2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ağlatmadan dokunarak konuşarak ihtiyacına göre gidiyorum açıkcası bebeği iyi gözlemek gerek bence. Bazen öyle bir bakıyor ki ağlamasada anlıyorum ki beni istiyor sarılıyorum kokluyorum tekrar yatağa koyuyorum ya da bana göre uyku saati gibi geliyor ama dakik olmuyor bebekler bekliyorum 15 dk sonra yatırıyorum gibi gibi orta yolu bularak gidiyorum.

Canım sana şöyle söyleyeyim. Annemde bizi hep üşütün mü sen aman sıkı giyin üşütme başım ağrısa iştahsız olsam ne olsa kesin üşüttün diye söylerdi:) dolayısıyla bende de böyle yer etmişti. Geçen sene süpriz hamileliğimi öğrenmeden bir ay önce işim gereği eğitimdeydik. Ve eğitimi dr lar veriyordu. Ve şunu söyledi. Asla annelerimizin söylediği gibi bir üşütme yok. Tıpta üşütme diye bir terim yok :) elbette soğuk bazı şeyleri tetikler ama üşütülmez. Bende o günden sonra literatürümden çıkarttım üşütmeyi ama anneme anlatamıyorum:)

Olsun biz geçmiş olsak da sen fikrini yaz:)
Aynen ben de burayi çok seviyorum ve rahatlıyorum okudukça. Hem dé çok şey katıyor.

Yani ben şimdi düşünüyorum Kardelen büyümüş ve çocuğu olmuş bende çalışıyorum kızımında işe dönmeye ihtiyacı var maddi manevi bu durumda derim ki kızım sen biraz büyüyene kadar bebeğinle ilgilen ben dana maddi anlamda destek çıkarım kreş yaşına gelince çalışır en azından maddiyat kısmını düşünmez ama ben çalışmıyorsam ve kızım çalışmak zorunda olup çocuğunu bakıcıya bırakmak zorunda hissetmesini istemem istersen ben bakarım kızım der köşeme çekilirim gerisi onun kararı ama dediğim gibi evlat üç yaşında 33 yaşında da evlat her daim destekçileriyim elhamdülillah :)

Daha kucukmus Beren ben 5 ay kontrolüne gittiyseniz fikir verdi mi sonrasi icin diye sordum.Yoksa tabi ki baslanmaz daha.Teşekkür ederim

Rabbim kimseye geçim sıkıntısı vermesin.
Evini geçindirmek için istemeye istemeye çocupunu bırakıp işe gidenler var.ayakları geri geri gidiyor.Allah yardımcıları olsun.
Amin hiç kolay değil hemde daha dün nir derdim var topiğinde henüz 3 aylık hamile bir bayanın konusunu okudum bebeğini 4.ayda bırakıp işe gitmek zorunda ve şimdiden kreşmi yoksa bakıcımı diye derdini düşmüş kadıncağız düşün daha hamilelik döneminde bende ilk kızımı önce iki aylıkken bırakıp işe başladım anneme bıraktığım halde içim içimi yiyerek işe gittim sonra çıkmak zorunda kaldım ve tekrar 8.ayda başladım işe hemde hiç kolay değil

aynisini derdim yapardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…