. şurada 4-5 sene anca oldu.. gitsin gezsin tozsun hayatına baksın istiyorum.. bir iki yurtdışına gitmeye başlamıştı, kuzenleriyle kısa tatiller falan.. benim hamilelikler doğumlar derken onlar da azaldı diye bile üzülüyorum hatta.. ama tabi birini çalıştıracak imkanımız olmasaydı, yahut ben hemen çalışmak zorunda olsaydım bakardı biliyorum.. yine de kayınvaliden de baksın biraz diye söylenebilirdi arada sanırım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…