2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnsallah yapmaz. Ama ben sağlık ocağına gittiğimde hep hemşire var doktoru hic görmüyorum ya ben galiba rahat değilim hastanede yaptircam bundan sonra . Etraftan sağlık ocağı aşıları daha taz denildiği için orda yaptırıyorum yoksa zaten her ay kontrole hastaneye gidiyoruz aşilarda oluyur genelde sadece 2. Ay aşısı yoktu . Neyse tekrar kötü enerjiyi çağırmak istemiyorum . Allah hepsini korusun yavrularımızin.

Ama aşıyı zaten doktor yapmaz ki olsa bile hep hemşire yapar. Yanı devlette böyledir. Bilemem belki özelde doktorlar yapıyordur.

Bence de bakamam çalışmasın diyen taraf ihtiyaç varsa maddi noksanlığı tamamlamalı. Şimdi gerektiğinde kendimizden kısıp çocuklarımıza daha fazla vermeye çalışıyorsak aynı şey okuduklarında da evlendiklerinde de bebekleri olduklarında da geçerli olacaktır benim için.. ihtiyaç yoksa o ayrı tabi.. ama hem çocuğunu elaleme bırak çalış, hem de biz torunumuzdur diye hak sahibi olalım mantığını ben de kabul etmem.. zorda kalınca ne yaparsan yap diyen sevmeye de gelmesin hatta mümkünse..:)

yardimcinin olmasi zaten kurtarici ama annen de nasilsa yardimci var deyip gelmemezlik yapmadi.

gezmek de haklari kesinlikle. bu bakma/bakmama durumu herkesin sartlarina gore degisiyor kisacasi:)

A AysheDuru merhaba canım Duru nasıl oldu ben çok takip edemiyorum . Doktorunuz kan ilacına başladı mi,?Hangi marka verdi
Saol cnm,, tedavisi bitti,, daha iyi çok şükür ama izler var hala tabi demir için purferro verdi doktorumuz, yeni çıkmış sanıyorum.. ben de başkasından duymadım çünkü.. içerik fotosunu ekliyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu akşam kullanacağım canım dün yikamistim ürünü, ince bir yün benim hoşuma gitti, babam tekstilci o da beğendi, yarın yazarım gelismeleri, bir de 1-2 yaş olanını aldım seneye de kullansın diye biraz büyük gelecek muhtemelen ama bizim için sorun değil su an zaten 9 ay -1 yaş için olan kıyafetler geliyor Metehan'a :)

Aslında güzel bir noktaya parmak basmışsın. Bende ışık yaktın.

Çocuklarımız ölene kadar bizim çocuklarımız aslında değil mi?
Yaşlandım artık başının çaresine baksın demek olmuyor. Hele ki Türkiye gibi bir ülkede. Hayat şartları çok zor. Yarının garantisi yok ve çocuklarımızı çalışmaya üretmeye biz teşvik etmeliyiz. Her çalışan birey ekonomiye bir katkı sonuçta ve gelecek çalışan bireylerle parlaklasacak .
Onlara yaşanabilir bir ülke bırakmak istiyoruz o zaman bunu desteklemeliyiz.

Ha insanlar emekliliklerini ne zaman mutlu yasarlar bu ülkede?
Gelişmiş bir ülkenin refah seviyesine ulaşırsak. Bunun yolu da çalışmaktan üretmekten geçiyor malesef.

Ben maalesef işsizler ordusunun zavallı bir neferiyim
BeyazBulut'un dediği senaryoda ne yapardım onu yazdım ben.
Ben de işsizim tedaviler hamilelik uzadi gitti...35 yasindayim oglum 2 yasina geldiginde kim bana isverir bu kadar aradan sonra..6.ayda baslicam basvurulara...beceremedim zaten ev hanimligini.calisiyormusum gibi hala pazar ve pazartesi sendromu yasiyor cuma aksamlari mutluluktan ucuyorum

anneanneler babaanneler cocuklarimiza baksin derken hoş umiversite cagina getirsinler istemiyoruz ki. zaten artik cofu kisi 3 yasinda krese veriyor. e zatwn calisan anneler bile izinle mizinle oyle boyle 1 yasina getiriyor bebeyi. 2 sene de bakamayacaksa ben de ona gore tavrimi gosteririm. bu bakmak zorunluluk anlaminda degil. tabiki de ben bakamam diyenin kapisina birakip gidecek halimiz yok bebisimizi ama buyuduk evlendik diye annemize babamiza ihtiyacimiz olmayacak anlami cikmamali.

dun de belirttigim gibi yas/hastalik/dinc olma faktorleri de onemli tabiki.

benim bi is meselesi vardi olmadi biliyorsunuz. eger olsaydi annem kendi istegiyle emir icin emekli olacakti ve bakacakti. ben de icim rahat sekilde gidecektim.

Arkadaşlar bugün bebek büyütme konusunda babamdan veto yedim. Hem de ne veto annem bi taraftan babam bi taraftan...
Sebep ne biliyor musunuz bugun her zamanki gibi kizimla oynarken tekerleme soyledim hareketler yaptim onun da cok.hosuna gitti ve kahkahalarla güldü.babam da bunu duymus annemle vay efendim ben kızımı çok güldürüyormuşum olmazmis oyle. Cocugun kisiligini etkilermis. Cok guldurmek iyi degilmis.Var mi arkadaslar bole bisi. Kendim de cocuk gelişimci olarak hiç bole bisi duymadım. Okumadim.
Çok gülmenin (ki çok gülmedi sadece sesli güldüğü için ole geliyor onlara) çocuğa bir zararı var mi? Bir bilen ???

Ama aşıyı zaten doktor yapmaz ki olsa bile hep hemşire yapar. Yanı devlette böyledir. Bilemem belki özelde doktorlar yapıyordur.
Evet özelde doktor yapiyor ya benimki biraz gereksiz evham oldu sanırım hep soyluyorum annelik delilik isi diye tuttu yine.zaten eve geldiğimden beri kucağımda uyutuyorum

çok gülmesin çok ağlar sonra annesi.
Ben de duymadım ya genelde hep çocuğu bol bol güldürün diyor pedagoglar.
Bu arada çocuk gelisimciymissin ne güzel. Yorumlarını daha sık okumak isterim kendi adıma .

Evet özelde doktor yapiyor ya benimki biraz gereksiz evham oldu sanırım hep soyluyorum annelik delilik isi diye tuttu yine.zaten eve geldiğimden beri kucağımda uyutuyorum
anladım canım olur öyle hepsi huysuzluk etti bebeklerin. Geçmiş olsun

ilk kez duydum.

Ne kadar güzel ilgileniyorsun masallah sevinmeleri lazım. Hiç dert etme kendine. Hatta ben bir yerde okudum bebeğinize bol bol gülün onunda gulmesini sağlayın ki ileride mutlu bir çocuk olsun suratsız olmasın yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…