2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim kizima 3 taşına kadar annem baktı sonra krese verdik. O zmaan ücretsiz e çıkamamistim. Ama sjmdi en az 1 yıl allahın izniyle ben bakicam ogluma . Kizim hala krese gidiyor cumartesileri evde baba calisiyor biz kahvaltidan annemlere geçiyoruz . Bütün günü orda geçiriyoruz. İkisiyle ilgilenemiyorum . Anne desteği olmadan imkansız geliyor bana .allah başımızdan eksik etmesin .

bebekler gulmeyi anneden ogrenirlermis daha cok.
bazen emir gozlerimin oyle icine bakiyor ki sanki gül der gibi. gulunce o da basliyor gulmeye

Onu çözen varsa bir adım ileri çıksın alnından öpücem

Bazı bebekler şanslıdır doğuştan eğitimli gibi uyumayı bilirler ve giç anneyi babayı yormazlar ama bazı bebeklerde özelikle çok gazlı ve kolik bebekler sallamdıklarında rahatladıkları için aileler onlarındahatlatmak adına sallarlar ve bebek sallanmadan uykuya dalamaz hale gelir ve kendi başına uyumayı öğrenemez sallanma desteiğinş ister ama şöyleki gazlı ve kolşk bebeğin zorluğunu da yaşamayan bilemez ne gaz ilacı fayda eder nede başka şey en iyi gelwm şey yine sallamak ve banyodur. Benim ilk oğlum kolikti 3 ay ne çektiğimi bir ben bilirim bir allah. O yüzden arkadaşlar destekle uyıyan bebel desteksiz kendi kendine uykuya dalmayı bilmediği için zor uykuya dalar çok sık uyanır ve uymak için destek ister çözümü de uyku eğitimidir.

cozen ciksin ortaya
saklama kendini

Uyumayı bilmedikleri destekle uyumaya (salllama,kucakta,memede) alıştıkları için çözüm =uyku eğitimi

danismanligi nasil veriyor?
yani burdan herkese cevap mi veriyor?
yoksa genel hatlari soyleyip egitim icib ucret mi aliyor?

Genel hatları ile yardımcı oluyor ama danışmanlık almak iatediğinde iletişime geçiuorsun sana fiyat ve içweik bilgilendirmesi veriliyor. Karar verirsen almaya senden bebeğinin 3 günlük uyku güncesini istiyor (nerede nasıl uyudu kaç dk uyudu nekadar uyandı ) gibi ona göre bebeğinin ayına uygun beslenme ve uyku planını yapıyor ve başlyorsun eğitime 14 gün sürüyor.
arch2401 canim ek gida/uyku egitimini duzeltilmise gore mi kronolojige gore mi yapiyoruz biz?

Düzwltilmişe göre cAnım

0-6 yaş arası verilen eğitim çocuğun tüm hayatını şekillendirecek. Bu yüzden çok hassas bir dönemdeyiz aslında.

Eklentiler

• 2017-12-20-15-49-45.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 38

tek basina da mecbur kalinca illlllaki bakarsin ama fazlasiyla yipranmis bir kadin kalir geride bence. deneyimli annelerden "ben ne ruhsal ne fiziksel hic yiprandim yine olsa yine kendim bakarim" diyen varsa sadece helal olsun der susarim

insan hayatinda 2 3 sene nedir ki!
yardimlarla bu zamani asacagiz insallah.

sanslisin canim,keyfini cikar. allah basindan eksik etmesin.

Sağol bilgi verdiğin için :)

sagol canim hepsini cevaplamissin:)

duzeltilmise gore olunca gec kalmam insallah.

su uykusuz anneyi bi okuyabilseydim vakit bulup en azindan gunduz uykusunu denedim yavas yavas. uyumadan nasil buyuyecek bu bebe:))

çok gülmesin çok ağlar sonra annesi.
Ben de duymadım ya genelde hep çocuğu bol bol güldürün diyor pedagoglar.
Bu arada çocuk gelisimciymissin ne güzel. Yorumlarını daha sık okumak isterim kendi adıma .
Sürekli girmeye çalışıyorum ama firsatim olmuyor. bazen konuları yakalayamiyorum birşey yazacak oluyorum konu değişmiş oluyor bir de benim bebiş küçük burdakilere göre bir konu tartışılırken biz daha o aşamaya gelememiş oluyoruz
Ama elimden geldiğince yazıyorum ve buradaki arkadaşların hepsini dert ortağım olarak görüyorum bazen yazılanları okuyarak rahatlıyorum bebişler büyüdükçe daha rahat yazarız inşallah

bebekler gulmeyi anneden ogrenirlermis daha cok.
bazen emir gozlerimin oyle icine bakiyor ki sanki gül der gibi. gulunce o da basliyor gulmeye
Bakıştan bile anliyorlar demi. Çok tatlılar ya. Ben kızıma hicbir şey demeden bakıyorum ole saf saf bazen başlıyor gülmeye o gülünce ben de başlıyorum tabi

Tavsiyem başvurulara erken baslaman. Hemen cagirmiyorlar zaten görüşmeye çoğu firma çağırsa da işe alım süreci uzun oluyor özellikli bir departman için ya da aşırı kalifiye bir personel değilsen.

Evet gülmek kişiliğini etkiler bu yaşta ama kötü etkilemez bence.
Bir arkadaş daha yazmış ama güleryüzlü birey olması için çocuğun gülmeyi görmesi ve güldürülmesi gerekiyor bebekken. Hem mutlu olduğu için gülüyor neden kötü olsun ki. Babanın böyle söylemekteki nedeni ne, söyledi mi?

Ezgicim geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun tekrardan..

E ezgi80 merhaba arkadaşım çok geçmil olsun allah şifa versin sana.

Çok geçmiş olsun cnm bebişler hasta, anneler hasta, kızın öğretmeniyle toplantımız vardı bugün, orada öğrendim ki okullu çocukların çoğu da hasta.. Allah yardımcımız olsun bu kış
Çok teşekkürler kızlar annemde uyudum baya iyi geldi çok şükür daha iyiyim

gunduz uykusunu nasil basariyosun ve kac saat uyuyor gunduz?
gunduz uykumuz yok. dalamiyor bir turlu.
3 kez uyuyor gündüz. Zaten iki saat arayla uyuyor daha fazla uyanık kalamıyor. Çok düzenli bir gündüz uykusu yok ama fenada değil. İlk uyku bir saat ikinci iki saat üçüncü yarım saat ile bir saat arası değişiyor. Ama uyku eğitiminden sonra gündüz uykuları uzadı daha önce çok kısa şekerleme yapıyordu yada sık sık uaynıp tekrar uyumak istiyordu. Gece uyanmalarınıda halledersek tamamdır.

Vallaha canım tüm uyku yöntemlerini okudum izledim ben birerbir aynen uyguladığım bir yöntem yok. Kısmen var. Ama ağlatarak uyutmam sallarım kucağımda uyuturum yinede ağlatarak uyutamam dayanamam öyle kendimi biliyorum. Bizimki biraz ortaya karışık oldu. Genel olarak ağlatmadan yanında olarak dokunarak konuşarak sakinleştiriyorum. Ama şöyle de bi durum var deniz henüz hiç ağlamadı mız mızlanıyor sadece. Onun avantajı var tabii. Ama şunu tavsiye edebilirim hangi yöntemi uygulayacaksan yüzde yüz uymaya çalışma tabii ki kararlı ol ama bebeğinin de ihtiyacına ve isteğine göre yavaş yavaş uygula bence. Bir anda keskin olmak çok daha yorucu olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…